5ra_28
|
'Čer Kako ste kaj??? Otika...kako je pri 4 tednih ti še ne vem povedat, , ampak moj Tai ni pol toliko buden kot tvoja Neža. Je pa res, da zvečer in ponoči lepo spi, tako so večeri najini. Običajno so po kopanju ravno utrujeni. Saj res m da jo lahko voda ful prebudi, sam bi jo morala tudi utrudit. Probaj da je zvečer ne skopaš, ampak naslednje jutro. Mogoče bo pa potem podnevi budna. Blackcoffee... jaz Taia še vedno široko previjam. Poti pa se mi nikoli ne. Sem pa imela še v P primer, kos va se zjutraj ful dolg dojila, pa je ob men spal, čist ob telesu, pa je imel temperaturo zjutraj ob merjenju, pa je sestra takoj vprašala, če sva skupaj ležala. Pa smo mu merili pol ure kasneje, pa več ni imel. Mi je rekla, da se je pregrel od od moje telesne temperature, ne od plenic. Tai ima kolke tudi 1A, pa še ga previjam tako kot v P. Saj to ni pravo široko previjanje. Pravo široko previjanje še ima ŠE ENO pleničko zraven, takrat ko kolki res niso ok. Pač v mb P priporočajo še nadlaljnje povijanje tako, ker so lahko kolki ob rojstvu včasih ok, pri 3 mescih pa se stanje poslabša. Pač vsaka mamica ravna po svoji odločitvi. Teža dojenčkov..Ojoj, Blackcoffe, Taia smo tehtali po treh dneh doma in je imel le 34 gramov več. Jutri ga spet tehtamo, pa bo 10 dni od P, pa bomo videli. Otika, a is probla zadnjič moj opisan položaj, da ti zagrabi dojko???' Hrana, tudi jaz ne jem nič agrumov (vse kar ima C vitamin), pa se ful izogibam dosti stavrem, ker je očitno Tai ful občutljiv. Pač od otroka do otroka je različno. Če lahko ješ vse in mu nič ni, pol je ok. Koža... pikic Tai nima, le lušči se mu koža, a le po trebuščku in stopalih.