Nincica1 -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (26.5.2009 14:58:01)
|
Po dolgem času spet na RR. Sicer vas dokaj redno berem ampak ni časa za nič pokomentirati, no zdaj mi pa spi pa bom na hitro izkoristila. Kar se tiče oblačil ga imam jaz samo v bodiju oz. čez majčko s kratkimi in hlačke pa več ali manj je brez nogavičk, ker ful švica v noge, na glavi pa ves čas kapica in tudi očala. S kremo ga tudi mažem,...ga sicer ne izpostavljam soncu ampak zadnjič sva hodila in mi ga je v 5 minutah ožgalo v nogice, ker so slučajno ven bingljale iz vozička, tako da sem v lekarni vzela Mustelino faktor 50 in ga preventivno namažem na tistih delih, ki so izven oblačil. Z uvajanjem GH še nismo začeli, kar odlašam, da bo star 6.mesecev, tako da še dobre 3 tedne potem pa bomo počasi začeli, sem pa v Muellerju kupila korenčkovo kašico pa jabolčno pa bananino. Sicer mu bom sama začela z jabolčkom oz. korenčkom, ampak za vsak slučaj, če mi ne uspe, da imam rezerve, če mu bodo slajše[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sicer pa vedno bolj uživamo, spimo še vedno bolj slabo, še vedno bi jedel na 2 uri, včasih manj včasih tudi več, krčki so še, vendar je dosti bolje, zobkov pa tudi še ni ampak se zelo slinimo, no to se že 3 mesece, tako da bomo videli kaj bo čas prinesel. Imejte se lepo.
|
|
|
|