|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
22.7.2009 13:03:00   
nanaa

nanaa...makaroni ...enkrat sva jih midva jedla, pa sva mu jih slučajno ponudila, pa jih je zmazal cel njegov krožnik. NIč prirejeno, meso, paradižnikova omakca in makarončki..

aha kar tako, kul, kako si pa začinila?

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
22.7.2009 13:22:49   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

nanaa...makaroni ...enkrat sva jih midva jedla, pa sva mu jih slučajno ponudila, pa jih je zmazal cel njegov krožnik. NIč prirejeno, meso, paradižnikova omakca in makarončki..

aha kar tako, kul, kako si pa začinila?

Midva delava vedno isto... čebulo prepražim, dodam mleto meso (svinjsko), začinko ali vegeto in MUtti omako ali pa katero drugo paradižnikovo. Makaroni pa sam slani. Sam glede svinjskega mesa mu ne dajem nič, sam to sem mus lučajno ponudila pa je jedel kot velik.
Namest čebule lahko za vse testenine uporabiš tudi česen.

Končno smo trije:)

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
22.7.2009 15:53:09   
YOZIKA
yozika...Mihu pestke, da se čimprej pozdravi...

Hvala 5ra_28 in bravo Tai-u za prve samostojne "podvige".user posted image
Je danes Mihcu padla vročina in dobil po trebuščku pikice. Ima 5 otroško bolezen. Hkrati sem pa danes opazla, da mu je pokukal prvi zobekuser posted image , tako da je imel razlog, da je bil te dni prava tečka in nobenega pravega spanca.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
22.7.2009 20:43:10   
Anonimen
Jz imam pa nov avtar user posted image !!!

IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

Otika, upam, da ste se imeli lepo kljub sobotnemu slabemu vremenu. kakšna je Kolpa?

Ma ni bilo sile ... zjutraj je bilo lepo in smo šli malo naokrog, potem smo šli na kosilo, popolodne smo pa preživeli v baldehinu od prikolice in smo se imeli prav fino ... no dokler ni začela muzika nabijat user posted image . Kolpa je bila pa kar topla ... okoli 24°C je imela ... čeprav jim je šele v nedeljo ratal me prepričat, da se namočim v njej user posted image .

Punce, naša flenča se je danes prvič sama v posteljici na nogice postavila user posted image in kar naprej hoče na nogicah bit, tak da tudi ko se na vse 4 postavi, hoče stegnit nogice in potem leti na nos ... mislim, da se je pri nas začela sezona buškic user posted image .
Je pa sitkana zanje čase takoooo zelo ... kar jokcala pa cmerala bi se skos ... samo v vozičku je mirna, doma pa ji ni nič prav ... nena tleh, ne pri meni, ne v gugalnici ... joj kolk upam, da je to zaradi zobkov in da bo minilo user posted image .

Aja, v Arboretumu je bilo pa takooo fletno ... sva bili tam od pol 10ih pa do pol treh in je res super, ko je tako lepo vse urejeno pa polno potk pa večina po senci pa skos malo vetrček pihlja ... res majka ... bom šla sedaj sigurno večkrat tja!

< Sporočilo je popravil Otika -- 22.7.2009 20:45:28 >

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 4729
22.7.2009 22:55:12   
nadya
Ojla po dolgem časuuser posted image

Berem redno, za pisat sem pa lena k šususer posted image

Pri nas smo mel maj in pol junija kar pestro. Sem najprej jaz dobila norice (gogsigavedi kjeuser posted image ), dva tedna za mano pa še Lovro. In je mel tamal še 10X hujšo obliko k jst. Ma pika pri piki, še na ustnicah, v ušeskih.... Revež je mel skorej 40 vročine in je bil čist bogiuser posted image . Sva bla cel maj pa še pol junija cele dneve doma...Da ne govorim o tem, kako je skrbet za dojenčka, ko maš 39,5 vročine in se ti vrti v glavi....No zdej smo pa mimo, noric smo se pa losal za vednouser posted image .
14.6. smo mel krst, naredli smo piknik pred hišo, povabljenih sva mela pa 48(!!!!) ljudi. Nikoli več! Res sem bla trapasta, da nismo šli v gostilnouser posted image . To je blo noro, vsa ta hrana, solate, meso, sladice, pospravljanje.....No kaj čmo, ampak blo je pa luštno, vse je res fajn izpadlo, mali je bil pa itak capo di bandauser posted image .

