nadya
|
Ojla po dolgem času Berem redno, za pisat sem pa lena k šus Pri nas smo mel maj in pol junija kar pestro. Sem najprej jaz dobila norice (gogsigavedi kje ), dva tedna za mano pa še Lovro. In je mel tamal še 10X hujšo obliko k jst. Ma pika pri piki, še na ustnicah, v ušeskih.... Revež je mel skorej 40 vročine in je bil čist bogi . Sva bla cel maj pa še pol junija cele dneve doma...Da ne govorim o tem, kako je skrbet za dojenčka, ko maš 39,5 vročine in se ti vrti v glavi....No zdej smo pa mimo, noric smo se pa losal za vedno . 14.6. smo mel krst, naredli smo piknik pred hišo, povabljenih sva mela pa 48(!!!!) ljudi. Nikoli več! Res sem bla trapasta, da nismo šli v gostilno . To je blo noro, vsa ta hrana, solate, meso, sladice, pospravljanje.....No kaj čmo, ampak blo je pa luštno, vse je res fajn izpadlo, mali je bil pa itak capo di banda . Zarad noric je mel prestavljeno drugo cepljenje, tko da je bil v ta drugo cepljen šele včeraj, ma pa že skorej sedem mesecev. Nogice daje v usta že od četrtega meseca, brez opore pa sedi tudi že kakšne tri tedne. Z GH sva začela pri 4,5 mesecih. Je vso zelenjavo, sadje, riž, zdrobe....z meskom začneva jutri. Pediatrinja mi je odsvetovala edino mlečne izdelke, nekje do devetega meseca in tega se bom držala. Sva bila pri dermatologu zaradi atopičnega dermatitisa in so mu ugotovili alergijo na jajca . Ampak je alergija zelo blaga, tako da bomo po vsej verjetnosti počasi uvajali jajca in jajčne izdelke nekje od prvega leta naprej. Obisk pri alergologu naju še čaka, predvsem zaradi tega, ker cepivo, ki ga dobijo pri enem letu (mislm da je za ošpice, mumps in rdečke) vsebuje jajčne beljakovine). ampak naj nebi bil problem. Dopust: smo bli 4 dni v moravskih toplicah, ampak na žalost glih takrat, ko so bli največji nalivi, tko da je bilo bolj tko-tko. Naslednji vikend gremo v Bohinj,vmes še malo v Portorož, septembra pa naj bi šli v Grčijo, ampak če sem čisto iskrena, se kar mal bojim zarad te gripe....Bomo vidl... Me pa zanima a vaši tudi vreščijo? Naš ma zdej obdobje ko samo vrešči in vriska . Vsi dojenčki se ga tolk ustrašijo, da začnejo jokat. Ma res orng štimo
|