Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 19.7.2009 11:36:09
|
|
|
|
tinca123
|
Živjo! Hvala vsem za mnenja. No sedaj smo pogruntal, da pali Maček Muri. Ga zvečer prižgeva in plešemo....pol se utrudi, pa ga nosiva in počasi zaspi....seveda Muri skoz igra. Ko zares trdno spi, ga lahko šele ugasneva. Predvsem je pomembno, da ga ne odloživa v posteljico dokler trdno ne zaspi in da ne ugasneva Murija. Pogrešava to da se ga odloži v posteljico in zaspi! Ampak samo da ni dretja pa je OK.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 19.7.2009 22:25:24
|
|
|
|
nanaa
|
oj, punce ste vse na morju:). No pri nas pa mislil, da je tale vročina prinesla 6 bolezen, danes se je Hana zbudila vsa pikasta jutri se gremo pokazati še zdravnici za vsak slučaj. Današnje big kosilo je uspelo, moj možek je tko fajn peku na žaru.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.7.2009 6:55:25
|
|
|
|
arupnik3
|
dobro jutro mala je pravi sitko zadnje dni zobka ni še nobenga sedi lepo samostojno ful se plazi bo mogu ati narest ograjco da ne bo kake katastrofe pa ful se postavlja pokonci gre do kavča al pa do omare in se postavi pokonci sam se ful bojim da ni to prehitro mnenje prosim pa bojim se da mi ne butne nazaj z glavico ??? vsi ki ste na dopustu lepo se mejte pa uživajte zdej grem mal domov pogledat papa
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.7.2009 12:25:44
|
|
|
|
5ra_28
|
helo, mi smo se včeraj kopali na bazenu pri tastu. Mali pa je bil mal v svojem bazenu, mal v svojem čolnu na velikem bazenu in smo si ga 'podajali'. Danes pa sva zjutraj s taiem že bila n pohorju!!! Peš gor in dol, tako da se počutim suuperrr!!! Popoldan pa kopat verjetno. Spet. Joj, naj se malčki hitro pozdravijo, tisti ki so bolani. Jaz si sploh ne znam predstavljat, še ni bil niti EN DAN bolan, nič vročine, nikol nič. (nok nok na les) Arupnik...dokler se otrok sam postavlja na nogice, ni nič hudega, ker je to njegov razvoj. MI ga edino ne smemo prehitevat. Naš tai isto. Se priplazi so sedežne, se postavi na kolena, rokce gor in že nogice dviguje, sam mu ne rata najbolj še. jaz mu mal pomagam včasih, d amu pokažem postopek , drugače pa ne, pa je pač tak. Pa v posteljici tudi se da na kolena, dvigne ravno, prime za ograjo in se hoče vstat. Bo, kmalu. Tai se je že par krat vdaril v ograjo pri teh njegovih podvigih, pa je mal zajamral ali pa mal zajokal, pa je bilo ok. Da bi pa nazaj padel, pa ..le že nekako lovi ravnotežje. Jaz imam čez dan njegovo dekco in igrače gor ravno pred sedežno, tako da ravno tam ko se plazi in dviguje gor, je dekca..tako da če ga slučajno zanese. Tinca123..super za Maček Murija. baj baj...
