|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
5.12.2008 20:12:10   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

a ga naj jutr še enkrat delam z jutranjim urinom? a je mogoče, da je bilo to narobe, da ni bil jutranji...?
Tud če narediš test z večernim curkom ni nič narobe, vedi le, da če veliko piješ je urin bolj razredčen in se težje prepozna hormon, jutranjega se ponavadi dela zato ker je koncentracija hormona največja. Če maš pa CB pol lohka tud popoldne al pa zvečer narediš.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 926
5.12.2008 20:14:09   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

a ga naj jutr še enkrat delam z jutranjim urinom? a je mogoče, da je bilo to narobe, da ni bil jutranji...?

Delaj ga jutri še z jutranjim urinom. Bo bolje. Jaz že navijam, da bo vidno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 927
5.12.2008 20:28:17   
Serendipity
WP - dobra dogodivščina v DM-u! user posted image  user posted image  user posted image  Za testek pa držim pestke in upam, da bodo jutranje ure razkrile čudovito novičko! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 928
5.12.2008 20:41:40   
womanpolice
Ja, nič, bom ponovila zjutraj vajo, vendar si ne delam utvar... saj če bi bila nosečka, bi že verjetn zdajle pokazalo čudežno črtico user posted image

zdaj pa grem mal v vodoravnega z mojima mačkonoma, dokler moj ne pride...

mogoče se še kasnej kaj tipkamo da vam voščim lahko noč...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 929
5.12.2008 20:55:07   
bbpikica
Večer vsem, pri nas v službi so začel ploščice polagat tko da sem že domauser posted image .

Da vam povem mi je miklavžek prinesel novega družinskega člana, al pa njemu nov dom kot se vzame. Je kolega zjutraj prišel v pisarno in glej ga zlomka na tipkovnici je pankal mali mucuser posted image . Me pokliče in mi pove kaj se mu je zgodilo in kaj naj zdajuser posted image . Ko mi je povedal da je črnobel in ima daljšo dlako sem takoj rekla ja pol ga pa meni prinesiuser posted image . Smo mi mel enakega pa nam je ene tri leta nazaj poginil. Je pa zdej doma cela štala, ker že mamo dve muci. Tastara je demonstrativno zapustila hišouser posted image  tamlajša pa renči in piha da je jojuser posted image . Bomo mogl nekaj časa merkat da je nebo stepla.

Ja grety ti si pa prov praznično sexi vidimuser posted image pa sejem erotike, tole men diši po zlo vročem nadaljevanju domauser posted image
Reby hvala za lepo voščilo si se res potrudlauser posted image

Baci hudo navijam za tega tvojega borbenega pingota, da zraste v enga maminga sončka

Netka pod streho in še postlco ti bom zrihtale pa postlala ti sam rečuser posted image
Blanč sam da ne boš na UZ kakšenga pozitivnga šoka doživelauser posted image , ti pa iz srca privoščim da boš kmalu slišala najmanj en srčekuser posted image

Wp jaz bi šla če je do ponedeljka še ne bo kar na krvnega

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 930
5.12.2008 21:35:43   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Kruce, hvala za kavico, sem ti že odgovorila na z.s., za popoldne pa čakam sliko lepotca.

Prej
user posted image

potem
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 931
5.12.2008 22:05:23   
sonček33
Mismis - prosim, še mene na seznam ...namen je dober, priznam pa že vanprej, da je vse odvisno od malega, kako se bo obnašal :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 932
5.12.2008 22:48:22   
miska73
Evo mene na večernem raportu.
Moram povedat, da zelo paše, če si vzameš v petek popoldne off od službe in compa...
Sicer bom jutri morala delati, ampak nič za to.

Mišmišu, tale ilegala mi vedno manj pusti dihati zadnje čase.
Kar se tiče 20.12. ga imam v načrtu, ampak še ne vem povedat, ali mi bo uspelo pridet.

Grethy ma si ti seksi v novi oblekci, olala...

Se*kica ima pa tako zimsko nežno oblekico. Ampak se mi zdi, da se še vedno išče.

Baci user posted image za tvojega borca. Naj ostane tako borben do konca.

