|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
14.7.2009 14:28:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m
Si kaj lepega kupila.

Po razprodajah sploh šla nisem, ker je bilo enostavno prevroče kaj okrog za šetat user posted image ... sem si pa kupila denarnico, ker je prejšnja že dobesedno razpadala ... no in tu se jaz končam, pa začne za Nežiko ... plenice, hrano, eno oblekico, itd. Sem ji pa hotla ene opankice kupit (take ko jih že ima, samo večje), pa jih v nobenem BC nimajo več user posted image ... pa saj zdaj ko je vroče je itak bosa ... samo ob hladnejših dneh ji am pa rada kaj na nogice ... samo mora ta zadeva ful dihat, ker tamala nnormalno švica v nogice ... no in te opankice so bile superca, ker so bile krem barve (super za kombinirat) pa platnene.

5ra_28 ... naša nič po šalčki ne šari ko jeva ... samo včasih pokaže interes, da bi imela žličko v roki pa ji jo dam jaz jo pa z drugo naprej hranim in je vsa srečna.

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 4601
14.7.2009 15:08:50   
arupnik3
a katera mogoče ve če so jutr dvojne al trojne pike v mercatorju??????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
14.7.2009 19:38:43   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Neki me zanima...ko jih hranite z žličko...sigurno hočejo mal tudi sami pacat po hrani (krožničku) ali pa grabijo žličko, a ne??

dokler je lačen lepo je in ne grabi žličke niti po krožničku ni zanimanja, ko je pa sit se pa začne afnat in grabit po žlici, tko da v tem primeru mu ne pustim!

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
14.7.2009 19:40:19   
skorpika

pol pa ni ravno nek 'people person', a ??user posted image user posted image user posted image

ne res ne! user posted image danes sem bila zmenjena s kolegico, ki ima oktobrsko pupo, in se je sam čudila...ja tko pač je! vsaj v miru spijem kofe! user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
14.7.2009 19:44:07   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: tinca123

V zadnjih dneh se pojavlja velika težava, ko je treba iti spat. Upira se in joka, zaigra panični napad, ko pa ga odneseva ven iz spalnice se smeji in veselo igra. Spat hodi ob 23h ali še kasneje. Prav trudi se ostati buden. Ničesar nisva spreminjala....kopanje, hranjenje in v posteljico.....standard rutina, ampak ne pali več!
Prosim za kak nasvet!! KAJ NAJ STORIVA?? Težave so odkar smo se vrnili z dopusta.
HVALA za pomoč.

uf, sam tole je pa kriza...tako pozno hodi spat? no naš že skos zaspi sam, vedno ga dam budnega v posteljo, dam gor cd uspavanke in zaspi, nikol ne joka, tko da si sploh ne predstavljam, kaj prestajate tiste, ki se vam to dogaja...groza!
nasveta pa nimam, žal...

(odgovor članu tinca123)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
14.7.2009 20:08:32   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

Ana Luna - dajneseri. čist nič ni narobe s tvojim čmrljem. moj tamali je tud imel obdobje, ko je bil čez dan ČISTO TIHO in je nekaj regljal le pred spanjem ali pa zjutraj. čez dan pa niiiiiič. NIIIIIČ!!! pa sem lahko ne vem kaj delala z njim. mu navijala glasbo, plesala z njim v naročju, mu prigovarjala, ga prosila, da kaj izdavi... pa se je le smejal ali pa je imel (kar ima še zmeraj) odprta usta, kot da je navdušen nad čim.. in jih sploh ne zapre..
njegova usta bi lahko uporabljale muhe za parking.user posted image

no, fino, vsaj še nekdo, ki me razume. najina dva sta itak isti dan rojena. mogoče je pa kaj v zvezdah ... user posted image pri nas mamo tut parking za muhe ...  user posted image user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
14.7.2009 20:21:39   
blackcoffee
Ana Luna - ja... saj res, na isti dan sta rojena! user posted image btw, si si pogledala izračun  horoskopa? user posted image user posted image