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.7.2009 12:28:37
|
|
|
|
5ra_28
|
aja. zobka še vedno dva, sedi in ulovi ravnotežje ko ga zanese, iz ležečega položaja se da sam v sedečega. Priden poba!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.7.2009 14:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Alo! No pa smo prišli s Kolpe ... vtisi? ... hmmm ... ja čez dan super, zvečer pa ponoči pa štala, ker smo utrofli pomoje edin vikend, ko se dol nekaj dogaja in so imeli v petek in soboto v sosednjem kempu fešto z zelo glasno muziko in tamala ni mogla lepo zaspat ... no v petek je nekak šlo in se ni zbudila ... v soboto je pa zaspala samo se je čez 2 uri zbudila in ni mogla nazaj zaspat, tako da sem šla še jaz spat in sem jo vzela k sebi inji skor 1 uro šepetala v uho, da se je revica potolažila in zaspala ... no ona je potem lepo spala, jaz pa skor nič ker sem se skos zbujala, k sem se bala da je nebi poležala ... no v nedeljo jo je pa začel matrati 4. zobek in tolk je ni matral še noveden ... je kar kričala pa rita se ji je vnela tako da koj ko ji dam plenico dol, si že z rokico na lulo seže in se praska ... tak da tele vikend ni bil bokvedi kako posečen ... ja zdaj jo pa na 2 uri namakam v hrastovem lubju, pa učeri je zaradi zobka 2x Calpol dobila, da je vsaj zaspala lahko ... apetita nima ... men se pa trga, ko bi ji pomagala, pa ne vem kako . Sedi pa naša tamala že ful lepo in nič preveč majavo, pa plazi se po vseh 4ih pa iz tega položaja na vseh 4ih se že zna v sedečega postavit ... pa na Kolpi sem jo imela na tleh na blazini in je bil voziček zraven postavljen in je do njega zašopala in kar naenkrat je bila prvo na kolenih pol se je pa za kako sekundo tut na nogice postavila ... potem se je pa nazaj na ritko vsedla . Sem jo pa danes stehtala in nekaj na pribljižno zmerila ... Torej ima naša punca danes, na svojo 8. obmesečnico ( Vse naj naj Neži!!! ) okoli 7,8kg in 72cm ... drobižek moj mali!!!
< Sporočilo je popravil Otika -- 20.7.2009 14:09:03 >
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.7.2009 17:04:26
|
|
|
|
blackcoffee
|
Neži vse najboljše! a tako punce, da se vam otročički že na nogice postavljajo?! gromki še ne kaže teh znakov. mogoče ga ovira teža.. jaja, je razlika dvigniti na noge 7kg ali 10kg. uživajte kjerkoli že ste!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.7.2009 21:57:59
|
|
|
|
Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee Neži vse najboljše! a tako punce, da se vam otročički že na nogice postavljajo?! gromki še ne kaže teh znakov. mogoče ga ovira teža.. jaja, je razlika dvigniti na noge 7kg ali 10kg. uživajte kjerkoli že ste! blackcoffe, midve mava težkokategornike, zato je situacija malo drugačna.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.7.2009 22:21:57
|
|
|
|
Ana Luna
|
Dve slikci našega težkokategornika... Jašolin pri svojem najljubšem opravilu - hranjenju, itak.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.7.2009 22:48:45
|
|
|
|
blackcoffee
|
Ana Luna - kolk sem se pa zaj narežala tvojemu komentarju in Jašolinu, da ti ne morem povedat. tud gromki ima neverjeten tek. danes je bil, kot vreča brez dna - samo jedel bi in jedel. kolk je velikan Jaš težek? ti je ta podatek še pomemben ali ga ne tehtaš več?
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 20.7.2009 22:50:07 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.7.2009 7:55:11
|
|
|
|
5ra_28
|
Neža, vse najboljše in najlepše, pa da bodo zobki brez bolečin veni in rita ok! Jah, si imela kar težek vikend, Otika, a? Aja, glede pleničk...ena koelgica ima Aro in MEtroja in se ne njeni punčki dobro obnesejo, je pa iste teže kot Tai, tai in neža pa sta itakl nekje isto vedno. Jaz pa sem Taia tehtala prejšnji teden, je imel 7,9 kg, danes zjutraj pa že 8,1 kg. Sam je na videz pravi drobižek, v pasu ful ozek. (7 mescev in 3 tedne) zadnje čase je ful zgovoren in že poskuša ponavljat besede ja, na nogice se tai tudi že poskuša, sem že pisala, sam še mu ni uspelo samemu, sam do kolen.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.7.2009 7:56:27
|
|
|
|
5ra_28
|
Ana luna..jaša pa je ful zadovoljen pri mizi
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.7.2009 13:52:13
|
|
|
|
martka
|
http://www.vrtec-maliprinc.com/index.htm kr ok, za vas, ki ste blizu in ploh pridete zraven. ja, ko zanosiš, je treba dat vlogo za vpis...
