Anonimen -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (17.5.2009 20:34:36)
|
Alo, bejbe ... pdvig Kranjska Gora je uspel na celi črti in smo se imeli res super, pa če prav smo bili tam z mojimi in njegovimi starši, plus še njegova sestra z družino in pa njena taščas in tast ... nam je uspelo v ta vikend ukomponirat še en brzinski šoping v Trbižu, tak da imam nove kavbojke in pa ponaredek Gucci-jevega pasu (to mi je sestra povedala, ko sem ji ga doma pokazala) ... bemti, pa kao naj jaz to vem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Kar se oblačenja tiče ... jaz jo sedaj oblačim malo bolj kot sebe, sem jo imela pa danes prvič brez štumfkov in je tako uživala, ker se res veliko v nogice poti. Temperatura v sobici ... jaz ne vem kaj naj naredim, ampak midva imava spalnico in otroško sobo obrnjeno na SZ, tak da sonce vanju nabija od poldneva naprej ... no in danes je bilo ob 7ih v sobici 26°C ... in jaz ne vem kaj naj naredim ... če ji balkon odprem bo samo še bolj vroče not, ko sonce sveti direkt notri ... tak da smo se danes matrali eno uro, da je zaspala, pa sedaj je samo v bodiju s kratkimi rokavi pa dekice se bolj tišči, kot pa da bi bila z njo pokrita ... jo bom pa kasneje šla pokrit. GH ... kdaj lahko začneš zadeve z glutenom dajat? Pa kako bi ve riž pripravile? Se ga spasira? Pa zdaj mi od sadja je jabolko, hruško in banano ... a ji dam lahko kako melono, lubenico, kivi, marelice, ... ?
|
|
|
|