Zarad noric je mel prestavljeno drugo cepljenje, tko da je bil v ta drugo cepljen šele včeraj, ma pa že skorej sedem mesecev.
Nogice daje v usta že od četrtega meseca, brez opore pa sedi tudi že kakšne tri tedne.
Z GH sva začela pri 4,5 mesecih. Je vso zelenjavo, sadje, riž, zdrobe....z meskom začneva jutri. Pediatrinja mi je odsvetovala edino mlečne izdelke, nekje do devetega meseca in tega se bom držala.

Sva bila pri dermatologu zaradi atopičnega dermatitisa in so mu ugotovili alergijo na jajcauser posted image . Ampak je alergija zelo blaga, tako da bomo po vsej verjetnosti počasi uvajali jajca in jajčne izdelke nekje od prvega leta naprej. Obisk pri alergologu naju še čaka, predvsem zaradi tega, ker cepivo, ki ga dobijo pri enem letu (mislm da je za ošpice, mumps in rdečke) vsebuje jajčne beljakovine). ampak naj nebi bil problem.

Dopust: smo bli 4 dni v moravskih toplicah, ampak na žalost glih takrat, ko so bli največji nalivi, tko da je bilo bolj tko-tko. Naslednji vikend gremo v Bohinj,vmes še malo v Portorož, septembra pa naj bi šli v Grčijo, ampak če sem čisto iskrena, se kar mal bojim zarad te gripe....Bomo vidl...user posted image

Me pa zanima a vaši user posted image  tudi vreščijo? Naš ma zdej obdobje ko samo vrešči in vriska user posted image . Vsi dojenčki se ga tolk ustrašijo, da začnejo jokat. Ma res orng štimouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
23.7.2009 7:12:16   
5ra_28
Nadya..joj uboga revica... no, sam da je zdaj ok

dans je napovedanih 35 stopinj. Kje boste 'švicale'??
Midva bova kar pri moji mami na vrtu v majhnem bazenčku, bom še jaz rit noter namočla, ob 13h klo pa pride moj, pa kosilo in kooopatt.

Tai pa se na nogice zdaj že kar redno psotavlja. Pa vedno ko ga dam v posteljico spat, ali podnevi ali zvečer, se priplazi do roba, postavi gor in naju kliče z nekim čudnim drugačnim jamranjem. Pa včeraj dopolne tako, pa jamra nekak čudno, pa vem da je drugače, pa grem v sobo pogledat, pa stoji in gleda proti vratom, ko pridem. Pa nasmeh do ušes!! Prav ponosno hoče pokazat kaj zna! Joj, je faca!!
Pa je zvečer spet isto naredil, pa sem že vedela, da naju kliče, pa greva tja, pa se je kar vstrašil ali kaj, ko sem noter tako hitro vstopila, pa ga je kar na hrbet in rito vrglo v posteljicouser posted image . Se je kar smejal. No, in potem mu midva pokaževa kako sva vesela in ponosna.

Nič, midva greva na zrak, greva veveričke v gozd pozdravit, jim mečeva lešnike, pa jih je kar polno okrog, potem pa k 'babici' rito namakat.

lepo švicajte danesuser posted image

da ne bi slučajno katera kakega likalnika vklapljala,...je že itak vroče...user posted image user posted image

otika....BRAVO Nežauser posted image za iste podvige...

Končno smo trije:)

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
23.7.2009 7:57:11   
katja_p
SUper pridni so tile vaši mladički! user posted image user posted image user posted image  Naša se nč noče plazit ... Najbolj srečna je, da jo posadiš in se lahk igra. Na hrbet pa sploh ne! Začne takoj delat trebušnjake in v jok.

