5ra_28
|
Otika...čestitke za kg!!! Sam da se ti počutiš ok!!!! Cipresa...moj je tud imel rdečo ritko. ful. sem ga ponoči ob previjanju brisala z pampers vlažilnimi robčki, čez dan ga pa z krpicami in vodo. in so mu bili tisti robčki preagresivni. Pa najprej sem imela Bebival kremico za ritke, potem Penathen, zdaj pa imam lampretovo kremo in je boljše. pikice pa je tudi imel, pa so takoj izginile. Je rekla patronažna, da ni to nič. Lonja, slatka pupica...res pa je razlika v kg in ličkih tud!!!! spanje na trebuhu... jaz še čisto na trebuhu ne...tak pol trebuh, pol bok, ampak možno le na tisti strani, ko je nazadnje jedel. Drugače bi mi dojko razneslo . kopanje in umivanje...jaz ga upam da začnem dans kopat...počakam patronažno... ostale dneve pa pač umivat. saj ga zdaj tud vsak dan. darila.. jaz sem vsem zabičala, da letos Božička ni, ker je bil zarad finančne krize na spisku odpuščenih, (upam da se bodo držali), z mojim pa si letos ne bova nič kupila, ker sva dobila itak najlepše darilo, pa še raje sva si šla po laptopa. zverinica...moj se je tudi ravnokar zbudil po 2 urah in ne po treh in je lačen. pa mu pač dam. Jaz si tudi kdaj po kosilu vzamem kaj za jest oz. sladkega, pa še ni 3 ure. dojenje...10 min??? ojoj, moj rabi pol ure, no, 20 do 30 min. 15 minut je ful, pol ful vzdihne, kao 'življenje ni lahko' (se vedno nasmejim ), potem pa mal drema in še vleše. Ampak ven mu ne morem vzet, kljub temu da že izgleda da spi, sed rži kot cek! No, po pribl. 25 ali 30 min pa se sam da dol. Lonja...za papirje in dokumente je men patronažna dala list kaj vse moram naredit. Se spravljam ta teden da preberem in začnem urejat. Stalno prebivališče otroka je po mami. Pri meni tudi tako bilo!!! Uh, sem se razpisala.