_sanja_* -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (19.5.2009 12:30:35)
|
Halo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Mi uvajamo GH od 4. meseca. Zdaj se že kdaj tudi najema. Koliko vam pojejo, tiste, ki dajate AM? Meni poje npr. 60 ml GH + 200 ml mlekca. Preveč?? Je pa velik fant. Pri 4,5m smo imeli 7800g in 70 cm. Oblačim ga v kratke rokave in kratke hlače, preverjam temperaturo in je vedno topel, tako da mu očitno paše. A že mate zobke? Nal je pred kratkim dobil prvega, je šlo gladko, brez težav, sploh vedela nisem, da ga ima, dokler me ni ugriznil, ravno na dan, ko je dopolnil 5 mesecev. Sedaj je pa na pohodu drug in je precej hudo. Ponoči sicer spi po cele noči, ni problemov, samo podnevi je pa panika. Včeraj se je cel dan tepel!, danes je isto. Ker ga srbi in se ne zna počohat, se udarja z rokico kamorkoli pač prileti - po ustih, nosu,... Ves čas ga morem za roko držat. Drugače ni neke sile, malo jokca, se pač bolj nosima, malo ima vročine, podnevi tako ali tako skoraj nič več ne spi, ampak ta tepež me pa vrže iz tira. Imate s tem izkušnje? A bo pr vsakem zobku tako??? Se bo vedno tepel???
|
|
|
|