Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 11:32:33
|
|
|
|
**NiNa**
|
ana luna: zvečer lahko ponudiš tudi polento
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 12:03:03
|
|
|
|
tasa.m
|
Mi se bomo odločili za enega od Recarota. Nabavili ga bomo kar v njihovi trgovini, dajo na gotovino še 5 % popusta oz. pri porcheju dobiš tudi lahko 10 %. Za v moj avto pa kakšnega iz BC akcije (Maxi cosi????)
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 14:49:22
|
|
|
|
YOZIKA
|
Avtosedeži- mi imamo za Nejca sedež Recaro in smo zadovoljni tako da bomo najbrž kupli še enga takšnega. GH- od zelenjave probali korenček, krompir, bučko, kolerabo. Jaz naredim mix in dodam malo mojega mleka. Mu kar tekne. Od sadja pa smo že jedli banana, mango in kuhano jabolko. Zvečer mu pripravim riževe kosmiče od Alnature, ki se mešajo z mlekom. Včasih notri zmiksam še jabolko za boljši okus. Sem apa zadnjič kupila v DM- ju piškote Plasmon brez glutena (od 4m dalje) tako da včasih pade tudi kakšen piškotek v kašico. sedenje- naš Miha še ne sedi, ne vem no, se mi zdi že malo prezgodaj Aha, zanima me kje vi hranite vaše malčke? A že v stolčkih?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 15:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA Aha, zanima me kje vi hranite vaše malčke? A že v stolčkih? Med hranjenjem sedi naša v Antilopu ko tavelika. Drugače imamo pa doma že Trip-trapa, samo moramo še varovalo dokupit. Tste, ki imate že kaj izkušenj ... v katerem stolčku otročki boljš sedijo, v Antilopu al v Trip-trapu? Drugače pa Neža, če jo posedim na tla kako seundo že posedi, pol se pa zvrne
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 18:02:48
|
|
|
|
Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa** ana luna: zvečer lahko ponudiš tudi polento super. hvala za par alternativ. sedenje pa to ... naš še ne sedi samostojno, po nekaj sekundah se zvrne, isto kot praviš ti, Otika. jaz ga hranim kar v lupinci. danes sem ga poskusla dat v antipole iz ikee, pa se mi zdi, da se bo to kar obneslo, tako da bom to prakticirala naprej. trip trap stolčka pa (še) nimamo. tudi mene zanima, kaj se bolj obnese.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 18:09:06
|
|
|
|
Ana Luna
|
antilop, ne antipol ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 19:07:28
|
|
|
|
uršula83
|
Js mam pa eno vprašanje....tiste ki dajete riževe kosmiče, ali jih dajete tudi po flaški? Če jih katera daje po flaški, a to je pol večja luknja al kako? Al gre čez malo vn? Ker midva mava še vedno cucelj nula, un z najmanjšo luknjo za od rojstva naprej pa še to se mu včasih zaleti. A pol bi mogla cucelj z večjo luknjo? Pa še to: a to je lahko v ležečem položaju, al isto kot gosto v sedečem?
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 19:09:20
|
|
|
|
arupnik3
|
evo našo pupiko v trip trap stolčku jo mam notri kakšne 5 min pa se obnese drugač pa mam tut en tak stolček za hranjenje od chicota in se mi zdi boljši od trip trapa
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 19:14:19
|
|
|
|
arupnik3
|
drugač pa naša kr neki noče jest krompirja pa bučke ji bom kr večkrat ponudla pa bomo vidl dans sm ji dala brokoli pa ji je kr teknilo drugače pa sedežev še nič kaj ne gledava se mi zdi še prezgodaj meni lasje še izpadajo vendar manj AM bom jst dajala do 1 leta in bom počasi presedlala iz 1 na 2 mi je svetovala P 3 pa ne bom nič uporabljala potem bom pa dajala kravje skuto pa jogurte bom začela dajati s 7 meseci za testenine pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 31.5.2009 21:07:44
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83 Js mam pa eno vprašanje....tiste ki dajete riževe kosmiče, ali jih dajete tudi po flaški? Če jih katera daje po flaški, a to je pol večja luknja al kako? Al gre čez malo vn? Ker midva mava še vedno cucelj nula, un z najmanjšo luknjo za od rojstva naprej pa še to se mu včasih zaleti. A pol bi mogla cucelj z večjo luknjo? Pa še to: a to je lahko v ležečem položaju, al isto kot gosto v sedečem? Pri Nuk-ovih cucljih imaš luknjo L (large) za gosto hrano. Jaz sem hranila v ležečem položaju.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.6.2009 9:08:38
|
|
|
|
tasa.m
|
Naša ob opori že ful lepo sedi. Mi imamo doma trip trap stolček, pa se pri nas kar obnese (imam jo kakšne 10 minut na dan v njem). Še fotka:
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.6.2009 9:19:18
|
|
|
|
YOZIKA
|
Iiiii, lepotičke male. tasa.m-Kje ste pa kupli to blazino za na stolček?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.6.2009 9:27:25
|
|
|
|
Anonimen
|
tasa.m ... kje si pa dobila mizico za na trip-trapa? ups ... sem šeenkrat pogledala povečano slikico, pa vidim da to ni trip-trap ...
