|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
18.12.2008 9:43:27   
Splet.Ka
Juhuhu.

Evo, jaz zajtrkujem v vaši družbi.

Emmm...not...Zoja je budna...pridem nazajuser posted image .

PS: NAša noč je bila precej normalnauser posted image .

Cvetim...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 276
18.12.2008 10:07:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Juhuhu.

Evo, jaz zajtrkujem v vaši družbi.

Emmm...not...Zoja je budna...pridem nazajuser posted image .

PS: NAša noč je bila precej normalnauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
18.12.2008 10:48:11   
*nina*
pozdravljene, še vedno ne morem  k vem..tako, da imam samo par vprašanj....

ali točno vete ker dan pride patronažna...te pokličejo prej in povejo kako in kaj?

in pa jaz sem si za svojo pužo za iz bolnice pripravila...3 tetra panice ( a ste vse mogle na široko previjati), 2 pamperski, en bodi + 1mako majčka za čez bodi, bombažne žabice-hlačke do pasu, čez kompletek iz termoflisa, termozoknčke, štrikane copatke in pa za čez vse to tak debelejši kombinezon iz pliša, pol jo bom pa še pokrila z dekicouser posted image ali je dovolj, da mi ne bi tam kaj komplicirali?

hvala vam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
18.12.2008 11:10:58   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

joj ne, na žalost.... vaginalni porod je nekaj naravnega in zaključek nosečnosti, maternica se v večini primerov skrči že v enem tednu in se začne sama krčiti takoj po porodu. Carski rez je pa grob poseg oz prekinitev nosečnosti in zato traja dlje. Da se sploh začne krčiti maternica dobivaš dva-tri dni zdravila prav za to, potem pa se počasi počasi krči nekje 6 tednov. Jaz jo imam sedaj recimo še do popka.

No tega pa nisem vedela, zdaj vem še nekaj večuser posted image

nina - jaz sem našo Anjo  oblekla v bodi + mako majčka + en flis čez + flis hlačke do pasu + copatke ali kake termo nogavičke + jaknico + bombažno kapico + eno bolj toplo kapico. Pokrila sem jo z dekico v lupinici in čez lupinico dala tetra pleničko do avta. V avtu je pa tako toplo in ne rabiš kombinezona, razen če jo spodaj manj napraviš in potem daš kombinezon. Jaz tako mislim da je čisto vredu. lahko pa vprašaš tisti dan tam sestre pa ti bodo sigurno povedale kaj je boljše.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 279
18.12.2008 11:12:26   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image user posted image Spletka kot bi vedele naše pupe kdaj sedemo za računalnikuser posted image user posted image user posted image

No jaz imam danes pravo idili, tamala mi spi že skoraj cel dopoldan, skuhala sem že, Žiga je kosilo in gleda risankouser posted image user posted image user posted image user posted image prav fletno je včasih kljub dvema vragcemauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 280
18.12.2008 11:32:08   
Splet.Ka
No evo, sem že nazaj.

Ja naša user posted image  točno ve, kaj imam v načrtu...in vedno poskrbi, da ne pojem preveč, da nisem preveč na RR in podobnouser posted image . Zdaj pa spi...pokonci je že od pol osmih in mislim, da bo zdaj malo počitkauser posted image .

Nina, jaz sem Zojo za iz porodnišnice oblekla v bodi, malo debelejšo jopico, žabice do pasu, plišaste hlače, bombažno in čez toplo kapico in kombinezonček. Pokrita je bila z dekico, čez lupinico pa sem imela še tetra pleničko. Pri nas nič široko ne povijajo, tako da nisem rabila toliko tetra pleničk.

Cipresa, prav fino, da imaš malo bolj umirjene minute...kajne, kako se prileže! Kar se pa tvojega trebuha tiče...jaz niti pred user posted image  nisem imela tako ravnega...nazadnje mogoče 8 let nazaj, ko sem obsedeno hodila k aerobiki vsak večer (včasih na dve vadbi), živela sem pa od sadja, zelenjave, včasih kakega jogurta in Wasa krekerjevuser posted image . Tako da čestitam za tako postavo!

Zverinca, a imaš službo tudi blizu? Pa kje ti živiš, da imaš vse tako blizuuser posted image . Jaz sem s ta veliko uspela do moje službe priti šele en mesec pred povratkom na delouser posted image .

