|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
3.7.2009 8:36:08   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: andya

lenček: si probala sadje? ga ni treba kuhatuser posted image . Moja tudi ni od zelenjave, kuham tudi jaz, pa skoraj vedno sama pojem, no par žličk že izsilim, parkrat je pojedla po 60ml, enkrat 100. Počasi. Jeziček še kar poriva ven.
Sadje pa ima rada. Banano imajo vsi radiuser posted image . Zmešam banano, jabolko, marelico in skuto. Pa hruško kdaj s čim zamenjam.

zdravo!

banane NIMAJO vsi radi.
moja jo pljuva.
vse kar je preveč sladko pljuva.
rada ima od sadja marelico, maline, hruško, slivo, jabolka.
piškptov ne mara, bobi palčke pa.
zelenjavo ima zelo rada! vso. samo ali zmešane okuse.
a pride tudi dan. ko po nekaj žlicah zapre usta in se obrne stran.
drugače pa poje okoli 100- 120, včasih 200ml.

midve sva bili danes zgodnji in sva bili zato že eno uro zunaj- z nahrbtnikom do visečega mosta. pribljižno 3km daleč. je uživala.
sedaj pa sva se najedli- pol hruške z eno marelico in nekaj žlic jogurta. zdaj gaja telovadi in se vrti po igralnici, lista knjigico.. obrnila se je že na vse mogoče načine... hecna je. fajna!
......zdaj kaka.... sedi v mojem naročju, tako da ima rito v lukinji... kot na kahlici.

no, se greva previt in potem je že ura za dopoldansko spanje.

ja, spi 3x

od 9h do mogoče 10h
ob 13h do 15h in
od 17.30 do 18h
ter od 20h do 7h

lepo bodite, čao

aja, v ponedeljek je imela 8kg in 68,5cm

trojane?? septembra?

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
3.7.2009 8:41:17   
martka
tudi borovnice ima rada, samo jo ful zaprejo, tako da ji jih ne dam več...

rita je previta, oz. očiščena, gaja še malo nagica potelovadi...

drugače je pa prava klepetulja... noben zlog ji ni tuj...

čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
3.7.2009 9:25:46   
pike
Ojla,

tudi midve z našouser posted image sva že iz sprehoda. Naša je budna že od 6:30. Spat gre okrog 23 ure in se na noč zbuja tudi po 10 x kot ste že ene napisale. Blagor tistim, ki vam otročki spijo.
No ravno prej je šla spat, jaz pa sem si jutranji čaj privoščila, ker me prehlad daje.

Zobka še nimamo nobenega.
GH: počasi bomo zamenjali 2 obroka, za zdaj ji samo podaljšam čas hranjenja iz 3 na 4,5 ure.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
3.7.2009 14:13:58   
Suni
martka: sveže borovnice naj bi načeloma odpirale, posušene pa zapirale user posted image ... no, naša jih je itak pojedla minimalno tko da na odvajanju ni bilo sprememb...

pike: a to se ti ponoči doji 10x al kako? Mogoče pa podnevi ne dobi zadosti?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
3.7.2009 15:26:40   
december28
Poznam problem nemirnega spanja - naš ima (je imel) tihi refluks...

Zbujanje je ok, če je otrok tih in miren (beri: ne joka), meni je rekla pediatrinja, da ga naj kar pustim pri miru, potem ko sem ga zalotila, da sredi noči gleda (buden kot čuk) v medvedke na vrtiljaku nad sabo user posted image

Poleg tega se je zbujal tudi takrat, ko se se dogajale kakšne spremembe v njegovem razvoju - rast zob ipd., včasih ga je matral poln nosek oz. plenica, največkrat pa to, da mu je bilo vroče (potipajte jih za glavo - se ful potijo zdaj poleti - naš je včasih čisto moker pa spi minimalno oblečen pri priprtem oknu)...

