zverinca
|
hej hoj punce, kako smo? mi tko tko, danes je en čudno pester dan, pa čeprav je dež.... Zjutraj sem letela po vitamin Š, namreč en dan preden sem rodila mi je na bundi razgnalo zadrgo, tako da sem pod nujno rabila novo jakno... in sem podojila malega, letela v HM in kupila seveda brez nekaj za Niko in Jerneja ni šlo Potem je bila moja mati tu, pa kosilo, pa počitek, pa je že Nika iz vrtca... sedaj nori po stanovanju, vozi svojega dojenčka gor in dol, pa umiva ga, pa spat daje. Jernejko pa je danes malo prdeč, nekaj mu očitno ni pasalo in ga napenja, kljub čaju. Ampak ni hujšega. Cipresa, jaz bi ti rekla praško pasto ali pa bepanten roza, pa maži par dni zapored, da se bo videlo če je kej haska. Canesten pa se uporabi le, kopediater potrdi da gre za gljivični izpuščaj, da bi ga sami kr mazali ni glih no... sploh ne pri taki nežni koži... Otika, a ti pa še kar v minus hujšaš!!?? JA bravoooooo Pike, jap, čišča traja lahko ceeeelih 6 tednov ali še več... ali manj. Jaz še malo krvavim, še ni konca.. no pa saj sem komaj 14 dni po CR... Posteljna telovadba pa je priporočljiva šele po pregledu pri G, kaor so tudi ostale že rekle... Črnkafe, sem prebrala tvojo porodno zgodbo: pa sej ti si mela ceu masaker res!!! ajej... Spletka, jaz Jerneja previjem nekje ob 23h-24h, ko ga pač takrat dojim, potem pa do 6-7h ne... ravno zato, da ga ne razbudim. Tako mi je tudi patronažna rekla da je čisto ok... Si bila pa spet supermami danes vidim Lonja, pri meni je imela Nika 2480, Jernejček je pa tak kot Ajda, 2800g ob rojstvu, sedaj smo že čez 3000... še dobr da si bila pri porodu a, da verjameš da je tvoja Manca a? hehe na evo, pa sem vse oblajala, he sedaj pa že mali kliče... spet... lep večer in mirno noč, če se ne beremo več danes!