|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
3.12.2008 10:23:57   
Bumo

Pa si veraj rekla, da me bo po riti.....hej, pikica, ne zdaj puke vrt v koruzo.

to sem pa tak napisala, da moram ponovitiuser posted image

Pa si veraj rekla, da me bo po riti.....hej, pikica, ne zdaj puke vrt v koruzo.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 526
3.12.2008 10:24:58   
Bumo
mater....na tem kompjuteru pa sumniki ne delajo...pismouser posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 527
3.12.2008 10:25:16   
bambi75
Baci  user posted image  za akcijo. Še malo pa bo petek in dobiš pingvinčke.

Bumo lepo da si boljše volje. Kar tako  naprej. user posted image

Obi upam da tvoji jajčki zrastejo in bo december mesec, ko boš zagledala user posted image .

Dajamaja lepo da si iz ta hujšega in študiraš na nov boj.

Netka tudi ti si bolje praviš. user posted image   Pa user posted image  za tako hiter začetek novega boja.

Zarja user posted image  , torej že veš kdaj boš dobila user posted image  user posted image . Božiček bo gotovo radodaren in bo prinesel user posted image . Pa lepo da si si fraj vzela in boš šla spočita po bebice.

Wp mogoče ima pa teta Pehta prav.  user posted image

Anči Banči  tvoja pikica je pa že kar velika. Lepo, da je vse ok. user posted image

Kruce hudo kavico si danes skuhal. user posted image

Se* a ti pa na petelinji zajtrk misliš? Te že daje pomanjkanje? user posted image  
Pa user posted image  user posted image  user posted image  za borca zamrznjenčka.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 528
3.12.2008 10:25:32   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Jaz sem nespremenjeno, edino cicike me več ne bolijo. Hm... Upam, da to nič ne pomeni. Danes je ravno en teden od ET. Bomo videli!

Ej, pr men isto, včeraj so me e, dons nč več, pa je 5.dan od ET. Trebuh nespremenjeno, napihnjen, boli kot pred ali 1. dan M, apetit pa da se ne menmo, kr naprej bi jedla, po mojem bolj iz dolgčasa :) 

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 529
3.12.2008 10:26:18   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ko smo že pri navijanju, pa dajmo navijati...

user posted image user posted image user posted image

Sreda, 03.12.
kajatina - UZ

Kajatina, želim ti, da ti jutrišnji UZ pokaže lepo rast foliklov in endometrija, da bo kmali sledila stopka

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

Ajsi, tebi pa želim najlepši pogled na pikico in seveda, da bo vse v redu s tabo in pikico

Navijam tudi jaz. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pa jaz tudiuser posted image

Pa e jaz

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 530
3.12.2008 10:28:05   
netka34
Juuuutro, lepotičke!!

Vidim, da so večinoma lepe novičke....user posted image user posted image

Sej veste, js mam že svoja leta, pa vas ne bi zej poimensko.user posted image

Februar pa mi je tko všeč mesec...takrat so vodnarčki na sceni in so tko fajn človečki...
Upam, da bo kaj srečen za nas, ki gremo v borbo takrat, pa za tiste ki bojo lulale v njem, pa nasploh za vse!

Tudi danes vam želim en srečen, luškan dan, pri nas se skozi meglo sonček kaže in js sm tko vesela....d bom že tko hmal vidla dr. D-ja!user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 531
3.12.2008 10:29:26   
pikovit
Dan,

Se* bravo za 2 zamrznjenkauser posted image
Bambi kako si kaj?
Dajamaja sem videla,da se je oglasila.Punca optimizem veljauser posted image
Gretka ku kuuser posted image
Pija ja zato ni nobenih dariluser posted image user posted image user posted image Samo sejem in anjemuser posted image

Matr tolk ste spet naklofale,da moram za nazaj brat,da lahko sploh kaj napiemuser posted image .Ajd grem brat,pa se vam kasneje kaj oglasim.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 532
3.12.2008 10:31:17   
Bumo
V vsako primeri de ur! user posted image  user posted image  user posted image   

user posted image
user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 533
3.12.2008 10:35:47   
bambi75
Soncek33 jaz bi kar joto. user posted image

Shadow nic pesimizma. Saj tudi ce te ne bolijo vec, te bodo pa cez kaksen teden spet zacele. Zdaj je se premalo hormona.