5ra - čuj, tista vaja z majonezo.. lol ... prakticiram že nekaj mesecev, pa nič ne pomaga. jem. in toliko toplih sendvičev, kot sem požrla v tem letu, jih nisem v celelm življenju. očitno mi vse gromki pobere.user posted image

včeraj sem tekla v trgovino.. katastrofa! sploh nimam v nogah več nobenega vzmetenja - če me razumete. torej: kadar sem tekla, se spomnim, sem bila kot na  fedrah.. sem imela neki odriv - v poskočnem smislu. zdaj pa tečem, kot da imam 20kg svinca na vsaki nogi privezano. da o kondiciji ne govorim.user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
14.7.2009 20:23:23   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

A se veliko ukvarjate s svojimi malčki? Imate vsak dan na 'sporedu' kakšno didaktično igro? Se veliko pogovarjate z njimi ali jih pustite tudi malo same, da raziskujejo predmete, jih sami okušajo itd.? Ne vem, če pravilno ravnam, zato vprašam.

Jaz jo ponavadi zjutraj pustim samo, da se igra, raziskuje predmete ...., meni je fajn, da se zna tudi sama zamotiti.
Ji pa ponavadi, ko me prime za nos, povem, da je to nos, pa usta ...

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
14.7.2009 20:46:07   
blackcoffee
ejte babuške, kolk so pa kaj veliki vaši otročički?
jaz sem gromkega pravkar zmreila in je dolg 76cm. nisem mogla verejt, sem 2x merila.
in ja.. 10kg ima.user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
14.7.2009 21:05:19   
skorpika
74 cotke iz HM so mu zelo na knap...teža pa ene 8,5kg...

Neposredna povezava do sporočila: 4610
14.7.2009 21:09:51   
Anonimen
Kavica, kako pa ti gromkega zmeriš? Daj mi malo opiši tole tvojo tehniko, ker se mi zdi, da se je naša flenča v zadnjih 14ih dneh ful potegnila, ker v leže nič več ne paše tako lušno v moje naročje user posted image . Naša je drugač taka vrtavka na previjalni mizi, da je še menjava plenice v večini primerov misija nemogoče ... samo res tut sekunde ni pri miru ... no edino kadar spi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4611
14.7.2009 21:31:56   
tasa.m
Mi imamo 8,4 kg (sem jo danes tehtala), zmerla jo bom pa jutri, ker že spi. So mi pa tele cunjce iz HM malo hecne, kratke hlače sem mogla it zamanjat za št. 62, ker so ji bile v pasu čisto preširoke, pa ima kar konkreten trebušček, mislim ni med tasuhimi dojenčki.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
14.7.2009 21:38:25   
tasa.m
tinca123; kdaj je pa na morju hodil spat, se je mogoče tam tega navadil.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
14.7.2009 21:43:11   
blackcoffee
na deščico zalepim šiviljski centimeter in mu jo dam tik ob glavo, pol pa centimeter nategnem pod njegovim hrbtom, da leži na njem.. in mu iztegnem nogico. user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
14.7.2009 21:45:59   
tasa.m
Mi smo imeli tudi obdobje, ko ni hotela v svoji pojsteljici zaspati. Pri meni je lepo zaspala, ko sem jo pa odložila v svojo pojsteljico pa takoj v luft, pa jok ... zadevo smo rešili tako, da smo eno stranico pojsteljice odstranili in jo pristavili zraven najine pojstle. Pri nas se še ne plazi, tako da to lahko še prakticiramo.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
14.7.2009 22:00:53   
lollypop

Neki me zanima...ko jih hranite z žličko...sigurno hočejo mal tudi sami pacat po hrani (krožničku) ali pa grabijo žličko, a ne??

Naša dokler je lačna niti ne pokaže zanimanja za žličko.... ko potolaži prvo lakoto, potem pa kar sega po njej... ji ponavadi pustim, toliko, da ima ona svojo žličko v roki in jo "nosi" v usta, jaz ji pa z drugo potem dajem hrano... pomojem misli, da sama je user posted image pa tud največ poje na tak način, ker drugače skoz glavo stran obrača, ker jo vse kaj drugega zanima okoli, ko ima pa svojo žličko pa lepo sodeluje user posted image Z rokicami pa - včasih ji pstim, da malo otipa hrano, ki jo je sedaj, da bi prav na veliko packala pa že ne več, ker potem je več hrane okoli kot pa v ustih user posted image