Otika, naši user posted image  imata pa enak ritem. Jaz je pred deseto zvečer skoraj nikoli ne morem spraviti spat, pa že to je kar zgodaj...ponavadi se precej bolj zavleče. Aja, naši obroki tudi ne trajajo 15 minut, ampak vsak pol ure do eno uro, pa potem kupček (še nekajkrat vmes), pa malo mlekca mi vrne včasih, pa spet joška, pa kupček, pa se zaleti, pa jo zvija, pa bi spet jedla...raje ne povem, na koliko časa se to potem raztegneuser posted image .

Sem pa precej vztrajna pri dudi...ker drugače sem jaz duda, kar zdaj pozimi sploh ni praktično. Se spomnim, da sem se morala včasih na sprehodih s ta veliko punčko vsakih 10 minut ustavit na klopici, ker je želela sesat...in to ne dudeuser posted image . Bili so dnevi, ko sva se dojili po 10 ur na dan, si predstavljate?! Zdaj pozimi pa to pač ne gre, ni klopicuser posted image .

Kar se tiče budnega stanja...jaz naše user posted image  nikakor ne morem prebuditi, ko čez dan spi...lahko vse živo počnem, da bi bila budna, ampak zbudila se bo šele, ko bo njej pasalouser posted image .

Ninica04, kaj še čakaš, pojdi rodituser posted image .

Še aktualne vremenske razmere. Pri nas ne dežuje, ampak lije kot iz škafa in drevesa se sumljivo premikajo (verjetno zaradi vetra). Tako da bomo očitno malo doma.

A za sonce je treba plačat? Se vidi, da sem Gorenjkauser posted image .

Lepo se imejte!

Cvetim...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 281
18.12.2008 12:20:33   
zverinca
juhuuu, sem že nazaj. Kako paše malo od doma!!! pa sploh filing, ko so te veseli v službi, ko vidiš da te pogrešajo... sploh je to redkost pri tako mali firmi, najti dobre delodajalce.... malo smo se naklepetali, malo so pomečkali Jerneja, pa sva šla domov.

Zverinca, a imaš službo tudi blizu? Pa kje ti živiš, da imaš vse tako blizuuser posted image . Jaz sem s ta veliko uspela do moje službe priti šele en mesec pred povratkom na delouser posted image .

jap, službo imam pa 5min z avtom stranuser posted image peš pa bi rabila ene 15min...

hehe, saj se skoraj sliši kakor da  v avtu živimo, ko imam vse blizuuser posted image user posted image

Še aktualne vremenske razmere. Pri nas ne dežuje, ampak lije kot iz škafa in drevesa se sumljivo premikajo (verjetno zaradi vetra). Tako da bomo očitno malo doma.

A za sonce je treba plačat? Se vidi, da sem Gorenjka .

če si z lešniki bo okuser posted image
v LJ tudi dežuje dežuje in dežuje, piha pa še ne...

Sedaj pa že kuham, danes bojo kar makaroni s tuno, kaj več se mi ne da, če vprašam pa mojega bi šel on lepo po picouser posted image po liniji najmanjšega odpora....

Po kosilu pa jošk in počitek, upam da bo Jernej zauser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
18.12.2008 12:24:58   
uršula83
Mene sam neki zanima če katera ve, k ste par koraku pred mano user posted image , kolikšna  mora bit vrednost da je to popadek? Js mam skos med 20 in 30, pol pa usake tuk cajt poskoč na 50 ali 60. Kaj to pomen? 

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 283
18.12.2008 12:55:26   
Anonimen
uršula83, po pravici povedano jaz pojma nimam ... skor vse do porodne sobe je bila spodnja linija na mojem CTG-ju taka, kot bi jo z ravnilom narisal ... potem se pa s tem nisem več obremenjevala, ker sem že vedela da to gre pa zares user posted image .

Zverinica, hvala! Si mi dala idejo za kosilo, ki ne rabi preveč priprav, pa že dolgo jih nisva jedla ... pašte s tuno namreč user posted image .

Moja flenča pa danes nekaj štrajka ... jošk ji ne diši, spala bi pa tut bolj tak-tak ... je pa prejle ful jokcala, ko ji je mami joško turila v usta, ona bi pa flaško cuzala, valjda ... in sem jo tačas da bi ji flaško pripravila dala v oni ležalniček, ki ga imam na pultu za take nujne primere ... in še preden sem se okrog obrnila, je mala zaspala ... kdo bi si mislil. Samo mi je pa patronažna rekla, da več kot 2 uri na dan ne sme bit v njem, tak da zdaj ne vem a naj jo pustim spat notri ali naj jo ven vzamem? Imam ga pa v že skoraj čisto ležeč položaj nastavljenega ... kaj bi ve naredile?

