|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
29.6.2009 18:00:20   
pike
pozdravček,

se vidi, da so dopusti in malo lepše vreme, da je tukaj spet malo zatišje. Je prav tako.
Bomo pol nadoknadili.

spanje - naša še vedno spi ponoči slabo z večkratnimi prebujanji upam, da kmalu mine. Papamo še vedno 2 x na noč.

GH - sadne kašice, zelenjavne kašice pripravljene doma ima zelo rada. Tistih trgovinskih sploh ne kupujem. Tako, da počasi bomo na 2 obrokih GH, čeprav smo že malo več kot 7 mesecev stari je zizika še vedno zakon.

Tako malo sem napisala zdaj pa malička že "poje" in mami mora it.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
30.6.2009 8:47:29   
arupnik3
ojla
no jutri gremo na morje in morm začet mal pakirat tko da se 10 dni ne bom oglasila

lepo se mejte

papa

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
30.6.2009 8:59:55   
hektorina
arupnik3, uživajte na morju in kakšno "bombico" v vodo še za nas, ker gremo šele konec avgusta!user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
30.6.2009 9:43:09   
Detece
Mi smo pa imeli it jutri na morje in nam je zdaj nekaj avto riknil, strošek cca. 600 euruser posted image user posted image user posted image . Pri mizarju imamo naročeno novo spalnico in nam je zmanjkalo "šoldi". Tako da bom o morali počakati do septembra....
Ve, ki pa greste sepa lepo imejte.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
30.6.2009 9:59:05   
hektorina
Detece, e sruser posted image ! Bo pa potem toliko LEPŠE!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
30.6.2009 20:09:25   
uršula83
Pozdravčki!

Da vam povem spodbudno novico: zadnjič sem pisala, da se bojim, da ne bi malega pošpricala med kopanjem, no danes sem ga veselo špricala po obrazu, pa je kr dobr prenesu. Sicer mu ni blo nč jasn, sam strah ga pa ni blo, pa je bil kr konkretno moker. S trepalnic mu je kr kapljalo user posted image . Zdej bom vsakič ga malo bolj špricala.
Drugač se pa tut naš čmrlčk zbuja ponoč ful pogost. Pa je že celo noč prespal, zdej pa 10X sigurn ustanem. Če je preveč pogost, ga h seb uzamem, tam pa komot spi. Ajooooj. Sam ga ne uzamem z eno lepo, ker pol bo pa skos hotu pr nama bit.

čakamo že drugi zakladek

Neposredna povezava do sporočila: 4406
30.6.2009 20:25:12   
katja_p
ursula83: js mislim, da se otročkom zlo dopade špricanje po obrazu. Naša se sama pošprica, ko klati z rokami po vodi. Najprej se sama ma ustraši, pol ji je pa zabavno user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
30.6.2009 22:21:44   
lenček
Ojojoj Uršula, a vaš se tut zbuja? Moj je že super spal, v prvi rundi 6-8 ur, pol pa še 2x2 al pa 2x3, zdaj pa tut po 10x vstajam. Včasih zjutraj sploh ne vem več kako mi je ime. Pa sploh ne vem kaj je to, gh sicer še ne mara (danes je ravno 6muser posted image ), ampak dohtarca pravi, da z 8,5 kg ne more bit lačen. Včasih sicer je, vglavnem se pa carta. To, da bi spal z nama, ni varianta, ker moj tako krili, da spim kot terminator z vedno odprtim očesom, na robu ga pa tut ne morem met, ker dela premete. Joj, prjatlci je lih tamala pred dvema dnevoma podnevi s postle padla. Ampak je vse ok.  Ajajaj, a bomo kdaj kaj več spali?

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
30.6.2009 22:25:48   
lenček
Aja, še eno vprašanje imam. V petih mesecih mi je 3x uspelo pošvedrat voziček, tadrugič celo tako, da mu je odpadlo kolo kar tako med vožnjo po asfaltu. (Baby boom imamo), no pa mi je ponovno počil film, jutri jim ga pošljem nazaj, pa naj z njim počnejo kar želijo. Zanima me kake vozičke uporabljate, pa seveda, če ste z njimi zadovoljne. Prav blaznega sistema zdaj več ne rabimo, v športnem se fino pelje, čeprav čisto samostojno še ne sedi, pol bomo pa verjetno itak rabili kako marelo, tak da bi kaj fajnega, ugodnega, pa seveda kvalitetnega. Hvala, lep pozdrav, pa uživajte tiste, ki ste na dopustih.