AnaLuna: ti se pa ne sekiraj zaradi malega.... otroci so res različni in ima vsak svoj razvoj user posted image verjamem da se obremenjuješ, pa nima smisla...... jaz sem se isto sekirala zaradi naše tamale, je tud bolj "lesena" in se je začela na trebušček obračat šele pri dobrih 6 mesecih user posted image ... Potem je začela še brbljat malo bolj razločne glasove, prej pa smo tudi imeli veliko tišine, pa jaz niti nisem med ta tihimi, se kar dosti pogovarjam z njo.... pa usta ima tudi še vedno odprta user posted image Verjetno je res, da eni otročki mal počakajo, potem pa kar naenkrat nadoknadijo vse za nazaj, drugi se lepo enakomerno razvijajo..... vsak po svoje in prav je tako user posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
14.7.2009 22:14:49   
blackcoffee
eno nevmesno vprašanje.. v čem je fora tega linka pod našimi avatarji: 'Dodaj za prijatelja?' tudi če vas dodam... kaki je namen tega?
ne štekam. če ktera ve, prosim za pojasnilo.

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
15.7.2009 0:16:39   
Ana Luna

Ana Luna - ja... saj res, na isti dan sta rojena! user posted image btw, si si pogledala izračun  horoskopa? user posted image user posted image

ne, nism. a piše kej zanimivega?

jaz sem gromkega pravkar zmreila in je dolg 76cm. nisem mogla verejt, sem 2x merila.
in ja.. 10kg ima.

mah, naš ma tut cirka 10 kil (je bil danes na vagi), velik pa more bit okrog 74, merla ga nism. nosi cunje 74. Mal mi je žal, da je pri pridobivanju kil tako hiter, komaj ga še nosim. Škoda, pa tako sem uživala s slingom. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lollypop

AnaLuna: ti se pa ne sekiraj zaradi malega.... otroci so res različni in ima vsak svoj razvoj verjamem da se obremenjuješ, pa nima smisla...... jaz sem se isto sekirala zaradi naše tamale, je tud bolj "lesena" in se je začela na trebušček obračat šele pri dobrih 6 mesecih ... Potem je začela še brbljat malo bolj razločne glasove, prej pa smo tudi imeli veliko tišine, pa jaz niti nisem med ta tihimi, se kar dosti pogovarjam z njo.... pa usta ima tudi še vedno odprta Verjetno je res, da eni otročki mal počakajo, potem pa kar naenkrat nadoknadijo vse za nazaj, drugi se lepo enakomerno razvijajo..... vsak po svoje in prav je tako

hvala za tolažbo. mislim, da se je že začel kazati značaj naših malih. in moj bo verjetno bolj med lenimi. na trebuh se je recimo obrnil že zgodaj, tako da je bil kar med lepo razvitimi, še P ga je pohvalila. takrat smo bli še na dieti. zdaj pa je spet postal okrogel kot en mali prašiček in se mu nič ne da. ko sva danes prišla iz sprehoda, sem ga odložila na tla na hrbet in v tem položaju je ostal skoraj pol ure ... malo je mrmral, malo se je igral z igralnim lokom in to je to. mislim ... lenčina! eni vam pa že puzajo po hiši. svašta.

Neposredna povezava do sporočila: 4618
15.7.2009 8:01:52   
5ra_28

Jutrouser posted image

Tinca 123...joj, uboga revica..mene tudi zanima, a je na morju hodil recimo pozno spat ali pa da je na sprehodu zvečer zaspal???
Mi imamo takole. pod tuš, , mal brcat, žgečkat, v glavnem pocartat, plenica, posteljica, flaška in ven. Včeraj je rcimo zaspal, takoj ko je pojedel, drugače pa še ima borbe z medijem, včasih jamra samo pred spanjem (veva, da pada v spanec in da tako pač zaspi, včasih zaspi v trenutku (včeraj recimo), včasih pa ga tudi še po 2x ven prineseva pa malo nosiva za par minut, pa ponovno. To je recimo 1x na teden, da ko rečemo lahko noč, si misli: bumbarja, saj se še vidimo danes.user posted image
Kaj pa če se vležeš zraven njega?? Midva sva se tudi že kdaj podnevi, vsak na svoji strani, na najini postelji, pa sva se delala, da spiva. No, sam potem smo vsi trije zaspali, ne sam on.user posted image
Daj ga v posteljico, kako uspavanko na 'repeat', kako plišasto igračo ali pa kaj... res ne vem pomagat. Ali ap ga pred spanjem ful utrudi... naj se ful plazi, igraj se z njim ful aktivno, da bo psihično in fizično utrujen. Drugače pa res ne vem, no.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

