5ra_28
|
Sem mal prebrala za nazaj.... IZVIRNO SPOROČILO: zverinca Otika, 5ra: UŽIVAJTE! jest vama nisem nič fouvš, ker ju3 bo itak gužva.. pametni gremo šele v nedeljo kontra s prometom Da ti povem..niti malo gužve, mogoče je bila dan kasneje, na praznik, v sredo pa sploh ne. Midva sva hotela it okrog 8h, ker sva mislila da naju bo Tai zbudil ob 6h, kot dostikrat, ko gre moj v službo, pa je ravno tisti dan spal do 8h! In smo šli šele malo pred 10h. NIČ gužve, niti na meji, avtocesta ZG-Split pa tako prazna, da je bil cel čas tempomat vklopljen, midva pa sva spala. Šala. Ne, res, gužve pa res ni bilo. IZVIRNO SPOROČILO: tejci01 Glede morja nismo še nič rezervirali, verjetno bomo šli na Hrvaško za 1 teden nekje konec julija (samo ta Hrvaška je tako draga). Gledali smo mobilne hišice na Pagu, je mogoče že katera bila? Midva sva dobila čist slučajno ful ugoden apartma, 100 metrov od morja v centru mesta, Makarska riviera. Vse ostale cene so mi bile ful drage, ta gospod pa je napisal v mailu ceno (skoraj pol manj, kot njegova redna cena v spletni strani, apartma pa je bil za 4 osebe, s klimo, 2 nadstropja, terasa itd..) Pa je njegova žena rekla, ko smo prišli dol, da se je zmotil v ceni, da je manj napisal, pa jo je on kar prekinil, pa nič ni omenil. Po moje je dal kar ceneje, ker sva z dojenčkom. Al kaj, ne vem?! Ful prijazno, a ne??! Doli pa cene sploh niso visoke!!!!! Midva sva porabila v 9 dneh 320 €, s tem da sva veni vedno jedla kosilo in večerjo! Le enkrat sva si skuhala doma. To je še zraven izlet v Dubrobnik (vstopnine) in kosilo v centru Dubrovnika (normalno, ne neki hamburger), moj je celo neko specialiteto jedel. Nanaa..jaz špinačo delam takole..skuham, prepražim na maslu in potem zmiksam s pirejem. Pire pa naredim tudi z KM, par kapljic noter in maslo. Ko bo pa večji, pa jo bom še prepražila na česnu, tako kot za nas. tasa..ful lepa slikca pod vodo! Hoja..saje eni otroci res hitro shodijo in sploh brez plazenja. Pa itak so vsi drugačni. lupinica..še imava tudi v avtu. V avtosedežu bi se izgubil. Je imel pri 6.mesecih 7100 gramov, 2 tedna kasneje 7.600, na morju pa se mi je zdelo, da je shujšal, pa sem ga tehtala, ko smo prišli domov, pa je imel tudi 7600. Tako da je očitno mal shujšal, ker je še sigurno pred morjem kaj gor pridobil. Aja, na morju pa je dočakal 7. mesecev. GH...na morju bila izjema(več kupljenih kašic in svežega sadja, nič domače mamine kuhe ). Drugače pa flaška le še zjutraj, zvečer in ponoči 1x. Čez dan pa le z žličko. Že cel mesec je tak. Mal prej 6.mescem sem začela na veliko GH, je rekla P da vsaki tretji dan nekaj novega, jaz sem kar dopoldne in popoldne, pa ni bilo reakcij, ni bilo zapiranja, on je jedel, torej sem tako nadaljevala. Dostikrat mi prespi že celo noč. Na morju skoraj vsako! Aleluja!! Pa včasih mi grabo tisto žlico in hoče vse sam dat v usta. Zraven pa se smeji do ušes!!!! Takrat bolj pacava, kot jeva, je pa fajn. je pa na morju probal dosti stvari, ki sva jih midva jedla. Zdaj ko ima spodaj dva zobka (aja, niti ene noči ni prejamral ali prejokcal!), kar trga hrano... Sem pa opazila, da včasih brca sam z levo nogico in žlico mi grabi tudi z levo rokico. A je to znak, da bo levičar?! Ker zdaj ne vem, v katero roko mu naj dajem jaz žlico, kozarec itd?!! Plenice, 4, od 7-12 kg, My love. DM-ove sem imela ko je bil še mali, pa so mi bile pretrde! Najbolj podobne pamperskam do My love, 1x cenejše od Pampersk, nikoli nič ven ne pogleda in nikoli nič ne premoči, pa še fuul so mehke. Voda..jaz ga tudi doma tuširam in pljuska z rokicami noter, pa tuš mu držim pred njim, da grabi vodo. Pa ko ima bazen na vikendu, je že prvič tako šprical, da je bil cel po obrazu moker, in po trpaljnicah. Sem mislila, da s slano vodo ne bo tako, pa mu je špricala po obrazu in očkah, pa ni bilo nič hudega. Še vrvica na čolnu mu je bila zakon, mokra in slana, jo je skozi imel v rokah in ustih. Pa v vodi sva stala 2 metra narazen in sva si ga podajala, pa ga ni bilo nič strah. Ko smo pa šli domov, pa smo se ustavili v Outlet centru (pri ZG), pa je tak velik vodnjak noter in voda gor šrica, je začel kar cvilit od veselja, ko je to vidil in kar brcat, smo morali kar k vodi it, pa je že noge imel noter in se smejal.