|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
16.1.2009 12:56:05   
nanaa
Ojla,

evo, da se malo javim, naš otročiček tudi noče več spati, sploh dopoldan ne, zbudi se okrog 7 zjutri in včerej je zaspala šele ob 15-ih, potem zvečer, ko je čas za kopanje bi pa ona spalauser posted image .

AD3 kapljice - me smo jih jemale postopoma, sedaj imamo 5 kapljic kot so nama jih predpisali, jih pa dam vedno vmes ko jemo, jo malo odklopim, dam kapljice in potem naprej. Pa tako fajn jih sprejme po žlički prov smešna je.

Petruscha - tudi jaz razmišljam, kako bi pustila tamalo doma in jaz odšla še na faks, ker letos sem si pa zadal cilj, da magistriram predno grem nazaj v službo, no bomo videliuser posted image . A ti drugače samo dojiš, jaz si še nisem nikoli spumpala niti flaške ji še nisem dala.

tasa.m - ful lustna slikica, naša je šla v tem kompletju iz porodnišnice

Otika - tudi pri nas, dam našo punčko za popestvat staršem in so tako veseli, ko smo prišli prvič k nam na božično večerjo so bili čist veseli in itak sem jo dala pa saj jim zaupam, pa tut morjo se spoprijateljit, da bota mami pa ati kdaj tut kam sama lahko šlauser posted image .

bruhanje - naša je sedaj začela bruhati vsakič po jedi, sedaj končno podiramo kupčka samo potem pa še kr fajn bruha.

Aja pa še eno vprašanje kdaj boste ve prešle na večje planice, naša ima sedaj 4 kg in še vedno uporabljam ta najmanjše (2-5kg), kako veste kdaj je  čas za večje?

Punce a ve v tem snegu greste ven?

se tipkamo

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 901
16.1.2009 13:39:09   
YOZIKA

Prišla iz pregleda, dobila zeleno lučuser posted image , je pa rekla moja G naj delam Keglove vaje, nič težkega dvigovat in mi priporočla masiranje presredka z mandeljevim oljem.

Mož je bil doma z obemi fanti in so se dobro znašli, so rekli, da jim je blo prav fajn brez mene, da jim ni noben težiluser posted image . Sem zjutraj načrpala 1 flaško mleka in je Miha kar lepo pil po flaški in to prvičuser posted image . Tako, da zdaj grem lahko še kdaj kam in jih pustim same.user posted image

andya-
tudi meni ni pediatrinja nič povedala, da se te kapljice dodavajo postopoma, pa imamo predpisanih 8 kapljic. Ko sem mu prvič dala, ga je ful napenjalo, potem sem šele na forumu izvedela, da se to dodava postopoma. Zdaj smo na 3 kapljica in je boljše.

nanna- tudi naš Miha po vsaki jedi skoraj obvezno bruha, včasih tudi večkrat, kupčka obvezno podremo. Zdravnica nam je rekla, da je to normalno, da se  mišica zapiralka še ne zapira dobro.
Mi imamo zdaj plenice 2- Pampers- Miha pa ima nekaj čez 5 kg.

Mi zdaj po snegu nismo bli nič veni, sicer smo bli vsega skupaj 2x po 10 minuser posted image . Komaj čakam lepše vreme!!

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 902
16.1.2009 14:41:23   
pike
Ojla mamice,

kako lepo, da smo danes deležni sončka. Jaz že komaj čakam na pomlad, ko bom z našo pikico več zunaj. Zdaj nisem bila z njo veni že okrog 10 dni. Pa še nosek ima malo zadelan pa nočem tvegat kakšnega prehlada.
Danes sem mojega poslala po fiziološko in po aspirator. Vzel je aspirator od Chicco in je cevka z pumpico, ki deluje kar o.k. Sva ji kar lepo lahko noska sčistila. Sploh si mislit ne moreš kakšne velike smrkeljčke ima tak mali dojenček.

pregled pri G sem imela včeraj in moram reči, da me je kar bolelo saj mi je vzel še bris. Povedal je da so lahko odnosi malo boleči, ker ženske, ki dojimo imamo tisti čas suho nožnico. Je pa rekel, da je vse o.k. in da lahko brez skrbi za;nemo z odnosi.