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
3.7.2009 15:32:00   
december28
Seveda zgornje velja, če je otrok dovolj sit in nima kakšne alergije na določeno vrsto hrane...ne vem kaj je to danes, ampak blazno dosti otrok ima alergijo na kakšno živilo

P.S.: Imam pa kolegico, ki je ugotovila, da njenega dojenčka zbudi očijevo smrčanje user posted image

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
3.7.2009 19:32:44   
lenček
Ojla,
no, mogoče je pa le kritika moje kuheuser posted image . Parkrat sva bila namreč na obisku pri prijateljci, ki ima 13 dni starejšega sinka, njeno hrano pa ful je. Res, da ona zmeša več okusov pa tudi olje doda in gris (obema so nama pediatri povedali, da je pri dojenih otrocih med 6-7 mesecem idealno okno za uvajanje glutena). Ne poje veliko, par žličk pa le. Aha, za voziček smo se odločili (ata je izbral) bebe confort high track .(http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=196210) Če ima katera kako izkušnjo s tem modelom, bom hvaležna komentarja, mojo barvo dobijo v baby centru v torek, do takrat lahko premislim. No, te okvare pa dobim, ko hočem podpirat domačo proizvodnjo (baby boom namreč delajo v Kopru, oziroma dokončajo, osnovo delajo v nemčiji). Spimo vsak dan drugače, tri dni po 2 uri dopoldne in 2 popoldne, pol pa 1 uro popoldne na sprehodu in uro in pol zvečer, da zvečer ni treba ;). Spi včasih po 12 ur (seveda s hranjenjem), v časih pa 9 ali 10. Nobenega reda skratka.

Neposredna povezava do sporočila: 4432
3.7.2009 20:32:37   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: martka

banane NIMAJO vsi radi.

no naš je tut ne mara...mu je zgleda presladka...
zanimivo pa ima  raje zelenjavo kot sadje, tko da s sadjem so kr borbe...no kupljene kašice poje vse, od mene pa samo jabolko in breskve...po marelicah in borovnicah je pa bruhal v sekundi...zelenjavo mu pa že vso zmešam, različno, enkrat s krompirjem, rižem ali polento...testenin še nisem dala, bom mogoče jutri...je že kakšna probala dat ajdovo ali proseno kašo?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
3.7.2009 20:34:02   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Mi smo pa imeli it jutri na morje in nam je zdaj nekaj avto riknil, strošek cca. 600 euruser posted image user posted image user posted image . Pri mizarju imamo naročeno novo spalnico in nam je zmanjkalo "šoldi". Tako da bom o morali počakati do septembra....
Ve, ki pa greste sepa lepo imejte.

nama je pa crknila steklokeramična in sva mogla kupit novo, ker bi servis prišel 400€...user posted image user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
3.7.2009 20:35:32   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: Suni

martka: sveže borovnice naj bi načeloma odpirale, posušene pa zapirale user posted image ... no, naša jih je itak pojedla minimalno tko da na odvajanju ni bilo sprememb...

pike: a to se ti ponoči doji 10x al kako? Mogoče pa podnevi ne dobi zadosti?

Eh saj ni fora v tem da ponoči jedo, ampak se cartajo na prsih. Tudi naš je tak cartek. Bo treba nekaj ukreniti.

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
3.7.2009 20:36:00   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Alo!

Spet se vam malo oglašam z morja ... sem tolk vesela, da vam moram povedat ... naša Nežika se je učeri začela postavljat na vse 4 in se potem guncat naprej in nazaj in je tooolk smešna da je joj user posted image .

No pa ko sem že tuz, mi še povejte kako velike pleničke ve uporabljate ... mi smo še kar na DM-ovi trojki 4-9kg ... smo probali tudi že 4ko (7-13kg), pa ji je vse ven prišlo, ker je kar plavala v njej, ima pa tam okoli 7,5kg ... a je res samo naš otrok tako droben, al naj za kakimi drugimi plenicami še pogledam, ker pri teh tavečjih DM-ovih ji je vse pri nogicah ven prišlo, ko je niso dovolj objele.

otika kako je na morčku...lušno ne? mal sem ti fouš, priznam...bravo za nežouser posted image
pleničke pa imamo mi ali pampers iz mullerja ali dm-ove št.4...sem pa z obemi zadovoljna...ima pa 8kg, no mogoče zdej že kej čez...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
3.7.2009 21:05:18   
YOZIKA
Poznam problem nemirnega spanja - naš ima (je imel) tihi refluks...

