5ra_28
|
Ojla, en vroč pozdrav iza štedilnika Midva sva se včeraj potepala CEL DAN. Sva se s taiem dobila s eno kolegico, ki je bila z mano v sobi v porodnišnici. Tista punčka pa je Taja. In sta bila Tai in Taja skupaj v sobi. Hektorina...ti veš katera, je ravno šla, ko si ti prišla. Tamala dva sta se najprej minuto gledala nepremično . No, babji čvek je trajal 4 ure. Zaradi tega zmenka se nisem šla kopat zraven. Fajen slikce Ruja in Thora ja. Otika...super za Kolpo, mi se za vieknd hodimo kopat na bazen k tastu, pa še jaz mal počivam, ker je tai z babi in dedijem . Varstvo...taia bo pazila vsaj prvo leto moja mami, pa še čist blizu je doma, pri 2 letih pa bi ga jaz dala v vrtec že zaradi družbe. Sam če sem delala izračun na dohodke, pa naju pride vrtec skoraj 200 € . Pri tistem varstvu pa te prvi pogled kar odvrne. Mal še poglej za druga varstva in povprašaj starše kako so zadovoljni. Z taščo pa se lepo zmeni, da je nočeš obremenjevat. Ali pa jima potem v zameno plačata par dni dopusta, kake toplice ali kaj, da se spočije . Mene nekaj zanima...ker jaz taia ne bom dala letos v vrtec, pa niti še septembra ne bo star 11 mescev, tako da itak ne bi bil sprejet. Ali?! .. A ga lahko vseeno vpišem, z namenom, da bom zavrnjena, da bom eno leto že na čakalni listi do septemra 2010, ko ga bi res dala. Kaj se zgodi, če je slučajno sprejet, jaz pa zavrnem?? Potem ga drugo leto sigurno ne bodo hoteli vzet, a ne??? Mnjenja prosim. Sedenje..uh že cel mesec samostojno, da ujame ravnotežje, saj zato smo tudi šli na morje, da ga ni bilo treba non stop držat. Zdaj pa se že vsede iz ležečega položaja. Sam je star že tudi 7 mescev in pol - natanko danes!! sadne skutke...od LJ mlekar, ampak sam če kam greva, za pol dneva ali cel dan, da je vse pri roki, da ne kompliciram in hitro spakiram. Drugače pa sveže sadje. banano edino vzamem zraven. Tak da recimo 1x-2x na teden eno skutko. Otika...mi tudi nimamo klime, pa je solidno v stanovanju, razen ko kuham . Dopoldne zračim in imam vse odprto, ko pa pride sonce na našo stran (ob 15h), pa zaprem okna in zunanje žaluzije in je zmerno noter. Tinca 123, a je kaj boljše s spanjem ??? Joj, začelo se je tisto težko obdobje...tai se mi plazi po celem prostoru, že pride do resastih zaves in jih vleče. Sem sam čakala, kdaj jih bo odkril . Še malo pa bom rekla: lepe zavese SVA IMELA. . POtem je v minuti na drugi strani in odpira predal...pa barska stolčka imata celo kromirano nogo in gre in se gleda noter, ker je odsev, pa da o slini in rokcah gor ne govorim. baj baj, lep vikend.