Druga;e pa sem vesela, da sem kon;no oddala vlogo za otro[ki dodatek in se re[ila vseh vlog.

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 903
16.1.2009 15:15:49   
katja_p
hej hej!

Midve sva iz sprehoda. Smo imeli lepo sonček. Zdle imam ceč kako minutko, da kaj napišem, ker se je tamal zamotla s "plešočimi čebelicami" nad postlco.

Imamo se fajn, radi smo zunaj ... dans je celo po AD3 nič ne matra. Mogoč je bla včeri sam reakcija na kako hrano ... ne vem ... itak nikol ne morš vedet, kaj je vzrok. user posted image

Upam, da se imate ve tud fajn in uživate s svojimi škratki. So vsi taki lubani ... user posted image  Bom po moje čez ene par mesecev začela razmišljat, da bi spet takega malega nebogljenega škratka imela user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 904
16.1.2009 15:17:15   
katja_p
Joj, vse ste že imele preglede ... js ga imam pa šele sred februarja ... pa sm rodila na začetku decembra user posted image  dans smo ta točno 6 tednov ... bomo še počakali malo ...

Pa celo čiščo sem začela izgubljat ... dans še ni blo kaj na vložku, ampak pričakujem še kak rjav flekec.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 905
16.1.2009 16:57:23   
nadya
Ojla

Otika: ja evo nam so tudi premočile tele Beauty baby pleničke, čeprav samo ena od kakšnih desetih, tko da sem se odločila, da čez dan bomo fural te, ponoči pa Pamperske (ker tamal kar dolgo spi in da ne bo moker takrat).

Tiste, ki hranite po flaški mi prosim povejte koliko ml poje vaš malček. Naš je dans star 3 tedne in 2 dneva in poje 120ml, mi je pa včeraj pojedel najprej 120ml, čez eno uro pa še 60ml. Se mi zdi kar dosti.

Evo ga že kličeuser posted image ..... se oglasim kasneje da še zlajnam tist kar sem hotlauser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 906
16.1.2009 17:46:20   
Nincica1
Mene pa nekaj zanima, glede na to, da mi še nikoli nismo šli ven na sprehod, razen enkrat z avtom na kosilo k staršem in bi šli radi jutri malo do morja, ker je napovedano sonce in 9stopinj ali mislite, da bi bilo OK, če bi šli na polurni sprehod ali pa enourni ali je res potrebno postopoma, ker sploh ne vem kako naj začnemo. In glede na to, da bo naslednji teden spet katastrofa z vremenom bi nam bilo res super, če bi lahko šli jutri, kaj bi ve naredile?
Sicer sva imela pa spet pestro noč, do jutra napenjanje s krčki in potem je zjutraj zaspal za 2 urci in šele sedaj spet, tako da sem že prav izčrpana in upam, da bo danes kaj bolj mirno.

Kar se tiče pa pleničk, jaz sem bila razočarana nad Pampers 2, ker so premočile, potem sem poskusila Lidl in sem bila navdušena, no sedaj imam pa Activ Fit Pamperske in so tudi super in zaenkrat še niso premočile, za razliko od navadnih Pampersk.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 907
16.1.2009 19:38:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa
bruhanje - naša je sedaj začela bruhati vsakič po jedi, sedaj končno podiramo kupčka samo potem pa še kr fajn bruha.

Nanaa, daj jo potem ko podre kupčka še kakih 5-10 minut imej na rami. Mogoče bo potem bolje. Sem pri naši opazila, da rada malo bruhne, če jo po tem ko je podrla kupček prehitro poležim.

IZVIRNO SPOROČILO: Ninica1
Mene pa nekaj zanima, glede na to, da mi še nikoli nismo šli ven na sprehod, razen enkrat z avtom na kosilo k staršem in bi šli radi jutri malo do morja, ker je napovedano sonce in 9stopinj ali mislite, da bi bilo OK, če bi šli na polurni sprehod ali pa enourni ali je res potrebno postopoma, ker sploh ne vem kako naj začnemo.

