blackcoffee
|
ojla mamice! ura je noč. vidim, bom spet zadnja dala piko današnjemu čveku. od poroda dalje sem postala prava ponočnjakinja. Vplanu: Otika: tudi naša frčafela je imela eno noč, ko se je zbujala na dve uri in pravzaprav je hotela vsakič jest. Temu pravijo poskok v rasti. No, to je na srečo naredila samo enkrat - ampak sem bila tisti dan kot zombi. Tak tempo bi pa res težko zdržala ampak če bi bilo treba pa bi a ne? Tolažim se, da bo iz dneva v dan bolje,..... No, nehali pa smo kakati vsako "rundo" med hranjenjem, tudi ponoči. Danes je drugi dan, ko kakamo samo 2x na dan - zjutraj in popoldne. Ampak, ko pa začne "kidati", ga pa konkretno "nakida" avica - svaka čast ti, da Kavica vsaka ti čast, da vse porihtaš sama z otrokom . se smejem.. potemtakem je imel moj sine poskok v rasti vsako noč in to celi mesec! mi ni potrebno razlagat, da sem tud jaz bila do pred nekaj dnevi zombie, in od časa do časa tud dve ure ni zdržal in je hotu priklop na zizo še pogosteje. da pa sama rihtam otročka, ja.. je kar napor. ampak, sem se že navadila in najhuje je mimo. danes sva šla spet malo ven. je bil tak sonček, da ni bilo za zdržati med štirimi stenami. noro lepi dan in to kar cel dan!!! želim si, da bi bila cela zima taka! dve ure sva se potepala in je spal in spal. vmes je sicer tu in tam odprl očke, pa spal dalje. ko sva prišla domov, sem ga kar pustila v vozičku in je spal še naslednjo uro in pol. potem sva jedla, nakar je spet zaspal za skoraj dve uri. nanaa: Aja pa še eno vprašanje kdaj boste ve prešle na večje planice, naša ima sedaj 4 kg in še vedno uporabljam ta najmanjše (2-5kg), kako veste kdaj je čas za večje? Punce a ve v tem snegu greste ven? jaz sem že prešaltala na večje pleničke- do 9kg, saj se mi zdi, da so mu one do 6 kg premajhne (ima pa ziher dobrih 5kg). sploh ponoči, ko tolk polula, da lulanja ne zadržijo več, četudi ga 2x previjem. kako vem, da so mu pleničke (pre)majhne?, ko ga je bilo manj skupaj, mu je plenička, ko sem mu jo zapela, ostala lepo na trebuščku, zdaj pa ni šans, da bi do tja segala. - tolk da ni popek vuni, pol pa še plenička leze dol. katja_p: Joj, vse ste že imele preglede ... js ga imam pa šele sred februarja ... pa sm rodila na začetku decembra dans smo ta točno 6 tednov ... bomo še počakali malo ... Pa celo čiščo sem začela izgubljat ... dans še ni blo kaj na vložku, ampak pričakujem še kak rjav flekec. tudi jaz sem 6 teden od poroda in sem se ravno danes naročila.. kr sem mislila, da bo pršu g. na dom me pogledat. šala mala! skratka.. pozabila sem se naročit. in so me naročili 26. februarja. sem vprašala, če ni to mal pozno, pa je rekla, da ne. kar pa mi iskreno rečeno, celo ustreza. ejte.. jaz imam svojo lulo trenutno samo za lulanje in jo bom še imela neki časa. joj, me zanima, kak bo prvi seks po porodu. dajte povedat, tiste, ki ste že spolno aktivne. je isto, je kaj drugače? kaj je drugače? pa vagina? joj, full me zanima. jaz si je niti s prstom ne upam dirat še zaenkrat. in zdi se mi, da bom imela med seksom občutek, kot da bom nanovo izgubila devištvo. čišča pa pr meni tudi počasi pojenja. no, toliko od mene za nocoj. grem pod tuš, pol pa bo itak že čas za malco.