|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
17.7.2009 12:30:11   
Anonimen
Hvala punce! Oh saj ni problem v tem, da tašča nebi vedela kaj s tamalo počet al pa da bi kaj takega delala kar men ni všeč ... sploh ne ... smotano mi je edin to, ker tašča ne bo imela miru in ne bo mogla zasluženo uživat v težko prigarani penziji, pa ker tamala ne bo imela družbe sovrstnikov ... samo to je ...
Tasa.m ... saj to smo bili pri enih gospeh iz Mengša ... dve sestri merkata in njuna mama občasno pomaga (vse 3 so v penziji) ... možno da so to celo iste, kot ti praviš ... samo mene je res že okolica odbila, in potem vse kar sem naprej videla tut ... pa hiša je za cesto in nobene ograje ... v stanovanju imajo tut psa in mačko pa itison po tleh ... prišli smo ravno v času zajtrka in ženski sta hranili otroke na kavču, tako da je najprej vsaka svojega spitala potem sta prišla na vrsto naslednja dva ... s tem da sta pitale tut otroke stare 3 leta, ki bi mirno že lahko sedeli za eno malo mizico in sami jedli ... po hiši je polno betonskih stopnic brez ograje ... povsod so ležale polomljene igračke in taki manjši koščki s katerimi bi se otroci zlahka zadušili ... ma ne vem no ... a sem jaz preveč pikolovska, ker gre to za mojega prvega otroka al kako ... sam jaz Neže res ne bom tja peljala. Tak da bova najbrš res taščo izkoristila ... jo bom pač prosila, da tamalo čim večkrat na igrišče pelje al pa kam na obisk kjer imajo otroke.

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
17.7.2009 12:33:24   
Anonimen
Uuuu ... punce ... je moj prej klical iz službe, če bi se mi ljubilo da za vikend na Kolpo skočimo ...halooo še vpraša ... GREM PAKIRAT!!!! user posted image

... tolk no, da ne bom samo jamrala user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4677
17.7.2009 12:45:43   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Uuuu ... punce ... je moj prej klical iz službe, če bi se mi ljubilo da za vikend na Kolpo skočimo ...halooo še vpraša ... GREM PAKIRAT!!!! user posted image

... tolk no, da ne bom samo jamrala user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Ati....

A še naju zravn vzametauser posted image ???

Lepo se imejte. Mi bomo pa malo bolj delaven vikend imeli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
17.7.2009 12:48:34   
skorpika
Ruj in Thor sta res lušna!user posted image  jih že vidim kako bosta vrtela mamici okrog mezinčka!

Sedenje: naš samostojno sedi kakšne 3 tedne

Otika: po vsem tem kar si napisala kar se varstva tiče, je jst tja ne bi dala pod nobenim pogojem!

Moj je tudi včeraj dal predlog, če gremo drug teden za par dni h kolegom v umag v kamp in sem takoj rekla ja že zato, ker je on dal idejo, kljub temu, da nisem pristaš kampa oz. še nikol nisem kampirala, ampak se bomo že znašli!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
17.7.2009 12:51:32   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: martka

imam pa znanko, ki svojemu decemberskemu otroku že fruhtzverge daje. a ve tudi?

ne, jst dajem samo od lj. mlekarn

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
17.7.2009 12:53:40   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Ja z varstvom je pa hudič ja. Jaz bom najbž kotistila 4 urni delavnik in ga te 4 urce pustila tašči.

če ne dobimo vrtca (trenutno smo napredovali iz 95 mesta na 30, tko da še vedno upam da ga dobimo), bom tudi jst ubrala to varjanto...krajši delavnik+tašča servis

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
17.7.2009 14:04:15   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

Pa saj to je ena in ta isto. Ali ne?

Jaz dajem o oboje.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
17.7.2009 14:30:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

Pa saj to je ena in ta isto. Ali ne?

Jaz dajem o oboje.

Ne ni isto ... je drug proizvajalec user posted image 7
Detece, ja lahko vaju uzameva s seboj ... sam a si sposobna sam en mali ruzak napakirat ... ker jaz sem v pol ure sposobna enormne količine partljage napakirat, naša Mazdica ima pa samo tako velik partljažnik user posted image .

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 4683
17.7.2009 14:41:49   
Detece
Ja saj sem mislila to, da je samo proizvajalec drug.