Jaz bi kar šla ... mi smo šli z našo prvič ven za dobre pol ure, pa so bile stopinje tudi tam okoli +10°C. Če te skrbi, ga fino obleči in zadekaj pa čez odprtino košare mu daj kako pleničko in uživajte!

No, danes je za nami en feten dan! Zjutraj sem tamali že tretjič oprala glavo in dol spravili že vsaj 80% temenc user posted image ... potem je tamala po čudežu zaspala in je sepala eni 2 uri, jaz sem pa ta čas bila ful pridna, preoblekla najino in Nežino posteljo, dala prat in sušit coe, počistila kuhinjo, pometla ter pomila stopnišče in presortirala Nežine oblekice, ker ji je že kar nekaj pajackov premajhnih. No potem sva šli pa na potep do mojih staršev, ker je Oto (naš maltežan) danes praznoval svoj 4. rojstni dan user posted image . Smo ga slikali, pa vam kasneje na prilepim slikico user posted image .

Aja, pa že včeraj sem opazila samo nisem bila sigurna, danes se je pa potrdilo ... no Neži se je začela "pogovarjat" z mano ... tolk je fletna, ko spušča take glaske in potem počaka da ji odgovoriš in potem spet spusti tak lušten glasek ... no ko se takole pogovarja z mano so vse prejokane urice pozabljene user posted image .

Aja, a katera zbira one nalepkice od BC ... jaz sem učeraj v BTC-ju hotla uni mikserček kupit, pa ga niso imeli ... a veste kje jih imajo kaj na zalogi?

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
16.1.2009 20:43:52   
Nincica1
Otika mislim, da sem ga videla v BC Vele v Domžalah, tako da še tam preveri. Jaz imam tudi teh nalepk kar nekaj pa si nič ne bom vzela.
No jutri pa potem res najbolje, da gremo malo morski zrak dihat v prvouser posted image Kako sta pa oblekla Nežo za prvi sprehod. Sploh ne vem kako in koliko jih obleči, da ne bo preveč oz. premalo. Verjetno je preveč, če je v kombinezonu in potem še v vreči in v vozičku, ali ne?

Hvala za odgovor,
lep večer vsem in mirno noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 909
16.1.2009 21:39:34   
petruscha
Ojla,

evo mene, za danes sem končala z raznoraznimi "deli", no razen dojenja mojega malčka. In tud danes sem bila na faksu do konca vaj. Sam jutri pa res ne vem če bom šla. Problem je v tem, da mojega dragega ni doma (od tega ponedeljka pa do sredine februarja je službeno odsotenuser posted image user posted image ), moje mame pa nočem obremenjevat,  ker imajo doma koline- pa vem da bo imela ogromno delo....  No ja, bom šla pa naslednji teden na predavanja, pol jih je pa itak konec in bom morala oddat samo domače naloge po mailu, 11.feb pa izpit in 13.feb še ustni- sploh ne dvomim da mi ne bi rataluser posted image .
 Nanaa: jaz mojega dojim, sem si pa izčrpala mleko in ga shranila v stekleničko, moja mama pa ga je potem segrela in mu dala jesti po flaški- je bil mali kar zadovoljen. Drugače imam stekleničko od tommee tippee- closer to nature.
Kar se tiče mojega faksa, imam še 3 izpite do diplome, vse v kratkem, vendar pa ne bom mogla letos diplomirati, ker ne bom imela opravljene delovne prakse- kar nekaj,....  kar nekaj nam težijo s to delovno prakso, pa čeprav sem zaposlena že 6 let,...

Dost nakladanja, grem mal TV poflikat, nato pa v mižule,... če me prej mali korenjauser posted image k ne pokliče..
Nočka!!!