(odgovor članu uršula83)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
18.12.2008 13:02:19   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Mene sam neki zanima če katera ve, k ste par koraku pred mano user posted image , kolikšna  mora bit vrednost da je to popadek? Js mam skos med 20 in 30, pol pa usake tuk cajt poskoč na 50 ali 60. Kaj to pomen? 

Meni so pojasnili v P, da sama številka nič ne pomeni, ker zadeve niso "umerjene". Važno je, da so "hribčki" čim višji in čim bolj pogosti.

Cvetim...

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 285
18.12.2008 13:47:27   
Anonimen
Še to ... a se vašim bebicam tudi koža na obrazu kaj čisti? Neži je tako pikasta po ličkih, ušeskih in sencah, da je joj. A ve to kaj mažete? S čim? Jaz sem jo do sedaj namazala z mojim mlekom in pa s bepantenom roza. Kako hitro to mine? Sem patronažno vprašala, če je to normalno in kaj nevarno, pa se mi je samo nasmehnila in rekla, da so te pikice nevarne samo za mamine živce user posted image .

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
18.12.2008 13:58:20   
Splet.Ka
Naša prva punčka je bila ful pikasta, Zoja pa še ni. Se ji pa koža zelo lušči. Jaz jo vsako jutro namažem z olivnim oljem in ji rečem, da je kot solatkauser posted image .

Saj res, mi smo danes stari že ŠTIRI tedne.user posted image user posted image user posted image

Pri nas v službi je pa danes dedek Mraz, ampak ja služba tako daleč, da ga bomo preskočili.

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
18.12.2008 14:07:17   
blackcoffee
pozdravljene mamice! user posted image

rabim pomoč!!!!!!!!
a se vaši otročički tudi kaj potijo ponoči?
midva namreč skupaj spiva... in me zanima, če jih ve široko povijate ali jim date sam pampersko gor.
namreč zakaj sprašujem? ponoči, ko je bil široko povit in sem ga previjala, je bil moker. pa ne od lulanja!
pleničke so bile vlažne. user posted image sem znorela. pa ga celega preoblekla in mu dala le pampersko pod rito, navrh pa mu oblekla bodi.

včeraj je bila partonažna pr men.. smo se tehtali.
ejte! v 7 dneh, kar sva doma, je pridobil 520g - samo z mojim mlekom - nobenih dodatkov mu ne dajem!!
kako pa kaj vaše štruce pridobivajo na teži??

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 288
18.12.2008 14:14:52   
mam32
Mamice pozdravljene!

Tako, sedaj imamo tudi mi doma že našega božičkovega pomagača. V ponedeljek smo domov prinesli nas mali čudež po imenu Luna, ki tehta 3000g in meri 48,5 cm.
Na hitro sem vas preletela in vse čestitke!!!! Res ste krasne mame! Sem že tud dobila neki odgovorov na svoja vprašanja.

Lep dan vsem

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 289
18.12.2008 14:18:40   
Anonimen
Ja točno Splet.ka! Vse najboljše vaši Zoji in naši Nežiki za 4-tedenski rojstni dan user posted image
user posted image user posted image user posted image

Ja Neži se je tudi ful lupila ... sploh po trebuščku, stopalih in čelu. Pa opazila sem, da če jo namažem po umivanju z mandljevim oljem, je naslednji dan spet nekaj luskasta ... tak da sem jo nehala mazat z njim in ji kožo navlažim kar s hladilnim mazilom ali bepantenom roza in ima lepo kožo. No samo po obrazu je čisto marogasta user posted image .

Aja pa še to ... je šel moj kaning plan po gobe ... mislim tisti plan, da oddava vlogo za otroški dodatek po novem letu in v vlogo vpiševa letošnje podatke ... v januarju, februarju in marcu morajo biti not vpisani še podatki za 2007 ... šment ne!

Blackcoffee ... Neži se nič ne poti ponoči. Ima pa oba kolka ocenjena na 1A, tako da ne rabi širokega povijanja ... ji dam samo eno povijalno pleničko čez pampersko tolk da so tetra majčke fiksirane in ji ne lezejo gor, ker bodiji so ji še čisto vsi preveliki user posted image .
Pa nazadnje ko smo se tehtali je v enem tednu pridelala 280g, pa je patronažna rekla, da je to že nadpovprečjem, da povprečno pridelajo okoli 250g na teden ... tak da je tvoj korenjak res dober jedec, ti pa taprava mlekarica ... srečnica!

