|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
21.4.2009 13:23:11   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

IZVIRNO SPOROČILO: martka

oj! tale dež me je zmotil, da nisem šla na občino. moram otrokoma dat delat potni list! v tunizijo ne moreš brez njega.
no, pa ju3. upam, da bo do drugega tedna. bom dala hitro varianto. osebno dobiš v dveh dneh. za potnega pa ne vem. ve katera od vas?

jaz sem ga dobila v enem tednu...kdaj greste v tunizijo? poleti al zdej?

avgusta, zdaj pa v fieso 5-10maj, še prej pa v beograd na plesno tekmovanje (1.2.3.)

zakaj sprašuješ?
imaš izkušnje?

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
21.4.2009 13:46:09   
pišapela
Pozdravljene!

Malika spi, tako da imam nekaj časa za računalnik.

Otika: Tudi jaz sem naši kupila to flaško. Ker iz navadne ni znala piti, sem poskusila to, pa tudi te ne zna povleči. Pri obeh samo grizlja cuce. Zaenkrat velja samo mamina ziza.

Next: Sem ravno danes dobila cotke po pošti. Super so. Naročila sem pa velikost 6-9 mesecev in bodo ravno prav za poletje, mogoče bi le hlače lahko bile številko večje. Ni pa naša nič kaj preveč drobna (66cm, 8000g).

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
21.4.2009 14:00:01   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: martka

zakaj sprašuješ?
imaš izkušnje?

ma čist tko me zanima...ja midva sva bila sama tri leta nazaj avgusta,AI,magic life hotel in ni bilo nič posebnega, sva bila kar mal razočarana, ker sva bila leto pred tem v turčiji, pa tut z otrokom ne bi šla tja, ne vem no...se mi zdi bolš turčija...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
21.4.2009 14:12:21   
Anonimen
Midve sva pa zdajle iz prvega sprehoda, ko sem jaz Nežo v kengurujčku nesla ... je deževalo, pa sva se pod eno veliko marelo stisnili in je bilo prav lušno ... tamala je celo zaspala po parih minutah hoje user posted image ... samo mi je bilo malo smotano, ko sem bila sama in nisem viela, al je budna al spi al ji mogoče slina dol teče, pa sem potem jo skos s telefonom jo fotkala pa slikice gledala user posted image . Nslednjič bom en mali špeguček s seboj vzela user posted image
Sva šli pa do Tušovega Cash&Carry centra po te pucle za na tla, ker jih imajo ful poceni. 10 puclov (cca. 30x30cm eden) pride 5,5€ ... pol cenej kot v BC ... sem ji 2 paketa vzela in pride ful velika igralna površina. No in ravno zdajle se vsa zadovoljna igra na njih in je čist navdušena nad slikicami in nad tem da se lahko kotali sem in tja user posted image .

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3504
21.4.2009 14:12:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

veeš, obstajajo take fine krpice s trakci ki se jim reče slinčkiuser posted image

Ma ne ga srat user posted image .

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3505
21.4.2009 14:19:55   
gemina
ja res , da je Toby v akciji, sam je pa nikakve barve......upam, da bojo dal naslednjič kako lepšo, pa da lahko tja noter posadim fanta!!!! Mater!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
21.4.2009 14:32:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gemina

ja res , da je Toby v akciji, sam je pa nikakve barve......upam, da bojo dal naslednjič kako lepšo, pa da lahko tja noter posadim fanta!!!! Mater!

Jaz sem pa ravno hotla napisat, da kako lepe barve je in škoda, ker imamo sedež že doma, ker če ne bi ga sigurno danes naročila user posted image ... no je pa res, da imamo punčko doma user posted image .

(odgovor članu gemina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3507
21.4.2009 15:20:12   
čebeli
Živijo!

Kaj mamo spet lepo vreme dons, ne?user posted image Smo šli zato u šoping, ker se ne da bit doma zunej na sončku... Pa je bila user posted image toolk pridna cel čas slaloma po trgovinah...sem se kar topila, ko so jo prodajalke hvalile.user posted image katera mamica se pa ne bi...

Mi pa ne bomo šli nikamor za prvomajske...zato tiste ki greste, uživejte še za nas!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
21.4.2009 18:22:03   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: pišapela

Ni pa naša nič kaj preveč drobna (66cm, 8000g).

pišapela, pa ti P kaj teži glede teže? ker naš je skoraj istih mer, pa ga moramo imet na dieti!

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
21.4.2009 21:12:11   
blackcoffee
...
Naj prašam...še latero bolikej križ? Meni bo odpadel....to se mi je začelo dogajat ene 3 tedne nazaj in mislim, da bom morala začeti s kakšnimi vajami!!