Pikovit  jaz sem v redu. Pa ti? Imam pa ze skoz od punkcije obcasno kre kot pred user posted image  in me vcasih  ze zaskrbi, da je kaj priteklo pa ceprav vem, da se ne more, pa cetudi ni nic.

Bumo pa saj me sam en dan ni gor, sem imela mal obiskov, pa ni bilo casa.

Me spet zeza ta RR sem mogla popravljat, ker sumniki ne delajo. user posted image

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 3.12.2008 10:41:03 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 534
3.12.2008 10:42:44   
Bumo

user posted image
user posted image

ok, boljse, da se poslovim in grem lezat...tole je bilo namrec namenjeno
Se preko ZS.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 535
3.12.2008 10:44:14   
netka34
Želvi hvala za napotek. user posted image user posted image

Sapi, ti povem, d to je to!! In pestke držim, pa pikepoke ti pošiljam!user posted image user posted image user posted image

Bambi, no sej nisem zlo boljš (ampak se trudm), še vedno sm ful žalostna, sam sm pa tut mal vesela, d bo šlo hitro znova.user posted image

Se*, uau!!user posted image user posted image

Reby, Shadow
, nič se ne obremenjujta! Mislita pozitivno, spodbujajta pikice, božajta bušije...user posted image user posted image

Zarjica, ti brbljica naša...že prav, da si si vzela fraj! Je treba tut kej zase nardit!user posted image

Larči, Si pridna? Ma ne mislim delowno, ampak počivalno!!user posted image

Obi, se mi zdi, d ko najmanj pričakuješ, d sploh bo kaj, te pozitivno preseneti!user posted image

Dajamaja, smo korenine al nismo??user posted image user posted image

AnciBanci, braaaavo, user posted image

Blanč, upam d si ok, d je vse belo, in da nas ju3 fulkul razveseliš!user posted image

Sonček, vidm, d si pridna kukr ponavadi! Pa ne misli še na rim, je prezgodaj!user posted image

Mismis, upam, d ti ne bo treba trepetat februarja! Ker d so ti pustili tavečja borca za nakonci!user posted image user posted image

No, neki sm se pomatrala, če bo katera užaljena, ker sem jo spustila, jo bom pa prav posebno posebej obdelala!

Sončka v srček!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 536
3.12.2008 10:45:04   
Serendipity

user posted image
user posted image

ok, boljse, da se poslovim in grem lezat...tole je bilo namrec namenjeno
Se preko ZS.user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

ja, jaz pa premiljujem kaj UR pomeni ... user posted image user posted image user posted image

Tak te je smejno itate brez umnikof user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 537
3.12.2008 10:46:00   
biba007
Dobro jutro, pupike moje user posted image

Se
* super za pingvinčkote, vesela sem zateuser posted image user posted image user posted image Čim več, tem slajše...

Pa Mlinčkota, kolk mata pa vidva lepe otročiče. Sem se kar raznežla... pa besno pošiljala linke mojemu - sem neomajno insistirala, da si vaju je prebral, pa četud sred sestanka. Madona prikupno poročata!!! Vaju je blo v užitek prebirat (kot vedno).

Reby in Sončica, a vidve pa kar multipne diplome? Bravo, bravo, pridni dečelci, ni kej. A bi mogoče hotli povedat s kakšnih področij? Da se ve, kakšen intelektualni potencial imamo tule na RR!!! Moja malenkost se trenutno nekej matra za angleškim člančičem... Jao meniuser posted image Sej ne bi mel na RR mogoče tud kakšnega lingvističnega eksperta, a? Al pa, če so mi ravno zvezde naklonjene, nejtiv spikerja????

Pri nas so (vsaj začasno) nehal rit po stanovanju. Ne vem, a naj bom vesela al neuser posted image user posted image user posted image . Na petek namreč računam, da bi postavla smrekco, pa ne vem, al bo na gradbišču ravno fajn zgledala. Al smo mi klošarji... No, mam pa resen plan jo postavit, pa skuhat mal vinčka, pa šepetat Miklavžu... 6.12 grem namreč spet polulat eno palčko (že miljontič, se mi zdi). Saj ne, da bi planirala kakšna presenečenja (varianto, ki jo furam tal mesec, i.e. Klomi+Promi, smo itak že stestiral, pa ni ravno ratal), ampak mal pa vendarle upam..... A ne bi blo super, če bi ble priprošnje uslišane, pa bi dobil eno tanartavelko darilce od Miklavžauser posted image ???? Zarjica bo pa od Božička, če se ne motimuser posted image ....