[hvala za tolažbo. mislim, da se je že začel kazati značaj naših malih. in moj bo verjetno bolj med lenimi. na trebuh se je recimo obrnil že zgodaj, tako da je bil kar med lepo razvitimi, še P ga je pohvalila. takrat smo bli še na dieti. zdaj pa je spet postal okrogel kot en mali prašiček in se mu nič ne da. ko sva danes prišla iz sprehoda, sem ga odložila na tla na hrbet in v tem položaju je ostal skoraj pol ure ... malo je mrmral, malo se je igral z igralnim lokom in to je to. mislim ... lenčina! eni vam pa že puzajo po hiši. svašta.

Midva pa sva ravno včeraj tai menjala podlogo na tleh, prej je imel 1,5 metra x 1 meter, recimo,zdaj pa ima 2x2, pa spet splazi dol. Mislim, da mu je boljše po tleh. Sam jaz ga imam zdaj poleti cele dneve samo v plenički in majčki, sam ko kam greva, mu dam kratke hlače gor. Pol pa se on plazi po laminatu, z golimi nogicami, pa nič ne jamra, sam kolena pa ima fuuul rdeča, pa se mi pol tak smili, saj to peče. Če pa mu dam tanke hlačke gor, pa mu bolj drsi, pa nogice pobegnejo, on pa na trebuh pade, ko se postavi na kolena.

Vidiš, ti se pritožuješ, kaka lenčina je, jaz pa imam borbe kako mu hlače dat gor, ker non stop zraven brca in se obrne! user posted image

in ja.. 10kg ima.user posted image

Jaz sem taia ravno včeraj tehtala - dam ga sedet na tehtnico. Za čudež je pri miru, ker gleda lučko,. ko se vklopi in rdeče številke.user posted image No, ima 7,6 kg, pri skoraj 7,5 mescih. Pri 6 jih je imel 7,1. Torej pol kg v mescu in pol. Sam na morju je shujšal, vem, sem ga tehtala. Aja, velik pa je nekje okrog 69 cm (po mojem metru). Jaz mu kar meter dam zraven ko leži ali pa kaj gor gleda pa ga mal primem.

nič, midva greva ven, je tako sveže.

Končno smo trije:)

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
15.7.2009 10:35:34   
uršula83
Evo naš je pa 7800g (plus minus 100g) in 75cm (plus minus 1 cm recimo). Pa ne zgleda suh, res ne. Čeprou po teh merah bi kir mislu de je sama kost.
Evo ga:

user posted image

user posted image

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
15.7.2009 10:57:58   
Anonimen
Vidiš, ti se pritožuješ, kaka lenčina je, jaz pa imam borbe kako mu hlače dat gor, ker non stop zraven brca in se obrne! user posted image

