Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 6.7.2009 11:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo tamala je zaspala ... več kot pol ure sem se matrala, da bi jo uspavala v posteljici, pa ni šlo ... je bila čisto zaspana, sam zaspat pa ne ... no pa sem potem obupala, jo dal av voziček in tamala je zaspala v 2h minutkah ... duš! Aja pa še to sem pozabila povedat ... naša punca tooooolk rada je ... zdaj na morju se je čist navadla, da ko sva midva jedla, je tut ona dobila za jest in boknedaj, da če sva šla midva zunaj kaj jest, da ni bilo nič takega zanjo, ker je bil tak vik in krik, da je bil joj ... tak da ko smo šli ven jest, sem zanjo naročila eno zelenjavno prilogo pa ji malo speštala in je jedla ko tavelika ... za vsak slučaj imam pa zdaj v torbi vedno kak frutek, slinček in žličko . No pa še ena posrečena fotka s kopanja:
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 6.7.2009 15:13:49
|
|
|
|
december28
|
Mislim jaz bom pop...... - napisala sem ful dolg odg. YOZIKI, pa mi je računalo zablokiralo ob potrditvi sporočila. 1 ura šla v nič! Ko, se skuliram probam napisat še enkrat!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 6.7.2009 15:14:37
|
|
|
|
december28
|
Res za pop.....!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 6.7.2009 15:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: december28 Res za pop.....! Eno pivce za živce!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 6.7.2009 16:06:42
|
|
|
|
tasa.m
|
Otika, lepa slikca . Ti kar zavidam, ko Neža lepo papca. Pri nam sadje gre, zelenjava pa vedno slabše, tako da ji bom začela malo solit. Naša je danes prav tečna, nič ji ni prav. Ko sve bile pa vzunaj je bilo pa vse OK. Samo da se dogaja, je pravi babji ferbec .
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 6.7.2009 16:14:58
|
|
|
|
tasa.m
|
Lari na morju:
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 6.7.2009 17:11:09
|
|
|
|
december28
|
Otika: thnx...sem si zbasala en kuki v usta paje blo... bom zvečer spet poizkusila..
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 6.7.2009 21:46:03
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka Samo katja_p to pa se mi zdi vseeno malo preveč, da jo postavljate že na noge. Spomnim se, ko nam je v materinski šoli fizioterapevtka razlagala, da pridejo k njej starši in se pohvalijo naš pa že pri 7 mesecih stoji. Češ kako je napreden v svojem gibalnem razvoju. Ampak ona jim pravi, da fino, ampak dojenček pri tej starosti ne sme še stat , oziroma ga ne smeš postavljat na noge, tudi če to že zna. Je treba it lepo po vrsti Se strinjam. Že res, da lahko otroci pri tej starosti hodijo, če jim mi pri tem pomagamo. Problem je ta, da potem to ni naravni razvoj in otrok se ne nauči pravilne drže in hoje. Kar lahko kasneje v življenju povzroča težave. Veliko nas namreč nima pravilne drže in imamo zato težave s križom in hrptenico. Meni je v razvojni to razložila kot tako: Vsi otroci bodo sedeli, shodli, ampak veliko njih nepravilno...to je tako kot če se sam učiš smučat ali te pa uči učitelj smučanja...v obeh primerih se pelješ, samo zelo različno... Otroci morajo vse osvojiti sami, brez naše pomoči...naj se sami vsedejo, ko bodo za to sposobni in naj se samo postavijo na noge ko bo njihov čas za to...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 6.7.2009 22:09:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je ravno danes P rekel, da ni nič narobe, če jih v naročju podržimo kako minutko na nogicah ... za kaj več je pa treba počakat, da se prvo otrok sam na nogice postavi.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 7:55:05