December 28- Kako se pa odraža tihi refluks?
Namreč jaz tudi sumim, da ima našuser posted image neke vrste refluks, ker imamo težave z hranjenjem (dojenjem) že skoraj od začetka. So obdobja, ko lepo je, so pa slaba obdobja, ko se borimo za vsako žlico oz. požirek. Ko ima te slabše dneve, se mi kar nekaj zvija in steguje med dojenjem, zelo malo poje in težko zaspi. Pa tudi že od začetka velikokrat harno bruhne ven. Sem mislila, da bojo težave zdaj izzvenele z uvajanjem GH, pa še žal niso. Pri nas imamo eno tako dobro P, da mi ne zna nič povedat.

Neposredna povezava do sporočila: 4437
4.7.2009 9:53:42   
CIPRESA
Po dolgem času se malo javim!

Mi pridno rastemo, smo bili že na morju, tudi pridno  papamo. ponoči spimo celo noč, čez dan le po pol ure do urico v kosu 3X na dan.
Pri nas je pa ravno obratno z tem hranjenjem, ona bi jedla vse drugo, mleko pa počasi sama ukinja?user posted image Želi ga le še zjutraj, zvečer in opoldne ko gre spatuser posted image Vse ostalo je zelenjava, sadje in rižolino, keksolino, skutke od LJ mlekarn ima najraje, kar hlasta,....danes ji bom naredila zelenjavno juhico z meskom (piščančkom).
Evo prvič bo probala meskauser posted image user posted image user posted image

Tako težko najdem čas za pisanje, evo me že kličeta obadva da gremo malo venuser posted image user posted image
Tamala se dere mama, mama,mama.....user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
5.7.2009 9:56:33   
pike
dober dan,

no za nami je še ena klavrno prespana nočuser posted image , se pravi neprespana. Malička se zbuja vsake 1,5 ure in zelo težko zaspi. Je pa sigurno sita, ker mleka imam dovolj in tudi GH že je. Upam, da bo kmalu bolje. Pri 3. mesecih je tako lepo spala - zbujala se je samo 2 x na noč in po dojenju takoj zaspala.

Našo smo včeraj prvič posedli na tricikel in je zelo uživala, je bolj zadovoljna kot v vozičku, ker vse naokrog vidi.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
5.7.2009 12:10:32   
katja_p
Takole je naša na nogah:

user posted image

Sicer pa imam zadnje dni probleme s spanjem - tako podnei kot ponoči. Čez dan noče spat, al pa zaspi za slabe pol ure, ponoč se zbujamo v joku z zaprtimi očkami, tud na eno uro user posted image user posted image
Krivim bedno vreme in zobke ... kaj drugega ne vem ...

Pa non-stop si praska ušesa in za ušesi - pred spanjem pa vmes ... morm ful pazit, da nima predolgih nohtov, ker se čist popraska. Pa ne vem, a dela to, ker je zaspana, al jo kaj boli ... user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
5.7.2009 15:52:46   
patkapatatka
Tricikli, gugalnice,... vse mogoče se že dogaja našim user posted image . Vedno bolj lušno je ne.
Samo katja_p to pa se mi zdi vseeno malo preveč, da jo postavljate že na noge.
Spomnim se, ko nam je v materinski šoli fizioterapevtka razlagala, da pridejo k njej starši in se pohvalijo naš pa že pri 7 mesecih stoji. Češ kako je napreden v svojem gibalnem razvoju. Ampak ona jim pravi, da fino, ampak dojenček pri tej starosti ne sme še stat , oziroma ga ne smeš postavljat na noge, tudi če to že zna. Je treba it lepo po vrstiuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
5.7.2009 18:26:14   
lenček
Pozdravljene,
katja, mogoče vaša premalo spi, naš se praska po ušesih in se vleče za uhlje, kadar je zaspan. Na sistematskem sem omenila, pa je pediatrinja potrdila, da je to zeeelo pogosto pri otrocih, ki so zaspani. Če umakne glavico, ko jo za ušesek primeš ti, pa je verjetnost, da ima vnetje ušeskov, zelo, zelo velika. Drugi pokazatelj je izcedek ali pa neprijeten vonj. Hm, meni se zdi, da Vitja ponoči najboljše spi, če dobro spi tut podnevi, vedno ko mislim, oh danes pa bo, ko podnevi ni skoraj nič spal, se premetava tudi ponoči in obratno. Kar se stanja tiče. Naš tudi hoče stat un hopsat, pa so mi v razvojni zabičali, da mu nikakor ne smem pustiti, da je še premajhen,..., tako da se izogibamo, kolikor le gre, ko ga pa kaka babica v naročju drži in mu pusti, da hopsa, pa tudi ne delam ravno neke galame. Je boljše počakat in ne vzpodbujat, ni pa strašna reč. Ja, luškana pa je, je treba priznat user posted image .

