|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
3.12.2008 12:07:34   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Poznate tole???

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi čestitala....vesela sem zate!!!! Mirnih 9 mesecev...user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.12.2008 12:07:45   
mojsonček
BLANČI IN SULFINIJA še čestitke od mene in naj bo mirna in lepa nosečnost!user posted image user posted image user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.12.2008 12:08:13   
bbpikica
Dober dan vsem.
Kruce gentlemen kot vedno vstalprvi in nam skuhal dišečo kavico.
Anci banci lepo da pikica raste in se razvija
Se* je tud v novi oblekiciuser posted image  pa še dva pingvinčka imauser posted image
rdarci super za postopek po moje imaš dve škatli menogona en suprefact sprej in šestkrat prometrium. kdaj pa računaš da januarja začneš? Jaz po moje tam okol destga začnem s špikanjem. Sem tud Reševa. Za zdravila pa prej mal potelefoniraj po italijanskih lekarnah se jih težko dobi.
Sulfinija a ne da je priden miklavžuser posted image  čestitam
Blanč hura za bchg zdaj pa naj sam še raste v nebo in te osrečujeuser posted image

Evo Miklavž je že čist v akciji kot vidim naj ostane tako še naprej in naj še Božiček in Dedek mraz nadaljujeta po njegovem načrtu. Naj bo dan še naprej poln lepih novičk!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 578
3.12.2008 12:09:41   
zarja1
Blanči + Sulfinija čestitke babe!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.12.2008 12:11:34   
zarja1
pa nisem brbljica........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 580
3.12.2008 12:27:17   
blanč
Evo še datum UZ za seznam 22.12.2008.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 581
3.12.2008 12:29:12   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

točno na moj r.d. user posted image user posted image user posted image  To pa bo ena lepa slikica user posted image user posted image user posted image

Seznamček pa uredim proti koncu delovnega dne, ker še čakam, da se Kajatina javi

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 582
3.12.2008 12:29:38   
Serendipity

Halooooo. Zgleda, da sem jaz tudi nosečka. Et 3 dan in na 13 dan Bhcg 331.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ČESTITKE: You're gonna be mommy!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 583
3.12.2008 12:30:59   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

točno na moj r.d. user posted image user posted image user posted image  To pa bo ena lepa slikica user posted image user posted image user posted image

Seznamček pa uredim proti koncu delovnega dne, ker še čakam, da se Kajatina javi

Pol pa bo tole res en lep in vesel dan.

(Mark Twain)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 584
3.12.2008 12:31:11   
Hope2
Blanč in sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful sem vesela za obeuser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa zares cartajta čez 8 mesecev in nobenih izcedkov in ostalih strašljivih zadev. Eno samo luštno nosečnost vama želimuser posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 585
3.12.2008 12:35:08   
blanč
Jaz sem tolk veselauser posted image .Prvo sem mislila, da imam slab Bhcg pa me je Reš potolažu, da je čisto uredu.

(Mark Twain)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 586
3.12.2008 12:39:33   
sonček33
Blanč seveda je čist u redu. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 587
3.12.2008 12:41:09   
gigi1

Jaz sem tolk veselauser posted image .Prvo sem mislila, da imam slab Bhcg pa me je Reš potolažu, da je čisto uredu.

Jaz tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BHCG če bi bil merjen 15 dan in, če bi bil ET 5 dan bi bil po mojih izračunih  cca 1200-1400 tko, da... user posted image  user posted image  user posted image  Mogoče sta celo user posted image  user posted image . Nič se še ne ve user posted image

Ostale pupe oprostite...
Sem v gužvi in nimam časa čvekat.

Kisci in anci.banci čestitke za lepe pikice user posted image  user posted image  user posted image
Se* čestitam za pingvinčke user posted image  user posted image  

ostalim pa pozdravčke user posted image

OOOOO kolk je danes en lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 588
3.12.2008 12:42:38   
gigi1
Hope še tebi in Lovrotu lupčke. Kako sta?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 589
3.12.2008 12:43:02   
blanč
BHCG če bi bil merjen 15 dan in, če bi bil ET 5 dan bi bil po mojih izračunih cca 1200-1400 tko, da... Mogoče sta celo . Nič se še ne ve

samo za vse tri ga je pa premaluser posted image user posted image user posted image user posted image Moj itak kr z očmi zavija, ko mu rečem naj gre na e-bay gledat vozičke za trojčke

(Mark Twain)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 590
3.12.2008 12:50:43   
kajatina
Sulfinija in Blanč bravo. Čestitam obema. Super super novičke.user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem pa danes pričela z menopurjem in imam pregled 12.12.08 za folikelčke.
Še ankrat čestitke obema.user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 591
3.12.2008 12:51:37   
miska73
Moja lepa vijolična pošast je nazaj.
Pa še noseča je.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jupi ja ja, jupi jupi ja...

Mojca čestitke tudi tebi.

Obema želim eno lepo nosečnost brez kakršnih koli komplikacij.
Jao, spet ga bomo pili.