Nočeš vedeti kaj vse sem imela zraven za 3 ure kopanja....user posted image user posted image user posted image  Tako, da ne, ne morem samo z enim "rugzakom"...pa drugič ko boste šli z avtobusomuser posted image user posted image user posted image

kako nama je tečno v stanovanju v tej vročini...sem zdaj pričakovala en obisk in mi je odpovedal....hvala bogu, da imamo klimo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
17.7.2009 14:54:11   
Anonimen
Ja hb imate klimo ... mi je nimamo user posted image ... okrog in okrog je asfalt pa prometna cesta (trenutno nam že cel teden kompresor šopa pod balkonom ker razkopavajo cesto in menjajo neke cevi), mansarda, pa popoldne se na našo stran hiše sonce upre ... majka za ****! Samo hb se je tamala kar navadila te vročine in je naprimer učeri samo v plenički pri 29°C v sobici brez problema zaspala ... no jaz pa še malo rabim, da se navadim tega ... trenutno me hladi misel na hladno Kolpo user posted image .

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 4685
17.7.2009 15:00:48   
martka
ja, varstvo je hudir...
včasih prvi izgled odbije, a lahko, da po krivici..
samo moje mnenje- tako kot ti reče srce!
pa ne razmišljaj, da si pikolovska in preveč zahtevaš in... če ti ni, ti ni. bolje to priznati na začetku in imeti čisto vest, kot pa potem, kljub nežinemu dobremu počutju, iskati napake in videti strahove v času ko si v službi.

če se ti bo zdelo, da tašča ne zmore, še vedno lahko poiščeš privat varstvo. morda takrat kaj primernejšega...

kopalca na otoku sta prava frajerja!

tiho priznam izraz pack light- je meni totalno tuj ali pa pomeni najmanj potovalko in nahrbtnik! tako pač je. jaz ne bi bila sposobna it kampirat, ker bi rabla prikolico in dva šotora!user posted image

uživajte in se ne pritožujte čez vročino, da ne bo s5 dež in 15 stopinj!

dijo!

ps, kaj pa trojane? čakajo september ali dan, ko bodo naši otroci sami krofe jedli?

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
17.7.2009 15:16:17   
Anonimen
Martka ... kak mesec nazaj sem rekla da bom probala termin uskladit za vami pa je takrat kar nekaj punc reklo, če bi lahko počakali do septembra ... tak da ... lahko pa en seznam naredim pa vanj vpišite kdaj imate čas pa bomo potem usekale termin, ko nas bo največ lahko prišlo ... kaj menite?

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4687
17.7.2009 15:44:15   
5ra_28

Ojla, en vroč pozdrav iza štedilnikauser posted image

Midva sva se včeraj potepala CEL DAN. Sva se s taiem dobila s eno kolegico, ki je bila z mano v sobi v porodnišnici. Tista punčka pa je Taja. In sta bila Tai in Taja skupaj v sobi.user posted image
Hektorina...ti veš katera, je ravno šla, ko si ti prišla.

Tamala dva sta se najprej minuto gledala nepremičnouser posted image . No, babji čvek je trajal 4 ure.user posted image Zaradi tega zmenka se nisem šla kopat zraven. Fajen slikce Ruja in Thora ja.

Otika...super za Kolpo, mi se za vieknd hodimo kopat na bazen k tastu, pa še jaz mal počivam, ker je tai z babi in dedijemuser posted image .

Varstvo...taia bo pazila vsaj prvo leto moja mami, pa še čist blizu je doma, pri 2 letih pa bi ga jaz dala v vrtec že zaradi družbe. Sam če sem delala izračun na dohodke, pa naju pride vrtec skoraj 200 €user posted image user posted image .
Pri tistem varstvu pa te prvi pogled kar odvrne. Mal še poglej za druga varstva in povprašaj starše kako so zadovoljni. Z taščo pa se lepo zmeni, da je nočeš obremenjevat. Ali pa jima potem v zameno plačata par dni dopusta, kake toplice ali kaj, da se spočijeuser posted image .

Mene nekaj zanima...ker jaz taia ne bom dala letos v vrtec, pa niti še septembra ne bo star 11 mescev, tako da itak ne bi bil sprejet. Ali?! .. A ga lahko vseeno vpišem, z namenom, da bom zavrnjena, da bom eno leto že na čakalni listi do septemra 2010, ko ga bi res dala.
Kaj se zgodi, če je slučajno sprejet, jaz pa zavrnem?? Potem ga drugo leto sigurno ne bodo hoteli vzet, a ne??? Mnjenja prosim.