Neposredna povezava do sporočila: 290
18.12.2008 14:35:36   
blackcoffee
Otika - ja, prava krava mlekarica sem.. user posted image user posted image user posted image

- tudi Thor je imel oba kolka ocenjena z 1A, ampak mi partonažna nonstop teži da je treba otroka previjat široko. in ker ima tolk plenic pol namotanih okol pasu, mu je zarad tega vroče - predvidevam. mah.. jaz bi znorela, če bi morala imet tolk omotov okoli riti.
no, zato sem pa mu vse snela in ga pustila le v pamperski in bodiju. pa tudi potil se več ni.
pa mimogrede.. imam občutek, da bo Thor počasi bodije prerastel.. - pa nosi št. 62!! user posted image
me zanima, kaj bodo rekli jutri na pregledu, ko ga bodo tehtali. user posted image user posted image
arnoldšvarceneger! user posted image

kot vidim, pa trebuha sploh več nimaš!
sicer pa... ti ga že med nosečnostjo nisi imela kaj dosti.... user posted image user posted image user posted image user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
18.12.2008 14:44:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
... imam občutek, da bo Thor počasi bodije prerastel.. - pa nosi št. 62!! user posted image

Ajoj ... mi smo pri spodnjih majčkah še kar na 46/50, pa je dons 4 tedne stara ... pajac ji je pa kakšen že 56 tut prav user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
kot vidim, pa trebuha sploh več nimaš!
sicer pa... ti ga že med nosečnostjo nisi imela kaj dosti.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer ne vem kje si videla, da nimam več trebuha, ampak je res user posted image ... pač ploh nisem, ker tut prej nisem bila ... samo bi pa vse zgubljene kilograme v sekundi zamenjala za več mleka user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 18.12.2008 14:46:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 292
18.12.2008 15:10:10   
blackcoffee
Otika
Sicer ne vem kje si videla, da nimam več trebuha, ampak je res user posted image ... pač ploh nisem, ker tut prej nisem bila ... samo bi pa vse zgubljene kilograme v sekundi zamenjala za več mleka user posted image .

ejoj.. očitno sem s cipreso zamenjala.. user posted image   sorry!

mleka ti primanjkuje?
JEJ LEŠNIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa ne 2kg na dan. le dodaj jih v svojo prehrano, boš imela polnomastno in dobro mleko, tako, da si bo tvoja princeska še prste oblizovala po hranjenju!! user posted image   pa živo hrano jej.. korenček in sadje..., grenjivkin sok je sploh dober!
jaz si lešnike, kadar jih kupim neolupljene, doma v ponvi prepražim al pa jih dam v vročo pečico za par minutk popečt, da popoka kožica, pa jih pol presipam na sarvjeto in jih dobro pomečkam, pade opna kar sama dol!  user posted image user posted image user posted image

ne jej pa surove čebule in česna, ker oboje mleko zasmradi!!!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 18.12.2008 15:15:52 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
18.12.2008 15:15:57   
zverinca
 user posted image beh, kako zaspan dan!!

ooo Črnkafe, tvoj pa res lepo pridobiva na teži!! bravouser posted image
plenice pa: če ima 1A kolke ni potrebno povijati široko in ga imaš lahko komot v pamperski, brez slabe vesti... meni tudi ne bi pasalo imeti tolk rit zapakiranouser posted image

Otika, naš je tudi še na št.50, 56 mu je še vse preveliko, preohlapno....

Jernej se je pa luščil le po nogicah, pa sem ga parkrat umila z vodo, v katero sem dala par kapljic buebchen olja z ognjičem in nima več. Po obrazu pa tudi ni pikic, niti Nika jih ni imela... je pa to čisto normalno, ker se jim koža čisti. Pa mine, potem so pa vsi sijočiuser posted image

mam32 dobrodošli doma!! pa da se čim prej navadite, ujamete ritem in prideš kej več počvekat tudi tiuser posted image pa moram pohvalit izbor imena!! Luna mi je lepo!!

jaz sem pa eno kitico odspala z malim, zdej pa čakam princesko, potem gremo pa na Dedka Mraza k mojemu v službo... ima tudi on službo blizuuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
18.12.2008 15:24:25   
Anonimen
Ajoj ... pol pa vedi kaj jest ... v MŠ in P so pa rekli da nič surove zelenjeave in sadja, agrumov pa sploh ne ... in nič alergenih zadev, kot so čokolada, lešniki ipd. user posted image ... S tem dojenjem se mučiva odkar je mala na svetu pa noče in noče zalaufat, tak da je večinoma na AM. Sem pa probala že tolk stvari, da bi bilo več mleka, da je joj ... polenta, brezalkoholno pivo, čaj za dojenje v enormnih količinah, vroči obkladki, masaža, sprej, ... ni da ni ...

