|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
5.12.2008 10:58:34   
Dakec
Ojla mismis. You mistake tu make. Moj naslednji UZ je 8.1. 09. user posted image  Sej ni velik razlike. user posted image

Kako preživljata z kožuhom zimo?

Da ti povem, da sem že v 7 mesecu in čas gre tako hitro, da bom kmalu imela štručko v naročju.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 851
5.12.2008 10:58:41   
lara light
Dan dekline!user posted image

Netkič, ti plavaš z mrcinami?
Šanse so, ti jaz garantiram!user posted image

Zarči, Shuka, Abra, Mismis, Gigi, Pija, Sonček, Blanči, Sapi, Goldy...pol pa zarijem, ker mi zmanjka v moji rešetasti....user posted image helou!
Goldfish, čudovito dete imaš!!user posted image

Bambi, ne sekiraj se, imaš druge prioritete sedaj!user posted image

Kruce, ma ti si za ožent! Njami!user posted image

Danes moramo bit še bolj pridne, ker hodijo gledat Miklavževiuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 852
5.12.2008 10:59:33   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Shuka, kaj pa jaz delam na seznamu nosečk. A jaz kaj ne vemuser posted image user posted image user posted image

Mal spodbude ampak k si tko lepo napisala za blanči k ma lih na tvoj RD UZ sem te kr tja dala za RD, da bomo še tebi čestitali, če se pa vmes kej zgodi pa toliko bolje, ne?user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 853
5.12.2008 10:59:44   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec

Ojla mismis. You mistake tu make. Moj naslednji UZ je 8.1. 09. user posted image  Sej ni velik razlike. user posted image

Da ti povem, da sem že v 7 mesecu in čas gre tako hitro, da bom kmalu imela štručko v naročju.

user posted image user posted image  7.mesec????user posted image user posted image  bravo, bravo, drži se srčicauser posted image

Coelho

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 854
5.12.2008 11:00:30   
Shuka
Larčiiiiii - kolk maš lep avatarčekuser posted image user posted image user posted image

Mislim nateuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 855
5.12.2008 11:01:03   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Shuka, kaj pa jaz delam na seznamu nosečk. A jaz kaj ne vemuser posted image user posted image user posted image

Mal spodbude ampak k si tko lepo napisala za blanči k ma lih na tvoj RD UZ sem te kr tja dala za RD, da bomo še tebi čestitali, če se pa vmes kej zgodi pa toliko bolje, ne?user posted image user posted image

Bitje, si tu?! Samo da siuser posted image
A ti kej veš kje je Abra?user posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
5.12.2008 11:02:27   
Dakec
O larči si nova? Madonca si lepa.

Hvala, hvala.

Tud ti lepo napreduješ.

Neposredna povezava do sporočila: 857
5.12.2008 11:05:13   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Shuka, vidim da si pridna in spet ustvarjaš. Jaz sem v redu. Me moj vsak dan tera in pelje na vsaj en, če n dva enourna sprehoda. Skratka uživava.user posted image

Jooooj kolk lepooouser posted image , da si vzameta čas in se rekreirata user posted image , to bo tvoja pikica eno zdravo deteuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 858
5.12.2008 11:07:44   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Bitje, si tu?! Samo da siuser posted image
A ti kej veš kje je Abra?user posted image
Pojma nimam, mormo noki dobit, ona je bla njena sošolka v MŠ in jo je zadnja vidla, pa nisem niti ziher, če ma kera njeno tel.št., da bi jo vprašali kako je.  Tud mene mal skrbi zanjo, da ni šla slučajno kej P od bliz gledat, upam, da še ne.

Neposredna povezava do sporočila: 859
5.12.2008 11:10:55   
bambi75
Mismis ja mojuser posted image  naj bi bil mešanček. Mati je bernski planšar, oče pa neznan, ampak je zgleda bolj očetu podoben in me še najbolj spominja na rotvajlerja razen v glavo in rep.
Lara saj vem, da je druga bolj pomembno, ampak danes mi je prevrgel kanto s smetmi in so bile smeti po celem dvorišču, potem je pa še skakal po vratih. Vem, da mu je dolgčas, ampak po dežju pa res ne mislim skakati zunaj z njim.

Pa Dakec se je javila. Še sedaj nisva spili kavice. user posted image  Boš sigurno prej rodila, kot pa se bova našli.

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 860
5.12.2008 11:13:00   
Grethy
Bambika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si me dala na ignore ?????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 861
5.12.2008 11:14:05   
Shuka
Gretka - Kako si? Kako kej tole nikakvo vreme nate vpliva?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 862
5.12.2008 11:15:32   
Dakec
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Pa Dakec se je javila. Še sedaj nisva spili kavice. user posted image  Boš sigurno prej rodila, kot pa se bova našli.

user posted image  mnde res.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 863
5.12.2008 11:16:26   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Bambika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si me dala na ignore ?????????