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
5.7.2009 19:07:45   
katja_p
Ušeska: js tud mislim, da je od zaspanosti. Ker na otip se nč ne umakne, nič ne zajokca, da bi jo kaj bolelo. In je ji med tem "praskanjem" nastavim svoj prst, pač tistga grabi.

Na nogah: sej je nč ne dajemo stat, ker se tud men zdi čist prehitro. Se pa ona sama postavi, če jo želim iz ležečega dat v sede. Rata čist trda pa na noge. Je pa moja sestra pr 7m hodla, če si jo držal za rokce.

Grem pakirat, ju3 gremo na morje!

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
5.7.2009 21:33:34   
tasa.m
Oj,

mi smo z dopusta, je bilo fajn, Lara uživala, ji je bilo ful vse zanimivo. Kopala se je samo enkrat, drugače je pa samo nogice namakala, ker ji je bila premrzla voda in je delala zzzzz. Pa spali smo prav super, se je samo dvakrat ponoči zbujala (doma je bilo vsako uro nekaj). Pa prav super sem se spočila, nobenega pospravljanja, kuhanja ... je za vse to poskrbel dedi. Čez dva tedna gremo pa še vsi trije v Istro za deset dni.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
5.7.2009 21:38:04   
tasa.m
Katja_p; Tjaša bo pa verjetno med prvimi shodila.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
5.7.2009 22:18:00   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Katja_p; Tjaša bo pa verjetno med prvimi shodila.

Js močno upam, da ne ... Pa ne zato, ker se bojim, da me bo križ bolel al pa da bo treba za njo laufat user posted image , ampak bolj zato, ker se mi zdi, da je čist prehitr in da se ji nikamor ne bi smelo mudit. Vem pa, da se plazla ne bo, ker se niti obračat noče al pa sploh bit na hrbtu user posted image  Samo sedela bi in se igrala user posted image  Edino, ko sva na veliki postli, ji je ok. če je leže in kake tumarije delava user posted image  pa se žgečkava user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
5.7.2009 23:40:01   
Anonimen
Helow!

Smo nazaj z morčka, kjer je bilo prav fletno ... bi sicer še bolj uživala, če bi lahko kaj več okrog letali, in če bilo lepše vreme ... sam bo pa drugo leto bolje, ko bo noga zdrava user posted image .
Vam kasneje pripopam kako slikico naš flenče kako je uživala v vodici.

Sva jo ap na morju malo razvadila glede dnevnega spanja in ko je bila sitna, sva jo dala v voziček in po terasi malo gor in dol in je zaspala ... zdaj doma pa noče več čez dan v posteljici zaspat ... niti v lupinici ... niti v naročju ... tak da sva privlekla voziček gor v stanovanje, da je smrkljica zaspala, ko je bila že tako zaspana, da je komaj gledala user posted image ... bova na koncu kupila marelo za to, da bo gospodične čez dan kaj spala, ker vsak dan pa ne mislim vozička po stopnicah gor pa dol z mojim kolenom ... ah ja ...
Uuuu ... pa 3. zobek smo dobili user posted image user posted image user posted image in jo danes matra na polno ... grizlico si vtika v usta in jo gloda kot bi ji šlo za življenje ... tak da Calgel in pa ona grizalica na palčki sta zakon!!!

Sem ji pa na morčku zadaj med tilnikom in uhljem zatipala dve podkožni bulici in zdaj ne vem kaj naj naredim ... bom jutri kar zdravnika poklicala, pa naj me imajo za panika ... bom vsaj mirno spala.

