5ra_28
|
Jutro Tinca 123...joj, uboga revica..mene tudi zanima, a je na morju hodil recimo pozno spat ali pa da je na sprehodu zvečer zaspal??? Mi imamo takole. pod tuš, , mal brcat, žgečkat, v glavnem pocartat, plenica, posteljica, flaška in ven. Včeraj je rcimo zaspal, takoj ko je pojedel, drugače pa še ima borbe z medijem, včasih jamra samo pred spanjem (veva, da pada v spanec in da tako pač zaspi, včasih zaspi v trenutku (včeraj recimo), včasih pa ga tudi še po 2x ven prineseva pa malo nosiva za par minut, pa ponovno. To je recimo 1x na teden, da ko rečemo lahko noč, si misli: bumbarja, saj se še vidimo danes. Kaj pa če se vležeš zraven njega?? Midva sva se tudi že kdaj podnevi, vsak na svoji strani, na najini postelji, pa sva se delala, da spiva. No, sam potem smo vsi trije zaspali, ne sam on. Daj ga v posteljico, kako uspavanko na 'repeat', kako plišasto igračo ali pa kaj... res ne vem pomagat. Ali ap ga pred spanjem ful utrudi... naj se ful plazi, igraj se z njim ful aktivno, da bo psihično in fizično utrujen. Drugače pa res ne vem, no. IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna [hvala za tolažbo. mislim, da se je že začel kazati značaj naših malih. in moj bo verjetno bolj med lenimi. na trebuh se je recimo obrnil že zgodaj, tako da je bil kar med lepo razvitimi, še P ga je pohvalila. takrat smo bli še na dieti. zdaj pa je spet postal okrogel kot en mali prašiček in se mu nič ne da. ko sva danes prišla iz sprehoda, sem ga odložila na tla na hrbet in v tem položaju je ostal skoraj pol ure ... malo je mrmral, malo se je igral z igralnim lokom in to je to. mislim ... lenčina! eni vam pa že puzajo po hiši. svašta. Midva pa sva ravno včeraj tai menjala podlogo na tleh, prej je imel 1,5 metra x 1 meter, recimo,zdaj pa ima 2x2, pa spet splazi dol. Mislim, da mu je boljše po tleh. Sam jaz ga imam zdaj poleti cele dneve samo v plenički in majčki, sam ko kam greva, mu dam kratke hlače gor. Pol pa se on plazi po laminatu, z golimi nogicami, pa nič ne jamra, sam kolena pa ima fuuul rdeča, pa se mi pol tak smili, saj to peče. Če pa mu dam tanke hlačke gor, pa mu bolj drsi, pa nogice pobegnejo, on pa na trebuh pade, ko se postavi na kolena. Vidiš, ti se pritožuješ, kaka lenčina je, jaz pa imam borbe kako mu hlače dat gor, ker non stop zraven brca in se obrne! IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee ejte babuške, kolk so pa kaj veliki vaši otročički? jaz sem gromkega pravkar zmreila in je dolg 76cm. nisem mogla verejt, sem 2x merila. in ja.. 10kg ima. Jaz sem taia ravno včeraj tehtala - dam ga sedet na tehtnico. Za čudež je pri miru, ker gleda lučko,. ko se vklopi in rdeče številke. No, ima 7,6 kg, pri skoraj 7,5 mescih. Pri 6 jih je imel 7,1. Torej pol kg v mescu in pol. Sam na morju je shujšal, vem, sem ga tehtala. Aja, velik pa je nekje okrog 69 cm (po mojem metru). Jaz mu kar meter dam zraven ko leži ali pa kaj gor gleda pa ga mal primem. nič, midva greva ven, je tako sveže.