Pika.po ti se pa kar naprej preoblačiš. A se ti tudi še iščeš? user posted image

Blanč ko bi ti vedla kolk mene firbec matra kaj bote vi imeli. Jst navijam za dvojčka.

WP in kako se je razpletlo? So te uklenili? user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 933
5.12.2008 23:40:14   
sayuri
Večer. Me že dolgo ni blo tukaj user posted image user posted image  in me zdajle dol s stola od surprajska vrže. Sulfinija in blanč Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image . čestitke obema iz srca. Naj bo sedaj tako, kot mora biti. Je že skrajni čas user posted image

kajšica in mismis....vsaj okvirno relacijo mi povejte, kje boste to žuraleuser posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 934
5.12.2008 23:43:55   
Grethy
večerek ...

hvalaaa za lepe pohvale ... matr duš, nek morm HUDO zgledat ... pa magari v avatarčku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 935
6.12.2008 5:08:02   
Kruce Fiks
user posted image
Služba......user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 936
6.12.2008 6:24:53   
sonček33
Dobro jutro tudi od mene. Ma tale nosečniška je težka. ne morem spat. Grem lektorirat.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 937
6.12.2008 6:31:41   
Zvezdica
Jutro, kruce ja hvala za kavo. In kaj....v službo? Nč ti nisem foušuser posted image

Pri nas je pa miklavž pustil darila in se je tamalmu že 5.45 čist utrgalo in sem morala vstat pa odvijat z njim, pa kok enga veselja.
Luštno je bilo.

Za vsako še tole zraven kavice

http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 938
6.12.2008 6:32:23   
Zvezdica
Madona, tikerček pravi da imam do konca le še 49 dni, jast pa še nič prpravljenuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 939
6.12.2008 6:57:24   
bbpikica
Jutrčka.
Kruce ja havala za kavico in naj ti tale delovna sobota hitro mine.
Zvezdica a ti si pa že navsezgodaj piškotke speklauser posted image , pa tako veselje ste imeli na vsezgodaj. A niso tko srčkani ko se tako iskreno veselijo tile mali sončkiuser posted image . Saj boljš da se ne pripravljaš preveč ko te doleti te doleti, noja osnove že ostala pa potem počasi, pa saj sama veš maš več izkušenj kot jazuser posted image
No naše novo mače je noč prespalo pri meni, zdaj smo pa spet na pihanju in renčanju tamlajše muceuser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 940
6.12.2008 7:49:11   
DaisyE
Ojla prinčipese moje! Dobro jutro!

Bo treba malo navijat, ne ne?

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Petek, 05.12.

Baci - ETZ

Ponedeljek, 08.12.
Obayifo - 4. IUI

Četrtek, 11.12.
Zarja1 - ETZ

Petek, 12.12.
Kajatina - UZ

Petek, 19.12.
Netka34 - posvet z dr. D.

Sreda, 24.12.
Zarja - lula

Pupolince lepo opravite, želim vam veliko foliklov, lepih otročkov in seveda našemu pinky medvedku en velik plus!

Ponedeljek, 08.12.
Goldy - NS
sabsa - NS

Torek, 09.12.
Lučka25 - UZ
stijan - pregled

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled
Kicsi - razgovor z dr. Cerarjem

Četrtek, 11.12
Mojsonček - pregled

Našim vrlim nosečkam želim, da na pregledih vse štima, da vidijo, kar si želijo videt, da bo vse ok.

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

sapi greje user posted image user posted image
test 09.12.2008
Shadow greje user posted image user posted image
test 11.12.2008
Bumo greje  user posted image
test 12.12.2008
Reby greje user posted image test 13.12.2008
bambi75 greje user posted image user posted image user posted image test 15.12.2008
Se* grejeuser posted image user posted image test 15.12.2008
Baci grejeuser posted image test 19.12.2008

Vsem trepetalkam želim, da se jim uresniči dolgo pričakovana želja. Same pluse, drugega v decembru nočmo videt!

user posted image     želvica99 (LJ) 
user posted image   
blanči (PO)

user posted image    Sulfinija (N)

Tole je pa sploh balzam za moje učke in srce. Želvica, blanči in sulfinija - ČESTITKE!