|
|
|
|
pike
|
dobro jutro, no upam, da bo jutro boljše kot noč kajti naša je še vedno prehlajena in je imela ponoči vročino, zamašen nos. Nosek ji čistim samo z pumpico. Tiste, ki imate za čiščenje noska aspirator na baterije kako se kaj obnese? Ker meni se zdi, da s to pumpico ji zelo malo sluzi spravim ven. Sama sem prehlajena že dober teden in še skoz si čistim nos in res spiham vse ven pa se mi zabaše. Malički pa iz noska teče in ko ji s pumpico hočem ven potegnit gre ven zeloo malo sluzi sliši pa se, da ima še vedno poln nosek.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 8:32:35
|
|
|
|
december28
|
V lekarni si kupi fiziološko raztopino od Sterimarja - to je pršilo (na pritisk). Meni je sicer zdravnica rekla, da moraš kar nekaj fiziološke porabit, da se nosek sčisti...vneseš fiziološko malo pritisneš ob nosni kosti in hitro sčistiš, potem pa še enkrat... (je pa to malim zelo zoprno, kajne ) Sama uporabljam pumpico od chicca - ne tisto, ki izgleda kot troblja, ampak tako s cevko, kjer otroku sam posesaš ven sluz. Se mi zdi, da se ta res fajn obnese.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 8:44:45
|
|
|
|
pike
|
december28 jaz imam od chicca ravno to trobljo, ki ima majhen silikonski nastavek in potem pritiskaš, da potegne sluz noter ampak se mi zdi, da premalo. Naša medtem, ko ji z mojim čistiva nosek kriči in krili z rokami tako, da res ni fajn.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 10:33:44
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: december28 V lekarni si kupi fiziološko raztopino od Sterimarja - to je pršilo (na pritisk). Meni je sicer zdravnica rekla, da moraš kar nekaj fiziološke porabit, da se nosek sčisti...vneseš fiziološko malo pritisneš ob nosni kosti in hitro sčistiš, potem pa še enkrat... (je pa to malim zelo zoprno, kajne ) Sama uporabljam pumpico od chicca - ne tisto, ki izgleda kot troblja, ampak tako s cevko, kjer otroku sam posesaš ven sluz. Se mi zdi, da se ta res fajn obnese. Kadar je nosek zabasan, smrkav je fiziološka na pršilo neprimerna, saj moraš v noseka vbrizgati naenkrat skoraj toliko tekočine kot je v tem pršilu. Mi smo v 1 tednu porabili 0.5 litra fiziološke.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 11:00:36
|
|
|
|
YOZIKA
|
Mislim jaz bom pop...... - napisala sem ful dolg odg. YOZIKI, pa mi je računalo zablokiralo ob potrditvi sporočila. 1 ura šla v nič! user posted image Oooo, škoda.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 11:00:54
|
|
|
|
YOZIKA
|
Ko, se skuliram probam napisat še enkrat! Če se ti bo ljublo še enkrat napisat, bi me res zanimal tvoj odgovor.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 14:06:45
|
|
|
|
5ra_28
|
A je že katera ostrigla svojga sončka? Al jim pustite rast laske, kot pač rastejo? Midva se pogovarjava bolj v šali, da mu bova zgornje mal ostrigla, ker mu jih narediva bolj skuštrane zgoraj, pa so eni že res dolgi, pa ko mu veterček zapiha, mu tisti puhek tako gor dvigne.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 14:17:36
|
|
|
|
Detece
|
5ra mi nimamo še kaj strižt, tako da en problem manj:).