Dojenje:
tiste, ki ste dojile, a je katera že nehala? Če ja, zakaj? In kaj dajete malim namest svojga mleka?
Men se Tjaša noče več dojit. Se mi ful dere, ko jo čem pristavit. Ampak se še zbuja ponoč. Zdaj pa ne vem, kaj ji naj ponoč dam in na splošno, s čim naj zamenjam svoje mleko. Kravjim, Am? 

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
23.7.2009 7:59:43   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA

Je danes Mihcu padla vročina in dobil po trebuščku pikice. Ima 5 otroško bolezen. Hkrati sem pa danes opazla, da mu je pokukal prvi zobekuser posted image , tako da je imel razlog, da je bil te dni prava tečka in nobenega pravega spanca.

Kakšna je pa razlika med 5. in 6. otroško boleznijo? Naša je imela šesto - 3 dni visoka vročina, pol pa flekci po celem telesu dva dni.

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
23.7.2009 8:04:14   
katja_p
pA še mal fotk naše frače na morju:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
23.7.2009 9:49:15   
YOZIKA
Kakšna je pa razlika med 5. in 6. otroško boleznijo? Naša je imela šesto - 3 dni visoka vročina, pol pa flekci po celem telesu dva dni.

Katja- jaz ne znam točno kakšna je razlika, lahko ti pa poovem kako je blo pri nas. Začelo se je z zelo visoko vročino, ki je trajala 5 dni (39-40) , bil je zelo siten, samo po rokah bi se nosil (tudi ponoči smo ga mogli nosit po 2 uri) in pa ni hotel jest. Pa čudno mi je blo to da ni hotel dude, ki jo tako obožuje. Pol so se mu pa pojavli v ustih beli izpuščaji, ki so tudi značilni za to bolezen. Ko je vročina padla, so se pojavle po trebuhu rdeče pikice, nekaj manj po hrbtu in obrazu. Te ima zdaj 2 dni. V ustih ima še vedno izpuščaje in zelo malo je, pravzaprav predvsem pije samo  mleko, kašice mi mogoče poje za 1 obrok na dan, pa še to najraje ne bi, pa smo imeli že 3 obroke GH.

Drugače pa Katja zelo lepe slikice, se vidi, da je punca uživala na morju. Pa ful je podobna atku, se mi zdi, predvsem pa ima lepe, modre očke.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
23.7.2009 10:13:31   
katja_p
Yozika: aha ... naša ni imela izpuščajev v ustih. Mogoč je to razlika. Vročino je imela pa največ 38,7, pol so ji jo pa zbijali - mi2 sma namreč bili v bolnici, ko je to staknla.

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
23.7.2009 12:21:46   
**NiNa**
katja_p
dojenje: na koliko časa oz kolikokrat se pa čez dan še dojita? Jaz sem imela 14 dni nazaj enak problem pa to kar naenkrat. Takrat sva se vsega skupaj podnevi in ponoči dojili še 6x. Potem sem pa kar sama ji ukinila 2 obroka in začela ure zamikat tako da jo sedaj dojim še 4x, vmes ji pa ponujam GH. Pri nas je to pomagalo, sedaj se spet lepo doji pa tudi GH je začela lepše jest.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
23.7.2009 12:22:42   
**NiNa**
aja pa slikice: mala je pa res prava lepotička pa tako fotogenična user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
23.7.2009 13:39:27   
YOZIKA

Evo še nekaj utrinkov iz Paga

[img]user posted image [img]

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
23.7.2009 13:43:38   
YOZIKA

Ko dragi pride iz službe,  gremo  prvič letos na Kolpo se mal ohladit. Jupi, komaj čakam!

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
23.7.2009 14:39:38   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa**

katja_p
dojenje: na koliko časa oz kolikokrat se pa čez dan še dojita? Jaz sem imela 14 dni nazaj enak problem pa to kar naenkrat. Takrat sva se vsega skupaj podnevi in ponoči dojili še 6x. Potem sem pa kar sama ji ukinila 2 obroka in začela ure zamikat tako da jo sedaj dojim še 4x, vmes ji pa ponujam GH. Pri nas je to pomagalo, sedaj se spet lepo doji pa tudi GH je začela lepše jest.