IZVIRNO SPOROČILO: patkapatatka
Samo katja_p to pa se mi zdi vseeno malo preveč, da jo postavljate že na noge.
Spomnim se, ko nam je v materinski šoli fizioterapevtka razlagala, da pridejo k njej starši in se pohvalijo naš pa že pri 7 mesecih stoji. Češ kako je napreden v svojem gibalnem razvoju. Ampak ona jim pravi, da fino, ampak dojenček pri tej starosti ne sme še stat , oziroma ga ne smeš postavljat na noge, tudi če to že zna. Je treba it lepo po vrstiuser posted image

Naša se tut že hoče na noge postavljat, tak da vsakič ko jo hočem v naročj posedet imam kar delo, da jo v ritki "prepognem", ker ona bi kar stala user posted image ... moja mami pravi, da ima to po meni, ker jaz sem se pri 7ih mesecih sama od sebe v stajci povzpela na noge.

(odgovor članu patkapatatka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
6.7.2009 7:54:34   
5ra_28

Dobro jutro...

Tudi mi smo iz morja... Smo pa imeli lepše vreme, ker smo bili mal nižje, v Dalmaciji. Mi smo imeli kar 25-27 st., zadnja dva dni celo 29.
Tai je bil v svojem malem čolnu na suhem z vodo noter in brez, v čolnu na vodi, v obroču v vodi, na rokah v vodi..v glavnem vse...
Spal pa je tudi čez dan v vozičku. Midva pa sva se sončla le, ko sva šetala po promenadi več kot pol dneva. Sam je normalno spal v svoji posteljici ko smo prišli domov. Da bi pa zaradi tega kupila marelo?! Naj se spet navadi na posteljico, Otika.
Šli smo na izlet v Dubrovnik (tam itak z vozičkom ne moreš na obzidje, je nahrbtnik prišel več kot prav!!!), Split in Makarsko. V glavnem dopust in vreme super. Na poti pa je bil tudi super priden in večinoma spal, sploh ker je bilo mal dlje za vozit.

Na nogice postavlljat. Jaz se spomnim na posvetovalnici, ko je P rekla, da ga ne smemo, mislim da je to zaradi hrbtenice in tega razvoja. Sem pa opazila, da se sa postavi na nogice, ko se iz vseh štirih dvigne gor, kot d abi sklece delal.user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
6.7.2009 9:15:25   
pike
Dobro jutro,

vidim, da se vas je kar nekaj vrnilo z dopustov tako, da bo čas spet za kakšno debato.

No moja user posted image je zelo prehlajena, poln nos ima in ji kar teče in teče tako, da ji niti ne upam več brisat, da ji ne bi noska čisto razdražila. Celo noč nismo spali, zdaj, zjutraj pa je imela v ritki vročino 38. Upam, da ji vsaj vročina pade. Sem pa tudi jaz pred dnevi bila močno prehlajena z vnetim grlom tako, da je verjetno od mene fasala.user posted image

Naša še ne kobaca le ritko dviguje in je tudi zadovoljna, če jo na noge malo postavič in se odriva. Vendar jo jaz močno držim tako, da se ne more močno upirat z nogicami. Mi je pa teta rekla, da ni dobro preveč hitro otroka na noge postavljat. Tako, da verjetno res še ima čas.

Avtosedež smo prejšnji teden naročili in sicer http://soncek.si/si/avtosedez-recaro-young-sport-topline-mikrofibra-black-aquavit-i7347.shtml

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
6.7.2009 9:38:08   
5ra_28

Sem mal prebrala za nazaj....

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
Otika, 5ra: UŽIVAJTE!
jest vama nisem nič fouvš, ker ju3 bo itak gužva.. pametni gremo šele v nedeljo kontra s prometomuser posted image

Da ti povem..niti malo gužve, mogoče je bila dan kasneje, na praznik, v sredo pa sploh ne. Midva sva hotela it okrog 8h, ker sva mislila da naju bo Tai zbudil ob 6h, kot dostikrat, ko gre moj v službo, pa je ravno tisti dan spal do 8h! In smo šli šele malo pred 10h. NIČ gužve, niti na meji, avtocesta ZG-Split pa tako prazna, da je bil cel čas tempomat vklopljen, midva pa sva spala. user posted image user posted image Šala. Ne, res, gužve pa res ni bilo.

IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

Glede morja nismo še nič rezervirali, verjetno bomo šli na Hrvaško za 1 teden nekje konec julija (samo ta Hrvaška je tako draga). Gledali smo mobilne hišice na Pagu, je mogoče že katera bila?