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 910
16.1.2009 22:24:54   
Anonimen
Ninica1, midva sva Nežo za prvi sprehod oblekla takole:
- tetra majčka
- povijalna plenička,
- žabice do pasu,
- plišast pajacek,
- frotirjast pajacek,
- kombinezonček in kapa,
- v košari od vozička je ležala na eni dekici (zdaj smo kupili ovčko da na njej leži), pa pokrila sva jo z eno ne preveč debelo dekico in dala čez še pokrov od košare;

Pa je imela ob prihodu domov čisto tople rokice ... sam mislim, da smo šli ven ko je bilo malo bolj mraz ... okoli 5°C je moralo bit. Jaz je na tvojem mestu pri 10ih stopinjah ne bi v vrečo in v kombinezonček tlačila ... če imaš košaro, prišparaj vrečo za res mrzle dni user posted image .

(odgovor članu petruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
17.1.2009 0:24:33   
blackcoffee
ojla mamice!

ura je noč. vidim, bom spet zadnja dala piko današnjemu čveku. od poroda dalje sem postala prava ponočnjakinja. user posted image
Vplanu:
Otika: tudi naša frčafela je imela eno noč, ko se je zbujala na dve uri in pravzaprav je hotela vsakič jest. Temu pravijo poskok v rasti. No, to je na srečo naredila samo enkrat - ampak sem bila tisti dan kot zombi. Tak tempo bi pa res težko zdržala ampak če bi bilo treba pa bi a ne? Tolažim se, da bo iz dneva v dan bolje,.....
No, nehali pa smo kakati vsako "rundo" med hranjenjem, tudi ponoči. Danes je drugi dan, ko kakamo samo 2x na  dan - zjutraj in popoldne. Ampak, ko pa začne "kidati", ga pa konkretno "nakida" user posted image avica - svaka čast ti, da  Kavica vsaka ti čast, da vse porihtaš sama z otrokom user posted image .

se smejem..  potemtakem je imel moj sine poskok v rasti vsako noč in to celi mesec! user posted image user posted image mi ni potrebno razlagat, da sem tud jaz bila do pred nekaj dnevi zombie, in od časa do časa tud dve ure ni zdržal in je hotu priklop na zizo še pogosteje. user posted image
da pa sama rihtam otročka, ja.. je kar napor. ampak, sem se že navadila in najhuje je mimo.

danes sva šla spet malo ven. je bil tak sonček, da ni bilo za zdržati med štirimi stenami. noro lepi dan in to kar cel dan!!! želim si, da bi bila cela zima taka! dve ure sva se potepala in je spal in spal. vmes je sicer tu in tam odprl očke, pa spal dalje. ko sva prišla domov, sem ga kar pustila v vozičku in je spal še naslednjo uro in pol. potem sva jedla, nakar je spet zaspal za skoraj dve uri. user posted image

nanaa:
Aja pa še eno vprašanje kdaj boste ve prešle na večje planice, naša ima sedaj 4 kg in še vedno uporabljam ta najmanjše (2-5kg), kako veste kdaj je  čas za večje?

Punce a ve v tem snegu greste ven?

jaz sem že prešaltala na večje pleničke- do 9kg, saj se mi zdi, da so mu one do 6 kg premajhne (ima pa ziher dobrih 5kg). sploh ponoči, ko tolk polula, da lulanja ne zadržijo več, četudi ga 2x previjem.
kako vem,  da so mu pleničke (pre)majhne?, ko ga je bilo manj skupaj, mu je plenička, ko sem mu jo zapela, ostala lepo na trebuščku, zdaj pa ni šans, da bi do tja segala. - tolk da ni popek vuni, pol pa še plenička leze dol.

katja_p:
Joj, vse ste že imele preglede ... js ga imam pa šele sred februarja ... pa sm rodila na začetku decembra  dans smo ta točno 6 tednov ... bomo še počakali malo ...