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.7.2009 14:11:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka http://www.vrtec-maliprinc.com/index.htm kr ok, za vas, ki ste blizu in ploh pridete zraven. ja, ko zanosiš, je treba dat vlogo za vpis... Ja je fini in čisto blizu nas ... ima pa koncesijo samo za jasli ... pa vrsta zanj je do Postojne .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.7.2009 18:59:20
|
|
|
|
Nincica1
|
Ja Mali princ je zaseden vendar oni sprejemajo otroke z julijem in ne s septembrom, tako da mi smo se dogovorili že februarja z ravnateljico, da septembra prideva podpisati pogodbo in ga vzamejo naslednje leto julija, do takrat bo pa pri njihovi sosedi, ki ima majhne do vstopa k njim,...vrtca tudi mi namreč tako kot vsi nismo dobili, babic in dedkov pa tudi nimamo, so vsi zaposleni, tako da ni druge in veseli smo, da nam je vsaj to uspelo. Me pa zanima ali ima še kdo težave, da jim čez noč še vedno ne spijo in se dojijo tudi po 10-krat. Pri nas je še vedno katastrofa, uvajam GH, dopoldne nekaj sadnega in popoldne nekaj zelenjavnega, pa vendar še vedno ves čas hoče pri meni jesti, čez noč ga pa napenja, joka in ga samo dojenje potolaži, no za pol ure oz. uro, tako da sem že čisto utrujena, ima pa že 10 kil. Hvala bogu ga ta kilaža ne ovira pri gibanju, saj je ves čas v pogonu, plazi se, dviguje,...v glavnem ne more biti pri miru
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.7.2009 19:39:05
|
|
|
|
piaa
|
Nincica1 mislim, da sva midve enkrat že debatirale o tem. Naj te "potolažim" da nisi edina, tudi mi še vedno ne spimo, ponoči še vedno zelo pogosto ziza in čeprav ji že kar nekaj časa dajem GH je ne poje toliko da bi se najedla, po vrhu še ziza . Zaspi tudi samo na zizi, skratka
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.7.2009 19:40:07
|
|
|
|
piaa
|
sicer pa tud naša že tehta dobrih 9 kil ampak je tud zelooo gibčna
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.7.2009 21:07:08
|
|
|
|
YOZIKA
|
Mi smo prišli iz morja. Otroci so ful uživali v vodi, imeli smo zelo lepo vreme, skratka bilo je zelo lepo. Ko smo prišli domov, je naš najmlajši član zbolel, dobil visoko vročino, včeraj je imel celo 40,2. Verjetno je viroza, jutri se gremo nazaj pokazat. Ubožček moj mali. Otika-ti si bla pa kar na Kolpi? Če ne bi bli glih na morju, vas bi prišli malo pogledat. Pa drugič. V katerem kampu ste pa bli? Primostek? Podzemelj? Adlešiči? Vinica? Nam pa še letos ni uspelo it, pa je samo 10 km stran. Bomo šli zdaj kaj, ko Miha ozdravi, pa moj bo mel dopust, Nejc bo tudi doma. Nič grem kar počasi se spravit spat, ker noči so pri nas zadnje dni katastrofalne.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.7.2009 21:17:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Yozika ... a res, a tako blizu vas smo bili ... no fino ... saj bomo še kaj v vaše kraje prišli, najbrš avgusta. Bili smo pa v Vinici, čisto pred mejo se ostro na levo zavije in potem sta tam 2 kempa en zraven drugega ... no mi smo bili v drugem. Je pa naša flenča že orenk mobilna ratala in kar šiba po stanovanju po vseh 4ih ... sam zobki jo pa še kar dajejo in je čist boga . No jutri greva pa s šeeno ringarajevko z najinima malima čmrljema v Arboretum Volčji Potok malo vročino preganjat. Nič ... pridne bodite in se čujemo.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 22.7.2009 0:09:49