< Sporočilo je popravil Otika -- 1.6.2009 9:28:33 >
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.6.2009 10:18:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Na MON-u mi niso nič odgovorili glede izvidov magnetne resonance ... bom pa danes zvedela pri "mojem" travmatologu ... jap, danes je dan D, ko bom izvedela kaj in kako bo naprej z mojim kolenom ... strah me je fuuuuul, da mi rečejo, da moram na operacijo in potem bo spet Neži boga, ker mamica ne bo mogla zanjo skrbet, tao kot bi bilo treba ... da moram pa nujno shujšat, mi bodo itak rekli, samo kaj ko je to lažje rečt, kot pa naredit ... a katera ve, kje se da po kakem programu hujšat oz. pod nadzorom zdravnika ... saj sama se teh 25kg viška ne bom nikoli znebila ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.6.2009 11:07:22
|
|
|
|
arupnik3
|
tasa mene tud zanima tale mizica kje, koliko......???? otika upam da bojo kej dobrga rekl zate
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.6.2009 12:55:03
|
|
|
|
Detece
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Na MON-u mi niso nič odgovorili glede izvidov magnetne resonance ... bom pa danes zvedela pri "mojem" travmatologu ... jap, danes je dan D, ko bom izvedela kaj in kako bo naprej z mojim kolenom ... strah me je fuuuuul, da mi rečejo, da moram na operacijo in potem bo spet Neži boga, ker mamica ne bo mogla zanjo skrbet, tao kot bi bilo treba ... da moram pa nujno shujšat, mi bodo itak rekli, samo kaj ko je to lažje rečt, kot pa naredit ... a katera ve, kje se da po kakem programu hujšat oz. pod nadzorom zdravnika ... saj sama se teh 25kg viška ne bom nikoli znebila ... Otika to kar boš na hitro shujšala boš kmalu s5 pridobila nazaj in pri naslednji dieti boš še težje shujšala, zato ne nasedaj hitrim dietam. Sama se tudi še ukvarjam z 10 kg viška, ki jih še imam po porodu. Izbrala sem Montignaca, ker ta prepoveduje stradanje in hitro hujšanje. Malo si poglej kaj o tem.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.6.2009 14:47:56
|
|
|
|
tasa.m
|
Mizica je v kompletu z stolčkom. Lari sta ga kupila babi in dedi v Ricarotovi trgovini. Blazinica se pa dokupi, stala je okoli 35 eur. Drugače ima BC tudi veliko blazinic na voljo za stolčke. http://www.soncek.si/si/recaro-jetset-stolcek-za-hranjenje-i9329.shtml
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.6.2009 15:10:30
|
|
|
|
arupnik3
|
hvala
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.6.2009 18:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Eto, potrjena je poškodba meniskusa in jutri se moram naročit na artroskopijo kolena. Ma z nekimi sondmi mi bodo šli v koleno in če bodo našli kaj takega bodo popravili. Potem bom pa en teden strogo na berglah, po enem mesecu pa naj bi bilo vse ok ... upam! Detece, vem da na hitro se nič ne da ... oz. se da, samo potem greš s kilami še bolj gor ... pa tut neke ornk stroge diete si raje ne bom umislila, ker na eni taki sem bila že pol leta po tem, ko so mi ugotovili trombozo ... duš, 6 mesecev sem bila na rižu, kuhani šunki in surovi zelenjavi in zgubila 12kg ... samo bledlo se mi je že po normalni hrani in tako sem začela jest fuuuul, ko mi je bilo dovoljeno ... no in sedaj sem tu, kot sem ... no vsaj nosečniških kil ni nikjer več.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 1.6.2009 20:41:14
|
|
|
|
tasa.m
|