Neposredna povezava do sporočila: 295
18.12.2008 15:37:58   
blackcoffee
oj, zverka!
sem poskušala.. glede unga majmuna - mupetka, da bi si ga namontirala v avatar - si imela prav. velikost ne ustreza. bi jo blo treba zmanjšat. mah... user posted image user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 296
18.12.2008 15:49:32   
ninica04
blackcoffee - glede širokega povijanja ti lahk sam rečem da je men pri ta prvi patronažna tud ful težila da moram široko povijat.... čeprav je mela kolke ok. Pa sem se matrala, pa matrala pa ni in ni šlo. Pa tud men se je zdelo da mala ful švica, pa še taka bunka je bla pol s temi plenicami. Pol sem pa enostavno počakala da je patronažna nehala hodit in takoj sem jo tud nehala široko povijat. Pa je blo vse ok, pa tud mala ma zdej čist vse ok.

< Sporočilo je popravil ninica04 -- 18.12.2008 15:50:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 297
18.12.2008 16:13:58   
CIPRESA
blackcoffee ne matraj se z širokim povijanjem, tudi Thor ti bo bolj zadovoljno spal  če bo samo v pamperski pa povijalni, to je zakon!!! Brez debelih cunj okrog rite. Koža mora čimbolj dihat in otrok mora bit čimbolj frej kolikor je možno. Pa takrat ko patronažna pride za njeno dušo naflikaj gor tiste cote potem pa ko gre vse dol obriši in se naprej cartajta kot je treba.
Ene patronažne  so res  čudneuser posted image Če so kolki vredu nimam pojma zakaj bi  ona še široko povijalauser posted image

dojenje - se pridružujem Otiki poskusila že vse kar je mogoče in danes je tamala še celo pluvala moje mleko ven iz ust in štrajkala, ko pa  sem ji dala Aptamil je pa goltalauser posted image Pa nič takega ne jem kar nebi smela in ful pazim...ni da ni.sem prav probala napumpat na pumpico en obrok da vidim koliko imam mleka na obeh joškah - za cel dan ga načrpam na pumpico 40ml - to je njen dodatek po previjanju, kaj šele samostojni obrok. Za zjokatuser posted image

Aja pa mam32 dobrodošla med  nami mamica in čestitke za Lunouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 18.12.2008 16:15:09 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 298
18.12.2008 16:17:31   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Jaz sem imela neko napravo priklopljeno pri porodu (imela sem umetne popadke) - pa ni bil CTG - kjer je babica lahko uravnavala jakost popadkov. In vem da smo začeli pri 30, končali pa na 125 - to sp bili zadnji ta hudi

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 299
18.12.2008 16:20:05   
blackcoffee
Otika

Ajoj ... pol pa vedi kaj jest ... v MŠ in P so pa rekli da nič surove zelenjeave in sadja, agrumov pa sploh ne ... in nič alergenih zadev, kot so čokolada, lešniki ipd. user posted image ... S tem dojenjem se mučiva odkar je mala na svetu pa noče in noče zalaufat, tak da je večinoma na AM. Sem pa probala že tolk stvari, da bi bilo več mleka, da je joj ... polenta, brezalkoholno pivo, čaj za dojenje v enormnih količinah, vroči obkladki, masaža, sprej, ... ni da ni ...

nene.. jaz pojem slabo pest lešnikov na dan, tudi mandlje jem in sezam! suhe slive, marelice, rozine, jabolka, surovo korenje... grenjivke! in nimamo nobenih težav. tamali nič ne joka! - razen ko je lačen in še to le takrat, če mu joške ne dam TAKOJ! user posted image
je pa res, da ne jem arašidov, orehov, pa tudi indijskih in ostalih - drugih oreščkov ne!

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 18.12.2008 16:21:15 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?