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
30.6.2009 22:31:34   
teja*
Oj.

Moja Nika mi je pa dons iz postle padla. Sem šla samo po vodo za umivanje in se je v tisti minutki obrnila in priplezala do roba in padla. Revčka tako jokala približno 10 min, nato je pri men jedla in zaspančkala za pol urce. Potem pa je bla spet nasmejana punčka. Tako, da sedaj jo moram vsakič dat v njeno posteljico, da se mi še kdaj ne ponovi. Grozen občutek, ko slišiš in veš, da je padla. Upam, da ne bo kaj narobe. Sem jo opazovala, če bi kaj več spala, pa ni (pretres možganov), da bi kaj jokala, če bi jo kje prijela (zlom), tud ni, tako da upam, da res ne bo kakšnih posledic. Buške pa tud nima. V bistvu sploh ne vem, a je padla na bok al na nogice. Pa glih dons, ko ima 7 mesecev. A se je že kateri kaj takega naredilo? Sem vam mogla potožit.

Lp, Teja

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
30.6.2009 22:45:58   
Anonimen
Alo!

Spet se vam malo oglašam z morja ... sem tolk vesela, da vam moram povedat ... naša Nežika se je učeri začela postavljat na vse 4 in se potem guncat naprej in nazaj in je tooolk smešna da je joj user posted image .

Lenček, če ne rabiš ful nujno velikih koles, ti svetujem da nabaviš že kar zdaj eno solidno marelo. Moja izbira je Beby Welt Moon, zdaj moram samo še mojga prepričat, da jo rabimo user posted image ... naklon se da spreminjat pa varovalo ima in kar solidno veliko nakupovalno košaro.
Drugače imamo pa Mutsy 4-riderja in je super (samo pač za na potovanja malo velik za prtljažnik).

No pa ko sem že tuz, mi še povejte kako velike pleničke ve uporabljate ... mi smo še kar na DM-ovi trojki 4-9kg ... smo probali tudi že 4ko (7-13kg), pa ji je vse ven prišlo, ker je kar plavala v njej, ima pa tam okoli 7,5kg ... a je res samo naš otrok tako droben, al naj za kakimi drugimi plenicami še pogledam, ker pri teh tavečjih DM-ovih ji je vse pri nogicah ven prišlo, ko je niso dovolj objele.

(odgovor članu teja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4411
30.6.2009 23:15:24   
abi

Meni se je pri starejši hčerki medtem ko sem jo nesla v  ležalniku v drugo sobo izmuznik roč  ležalnikauser posted image . Prevrnila se je in padla na ploščice, ni bilo prav visoko, a je bil to eden izmed najhujših trenutkov v življenju. Od takrat naprej vedno preventivno pomislim na možne nezgode.V takih primerih je res pametno preveriti odzivnost zenic, pa opazovati večjo zaspanost, bruhanje...
Pri naših čmrljih se pa obdobje raziskovanja in mobilnosti ravno začenja.

Tudi moj  Gašper ima danes 6 mesecev  user posted image   user posted image  user posted image ,
jeejjj,... kako čas beži user posted image .
Lenček, tudi mi smo že kar nekaj časa prespali noč, sedaj pa spet vstajanje okoli treh n papcanje. Kljub GH čez dan. Ne vem, mislim da čez dan poje dovolj
ali pač premalo.
Voziček reklamirajta- mislim da v tako kratkem času pa tudi ne moreš tolk "zguncat "voziček.
Drugače pa se gospod vozi v Jane slalom pro in sem zelo zadovoljna. Je lahek, zelo prostoren in okreten. Za potem pa imamo Zappa.
Pozdravček    

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
30.6.2009 23:17:44   
lenček
Otika: mi smo na DM ovi4, pa so kar velike, ker pa naš Vitja ni ravno drobižek, so za ponoči super, kolegice pa hvalijo Mullerjeve pleničke, so baje fine, mehke, vpojne in fejst podobne pamperskam, samo bistveno cenejše. Tut Hoferjeve so kul, samo našemu so bili pri trojki trakci predolgi, tak da bo vaši verjetno prevelika, če je drobižek.
Teja: Ta prijateljica, katere punčka je tudi padla s postelje, je klicala na urgenco, kjer so jo potolažili, da je jok odličen znak, pa ji naročili naj jo vseeno pripelje. Pošteno so jo pregledali in poslikali. Nič ni zlomljenega, nobene buške, vse ok, glede na to, da je z Niko bolj ali manj enako, ne skrbi. ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
1.7.2009 9:23:38   
katja_p
user posted image  user posted image user posted image  vsem, ki danes praznujejo!!!