Blančeta, čestitam še enkrat iz srca. Komaj čakam, da te reško pregleda, da vidimo, kolk jih je! Moja pupa. user posted image  Zdaj te ne smem več boksat, ko si noseča. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 941
6.12.2008 7:50:20   
DaisyE
He, he, kako je tole uštimal!

Pozdravčke vsem, vas še kaj pogledam, zdaj se je Miklavž zbudil, pa hoče, da se mu posvetim. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 942
6.12.2008 7:59:07   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj.

Vas samo na hitro pozdravim, ker me moj vleče v shoping, pravi da rabi nove čevlje. Res ne vem, zakaj ne more dec bos hoditi. Potem greva pa še k mamci na kosilo in nečakom Miklavže potalat

Takole, zdaj šibam, vas pa preberem za nazaj, ko pridem spet domov.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 943
6.12.2008 8:02:06   
sonček33
Nič, grem nazaj v posteljo se stiskat k dragemu.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.12.2008 8:26:32   
Serendipity
user posted image

Ej, pupine in pupeka (BTW ****e - very nice doggy!)

Eto, za mano je noč polna špikanja, krčev kot pred M. Smo 4 X imeli sprehod do WC-ja, če bo kaj priteklo, belina ostaja... Pa nočem nekaj paničarit ali pa pesimizma zganjat, le firbec me matra - to špikanje je normalno, mar ne? Je vas tudi špikalo (tudi če ste bil enosečke oz ni uspelo)? Pa tiste, ki vam je uspelo, a so vas po R*ET-ju nehale bolet prsa? 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 945
6.12.2008 9:05:42   
lučka 25
Se*, nič bat. Mene je tako špikalo, da je bilo jojo. Sem imela hude krče, kot pred user posted image , dasem bila sigurna da ne bo nič. Poleg tega pa še izcedke. In rezultat je..... Tko, da naj belina kar lepo ostane še naprej in to kar nekaj mesecov.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 946
6.12.2008 9:10:56   
Zvezdica
No naše novo mače je noč prespalo pri meni, zdaj smo pa spet na pihanju in renčanju tamlajše muce

poznamo touser posted image . Ampak zdaj nimam več muck ker sem alergična. user posted image Pa bi full mela eno.

i belive i can fly....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.12.2008 9:10:56   
Bumo
Dobro jutro pupe,
Se, prava muka je to prenašat ,ne? Še nekaj dni, pa bovi vse zvedle...
WP...ok, vzamem nazaj, ne bom več brala tvojih postov...user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 948
6.12.2008 9:19:37   
Zvezdica
Eto, za mano je noč polna špikanja, krčev kot pred M. Smo 4 X imeli sprehod do WC-ja, če bo kaj priteklo, belina ostaja... Pa nočem nekaj paničarit ali pa pesimizma zganjat, le firbec me matra - to špikanje je normalno, mar ne?

Se* tko kot je lučka napisala, mene je tolk špikalo, ene tri dni je trajal tisto ta hudo, da sem si potihem želela, da pride M, da se lahko naročim za nov postopek, pol sem pa tisto nedeljo delala test (bi morala ponedeljek) ampak ker M ni bilo sem potem nardila in je bila to ena lepa majska nedeljauser posted image In držim pesti zate in vse trepetalke. Da to špikanje pomeni točno to. Sicer pa predmenstrualni in začetni nosečniški so zelo podobni, zato kar v izzy pa bit pozitivna ok? Do 15- je še dolga in vem da je težko, še težje če postaneš pesimističen.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 949
6.12.2008 9:21:35   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

No naše novo mače je noč prespalo pri meni, zdaj smo pa spet na pihanju in renčanju tamlajše muce

poznamo touser posted image . Ampak zdaj nimam več muck ker sem alergična. user posted image Pa bi full mela eno.

Ja sej so tko prijetneuser posted image ,mi imamo zdaj tri eno staro bejbo 11let pa eno mlajšo bejbo 4leta tole pa še nisem raziskala kaj je ma pa ene tri mesece. Upam da jo bosta unedve sprejele, za starejšo me ne skrbi tolk kot za uno mlajšouser posted image , upam da bo. Pes je pa itak vsega vajenuser posted image .

Daisy lepo da si nas prišla mal obiskat, se je kar nekaj lepih novičk nabral aneuser posted image

Mismis lepe čevlje nabavtauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?