Midva sva dobila čist slučajno ful ugoden apartma, 100 metrov od morja v centru mesta, Makarska riviera. Vse ostale cene so mi bile ful drage, ta gospod pa je napisal v mailu ceno (skoraj pol manj, kot njegova redna cena v spletni strani, apartma pa je bil za 4 osebe, s klimo, 2 nadstropja, terasa itd..) Pa je njegova žena rekla, ko smo prišli dol, da se je zmotil v ceni, da je manj napisal, pa jo je on kar prekinil, pa nič ni omenil. Po moje je dal kar ceneje, ker sva z dojenčkom. Al kaj, ne vem?! Ful prijazno, a ne??!
Doli pa cene sploh niso visoke!!!!! Midva sva porabila v 9 dneh 320 €, s tem da sva veni vedno jedla kosilo in večerjo! Le enkrat sva si skuhala doma. To je še zraven izlet v Dubrobnik (vstopnine) in kosilo v centru Dubrovnika (normalno, ne neki hamburger), moj je celo neko specialiteto jedel.

Nanaa..jaz špinačo delam takole..skuham, prepražim na maslu in potem zmiksam s pirejem. Pire pa naredim tudi z KM, par kapljic noter in maslo. Ko bo pa večji, pa jo bom še prepražila na česnu, tako kot za nas.

tasa..ful lepa slikca pod vodo!

Hoja..saje eni otroci res hitro shodijo in sploh brez plazenja. Pa itak so vsi drugačni.

lupinica..še imava tudi v avtu. V avtosedežu bi se izgubil. user posted image Je imel pri 6.mesecih 7100 gramov, 2 tedna kasneje 7.600, na morju pa se mi je zdelo, da je shujšal, pa sem ga tehtala, ko smo prišli domov, pa je imel tudi 7600. Tako da je očitno mal shujšal, ker je še sigurno pred morjem kaj gor pridobil. Aja, na morju pa je dočakal 7. mesecev.

GH...na morju bila izjema(več kupljenih kašic in svežega sadja, nič domače mamine kuheuser posted image ). Drugače pa flaška le še zjutraj, zvečer in ponoči 1x. Čez dan pa le z žličko. Že cel mesec je tak. Mal prej 6.mescem sem začela na veliko GH, je rekla P da vsaki tretji dan nekaj novega, jaz sem kar dopoldne in popoldne, pa ni bilo reakcij, ni bilo zapiranja, on je jedel, torej sem tako nadaljevala. Dostikrat mi prespi že celo noč. Na morju skoraj vsako! Aleluja!!
Pa včasih mi grabo tisto žlico in hoče vse sam dat v usta. Zraven pa se smeji do ušes!!!! Takrat bolj pacava, kot jeva, je pa fajn. je pa na morju probal dosti stvari, ki sva jih midva jedla. Zdaj ko ima spodaj dva zobka (aja, niti ene noči ni prejamral ali prejokcal!), kar trga hrano...

Sem pa opazila, da včasih brca sam z levo nogico in žlico mi grabi tudi z levo rokico. A je to znak, da bo levičar?! Ker zdaj ne vem, v katero roko mu naj dajem jaz žlico, kozarec itd?!!user posted image

Plenice, 4, od 7-12 kg, My love. DM-ove sem imela ko je bil še mali, pa so mi bile pretrde! Najbolj podobne pamperskam do My love, 1x cenejše od Pampersk, nikoli nič ven ne pogleda in nikoli nič ne premoči, pa še fuul so mehke.

Voda..jaz ga tudi doma tuširam in pljuska z rokicami noter, pa tuš mu držim pred njim, da grabi vodo.user posted image user posted image Pa ko ima bazen na vikendu, je že prvič tako šprical, da je bil cel po obrazu moker, in po trpaljnicah.user posted image Sem mislila, da s slano vodo ne bo tako, pa mu je špricala po obrazu in očkah, pa ni bilo nič hudega. Še vrvica na čolnu mu je bila zakon, mokra in slana, jo je skozi imel v rokah in ustih. Pa v vodi sva stala 2 metra narazen in sva si ga podajala, pa ga ni bilo nič strah. Ko smo pa šli domov, pa smo se ustavili v Outlet centru (pri ZG), pa je tak velik vodnjak noter in voda gor šrica, je začel kar cvilit od veselja, ko je to vidil in kar brcat, smo morali kar k vodi it, pa je že noge imel noter user posted image in se smejal.

Končno smo trije:)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?