KAKŠEN PREDLOG?

Lep usran dan!

križ - razmišljam o kosmodisku. mater. user posted image
in telovadba matr. samo gobec me je, kako bom začela telovadit. enx mi je celo uspelo par minutk skakat na trampolinu. to je vse.

danes sem kupila v BC marelo za na voziček. waaaau, kaka šminka! user posted image pa sem ga že namontirala na voziček. srčno upam, da bo jutr sonček, da se bova šla malo 'kazat' po selu. c c c... user posted image user posted image user posted image

ejte!
še vesela novička:
gromki
nima več ekstenzijskega vzorca!

danes sva četrtič obiskala neurofiziatrinjo. je bila presenečena, kako gromki nič več ne izteguje glvice nazaj. je rekla, da nama ni več potrebno prihajati na terapije. pa sva se dogovorili, da bova prihajala 1x na mesec k njej, da mi bo za vsak mesec otrokovega razvoja sproti, pokazala vaje, s katerimi mu bom pomagala pri posameznih fazah - pri sedenju, plazenju, vstajanju... kar se mi zdi zelo koristno. pa fant pri telovadbi še uživa zraven!user posted image
zakon je tale fizioterapija in ni mi žal, da sva šla! res je pomagalo!!! bog ve, kako bi bilo, če se teh terapij ne bi udeležila - pa sva vsak dan borih par minutk telovadila. (posamezna terapija pa stane nekaj čez 20€).
ko pa sem šla z njim v RA, pa so me naročili čez mesec in pol - šele po tem času - v primeru če bi še iztegoval glavico, bi mu predpisali terapije. to bi bilo enx junija. mislim.. user posted image user posted image user posted image no, hvala bogu, sva teh obveznosti odrešena. user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
21.4.2009 22:06:02   
pišapela
Ana Luna: P nama nič ne teži, je rekla, da je OK, ker se samo dojiva.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
22.4.2009 8:25:48   
martka
dobro jutro, dober dan...ali je še kdo zaspan?   

danes ponoči sem si zamenjali tri modrce in menjevala blazinice po tekočem traku. muca mala pa spala.
potem sem ob 6.30 vstala in si v 5minutah načrpala 100ml mleka iz ene zize in 100 in druge. uh... gaja se je zbudila kot vedno ob 8h- no, 10minut prej. sem jo kar pristavila- ji je bilo sprva malo čudno-ej, kaj pa to, takoj zajtrk? no, pa je le malo jedla. sedaj se igra v igralnici in se pogovarja.

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
22.4.2009 9:14:55   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

še vesela novička:
gromki
nima več ekstenzijskega vzorca!

pri nas tudi ne user posted image user posted image user posted image
se pa zdej skos obrača iz hrbta na trebušček, tok je firbčen da ni res...zdej mi je pa prou lepo, ko podira kupčka in se lepo čez ramo nasloni in ni več ukrivljen k banana user posted image
jaz bom tudi hodila še enkrat na mesec da mi mal pokaže potem kako ga začet posedat in podobno, da ne bomo spet kej zajuser posted image

zunaj je sonček...UŽIVAJTE!!!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
22.4.2009 9:18:58   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Sva šli pa do Tušovega Cash&Carry centra po te pucle za na tla, ker jih imajo ful poceni. 10 puclov (cca. 30x30cm eden) pride 5,5€ ... pol cenej kot v BC ... sem ji 2 paketa vzela in pride ful velika igralna površina. No in ravno zdajle se vsa zadovoljna igra na njih in je čist navdušena nad slikicami in nad tem da se lahko kotali sem in tja user posted image .

jaz bom to vzela na bazen da bo mali mal telovadu tam...mam še od sestre in men je to super zadeva...ej otika kok je mala kej zmatrana po kopanju in ali imaš mleko že s sabo, al ji daš sam kej tekočine za pit? jo tam tuširaš al jo potem doma? en kup vprašanj za drug teden, da ne bom preveč komplicirala, hehe...se mi bo pa do nedelje kr zmešal tok komaj čakam user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
22.4.2009 12:31:33   
arupnik3
živjo
ene pravite da je v ikei ful dobr nakupvat pa pocen......
pa me zanima kje je ta ikea??
uživajte na sončku