Gretka pa saj sem ti odgovorila na prejšji strani.user posted image

No pa še enkrat moji malčki so preveč pridni ali pa so že odšli, ker mi nočejo dat nobenega znakca, da so pri meni.

Pa lepo oblekco imaš. user posted image
Grem pa danes spet v šolo v Ce, ampak ti delaš popoldne, a ne?

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 5.12.2008 11:17:13 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 864
5.12.2008 11:17:56   
pika.po
Ojla Gretka!

Maš mal gnjavaže - Z.S.

Pa zdajle sem vidla, da si bikec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 865
5.12.2008 11:19:49   
bambi75

user posted image  mnde res.

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 5.12.2008 11:20:40 >

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 866
5.12.2008 11:23:07   
bambi75
Pa kj jaz zdaj delam, sploh ne znam več uredit sporocila.user posted image
Dakec bo treba neki ukrent,a ne, mogoče se pa še jaz nalezem kaj od tebe npr. tvojega bušija.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 867
5.12.2008 11:31:17   
Grethy

Gretka pa saj sem ti odgovorila na prejšji strani.user posted image

No pa še enkrat moji malčki so preveč pridni ali pa so že odšli, ker mi nočejo dat nobenega znakca, da so pri meni.

Pa lepo oblekco imaš. user posted image
Grem pa danes spet v šolo v Ce, ampak ti delaš popoldne, a ne?

sori lubika ... vidš to pa leta prnesejo ... sklerozo pa čoravost ... hahaha

ma niso šle pikice nikamor ... prav potiho te bojo presenetli ... sam pomagaj jim s pozitivo ... jaaaaa?????

Ja ta teden sem popolodanska ... drug teden pa dopoldan ... bomo kofetkale a ???

šibam

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 868
5.12.2008 11:31:23   
Goldy
Grethy - huda slikca!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 869
5.12.2008 11:32:10   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Ojla Gretka!

Maš mal gnjavaže - Z.S.

Pa zdajle sem vidla, da si bikec user posted image user posted image user posted image

ni panike za gnjavažo, ti jo zdej koj vrnem ... itak bikica ... glih na moj r.d. si se pridružla RR-ju letos ...

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 870
5.12.2008 11:32:18   
Reby
Voščilo za vse vas punce  user posted image

Se vidi, da mi je dolgčas ne :)

http://i427.photobucket.com/albums/pp351/Reby75/miklavz.jpg

< Sporočilo je popravil Reby -- 5.12.2008 11:33:32 >

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 871
5.12.2008 11:33:02   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

hvala srce ... mora bit sprememba .. jz upam da ni sam pri slikci, da je pr men tut ... HOPE SOOOOOOOOOO !!!!!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 872
5.12.2008 11:35:02   
Grethy

Gretka - Kako si? Kako kej tole nikakvo vreme nate vpliva?

Jz se ne dam vremenu veš, skušam bit vedno dobrovoljna tut če glih nisem in imet vse ljudi rada ... tiste k mi pa ne sedejo al mi grejo pa na jetrca ... tiste mam pa sam mal manj rada user posted image user posted image user posted image user posted image , tko da ... sem odlično ... grem arbajtat  .. .še dons jupiiiiiiiiiii ... jutr me pa moj pelje baje na sejem erotike .... njami ... upam da bo tut za moje učke kej ....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 873
5.12.2008 11:40:13   
mismis

Ojla Sponži, pa kje si ti meni. Redko zaviješ k nam. Pa praviš, da sta s pikico že v 7. mesecu, to je pa sedaj že prava Pika. Kdaj že imaš PDP.

Midva s kužonom uživava v zimi, no bolj on kot jaz. Sneg, dež vse mu paše, samo da ni preveč vroče. Je pa naš kužon sedaj že prav gospod, velik in mišičast, pa sedaj ko ima zimsko dlako zgleda še večji. Ampak, ko ga pogledam, ko skače po meni, ali ko greva na sprehod, je pa še pravi puppy. Seveda dokler ne pokaže zobe.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 874
5.12.2008 11:41:04   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

hvala srce ... mora bit sprememba .. jz upam da ni sam pri slikci, da je pr men tut ... HOPE SOOOOOOOOOO !!!!!!!

o Gretka je pa seksica user posted image user posted image user posted image

Seveda bodo spremembe, tisto je pa tudi že počilo, kajne...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?