Pa celo čiščo sem začela izgubljat ... dans še ni blo kaj na vložku, ampak pričakujem še kak rjav flekec.

tudi jaz sem 6 teden od poroda in sem se ravno danes naročila.. kr sem mislila, da bo pršu g. na dom me pogledat. šala mala! user posted image user posted image skratka.. pozabila sem se naročit. in so me naročili 26. februarja. sem vprašala, če ni to mal pozno, pa je rekla, da ne. kar pa mi iskreno rečeno, celo ustreza. ejte.. jaz imam svojo lulo trenutno samo za lulanje in jo bom še imela neki časa. user posted image   joj, me zanima, kak bo prvi seks po porodu.  dajte povedat, tiste, ki ste že spolno aktivne. je isto, je kaj drugače? kaj je drugače? pa vagina? joj, full me zanima. jaz si je niti s prstom ne upam dirat še zaenkrat. user posted image user posted image user posted image in zdi se mi, da bom imela med seksom občutek, kot da bom nanovo izgubila devištvo. user posted image

čišča pa pr meni tudi počasi pojenja.

no, toliko od mene za nocoj. 
grem pod tuš, pol pa bo itak že čas za malco. user posted image
user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 912
17.1.2009 9:23:58   
petruscha
Jutro zaspanke!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem verjet, samo naš Leon je danes spal od 0.30 pa do 04.00 zjutraj !!!????? A je to normalno???
Mama mi je rekla, da ko je mene iz porodnišnice pripeljala domov, sem 1. noč spala skupaj 7 ur, pa tud drugač sem bila kar pridna kar se spanja tiče.  Ima še katera doma malega dremuščka???

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 913
17.1.2009 9:25:05   
petruscha
Kje je danes sonce??? Pri nas megla do vrat.

Neposredna povezava do sporočila: 914
17.1.2009 10:21:19   
Vplanu
Ojla punce,

Ja megla user posted image . Sej bo pol sonček user posted image .
Tisti, ki ste na flaški, dajte mi napisat koliko vaši user posted image pojedo in na koliko časa. Naša je na 2 uri čez dan, proti večeru pa na 1h in pol - mera od 130 ml do 150 ml. A je to normalno?
LP

Neposredna povezava do sporočila: 915
17.1.2009 10:57:50   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Najbolje da si izračunaš po naslednji formuli:

120-180 ml na 1kg teže/dan

Mislim, da sem to prebrala na forumu, kjer je na to vprašanje odgovarjal pediater. Če se ne motim je tudi meni na ta način izračunal v bolnici pediater.
Torej moj ima 3kg , kar pomeni da mora pojesti cca 150x3 ml na dan razdeljeno v 8 do 9 obrokov.

Upam, da vam bo kaj pomagalo!

Vplanu  tole naj ti bi približno merilo za tvojega user posted image . Ker je full odvisno od otrokove teže in ne toliko starosti.

Drugače gremo pa mi danes k moji babica na obisk, včeraj sma pa bila na dooolgem sprehodu, ker je bil tzak lep sonček. Sma uživala oba.

Sem malo v gužvi zato bom kaj več komentirala naslednjič.

Lepo soboto vam želim!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 916
17.1.2009 11:28:13   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Ne morem verjet, samo naš Leon je danes spal od 0.30 pa do 04.00 zjutraj !!!????? A je to normalno???
Mama mi je rekla, da ko je mene iz porodnišnice pripeljala domov, sem 1. noč spala skupaj 7 ur, pa tud drugač sem bila kar pridna kar se spanja tiče.  Ima še katera doma malega dremuščka???

Naša spi vsaj 4 ure ponoč, največ do zdaj je 6.

IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Kje je danes sonce??? Pri nas megla do vrat.

Mi imamo pa sonček! Bomo šli počas ven.

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Ninica1, midva sva Nežo za prvi sprehod oblekla takole:
- tetra majčka
- povijalna plenička,
- žabice do pasu,
- plišast pajacek,
- frotirjast pajacek,
- kombinezonček in kapa,
- v košari od vozička je ležala na eni dekici (zdaj smo kupili ovčko da na njej leži), pa pokrila sva jo z eno ne preveč debelo dekico in dala čez še pokrov od košare;

Pa je imela ob prihodu domov čisto tople rokice ... sam mislim, da smo šli ven ko je bilo malo bolj mraz ... okoli 5°C je moralo bit. Jaz je na tvojem mestu pri 10ih stopinjah ne bi v vrečo in v kombinezonček tlačila ... če imaš košaro, prišparaj vrečo za res mrzle dni user posted image .