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
22.4.2009 13:25:01   
Anonimen
Skorpika, a pucle boš na bazen jemala? Saj ne rabiš ... ker tam so itak skos v vodi, pa saj pri nas tu v ZUIMu imajo tut že tam blazine, ki jih ob koncu ure dajo v vodo in se potem otročki po njih kotalijo. Zmatrana je pa kar ... sicer ne tako, da bi mi zaspala in prespala celo noč ... ampak ko jo dam v lupinico mi zaspi in teh 15 minut do doma spi ko ubita ... pol ko jo pa gor prinesem se mi pa zbudi. Pa tam je nič ne tuširam ... samo obrišem jo ful pa doma potem spedenam tako kot je treba. Imam pa s seboj mleko in pijačo pa ji ponudim oboje ... pol pa kar želi, tisto pa pocuza user posted image .

arupnik3 ... Ikea je v Celovcu pa v Gradcu ... in ja je res fajn, če ti je ta stil všeč ... jaz grem po vsej verjetnosti okrog 27. v Celovec po ene police in še kaj, če mi bo v uč padlo ... kar v Ikei vedno mi user posted image .

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3516
22.4.2009 14:10:12   
gemina
Hoj,

martka, a je še možen vpis na plavanje?  Javi!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
22.4.2009 18:49:05   
Ana Luna
tiste, ki svoje otroke hranite z AM - koliko jim dajete na obrok? in koliko obrokov imajo? so (pre)debeli)? mi smo iz 180 ml zmanjšali na 150 ml (5x na dan), pa je še vedno mali za celo kilo predebel. user posted image apetit ma pa ogromen, pojedel bi še flašo, če bi lahko in nedajbog, da bi mu jo slučajno vzel iz rok, medtem, ko je ... pa še ko poje, ga moramo hitro zamotit, ker se sicer dere (šeeeee) ... user posted image

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
22.4.2009 18:52:25   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

živjo
ene pravite da je v ikei ful dobr nakupvat pa pocen......
pa me zanima kje je ta ikea??
uživajte na sončku

ti je že otika napisala. jaz se samo pridružujem mnenju, da je zelo fajn. mi smo si pred enim mesecem opremili celo dnevno sobo in spalnico, pa prejšnji vikend smo šli kar z malim še po par drobnarij. dobiš ful luštnih stvari za male pare. in veliko idej, kako opremiti dom.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
22.4.2009 19:04:44   
arupnik3
user posted image a pol dobiš notri vse ne samo opremo za otroke user posted image   hvala za informacije

ja moja punca se hrani z AM mi spije 180ml vode+AM  ni predebela ima 7kg in 67cm sploh nima debelih, ličk rokic.....  zjutraj in zvečer pa mi spije tudi po 200ml vode +AM

kakor kdaj

nč zdej me čaka še kopanje,....
lepo bodite

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
22.4.2009 19:40:37   
martka

Hoj,

martka, a je še možen vpis na plavanje?  Javi!

LP

ja, pokliči manco - 031 761 989

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
22.4.2009 19:42:41   
pumpkin23
arupnik3- Ikea je itak zakon. Vtipki www.ikea.at pa si mal poglej spletni katalog. Vse mas na netu;)

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
22.4.2009 19:59:34   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3
ja moja punca se hrani z AM mi spije 180ml vode+AM  ni predebela ima 7kg in 67cm sploh nima debelih, ličk rokic.....  zjutraj in zvečer pa mi spije tudi po 200ml vode +AM

svašta ... očitno se že pri tako majhnih kaže podvrženost k debelosti. naš mali poje manj, pa je več kot kilo težji - pri isti višini.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
22.4.2009 20:18:17   
Anonimen
Ana Luna ... naša je pojedla 4x na dan po 180ml+AM ... pa si je sedaj sama zmanjšala in poje sedaj nočni obrok 180ml+AM, potem jutranji je 150ml+AM, potem ima en obrok GH pa ji ponudim potem še AM in ga spije okoli 90ml+AM, popoldanski obrok in večerni sta pa 150ml+AM ... ima pa pri 5ih mesecih 65cm in 6,5kg.

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
22.4.2009 20:31:26   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Ana Luna ... naša je pojedla 4x na dan po 180ml+AM ... pa si je sedaj sama zmanjšala in poje sedaj nočni obrok 180ml+AM, potem jutranji je 150ml+AM, potem ima en obrok GH pa ji ponudim potem še AM in ga spije okoli 90ml+AM, popoldanski obrok in večerni sta pa 150ml+AM ... ima pa pri 5ih mesecih 65cm in 6,5kg.

hvala. to je fajn, da otrok sam pokaže, da mu je dovolj. pri nas je žal ravno obratno. verjetno bi pojedel tudi 250, če bi mu dali. ah, sto ljudi sto čudi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......