Ja šeena taka ... kdo bi si mislil, da je slačenje, menjava plenice in oblačenje enega takega malega črvička, misija za tut več kot pol ure ... duš jo komi po previjalni lovim user posted image . Kaj bi jaz včasih dala, da bi bili tamali spet tisti 4 m2 puzzlov dovolj ... pa jo položim na sredino, pa se zamoti z eno igračko pa grem hito na wc, pridem nazaj je pa že čisto pod kavčem nekje in imam pol ful dela, da jo ven spravim ... duš user posted image ... bo treba še doma prenosno posteljico razstavit in jo imet za primere, ko bom šla na wc al pa dol vrata odpret al kaj podobnega. Saj drugače ne bi imela čisto nič proti, če mi tamala lazi naokrog ... naj, samo imamo po celem stanovanju (razen spalnich) ploščice po tleh (še zdaj preklinjam dan, ko sva se zanje odločila) ... tak da bom šla še kak paket puzzlov kupit, pa najboljš še uno ograjico, ki jo lahko na metre kupiš, pa bomo imeli eno ogroooomno stajico sredi dnevne user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4621
15.7.2009 11:01:48   
5ra_28
uršula....mi imamo enak stolček !!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
15.7.2009 11:23:07   
lenček
Naš je bil pri 6 mesecih 8440g in 70,5 cm, jutri mama pa razvojno, tak da zvem nove podatke, no saj je šele dobrih 14 dni od takrat. Jap, kar velike otročke imamo. Aja, mi smo bolj razštelane in neorganizirane sorte, pa se bomo verjetno enkrat proti koncu tedna odpravili na dopust, pa me zanima, kje ste ve bile. Midva sva bila bolj šotorski tip al pa hotel kje v tujini, tokrat bomo šli pa kam v Dalmacijo, verjetno ne prav južno, ker tamali ni kak blazni pristaš avtomobila. Veste za kak kul apartmajček, hotelček s senčko ali hiško v kampu? No, prav grozljivo težko najti kaj primernega letos menda ne bo, ko je sezona baje bolj slaba. Aja, še to, kako ste imele pa otročke oblečena na plaži? Vedno v majčki al bolj nagce? Moj je sicer nudist po duši, se ga tut previt ne da, če ne vztrajam ene 15 minut, samo sončka me je pa kljub senci strah, pa tudi z mazanjem ravno ne pretiravam, ko baje tudi mineralne kreme niso ravno priporočljive.
Hvala za nasvetke in lp, jaz pa hop v dnevno na kavico, ko Vitja ravno dremucka.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
15.7.2009 11:31:59   
Anonimen
Smo ravnokar (končno) dobili pošto iz vrtca ... in vloga ni samo zavrnjena, ampak celo zavržena, ker Neža 1. 9. še ne bo stara 11 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenček)
  Neposredna povezava do sporočila: 4624
15.7.2009 11:42:43   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: lenček

pa se bomo verjetno enkrat proti koncu tedna odpravili na dopust, pa me zanima, kje ste ve bile. Midva sva bila bolj šotorski tip al pa hotel kje v tujini, tokrat bomo šli pa kam v Dalmacijo, verjetno ne prav južno, ker tamali ni kak blazni pristaš avtomobila. Veste za kak kul apartmajček, hotelček s senčko ali hiško v kampu? No, prav grozljivo težko najti kaj primernega letos menda ne bo, ko je sezona baje bolj slaba. Aja, še to, kako ste imele pa otročke oblečena na plaži? Vedno v majčki al bolj nagce? Moj je sicer nudist po duši, se ga tut previt ne da, če ne vztrajam ene 15 minut, samo sončka me je pa kljub senci strah, pa tudi z mazanjem ravno ne pretiravam, ko baje tudi mineralne kreme niso ravno priporočljive.

Mi smo bili pred 14 dnevi za 9 dni v Podgori, Makarska riviera. Iz našega konca SLO je 570 km, avtocesta skoraj celo pot, sam zadnjih 30 km več ne. Tai recimo tudi jamra v jajčki, ampak na kratke relacije bolj. On bi splezal ven kar med potjo, če ne bi bil pripasan. Sam na dolge relacije pa ful spi. Mi smo šli kar podnevi, pa je bilo sonce od ZG dalje, pa že mal južno 25 stopinj, pa sploh ni bilo sile. Tisto kar je bil buden, ga je eden izmed naju animiral, ali pa smo imeli glasbo na glas in peli. Itak je vedno en sedel zadaj pri njem. Sploh ni bilo panike. Je res 3/4 prespal.
Apartma smo imeli 100 m od plaže, ampak nismo hodili vmes noter. Je spal v vozičku, smo šetali, mali je itak bil obrnjen stran od sonca, midva pa sva se med šetanjem sončla.user posted image Mi smo bili cel dan na plaži, a se nismo prav sončili. Mazala sem ga po obrazu, ramenih in nogicah, FA 50, pa ima ful rjave nogice in rokice. NIkol ga ni opeklo nič. Mjačko je imel včasih, še posebej, ko sva ga imela na rokah, drugače pa dosti brez, tudi na sončku. Tudi brez plenice včasih, sam ne dost.

Otika, zakaj pa sta jo vpisala že s septembrom??'

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?