|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
5.12.2008 16:42:40   
kajsica

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Takole, pa še  uradno vabilo...
Bom pa za trenutek delo odložilauser posted image

in se RR posvetila,
da vam povem kako leta bežijo, user posted image

za seboj gube kot znake časa pustijo.

Da lažje prebolimo minevajoči čas,
vas zopet vabim k nam na vas, user posted image

da skupaj številke pozabimo
in jih s pivom v roki zapijemo... user posted image

Vsi skupaj ste vabljeni k nam na vas dne 20.12.2008 od 18. ure dalje, da skupaj proslavimo bližajoče rojstne dneve in božič, pa še novo leto.
Upava, da se nama boste pridružili v čimvečjem številu, kajti našo štango je potrebno orenk zglancati user posted image user posted image user posted image .

Bi vas, pa prosila, da se malo pofočkate na tale seznamček, da bova vedeli, koliko hrane nabaviti, ker bo hudo če bo zmanjkalo, še hujše pa, če bo preveč ostalo. In pa seveda, da vam pošljem opis poti do nas.

Kajšica in mismis user posted image  user posted image

grem spet delat ...
user posted image

SEZNAMČEK UDELEŽENK:

Lučka 25
Reby
bbpikica
Grethy user posted image
Netka user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 901
5.12.2008 17:02:47   
gloria
....dan pupike user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj dobriga danes nastavte Miklavžu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
...se beremo juter...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 902
5.12.2008 17:08:59   
zarja1
Gloria kaj čaka Nika?
Od RR tet dobi en velik velik user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 903
5.12.2008 17:10:49   
zarja1
Babe moje dajte mi povedat nekaj...jaz bi morala na čago ob pol devetih. Utropizderaj pa imam ob 22,25 kao....A je fejst narobe, če ga vzamem kakšni dve uri prej kot zakazano.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 904
5.12.2008 17:29:55   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Babe moje dajte mi povedat nekaj...jaz bi morala na čago ob pol devetih. Utropizderaj pa imam ob 22,25 kao....A je fejst narobe, če ga vzamem kakšni dve uri prej kot zakazano.....user posted image

zarjica, saj si ga lahko med čago privoščiš. Nič pa ni narobe, če ga 2 uri prej vzameš.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 905
5.12.2008 17:40:09   
Bumo
Baciuser posted image user posted image , jupi! Zdaj pa ga lepo grej še preostalih 8 mesecev.

Lučka, WP...pa kaj ste res mele tako slabo zoorganizirano podelitev?user posted image user posted image
Nas so pa glih dali takrat v nove prostore fakultete, pa smo meli čist na friško lepo
pa velik odvoranco pa ful so fancy vse zrihtali...mi je full lepo, ko se spomnim nazaj...
valjda ga ni čez žur, ki pride po podelitvi...starši in ostali povabljeni domov,
mi pa ga žingatuser posted image user posted image  

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 906
5.12.2008 18:07:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

zarjica, saj si ga lahko med čago privoščiš. Nič pa ni narobe, če ga 2 uri prej vzameš.

A DA BI SI GA KR TAM? Te bom ubogala. Klinc pa vse...naj teče in se packa...user posted image user posted image user posted image

Kak si ti naša lepa user posted image ? Vidim še eno...helov Želvica....

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 907
5.12.2008 18:09:31   
blanč
Jaz sem čito tako kot pred  user posted image . Nobenih posebnih znakov, tako, da včasih mislim, da sploh nisem. pa čekiranje na wc. Vsakič ko grem, me je strah, da bom zagledalauser posted image . Komaj čakam UZ, da vidim kako in kaj.

(Mark Twain)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 908
5.12.2008 18:11:50   
zarja1
Lepa naša Blančkica ti kr verjemi. Ti boš  dobilauser posted image user posted image user posted image  in to je to. Pri tem pa le probaj vsako sleherno sekundo uživat. Tolk sem vesela zate.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 909
5.12.2008 18:12:48   
blanč
user posted image user posted image user posted image a ti men groziš???user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 910
5.12.2008 18:13:25   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image user posted image user posted image a ti men groziš???user posted image

ma ne grozim, le navijam za voziček trojček......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 911
5.12.2008 18:18:11   
želvica99
Čao Zarja evo preden jest preberem kaj ste načvekale, tebe že ni večuser posted image  Predvidevam da imaš modno revijo pred službeno čago, a nista s tvojim v isti službi in bo dons družinski žur? V glavnem izkorist, ker ne vem kaj je s temi hormoni v nosečnosti, jest sem kot cunja za prah brisatuser posted image

Ja Blanč evo hecno ane, zvemo da je ratalo pa še kr v hlače gledamouser posted image . Tud jest razen utrujenosti nč posebnega.

Tud mene Abra muči, sklepam da je ok, če se bo javlauser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 912
5.12.2008 18:19:21   
želvica99
Baci lepo grejuser posted image , predvsem pazi nase.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 913
5.12.2008 18:22:52   
mismis
Netka,  super da prideš, sem ti že poslala navigacijo na z.s. user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 914
5.12.2008 18:33:36   
blanč
Želvica ja res smo hecneuser posted image .

(Mark Twain)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 915
5.12.2008 18:39:58   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Čao Zarja evo preden jest preberem kaj ste načvekale, tebe že ni večuser posted image  Predvidevam da imaš modno revijo pred službeno čago, a nista s tvojim v isti službi in bo dons družinski žur? V glavnem izkorist, ker ne vem kaj je s temi hormoni v nosečnosti, jest sem kot cunja za prah brisatuser posted image

sem še tu, samo res malo modne revije zganjam po bajti. Nič nimam za oblečtuser posted image user posted image user posted image . Ni to družinska čaga, midva sva v isti firmi amo čist kontra oddelek. Dans imajo mi, dede pa bomo poslale na Severino.....