Dojili sva se zjutraj, zvečer in ponoč, ko se je zbudila. Čez dan ne več. Zdaj pa sploh noče več. Pa sm ziher, da se GH ne naje dost, ker zadnje dni sploh noče velik jest. Par žlic in je konc. user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
23.7.2009 14:42:18   
Anonimen
Naša ima tut trenutno obdobje, ko ji GH ne diši tako kot ponavadi ... samo jaz mislim, da ji ne paše jest zaradi vročine, tak da je niti ne silim preveč.

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 4742
23.7.2009 21:09:23   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Naša ima tut trenutno obdobje, ko ji GH ne diši tako kot ponavadi ... samo jaz mislim, da ji ne paše jest zaradi vročine, tak da je niti ne silim preveč.

Sta pa vsaj na mleku, ne? Naša pa nič noče ... ne GH, ne dojit, sm ji dans dala AM, še manj ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
23.7.2009 21:45:05   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Sta pa vsaj na mleku, ne? Naša pa nič noče ... ne GH, ne dojit, sm ji dans dala AM, še manj ... user posted image user posted image user posted image

poskusi kakšno drugo mleko. jaz sem ji rižolino zvečer delal najprej na AM, pa ji ni teknilo in tudi meni ni bilo dobro, potem pa sem kupila humano, zdaj vse pomljaska in tudi meni je dobro. ima ČISTO drug okus. poskusi. nimaš kaj zgubit..
dojiva pa se 4x čez dan in ponoči, če se slučajno zbudi in bi se pogovarjala. potem jo kar priklopim in takoj nazaj zaspi. GH pa ima tudi 4x.

lahko noč

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
23.7.2009 22:39:18   
nanaa
ja ful ste luštni vsi na slikah, tapravi uživači:)

Glede dojenja tudi jaz sem ji poskusila dati že vse vrste mleka (Aptimil, Hipp, Novolac) tega pa še nisem poskusila Martka, imajo ta v DM?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
24.7.2009 7:43:17   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

ja ful ste luštni vsi na slikah, tapravi uživači:)

Glede dojenja tudi jaz sem ji poskusila dati že vse vrste mleka (Aptimil, Hipp, Novolac) tega pa še nisem poskusila Martka, imajo ta v DM?

Tega imajo v DM, ja.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
24.7.2009 9:05:52   
Detece
Zelo lepe slikice...lepo ste uživali...

Mi smo se pa včeraj kopali.....juhej....v Lipnici....Vse je bilo super, edino voda je bila zelo ladna, sploh za naše bebe...naslednjič pa gremo pogledat šoderjamo v Avstriji....je že katera bila??

Afrodita nakit

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
24.7.2009 9:34:13   
katja_p
Detece: kje pa je ta šoderjama?

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
24.7.2009 12:07:42   
patkapatatka
Drugo krožišče za Šentiljem po stari cesti proti Lipnici gledaš tabla Beton Süd oz. Freizeitzentrum Planksee.

Mimogrede Detece in Kavica mi smo se včeraj oglasili tam, ko smo se vračali. Ne vem, ni naredilo nekega vtisa name pa še sence je bore malouser posted image .
Je tisto kopališče, ko smo bile včeraj boljše če že moramo v inozemstvo.

Popoldan gremo na Otok. Ve ste že kaj razmišljale o ohladitvi?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
24.7.2009 14:33:25   
Detece
A res?? No potem pa nebomo tja lazili. Saj res ne vem zakaj bo vlagali v avstrijski turizem, če imamo pa mi tudi lepa kopališča. Gremo lahko tudi kam v Radence recimo.

No ravnkar sem se odloćila, da se grem ohladit na otok....pride še moj zraven, da ga malo z Rujem potunkama:)

Grem pakirat.

Lep vroč dan še naprej.

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?