Sedenje..uh že cel mesec samostojno, da ujame ravnotežje, saj zato smo tudi šli na morje, da ga ni bilo treba non stop držat.
Zdaj pa se že vsede iz ležečega položaja. Sam je star že tudi 7 mescev in pol - natanko danes!!

sadne skutke...od LJ mlekar, ampak sam če kam greva, za pol dneva ali cel dan, da je vse pri roki, da ne kompliciram in hitro spakiram. Drugače pa sveže sadje. banano edino vzamem zraven. Tak da recimo 1x-2x na teden eno skutko.

Otika...mi tudi nimamo klime, pa je solidno v stanovanju, razen ko kuhamuser posted image . Dopoldne zračim in imam vse odprto, ko pa pride sonce na našo stran (ob 15h), pa zaprem okna in zunanje žaluzije in je zmerno noter.

Tinca 123, a je kaj boljše s spanjem ???

Joj, začelo se je tisto težko obdobje...tai se mi plazi po celem prostoru, že pride do resastih zaves in jih vleče.user posted image Sem sam čakala, kdaj jih bo odkriluser posted image . Še malo pa bom rekla: lepe zavese SVA IMELA.user posted image . POtem je v minuti na drugi strani in odpira predal...pa barska stolčka imata celo kromirano nogo in gre in se gleda noter, ker je odsev, pa da o slini in rokcah gor ne govorim. user posted image

baj baj, lep vikend.

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
17.7.2009 15:52:42   
tasa.m
Otika, verjetno misliva isto varstvo (zraven pšate, mimo Leka potem pa ulčka desno). Ja pa psa in mačko imajo (vse cepljeno). Povprašaj na "Domžalskih mamicah" ali kako se že temi reče, Tila7 pa Pomaranča bosta imele tudi svoje čmrle tam. Mi bi jo tudi tja dali, pa smo dobili potem na drugem koncu Mengša. Je pa cenovno zelo ugodno varstvo.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
17.7.2009 15:56:31   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Martka ... kak mesec nazaj sem rekla da bom probala termin uskladit za vami pa je takrat kar nekaj punc reklo, če bi lahko počakali do septembra ... tak da ... lahko pa en seznam naredim pa vanj vpišite kdaj imate čas pa bomo potem usekale termin, ko nas bo največ lahko prišlo ... kaj menite?

Ja super ideja. Daj recimo 3 predloge in bomo potem glasovale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
17.7.2009 17:32:27   
hektorina
Ja 5ra,poznam mamico male Taje. se včasih srečava, ker njena mami živi blizu mene! Meni pa nikakor ne uspe priti do otoka. bo že. Mali pa tudi še nima osebne in sem mu jo danes dala delat. V dobri veri, da jaz, ki sem njegova mama to lahko uredim. Tu pa je štos! Nisem mogla narediti nič, ker nimava istega stalnega prebivališča! Je mogel mojuser posted image zraven, da sem dala tudi jaz vlogo za novo osebno. Tako, da meni lipnica ta teden odpade, ker sedaj nimava oba z malim nobenega dokumentauser posted image !!! Pa pa

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
17.7.2009 18:00:17   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Mene nekaj zanima...ker jaz taia ne bom dala letos v vrtec, pa niti še septembra ne bo star 11 mescev, tako da itak ne bi bil sprejet. Ali?! .. A ga lahko vseeno vpišem, z namenom, da bom zavrnjena, da bom eno leto že na čakalni listi do septemra 2010, ko ga bi res dala.
Kaj se zgodi, če je slučajno sprejet, jaz pa zavrnem?? Potem ga drugo leto sigurno ne bodo hoteli vzet, a ne??? Mnjenja prosim.