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 14:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša ima tako čupo, da ji lase že skoraj do oči pridejo ... samo ji zaenkrat dam rajš špangico gor. Mi je tolk fletna s to svojo podivjano čupo, da mi jih je prav škoda postrišt.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 15:11:42
|
|
|
|
andya
|
špangice so tako luškane, samo jaz bi se preveč bala, da bi šlo tisto v usta. Naša pa ima še fantovsko frizuro, tudi plešico zadaj. haha eni pobrijejo, da pol kao bolj konkretno raste...uh to pa ne bi mogla
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 15:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma saj ji pustim špangico gor samo kadar jo imam na očeh ... ko spi al pa se igra v na puzlih ji jo dam obvezno dol ... sam saj kakor sem rekla, zaenkrat ji še ne silijo v oči, jih pa ima že skoraj do njih ... tak da še kake 14 dni, pa bom resno začela razmišljat o striženju ... samo jaz se to ne upam sama ... pa še tamala ima 2 velka vrtinca na glavi in bi zihr kaj zašuštrala ... a katera pozna kakega finega otroškega frizerja na relaciji Ljubljana-Domžale oz. tu okrog nekje. Ima pa povrhu glave zdaj enih 5cm dolge laske, samo zadaj pa malo plešico na kateri že poganja puh, pa zadaj tam kjer nima plešice ima pa ful krajše lase, kot pa po vrhu glave ... samo za levim ušesom ma en dalši čopek ... ma jaz pravim multipraktik frizura by Lado B Mi pa danes ga tamala spet sračka, ker ji očitno že 4. zobek nagaja ... v soboto ji je prišel ven 3. zobek, zdaj je pa že 4. ful lepo pod dlesnijo viden in bo zdaj zdaj zunaj. Sta pa ta 3. in 4. zobek obe zgornji dvojkici, enk pa od nikoder, tak da bomo imeli nekaj časa malo vampirko doma .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 17:11:00
|
|
|
|
gemina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m To je pa naša Lara pod vodo: user posted image Kot na CD-ju od NIRVANE!!!!! Ful dobra!!!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 17:12:07
|
|
|
|
gemina
|
posted imag Eh, neki zaj.....
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 7.7.2009 22:33:51
|
|
|
|
lollypop
|
Čer Tale vreme je za pop..... brez dežnika sploh nikamor več ne gremo.... tamala že kar težko prenaša vse skupaj, pa še polna luna je no upam da bomo vsaj dobro spali, zadnje dni se mi je namreč spet začela zbujat, čeprav je že lepo prespala celo noč. 5ra: če se prav spomnim imaš ti nahrbtnik od Chicco-ta Caddy?? Midva sva si ga danes ogledovala, se mi zdi ful praktičen. Kako se obnese v praksi? Ste zadovoljni? No, kako je na splošno s temi nahrbniki, pa kaj ko mali noter zaspi? Ker naša bo sigurno spala, ker mi v vozičku tudi takoj zaspi in verjetno ne bo dosti drugače.... a imaš kakšno blazinico za okrog glave?? Pa še eno ? Nam je P na zadnji posvetovalnici dala Fluorove tablete. A ste jih ve tudi dobile in ali jih dajete svojim bolj kot berem namreč več je negativnih mnjenj kot pa pozitivnih... tako da jih niti še nisem začela dajat.... pa jih tud verjetno ne bom.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 8.7.2009 8:53:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce ... naša je začela zdaj že kak teden nazaj tako lulat ponoč, da je zjutraj plenica že tut odzunaj čisto rumena ... pa valjda se mora tut pokakat, ker samo 2-3x čez dan ni dovolj in potem jo vsako jutro preoblačim in po možnosti še posteljo ... pa zdaj sploh ne vem ... sem ji dala že 4ko pleničke gor, pa ji je vse pri nogicah mimi prišlo ... za 3jko pa očitno že preveč materiala pridela ... šit in kaj naj zdaj? A naj jo ponoč budim in previjam?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 8.7.2009 9:07:48
|
|
|
|
martka
|
bebe confort, high trek zakon od vozička!!! jaz ga imam in vsi uživamo v vožnji. sem vas mal prebrala, časa za odpisat pa ni več ostalo. bodite v cvetju. grem previt pravkar pokakano rit. pol pa spat. gaja spi celo noč! GH je, ziza pa še 4x na dan. čao, trohane?!?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?