lučka 25
|
Kruce, hvala za pohujšljivo kavao. anci banci, vesela sem, da je s pikico vse v redu in si sedaj videla srčka. Zdaj boš pa lahko bolj mirna, a ne? Se* imaš tudi ti že božično preobleko. In ot kaže ti j že božičkova ženkica prinesla lepo novico o zamrznjenčkih. mismis, ima pa danes polno energije. Že navsezgodaj bi akcijo. rdarci, za to ceno dobiš 6 škatel Prometriuma, 1 sprej Superfact in 2 škatli Menogona. Pa srečno v 1. postopku. A ha, vidim, da so ti punce že odgovorile. Tina, ni za kaj. sonček, ne nas strašit. Nič se še ne dogaja, kar reči svojemu , da mora še počakati. Reby, če najdeš koga, ki piše diplomske sporoči, ker jaz bi jo mojemu najraje sam, pa mi n pusti. Mogoče bo pa kateremu drugemu. mojsonček, otročke pogrešam. Tako, da sem jih šla včeraj malo pogledat, ko sem nesla bolniški list. So kar plezali po meni, ko pa sem šla jim pa ni blo nič jasno kaj se dogaja, kam grem. Izcedki pa so se sedaj umirili. Mislim, da se je zdaj tisti drugi, ki se ni razvil le poslovil. Shadow, nič bat. Vse je v redu. Ti znaki so tako zmedeni. Samo pozitivno probaj razmišljat. Bumo, kako si kaj ti? Vse štima in gre po planih? Bambi, kako o kaj tvoji trije otroci? Ubogajo in se crkljajo? netka, februar je itak lep mesec in tudi zate bo. Sulflinija, poznamo tole. Če prav vidim, je to pozitivni CB. A nam hočeš kaj povedat? Čstitam!!! Kicsi, super da je s tvojima dvema pikicama v redu. Pa že lepo rasteta. Super je pa tudi to, da ste se že vse zmenili za carski rez, da dorečete kako in kaj, da boste vsi bolj mirni. Blanč, kaj jaz to berem. Pa saj to je super. Bravo!!! A vidiš, da smo imele vse prav, me smo tudi malo tet Pehte in kaj dobrega zvohamo. Všeč mi je tudi, da si spremenila nazaj v super vijolično smejočo pošast in tvoj tiker je tudi prelep. gigi, nič bat za ostale. danes so na tapeti samo tiste, zaradi katerih se veselimo, naše nove nosečke in tiste, ki so danes izvedele same lepe novice. Miška, ne preveč delat. Boš vsa izmučena in bo premalo energije za strasno salso. Danes je en tako lep dan, pol lepih novic, da je kar veselje.
|