Sedenje..uh že cel mesec samostojno, da ujame ravnotežje, saj zato smo tudi šli na morje, da ga ni bilo treba non stop držat.
Zdaj pa se že vsede iz ležečega položaja. Sam je star že tudi 7 mescev in pol - natanko danes!!

vrtca septembra nobena od nas ne bo dobila, saj so naši otroci decembrčki in tako še ne bodo dopolnili 11 mesecev, kar je pogoj. lahko pa si na čakalni listi in če se sredi leta kakšen otrok izpiše, morda lahko prideš na vrsto ti. če bi bil sredi leta sprejet, pa bi ti zavrnila, boš verjetno naslednje leto pač še enkrat dala prošnjo. vseeno boš imela večje možnosti, ker bo otrok starejši, pa ker si enkrat že prosila. glede zavrnitve sicer nisem 100%.

kar pa se tiče samostojnega sedenja - samostojno sedenje pomeni, da se otrok iz ležečega položaja sam postavi v sedeči. a so to tudi vaši že usvojili??? moj sicer sedi, vendar ga jaz 'posedim'.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
17.7.2009 19:41:44   
hektorina
SEDENJE, naš je tudi bolj "ajnzajtik" ko sedi... Zna pa ploskat, če to kaj štejeuser posted image user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
17.7.2009 23:34:15   
nanaa
čer,

evo me še kar pokonci. Vam moram povedati, da je naša Hana prvič zbolelauser posted image user posted image in mi jo je prov grozn gledat bogo revčko, ima vročino že od včeraj prejle je narasla na 39 sva jo šla kopat in pa svečko sedaj je pa zaspala boga revca se mi tako smili. Je rekla zdravnica naj počakamo do ponedeljka je možno da ima 6 bolezen ali pa angino (kri ji je pregledala in je ok, samo ima pa vneto grlo.)

Aja Otika uživaj na dopustu, no sedajle že verjetno:)

sedenje - naša sedi, sam se tudi zelo hitro prebrne, se mi zdi če na bolj trdi podlagi, da je potem bolje, ne kobacamo pa še ne.

Aja skutek jaz sem ji tut že oboje dala pa ful jih ima rada.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
18.7.2009 11:11:28   
pike
OJla,

nanaa tudi naša je bila skoraj cel teden bolna oz. zelo prehlajena pa smo na srečo samo z svečkami pozdravili.  Upam, da se bo hitro pozdravila.user posted image
Našo še zobki dajejo, nobenega še nimamo, smo pa zato en dan vročino imeli celo 39,2 sem ji dala svečko in obhladek, drug dan pa je bila kot nova, ne duha in sluha o vročini.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
18.7.2009 13:12:59   
uršula83
Naš še ne sedi tut če ga posedem ne. Ob opori pa tko no...preveč sigurno ne. Ga kr taufne. Tut plazi se še ne. Se pa zdej ene 3 dni odriva z nogicam od podlage, prej je mel mehke čist. 

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
18.7.2009 13:15:29   
uršula83
http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/test-razvoja-otroka.html

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
18.7.2009 17:25:08   
december28

Thor in Ruj sta pa res srčka na travici - upam, da bo naš tudi takole užival! user posted image

Drugače pa gremo danes ponoči vendarle na morje (je moral ata še par stvari v službi zaključit...eh, eh user posted image ) -  FAJN SE IMEJTE PUNCE!!! user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
18.7.2009 22:36:41   
nanaa
Čer,

hvala pike, tudi jaz upam da ne bo potrebno antibijotikov, sicer je imela včeraj ponoči spet 39 vročine ampak sva ji dala svečko in jo uspela zbiti. Tudi naša še nimam nobenga zobka sem mislila da je to to pa pravi zdravnica da še ne. Danes popoldne pa se je ustavilo na 37 tako, da malo še je, upam da bo jutri ok. Samo pa tele naši otročički hitro ugotovijo kaj je fajn:) namreč včeraj ponoči je seveda jokala v svoji posteljici pa sem jo prestavila k nama, da smo saj malo spali in kaj se je dogajalo sedajle....zbudila se je in seveda klicala...je že ugotovila kje je luštno spatiuser posted image .

december28 . uživajte na morju.

Medva pa jutri pripravljava kosilo za starše, ja je treba tudi kdaj obratno nareditiuser posted image . Upam, da ne bo dežja.

Nočko.

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
19.7.2009 11:28:26   
tinca123
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

tinca123; kdaj je pa na morju hodil spat, se je mogoče tam tega navadil.

Ne na dopustu je čist OK zaspal. Je bolj jokal ponoči, ko se je zbudu za hranjenje.....ampak ko je dojel da sem jaz zraven se je pomiril.

Prišel je naš sonček!!

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?