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 916
5.12.2008 18:58:05   
Kicsi
Dober večer dekleta.
A ste že kaj nastavile Miklavžu? Jaz sem user posted image ,pa upam da bo jutr kaj notr.
Baci,ti pa kar umirjeno,saj vidiš,da je letos Miklavž pridno radodaren user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
5.12.2008 19:14:03   
Abra
Vidim, da ste za mano naredile čisto iskalno akcijo user posted image nisem vam hotla kake panike delat, samo rabla sem malo odklopa.

Čestitam novim nosečkam Želvica, Blanč in Sulfinija user posted image user posted image user posted image lepo in mirno nosečnost vam želim!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 918
5.12.2008 19:20:15   
netka34
O, Abrica, HB, d si ok, no, vsaj upam.!!user posted image
Naslednjič pa svoj mali odklop le napovej, če se da. K sej veš, kake smo babe...paničarke, pa ne vemo al dihat, al bit v miru, al kaj delat?!?user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 919
5.12.2008 19:41:52   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Takole, pa še  uradno vabilo...
Bom pa za trenutek delo odložilauser posted image

in se RR posvetila,
da vam povem kako leta bežijo, user posted image

za seboj gube kot znake časa pustijo.

Da lažje prebolimo minevajoči čas,
vas zopet vabim k nam na vas, user posted image

da skupaj številke pozabimo
in jih s pivom v roki zapijemo... user posted image

Vsi skupaj ste vabljeni k nam na vas dne 20.12.2008 od 18. ure dalje, da skupaj proslavimo bližajoče rojstne dneve in božič, pa še novo leto.
Upava, da se nama boste pridružili v čimvečjem številu, kajti našo štango je potrebno orenk zglancati user posted image user posted image user posted image .

Bi vas, pa prosila, da se malo pofočkate na tale seznamček, da bova vedeli, koliko hrane nabaviti, ker bo hudo če bo zmanjkalo, še hujše pa, če bo preveč ostalo. In pa seveda, da vam pošljem opis poti do nas.

Kajšica in mismis user posted image  user posted image

grem spet delat ...
user posted image

SEZNAMČEK UDELEŽENK:

Lučka 25user posted image
Rebyuser posted image
bbpikicauser posted image
Grethy user posted image
Netka user posted image

Hedi, Micka in Franceljčekuser posted image user posted image user posted image
Kruce user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 920
5.12.2008 20:00:35   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Dan. user posted image

WP, lepo za diplomo, a žal vem kako se znajo pri nas fakultete potrudit za podelitev diplom. user posted image  Pri meni je bil prostor že dovolj velik, ampak na mesto, da bi zorganizirali in nas posedeli na stole kot je bilo mišljeno, so tam sedele vse tete, setrične, sosede,.....od parih diplomantov. Jah, nimaš kaj. Klicali so nas tako hitro gor, da si itak potem v koloni čakal da prideš do diplome. Kaj pa pogostite? Pri nas je ni bilo, ker .... bog si ga vedi. Ampak meni je bolj ostal v spominu dan, ko sem diplomorala, sta bila moja starša z mano in smo tako lahko že sredi faksa skakali, ko so rekli, da sem naredila z 10/10. Potem pa itak najperj žurka s starši in bratom, potem pa s prijatelji. Na to imam lepše spomine.user posted image
Zdaj pa še nekaj, a pa res ne bi ti delala testa?

Pri nas je sicer bila pogostitev , vendar nismo šli, ampak smo kr šli na kosilo, kjer sem rezervirala. Test... beri naslednji post..

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 921
5.12.2008 20:05:34   
womanpolice
Punce... in Želvica, Mismis, bbpikica in ostale... Dans sm se pogovarjala s Kajšico in jo vprašala če je to normaln, da zamuja 6 dni. Pa mi je rekla da naj nardim test... Najprej sem rekla NE. potem pa ko mi je omenila LEDENKO in njen čudež, me je tolk sprovocirala, da sem naredila test kr zdajle, vendar sem ga delala s trakcem, ki pa je bil NEGATIVEN... Zdej pa mi res ni nič jasn... ni user posted image , slabosti imam... kaj je zdaj to?
Ali je možn, da je blo narobe, da nism z jutranjim urinom ga delalala?

MISMIS... Ja, itak je boljš da smo same babe.. ja, jst upam da se pridružim... ti sporočim...

BUMA... Ti pa rada bereš moje poste... in kaj je  v njih tolk zanimivega?

No, pa še ena današnja dogodivščina...

pridem v DM... in me najdejo ŠPICPARKLNI in MIKLAVŽ... Pridem do blaganje in reče špicparkl "ti si pa policajka, ja dans bomo pa mi tebe uklenili... vedno ti nas ukleneš in nas kaznuješ, dans bomo pa mi tebe..." ženske so crkvale od smeha v drogeriji... jst pa tu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 922
5.12.2008 20:06:38   
womanpolice
a ga naj jutr še enkrat delam z jutranjim urinom? a je mogoče, da je bilo to narobe, da ni bil jutranji...?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 923
5.12.2008 20:09:30   
Shuka

Ojla srčece
vidim, da so ti že prav svetovale, ja kar tam ga vzemi, malce posedi pol pa plesatuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 924
5.12.2008 20:10:13   
Shuka
Reby - hvala za lepo čestitkouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?