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 538
3.12.2008 10:46:34   
Sulfinija
Poznate tole???

user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 539
3.12.2008 10:47:06   
Bumo
ja, jaz pa premiljujem kaj UR pomeni ...

Tak te je smejno itate brez umnikof

tebe tudi vesuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 540
3.12.2008 10:50:06   
Kicsi
Lep pozdrav.
Verjele ali ne se je včeraj moj dragi spravil z računalnika lih tok,da je šel z mano na NS,tako da jaz včeraj sploh nisem imela šans,da vam poročam kako je bilo.
Skratka,moja dva čmručka sta velika 6 cm,živahna, NS pa je pokazala da je vse kot mora biti user posted image user posted image .
Glede na to,da imam glavkom in bom morala roditi s carskim rezom ,me je pa že moja G naročila k porodničarju (prim.Cerar),ki baje obožuje dvojčkeuser posted image .Mi je G rekla,da me raje pol leta prej naroči k njemu zato,da me, ko bom prišla rodit ne bodo imeli za številko ampak za porodnico.Pohvala za mojo G user posted image user posted image user posted image user posted image .
Še nadaljni datumi :
porodničar:10.12.2008
kontrola pri G:06.01.2009

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 541
3.12.2008 10:50:43   
Serendipity

ja, jaz pa premiljujem kaj UR pomeni ...

Tak te je smejno itate brez umnikof

tebe tudi vesuser posted image user posted image user posted image

ha ha ha - pa pri meni jih je izpisalo user posted image  Tu jih pa nega! user posted image  To spet RR nagaja user posted image  user posted image user posted image

Se pocutim ko on macek ....  Sylvester! user posted image

Sulfinija!!! daj nam malo vejo slikco, ker ce je to to, kar jaz stiskam pestke ...

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.12.2008 10:51:15 >

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 542
3.12.2008 10:50:43   
netka34

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Poznate tole???

user posted image

Ej punči, kaj si nam pripravila kako presenečenje?? Ker se ne vidi, je majhno!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 543
3.12.2008 10:54:30   
mismis

Poznate tole???

user posted image

Sulfinija, cestitke za plusek user posted image user posted image user posted image . Kaj je Miklavz letos malo pohitel z darilom.

zelim ti mirno in lepo noscenost, brez slabosti, pa da se tokrat vse dobro iztece

< Sporočilo je popravil mismis -- 3.12.2008 10:55:29 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 544
3.12.2008 10:55:08   
mojsonček
SULFINIJA... preden so mi kuglce od napenjanja vn padle, se mi je zdel k da je v prvem okenku +... mam prou?

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 545
3.12.2008 10:55:20   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Se* a ti pa na petelinji zajtrk misliš? Te že daje pomanjkanje? user posted image  
Pa user posted image  user posted image  user posted image  za borca zamrznjenčka.

Moj comp se je zgleda okuzil z boleznijo izginotja sumnikov.... user posted image

Hvala bambi - kako si?

user posted image  user posted image  Kronicno pomanjkanje me daje user posted image  user posted image ... moj se nikoli ni bil tak... mnjaaamiii user posted image

biba - smrekica bo super zgledala na gradbiscu user posted image  

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 546
3.12.2008 10:58:02   
Serendipity
SULFINIJAAAAAAAAAAA! CEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSTIIIIIIIIIIIIIITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 547
3.12.2008 10:58:10   
Goldy
Sulfinija - + je, ne??? estitke!!!!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 548
3.12.2008 11:01:50   
Bumo
Sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 549
3.12.2008 11:02:19   
ledenka

Poznate tole???

user posted image

Sulfinija, super, cestitam!!! ti zelim, da tokrat poteka tako, kot mora, in da bos cez 8 mesecev stisnila k sebi malo pikico! user posted image user posted image user posted image

anci banci user posted image user posted image user posted image  lepo je slisat, da je vse ok! zdaj pa mirno se 7 mesecev, potem bo pa cas za rodit user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 3.12.2008 11:08:14 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?