Tole je pa kr velik za oblečt ... mi ne oblačimo tk fejst, pa imamo kljub temu tople rokice, ko pridemo nazaj. So mi v P rekli, da naj ne pretiravam z oblačenjem. Tud patronažna je rekla, da ni treba dvojne rokave ji imet gor v hiši, razn če bi dolg imela mrzle rokice. Da je bolš manj oblačit, kot preveč

Neposredna povezava do sporočila: 917
17.1.2009 11:50:40   
vrtnica21
Hej dečve,

mi smo imeli včeraj pregled, ker smo stari že 2 meseca. V dveh mesecih smo se zredili za 2 kg in imamo 5 kg, zrastli pa smo kar za 9 cm in jih imamo 58cm. Z našo princesko je vse ok in sem bila včeraj res dobre volje. Se pa polno dojiva.

Glede bruhanja - naša je tudi precej bruhala in sem ukinila mlečne izdelke. Moram rečt, da se je stanje 100% izboljšalo. Sedaj samo občasno polije. Sem omenila zdravnici in je rekla, da so mleko in mlečni izdelki zadnje čase ful alergeni in povzročajo krče, ter posledično tudi bruhanje. Če ima vaša user posted image že tako probleme z  mišico zapiralko v želodčku, potem poskusite brez mlečnih izdelkov. Če želite seveda. Naša user posted image je sedaj čisto drug dojenček. Vsem, ki bruhajo - obvezno jo je treba držati pokonci po bruhanju še cca 20min-30min.

Glede spanja ponoči - mi svak dan spimo nekje od 00.30h do 5.00h. Se nahranimo in potem spimo še nekje do 8h-9h. Se vsaj nekaj naspimo in glede tega je res pridna. Mi je pa začela vsak večer jokat oz. se prav dere ene pol ure. To mi sedaj dela kakšen teden. Zgleda, da je spoznala svoj močni glas user posted image user posted image .

Glede sprehodov - mi gremo tudi na sprehod, če je do -2 ali -3 stopinje. Moja tudi spi na ovčki, da ji je lepo toplo. Naši sprehodi pa so dolgi nekje do pol urice.

Glede nasmehov in pogledov- sedaj se mi moja princeska že prav lepo na široko nasmeje. Prav luštkani so brez zob in res mi prav toplo postane pri srcu. Zadnje dni pa se je začela tudi pogovarjati z mano. Občasno spusti tako nežne in ljubke glasove. Zapomnite si jih, ker jih bomo slišale samo nekaj prvih mesecev. Pa začela je ful gledati in spremljati vse okrog sebe. Zdaj opazi tudi, če kdo vstopi v sobo user posted image user posted image in ga spremlja s pogledom.

Sicer pa uživajte. Jaz sem bila prvi mesec in pol čist zmučena in včasih prav obupana. Še dobro za pomoč staršev.
Sedaj pri dveh mesecih pa se imava vsak dan lepše.  Samo zdržite, pa bo vs dobro. Naši zakladki bodo še prehitro zrastli.

Lepo se imetje in čuvajte vaše user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 918
17.1.2009 12:01:54   
*nina*
iiiiinnnnn končnooooooo smooo domaaauser posted image nisem vas za nazaj brala, težko sedim zaradi šivovuser posted image boli
no uglavnem imamo deklico Gajo, ki je pravi srček, pridna, spi pa je pa kaka in to se ponavlja čez cel danuser posted image lepo nam je....

danes je prišla patronažna in me je malo prestrašila, ker sva videli, da so se mali po telesu izpustili neki izpuščaji....ziher ima kera izkušnje s tem, take rdeče lisice so....me je kar zaskrbelo....vem da ste ziher že pisale o tem tukaj gor, sam res ne morem dolgo sedetuser posted image

porodno zgodbo vam bom napisala ob priliki, na kratko sam toliko...dali so mi gel v ponedeljek ob 9h, nisem se odpirala, cel dan sem pa imela popadke na 3min ampak ne dovolj dolge so rekli, drugi dan sem bila na srečo odprta 3cm, šla v porodno, bolelo, bolelo, bolelo....mala ni hotla vn, prerezali so me in pol je šlo, imela je 2x ovito popkovino in vozel, ni dihala, cela modra, srček ji je sicer bil ampak dihala ni, začeli so ji devati kisik no in po sekundah ki so tekle je le zajokala, te sekunde so bile pa daljše kot pa cel poroduser posted image , ampak na koncu jo le imamo in sem tako srečna da vam povedat ne morem, vem pa da me vse razumeteuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 919
17.1.2009 12:09:58   
zverinca
Hojla mamice, evo mene, da me ne pozabite!!user posted image

