Splet.Ka
|
No evo, sem že nazaj. Ja naša točno ve, kaj imam v načrtu...in vedno poskrbi, da ne pojem preveč, da nisem preveč na RR in podobno . Zdaj pa spi...pokonci je že od pol osmih in mislim, da bo zdaj malo počitka . Nina, jaz sem Zojo za iz porodnišnice oblekla v bodi, malo debelejšo jopico, žabice do pasu, plišaste hlače, bombažno in čez toplo kapico in kombinezonček. Pokrita je bila z dekico, čez lupinico pa sem imela še tetra pleničko. Pri nas nič široko ne povijajo, tako da nisem rabila toliko tetra pleničk. Cipresa, prav fino, da imaš malo bolj umirjene minute...kajne, kako se prileže! Kar se pa tvojega trebuha tiče...jaz niti pred nisem imela tako ravnega...nazadnje mogoče 8 let nazaj, ko sem obsedeno hodila k aerobiki vsak večer (včasih na dve vadbi), živela sem pa od sadja, zelenjave, včasih kakega jogurta in Wasa krekerjev . Tako da čestitam za tako postavo! Zverinca, a imaš službo tudi blizu? Pa kje ti živiš, da imaš vse tako blizu . Jaz sem s ta veliko uspela do moje službe priti šele en mesec pred povratkom na delo . Otika, naši imata pa enak ritem. Jaz je pred deseto zvečer skoraj nikoli ne morem spraviti spat, pa že to je kar zgodaj...ponavadi se precej bolj zavleče. Aja, naši obroki tudi ne trajajo 15 minut, ampak vsak pol ure do eno uro, pa potem kupček (še nekajkrat vmes), pa malo mlekca mi vrne včasih, pa spet joška, pa kupček, pa se zaleti, pa jo zvija, pa bi spet jedla...raje ne povem, na koliko časa se to potem raztegne . Sem pa precej vztrajna pri dudi...ker drugače sem jaz duda, kar zdaj pozimi sploh ni praktično. Se spomnim, da sem se morala včasih na sprehodih s ta veliko punčko vsakih 10 minut ustavit na klopici, ker je želela sesat...in to ne dude . Bili so dnevi, ko sva se dojili po 10 ur na dan, si predstavljate?! Zdaj pozimi pa to pač ne gre, ni klopic . Kar se tiče budnega stanja...jaz naše nikakor ne morem prebuditi, ko čez dan spi...lahko vse živo počnem, da bi bila budna, ampak zbudila se bo šele, ko bo njej pasalo . Ninica04, kaj še čakaš, pojdi rodit . Še aktualne vremenske razmere. Pri nas ne dežuje, ampak lije kot iz škafa in drevesa se sumljivo premikajo (verjetno zaradi vetra). Tako da bomo očitno malo doma. A za sonce je treba plačat? Se vidi, da sem Gorenjka . Lepo se imejte!