|
|
|
|
Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA Mi smo prišli iz morja. Otroci so ful uživali v vodi, imeli smo zelo lepo vreme, skratka bilo je zelo lepo. Ko smo prišli domov, je naš najmlajši član zbolel, dobil visoko vročino, včeraj je imel celo 40,2. Verjetno je viroza, jutri se gremo nazaj pokazat. Ubožček moj mali. Otika-ti si bla pa kar na Kolpi? Če ne bi bli glih na morju, vas bi prišli malo pogledat. Pa drugič. V katerem kampu ste pa bli? Primostek? Podzemelj? Adlešiči? Vinica? Nam pa še letos ni uspelo it, pa je samo 10 km stran. Bomo šli zdaj kaj, ko Miha ozdravi, pa moj bo mel dopust, Nejc bo tudi doma. Nič grem kar počasi se spravit spat, ker noči so pri nas zadnje dni katastrofalne. Yozika, a ti si tudi Belokranjka? Od kod pa, če ni skrivnost? Tudi meni so Primostek, Adlešiči, Podzemelj, Griblje, Vinica ... zelo znani. ;)
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 22.7.2009 0:14:03
|
|
|
|
Ana Luna
|
Otika, upam, da ste se imeli lepo kljub sobotnemu slabemu vremenu. kakšna je Kolpa? Blackcoffe, mali mora bit že čez deset kil, ampak ga ne vagam več. Ob naslednjem pregledu jih bomo spet slišali. Pa kaj čem, če pa RES zahteva. Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 22.7.2009 7:51:15
|
|
|
|
YOZIKA
|
Ana Luna- da, jaz sem iz okolice Črnomlja. Kaj pa ti si tudi Belokranjka ali so ti te kraji kako drugače znani?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 22.7.2009 9:32:53
|
|
|
|
nanaa
|
Živjo, punce danes bom Hani kuhala makarone, kakšno omako ve kaj zraven naredite in s čim jo začinite? Hvala.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 22.7.2009 10:14:54
|
|
|
|
pike
|
Ojla, naša že vleče svoj dopoldanski spanec, danes je malo prej zaspala, ker je ponoči malo več "rogovilila". Jah naša se ponoči še doji najmanj 2 x in še zraven se zbudi ene 3x. teža - sem jo včeraj tehtala in je z friško pleničko in v kratkih hlačah imela 10.400 g. Večinoma se še samo dojimo, mogoče poje včasih na dan kakšno spasirano sadje ali eno sadno kašico. Drugače pa ji zdaj vseeno teža ne gre več toliko gor. Prej se je v mesecu dni poredila za 1kg ali več, sedaj pa je v 2 mescih šlo gor mogoče za slab kg ali nekje 800 g. zobki - še jih čakamo... plazenje - že dviguje ritko ampak v rokah še ni moči... počasi bo! Lep pozdrav!
< Sporočilo je popravil pike -- 22.7.2009 10:15:53 >
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 22.7.2009 12:54:57
|
|
|
|
5ra_28
|
Midva sva že zjutraj bila na pohorju peš! No, Tai ni bil peš, je čičal v nahrbtniku, celo pot dol in domov pa spal. Včeraj se je SAM s pomočjo ograje v posteljici postavil na nogice!!![sm=bravo.gif] Star natanko 7 mescev, 2 tedna in 5 dni. Potem mi je še enkrat pokazal, da mu ni sam tako 'ratalo', ampak da on to zna, potem ke še 2x atiju pokazal, ko je prišel domov...Tako da je včeraj ob vsaki opori se dvigoval. Smejal pa do ušes od ponosa! In zdaj ko se postavi gor, se drži opore (sedežna, posteljica, karkol) in prav nogice prestavlja in se naravna in vse. nanaa...makaroni ...enkrat sva jih midva jedla, pa sva mu jih slučajno ponudila, pa jih je zmazal cel njegov krožnik. NIč prirejeno, meso, paradižnikova omakca in makarončki.. yozika...Mihu pestke, da se čimprej pozdravi... uživajte v Volčjem potoku (tako kot mi2 na Pohorju)...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?