Men sicer še ni padla s postle ali previjalne ... je pa včeri padla iz sedečega položaja, ko je za neko iračo se stegovala i z glavo trčla v radiator. Pa ni blo hujšga. Sm jo vzela v roke pa je tud jok kr ponehal user posted image

Alergije: a se alergija na GH kaže kot izpuščaji al pa kaki fleki na koži po celotnem telesu, al kako?

A že ktera daje testenine?

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
1.7.2009 10:10:25   
**NiNa**
alergije: se lahko pokažejo zelo različno. Lahko kot skupek pikic na enem mestu, ali pa kot flekci, lahko samo okoli ritke, kjer pride blato ali urin v stik s kožo. Katja_p, če te skrbi, da ima tvoja pikica alergijo pa kakšne pikice ali kaj podobnega  poskušaj ugotovit kaj je novega jedla zadnje 2-3 dni ali pa jo rajši pojdi pokazat zdravnici, da boš mirna.
voziček: jaz bi na tvojem mestu kupila sedaj PP pliko. Mi imamo brevi ovo pa smo tudi zadovoljni.

Jaz pa rabim en nasvet ali pa vsaj tolažbo user posted image
Moja Vita pa sploh noče žličke. Zamenjala sem že 4 različne oblike žličk pa še vedno nič. Ust sploh noče odpret, jih kar skupaj tišči, če sem pa bolj vztrajna se pa jokat začne. Hrano sem ji poskušala dat tudi na prst, pa ko zavoha hrano tudi noče odpret ust. Do sedaj je samo breskvo(pa to ne spasirano ampak tako, da ji jo držim celo v roki ona pa mi pomaga potem jo pa sesa. Nimava še nobenega obroka gh, ker noče jest druge hrana razen moje zize.
Kaj naj naredim, da bo sprejela žličko?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
1.7.2009 15:08:31   
Suni
Nina: mogoče pa še ni ready... eni pač kasneje zakapirajo da je še kaj drugega užitno... tudi naša je zgleda ena od teh... sem se nehala sekirat in ji tlačit žlico v usta, ker je blo samo še slabše... za naju je uspeh v zadnjih dveh dneh že samo to, da s krožnička sama pobira kašico iz borovnic in si daje v usta, pa pomoje je res pogoltne manj kot za pol žličke... pač, bo že počasi...

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
1.7.2009 15:12:47   
**NiNa**
ooo suni hvala! Si me potolažila ko vidim da nismo edini in da je očitno možna tudi takšna pot user posted image . Boš videla čez eno leto se bova pa ravno midve pritoževali kako sta najina user posted image požrešna user posted image

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
1.7.2009 15:49:07   
hektorina
Suni in Nina, naš pamžek je ista "pesmica". Mi se trudimo tudi že kar nekaj časa. Je pa mogoče še bolj zmeden, ker ga od prvega dne dojim in dodajam AM. Zdaj pa še žlica! Kdo, mi povejte, ne bi bil rahlo zmeden ob toliko načinih hranjenja? Pa to v prvi polovici leta svojega življenja?user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
1.7.2009 21:05:53   
čebeli
Pozdravljene!

Tudi jaz se že res dolgo nisem oglasila in smo že kar zrasli in veliko novega odkrili...user posted image Včeraj smo pri 6 mesecih dobili 3. pikico in naša Doroteja jo je res junaško prenesla. Moja pridna punčka! Danes pa ima žal reakcijo ma mestu vboda...tak rdeč flekec in nekoliko povišano temperaturo. Sem klicala P in mi je predpisala sirup za vročino zbijat, ter kapljice fenistil. Ma če bi to vedla, bi jo že včer začela mazat s fenistilom, ki ga imamo doma za mazanje komarjih pikov (je zakon!). Drugače pa smo dobili tudi že prva 2 zobka...