mi smo še vedno olani, od danes potrjeno vsi 4je, Jernej mi je ponoči zakuhal, tako da sva zjutraj že letela se pokazati k dežurnemu P in HB ni nič hujšega. Veliko dojit, crkljati, paziti na vročino, da ne bi bilo krčev.
Jaz sem še vedno tako tako, zakuhal pa je tudi moj možek, tako da smo res komplet. Upam, da je to to za nas za letos z boleznijo, da vsi 4je naenkrat, smo sami sebi v napoto. In pol se še tašča hoče povabit, da nam pride pomagat.. yea right!user posted image  nema!

Sex: hja, jaz sem imela pregled in sva takoj zvečer hotla, no pa je bilo precej boleče in pekoče (zaradi dojenja je res nožnica suha), tako da sva kupila lubrikant in je superuser posted image

Otika, ampak tole si imela pa Nežo res velik oblečeno!! no ampak če ji paše, da ji ni prevroče ok, sej temperaturo jim preverite ko ste zunaj, zadaj na vratu vtaknete prst pod majčko - tamm je merodajno mesto.
Jaz raje manj oblečem in dam tri dekice pod pokrov košare, čebulno oblačenje...
Si pa en dan malo pojamrala okoli urnika tvojega... veš, te čisto razumem da ti je kdaj težko. In ti se nam komot zjadaš, saj smo tukaj tudi zatouser posted image
Škoda za KT da so tako rekli (sam sej je logično, niso dolgo na tržišču in v uporabi, kako čejo vedet za morebitne posledice? ok, laboratorijsko testiranje je eno, širša uporaba pa pokaže realno stanje. Mene je, če tako razmišljam, strah teh pleničk z geli, pa vložkov, ker se bo čez desetletja pokazalo če kaj vplivajo na zdravje, plodnost, al pa kaj še vem).. ma mi je čudno, da ti jih je G vseeno dala, čeprav ve za tvoje probleme?! Jaz sem tudi dobila cerazette in jih že jemljem. Sem pa G prav opozorila na moj pritisk in migrene, ker sem hotela mireno, pa me je na te tabletke nasrala, no saj mireno si lahko vseeno dam še pol, če mi tableti ne bojo pasal.

v LJ je danes megla, ampak ker smo doma nam je skoraj bolje, da nas ne mami sonce...

Pridne bodite, berem vas kar redno, le pisati ne znese....

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 920
17.1.2009 12:13:50   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

iiiiinnnnn končnooooooo smooo domaaauser posted image nisem vas za nazaj brala, težko sedim zaradi šivovuser posted image boli
no uglavnem imamo deklico Gajo, ki je pravi srček, pridna, spi pa je pa kaka in to se ponavlja čez cel danuser posted image lepo nam je....

danes je prišla patronažna in me je malo prestrašila, ker sva videli, da so se mali po telesu izpustili neki izpuščaji....ziher ima kera izkušnje s tem, take rdeče lisice so....me je kar zaskrbelo....vem da ste ziher že pisale o tem tukaj gor, sam res ne morem dolgo sedetuser posted image

porodno zgodbo vam bom napisala ob priliki, na kratko sam toliko...dali so mi gel v ponedeljek ob 9h, nisem se odpirala, cel dan sem pa imela popadke na 3min ampak ne dovolj dolge so rekli, drugi dan sem bila na srečo odprta 3cm, šla v porodno, bolelo, bolelo, bolelo....mala ni hotla vn, prerezali so me in pol je šlo, imela je 2x ovito popkovino in vozel, ni dihala, cela modra, srček ji je sicer bil ampak dihala ni, začeli so ji devati kisik no in po sekundah ki so tekle je le zajokala, te sekunde so bile pa daljše kot pa cel poroduser posted image , ampak na koncu jo le imamo in sem tako srečna da vam povedat ne morem, vem pa da me vse razumeteuser posted image

lepo da ste doma!! in kar uživaj v tem ritmu, dokler trajauser posted image

me je pa kar streslo, kaj se ti je dogajalo po porodu z Gajo.. joj, sam da ste dobro!! user posted image
za izpuščaj pa ne bi vedla...