Iiiiiiiiiiii kak fajn dan user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 592
3.12.2008 12:54:53   
miska73
Evo, pa ma podganca spet rosne učke.

Drgač pa se gužva v službi nadaljuje oziroma bolje rečeno stopnuje.
Ampak bo že.
Dokler vsak dan prebiram takele novice na RR, sem itak polna energije.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 593
3.12.2008 13:27:35   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Blanči + Sulfinija čestitke babe!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js tut, sj tut!!!!!
čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res lepo, k človk pride mal 'uč gor vržt' pa take lepe novičke prebere. bravo!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 594
3.12.2008 13:51:14   
mlinčka
Blanči, Sulfinija, čestitkeee!!! Še rožice za mamici:

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 595
3.12.2008 13:51:18   
lučka 25
Kruce, hvala za pohujšljivo kavao. user posted image

anci banci, vesela sem, da je s pikico vse v redu in si sedaj videla srčka. Zdaj boš pa lahko bolj mirna, a ne?

Se* imaš tudi ti že božično preobleko.user posted image  In ot kaže ti j že božičkova ženkica prinesla lepo novico o zamrznjenčkih. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

mismis, ima pa danes polno energije. Že navsezgodaj bi akcijo.user posted image

rdarci, za to ceno dobiš 6 škatel Prometriuma, 1 sprej Superfact in 2 škatli Menogona. Pa srečno v 1. postopku.user posted image  A ha, vidim, da so ti punce že odgovorile.

Tina, ni za kaj. user posted image

sonček, ne nas strašit. Nič se še ne dogaja, kar reči svojemu user posted image , da mora še počakati.

Reby, če najdeš koga, ki piše diplomske sporoči, ker jaz bi jo mojemu najraje sam, pa mi n pusti.user posted image  Mogoče bo pa kateremu drugemu.

mojsonček, otročke pogrešam. Tako, da sem jih šla včeraj malo pogledat, ko sem nesla bolniški list. So kar plezali po meni, ko pa sem šla jim pa ni blo nič jasno kaj se dogaja, kam grem. Izcedki pa so se sedaj umirili. Mislim, da se je zdaj tisti drugi, ki se ni razvil le poslovil.

Shadow, nič bat. Vse je v redu. Ti znaki so tako zmedeni. Samo pozitivno probaj razmišljat.

Bumo, kako si kaj ti? Vse štima in gre po planih?

Bambi, kako o kaj tvoji trije otroci? Ubogajo in se crkljajo?

netka, februar je itak lep mesec in tudi zate bo. user posted image

Sulflinija, poznamo tole. Če prav vidim, je to pozitivni CB. A nam hočeš kaj povedat?user posted image  Čstitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Kicsi, super da je s tvojima dvema pikicama v redu. Pa že lepo rasteta. Super je pa tudi to, da ste  se že vse zmenili za carski rez, da dorečete kako in kaj, da boste vsi bolj mirni.

Blanč, kaj jaz to berem. Pa saj to je super. Bravo!!! user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  A vidiš, da smo imele vse prav, me smo tudi malo tet Pehte in kaj dobrega zvohamo.user posted image  Všeč mi je tudi, da si spremenila nazaj v super vijolično smejočo pošast in tvoj tiker je tudi prelep.

gigi, nič bat za ostale. danes so na tapeti samo tiste, zaradi katerih se veselimo, naše nove nosečke in tiste, ki so danes izvedele same lepe novice.user posted image

Miška, ne preveč delat. Boš vsa izmučena in bo premalo energije za strasno salso. user posted image

user posted image   user posted image  user posted image  user posted image Danes je en tako lep dan, pol lepih novic, da je kar veselje. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rdarci)
Neposredna povezava do sporočila: 596
3.12.2008 13:54:16   
lučka 25
mlinčka, šele zdaj sem opazila tvoj podpis. Pa sta res bili tisti dve štorklji namenjeni tebi oz. vama. user posted image

Vidiš, midva sva pa na dan ET videla na poti proti Postojni eno močno in eno šibko mavrico - tako kot je bilo z zarodki, ko pa sva prišla domov pa eno močno mavrico - tako kot se sedaj razij in raste ena pikica. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 597
3.12.2008 13:56:42   
lučka 25
Blanč, a si danes kaj ponovila CB tes, da ti pokaže še končno ta pravi +. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 598
3.12.2008 14:10:10   
Sulfinija
Punce kaj se bo pa sedaj zgodilo  mojo zaporedno številko?Miri morem javiti kajne?In če bo še rabila napotnico imam veljavno jo po mojem smao nazaj pokličem,kajne?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 599
3.12.2008 14:10:38   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: kajatina

Sulfinija in Blanč bravo. Čestitam obema. Super super novičke.user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem pa danes pričela z menopurjem in imam pregled 12.12.08 za folikelčke.
Še ankrat čestitke obema.user posted image

Bravo za menopur user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj gre pa zares user posted image . Pirček in jajčka, da bojo frnikolce lepo rasle user posted image

Podganca ti se pa nehi jokcat user posted image . Boš mela čist fajhtno tipkovnico user posted image

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?