suni, nina in hektorina...mi se pridružujemo "za žlico leni grupici".... user posted image Joj, po treh žlicah ostanejo usta zaprta. Po špinači pa že po prviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4419
1.7.2009 22:19:41   
lenček
Pozdravljene,
jaz našega že od petega meseca hočem hranit z gh, pa nič ne pali. Do zdaj je enkrat pil korenčkov sok, pa enkrat je dejansko jedel korenček z jabolkom. Jaz seveda kot obsedena vsak dan pridno kuham kašice in jih pol mečem stran ali pa jih sama pojem. Packava na veliko, po mojem imam stroj perila, ki več ni uporabno, ker je VSE poflekano, ne glede na to koliko slinčkov in plenic porabim. Nekaj časa sem mu dajalapo steklenički večerni obrok milupinih riževih kosmičev, da bi kao boljše spal, pa seveda ni. Zdaj ma pa pikice po vekah in pediatrinja misli, da je od adaptiranega mleka v teh kosmičih. Po mojem otročki pač še niso pripravljeni, kaj pa vemuser posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
1.7.2009 22:25:43   
teja*
lenček, hvala za tolažbo, tud dons je bla nasmejana in zgovorna punčka, tako da je vse vredu.

katja_p - alergija: moja Nika je pa vneto ritko imela in vsako previjanje je bla pokakana (redko blato), tako da je P rekla, da je od hrane in smo mogle vso zelenjavo še enkrat uvajat, tokrat na 5 dni (prej na 2 dni). Je pa rekla, da mogoče se bo črevesje že navadil in ne bo ničveč na katero od tistih hran alergična. Do sedaj sva vse probale, razen cvetače, ker sem zvedela, da napenja in jo je bolje dati čisto na koncu probavanja. Zaenkrat je vso drugo hrano, kolikor sva jo probali, dobro prenesla.

Plenice pa uporabljam od Pampersa št. 4, od 7 do 18 kg. Ima pa okrog 8 kg.

Lp, Teja

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
2.7.2009 0:28:49   
december28
GH: eni otroci so pripravljeni prej, drugi kasneje - je to čisto normalno. Dokler otrok rine z jezičkom žlico ven in se obrača stran, pač ni pripravljen... mleko je tud našemu do prejšnega tedna bilo zakon!

Je pa res, da je treba te naše mladičke včasih malo okrog prinest. Pri nas je npr. palilo to, da je začel mali čičat z nami pri kosilu (najprej v naročju, potem v obloženem stolu). Kmalu nas je začel opazovat in vmes, ko se je igral z igračkami na mizi, smo mu mimogrede uturili po kakšno žlico kaše. Pa nisem komplicirala - dala sem mu najprej sadje, pa čeprav je kao bolje začet z zelenjavo, ker ni tako sladka.
Zdaj tako za drugi dnevni obrok je zgolj sadno kašico (prej je - ker je pojedel le par žličk - čez pol ure obvezno zahteval flašo mleka   user posted image ). Zelenjava pa je itak malo bolj nezaželjena, a če dodam cca. 60 ml mleka zraven, jo zmaže, pa je bil na začetku strogo proti  (sem mu ponavadi sicer probala čez kakšnih 15 minut še ponudit, če pa ni hotel sem pa pač vseskup stran vrgla). Se mi zdi, da jim je najbolj bedno, ko morajo jest po 1 okus - boljše je, ko imaš zelenjavo že malo stestirano in jim lahko zmešaš npr. krompir, korenček in bučko - ne pa zgolj korenček...

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
2.7.2009 23:11:06   
Suni
Imam eno vprašanje: kolko časa ste jim ve dajale po en okus oz. kolk okusov ste "stestirale" posamezno predno ste začele mešat? 

< Sporočilo je popravil Suni -- 2.7.2009 23:12:09 >

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
3.7.2009 0:10:35   
andya
lenček: si probala sadje? ga ni treba kuhatuser posted image . Moja tudi ni od zelenjave, kuham tudi jaz, pa skoraj vedno sama pojem, no par žličk že izsilim, parkrat je pojedla po 60ml, enkrat 100. Počasi. Jeziček še kar poriva ven.
Sadje pa ima rada. Banano imajo vsi radiuser posted image . Zmešam banano, jabolko, marelico in skuto. Pa hruško kdaj s čim zamenjam.

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
3.7.2009 0:20:52   
andya
suni: zelo malo, sem dala enkrat sam korenček in ni šlo nikamor, pol pa sem takoj s kašico, tako ki je tudi meni dobra
edino prav na začetku sem kuhala jabolko (pred dvemi meseci)

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?