pa o samem porodu, sem se spomnila, a ste brale ta teden v Oni intervju z enim ginekologom, porodničarjem, kako smo v SLO še nazadnjaški glede rezanja presredka, načina poroda itd.. ma, preberte si, je za zamislt!

< Sporočilo je popravil zverinca -- 17.1.2009 12:14:07 >

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 921
17.1.2009 12:38:06   
blackcoffee
jaooo zverka.. vi pa imate pravo karanteno! user posted image čim hitrejše okrevanje vam želim!!!

pikola.. razpordaje gredo h kraju, jaz pa takooo potrebna novih cot in čevljev, da glava peče. sem se odločila, da pojdem s prijateljico v europark. s seboj bom seveda vzela tudi Thora. res mi je mal bed ga jemati v nakupovalno sredo, ampak.. če zdaj ne nabavim nekih stvari, bo potem potrebno za njih odšteti enx več dnarja.. in dnarja ne pobiram na cesti...
no, sem se odločila, da vseeno pojdem. bom dala preko košare na vozičku dve plenički, da ne bo slučajno kak bacil prilezel k njemu. user posted image
kaj pa ve?

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 922
17.1.2009 15:01:22   
petruscha
Končno sem bila zunaj z mojim malckomuser posted image . Je takoj zaspal v vozičku, sva pa imela zraven še pasjo in mačjo družbo. Naš kuža je čisto nor na Leona, kar naprej bi ga gledal in vohal. Muca Pikica pa je našla novo zabavo- plezanje po vozičkuuser posted image - ggrrrrrrrr.

Blackcoffe: dobro da si me spomnila na rzprodaje. Tud jaz bi si morala it kaj nabrat za sebe, sam imam pa en problem. Namreč med nosečnostjo sem pridelala kar 23 kg, sicer jih imam sedaj še +9kg, pa bi bla verjetmo zelo slabe volje, ko bi si morala kupit mal večjo številko kot običajnouser posted image user posted image . Ja nič, bom pa učke vrgla na kakšno majico in obutev, kavbojke pa bom nosila stare (tiste, ki imajo mal elestana, ker lahko trenutno samo te nataknem na sebe).

Kako bom te nakupe izpeljala, pa moram še malce premisliti??!!

Neposredna povezava do sporočila: 923
17.1.2009 15:09:44   
m a j c i k a
blackcoffe: ej ti si faca res! Naj ti povem da sem mela po prvem porodu čist podobno razmišljanje kot ti zdej glede sexa,... nisem se upala dotaknit, kaj šele da bi me moj prijel al pa da bi celo kaj delala in non stop sem čakala prvi pregled da dobim potrditev da lahk. In pol končno dan D, mislim da sma bla oba z mojim tak ko da bi prvič, nism avedla kok ne kaj ko dva debilčka resuser posted image , pa nek strah je bil prisoten, tak da prvi sex po porodu res ni bil za nikamor,... je blo pa pol tolk boljš!!!!
Medtem ko zdaj po drugem porodu se bi pa igrala že po enem tednu kr razganjal me je, neverjetn tak da niti nisma čakala pregleda sma kar sama odprla sezono in je blo,..........noro!!!

Neposredna povezava do sporočila: 924
17.1.2009 15:11:57   
m a j c i k a
Kar se pa razprodaj tiče mam pa jst juter namen it mal pogledat, sam morem babi naprosit za dve urce da bo tamalo popazla, večja bo pa itak zram šla, če ne lahk babi pelemo pol na zdravljenjeuser posted image !
Če ne bo šlo jo bom pa zram uzela bo vsaj spala, v vozičku ji vedno paše če je sita in previta!!

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.