O Otika kar bedno tole s kolenom, ti je verjetno kar hudo, ko ne boš mogla z Nežo nič vozičkat. Mi smo probali danes korenček z jabučkom, pa ji je ful teknil. Prejšnji teden smo bili samo na korenju, pa je ta peti dan že ven pluvala korenček. Sem hotela, da bi ta teden začela z krompirčkom, pa me je mami naštimala, da bo naslednji teden že kakšen na vrtu, tako da ga bomo poskusili šele naslednji teden. Imamo še vedno problem s spanjem. Se zbuja trikrat na noč. Zvečer mi kašice poje samo z 60 ml mleka, potem pa že išče zizo. A kakšna zvečer daje banano. Sem gledala tiste kašice za lahko noč z okusom banane, pa sem mislila kar sama zmešet banano z malo mleka in kakšen piškot zmlet. Samo še nevem, kdaj bomo do banane sploh prišli, bi rada da se najprej malo navadi na zelenjavo. Sploh nisem vedela, da toliko vrst pšenic vsebuje gluten, sploh pa ne za gres. Spet nekaj novega.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 2.6.2009 7:38:34
|
|
|
|
5ra_28
|
Dobro jutro...Remember me???? Danes sem zgodnja, me je Tai za rojstnodnevno darilo zbudil ob 6h! Ja, danes skupaj praznujeva...jaz r.d., Tai pa polovičko. Danes je star točno 6 mesecev. Nekateri vaši malčki so ta dan že preživeli... Ne bom brala za nazaj, ker me ni bilo več kot 2 meseca..selitev, pa brez interneta itd..Pa še takšni lepi dnevi so bili, da je bilo super bit veni. Tai obožuje, ko gleda iz vozička, skupaj rolava, obrača se v vse možne smeri (tudi ponoči v posteljici ), sedi že za nekaj sekund, včasih mu celo uspe za minutko brez da se zvrne, uvajamo gosto hrano, sadje z zmiksanimi keksi, zelenjavo. Obožuje jabolko in banano, kremži (tako da ga kar strese! ) se ob marelici. Bil je tudi na prvem dopustu za prvomajske praznike in smo imeli super izkušnjo, z vožnjo in vsem. pozdravček vsem. Otika...spet tvoje koleno...??? Ajajaj Glede kg pa...jaz prisegam že celo življenje na jogging! Se topi točno tam, kjer je odveč, je hitro in poceni. Če pa zaradi kolena ne smeš (nisem brala podrobnosti), pa samo z dieto....vso srečo! lep dan.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 2.6.2009 7:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
5ra_28, vse najboljše tebi in malemu čmrlju za 1/2!!!!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 2.6.2009 8:03:47
|
|
|
|
martka
|
zdravo, vse najboljše slavljenki in njenemu pikecu! uživajte! kdaj se dobimo na trojanah??
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 2.6.2009 8:08:22
|
|
|
|
**NiNa**
|
5ra_28 VSE NAJBOLJŠE tebi in Taiu za polovičko ! Otika: Moj oči je shujšal 22 kg po montignacu. Se je res držal pa mu je uspelo. Seveda ne čez noč ampak v parih mesecih ( se ne spomnil koliko časa, ker je to že nekaj let nazaj). Težo je potem tako obdržal, ker še sedaj je tako ( no občasno se kdaj tudi pregreši ). Samo mislim, da bi bilo fino, da bi vsa tvoja družina tako jedla , ker bi bilo tebi lažje, zdravo je pa tako pa tako za vse. tasa.m: Kako pa se tale recaro stolček za hranjenje kaj obnese. A si zadovoljna, a te kaj moti? Sem ga tudi jaz že gledala pa me malo cena moti .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 2.6.2009 9:43:07
|
|
|
|
arupnik3
|
otika 5ra_28 vse najboljše in enako taiu naša punca je tudi danes na polovički leta pa še vedno mi danes spi ker ponavadi se zbudi okrog 9h mi je blo pa kr hudo za tole našo punco ker včeraj ponoči se je zbujala na 2 uri in v napol spanju jokala in stokala in je mela take krče se je pa posledično potem čez dan skoraj ob vsakem previjanju pokakala tko da sm za 3 dni ukinila GH in seveda danes punca spiiiiiiii no sm pa tut zelo vesela sm po 2 mesecih spet dobla teto s krvavca nič večinoma smo zunaj in zato imam katastrofo po stanovanju ampak bo že bo že lep dan
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?