|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
2.12.2008 21:30:14   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ko smo že pri navijanju, pa dajmo navijati...

user posted image user posted image user posted image

Sreda, 03.12.
kajatina - UZ

Kajatina, želim ti, da ti jutrišnji UZ pokaže lepo rast foliklov in endometrija, da bo kmali sledila stopka

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

Ajsi, tebi pa želim najlepši pogled na pikico in seveda, da bo vse v redu s tabo in pikico

Navijam tudi jaz. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 476
2.12.2008 21:33:02   
Tina1
Pikovitka hvala. Tebi pa želim uspešen postopekuser posted image .
Netka hvala. Čestitam za datum in nov boj. Bravouser posted image

mismis semte mal sumla na mon-u da si ti. Ma jz mislm da bo pomlad ta prava za nas ki še čakamo.

sapi tudi tebi hvala. Jaz ti pa želim, da so te bolečine posledica nosečnosti. Če te preveč boli pejdi se pokazat, ne se matratuser posted image

gigi hvala, ma smo trmaste pa se ne damo.

bbpikica hvala za objemček in dobre misli. Vračamuser posted image in dobre misli tudi.

Bumo si se kej pomirila s črnimi mislimi?

Obi pošiljam ti en velik user posted image

zarja1 user posted image  za ET. Bomo navijali!!!!!!!!!

WP maš pa velko sranje v službi,ampak veš kako kako pravjo: k ma hudič mlade, jih ma poln kufer. Naj se vse dobro razvijeuser posted image

No, zdej sem vas obdelala, zdaj mam pa eno vprašanje oz. eno prošnjo:

Kje bi dobila, kupila, naročila maco? Če jo ma kera pa jo ne rabi, pa jo odkupim.

Najlepša hvala!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.12.2008 21:37:47   
lučka 25
Tina, piši Grethy na ZS. Ona ti bo vedela pomagat.user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 478
2.12.2008 21:40:25   
zarja1
Lučka, Sapi, Tina....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 479
2.12.2008 21:42:08   
lučka 25
Zarja, zate vse. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 480
2.12.2008 21:56:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Zarja, zate vse. user posted image

opica mala.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 481
2.12.2008 22:00:44   
baci
lep večer

zarja-bravo,to pa je lepi datum ko boš lulala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

povej mi kako dolgo pa potem čakaš na odmrznitev,ker nama je rekla uro ob 8.45 in kako dolgo pol čakaš
pa zanima me,če dajo oba zamrzjenčka odmrznit ali samo enega!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 482
2.12.2008 22:02:45   
baci
mismis-hvala da si me dala,tako hitro na seznamček,kaj bi me brez tebe!!!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 483
2.12.2008 22:07:28   
bbpikica
Čer, evo mene iz službe.

Obi se opravičujem ker sem te dopoldan izpustila. Mogoče se bo pa še kakšen folikelpojavil in boš tudi ti dobila svoj pozitiven testek pod smrekco.

Zarja bom že kar zdaj začela fajn pestke stiskat da boš dala pod smrekco najleše Božično darilo CB na katerem bosta dve ornk user posted image

Se že intenzivno na Božič pripravljate vidim Ledenka in Hedviga sta se že praznično oblekliuser posted image

Lučka tale tvoja ideja Z čestitkami in podpisi mi je pa res solzice priklicala je tko čustvena in praznična, jaz sem takoj za tak način obveščanja, boš še drugim maksimalno polepšala praznike. Kar se pa najinih eksperimentiranj tiče je pa to čist rezervni planuser posted image

WP kaj pa pozitivno razmišljanje? Dokler ni user posted image  je vse mogoče in december je itak mesec čudežev, pa še Miklavž je pred vrati, mogoče ima pa presenečenje za vajuuser posted image

Zarja normalno da si se prav odločila, za tvoje user posted image user posted image  se pa moraš mal spočit in pripravt.

Želvica dobila ZS. Hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 484
2.12.2008 22:30:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci

lep večer

zarja-bravo,to pa je lepi datum ko boš lulala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

povej mi kako dolgo pa potem čakaš na odmrznitev,ker nama je rekla uro ob 8.45 in kako dolgo pol čakaš
pa zanima me,če dajo oba zamrzjenčka odmrznit ali samo enega!

Baci zjutraj dobita le papirje za podpisat, pol pa prideš za transfer okrog 14. ure nazaj. Za število pa se odločita zjutraj. Držim pesti zate!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 485
2.12.2008 22:35:12   
zarja1
nič srčice jaz grem počasi user posted image bo jutri ura prehitro zvonilauser posted image .
Pa moram še do frizerja, ker imamo zvečer poslovno srečanje in ne bo več cajta.
Se beremo v potem četrtek, ko bom itak od utrujenostiuser posted image .

Lepe sanje pupe....

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 486
2.12.2008 22:54:29   
baci
aha,tako to zgleda! hvala zarjica

nočko vsem

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 487
3.12.2008 5:07:58   
Kruce Fiks
user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 488
3.12.2008 7:01:17   
anci banci
dobro jutro dekleta
da se vam javim... včeraj sem po UZ prišla domov nekaj pojedla in padla v posteljo
včeraj smo videli in slišali srčka kako močno bije in pikica je sedaj velika 1, 65 cm, reš je bil čist zadovoljen in je skoz ponavlju da sem pridna (moj dragi je bil pa čist raznežen ob pogledu na pikico)
danes imam pa "sestanek" z svojim ginekologom in mu bom sporočila veselo novico (še ne ve, ker sva se nazadnje videla maja) in  mu bom rekla da sem prišla po plavi "indeks"

navijam za danjašnje akterkeuser posted image user posted image user posted image  dobr opravte dekleta

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 489
3.12.2008 7:02:05   
anci banci
a ja ups.. sem pozabila

nuhalno imam 5 januarja

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 490
3.12.2008 7:04:32   
Reby

Sreda, 03.12.
      kajatina - UZ

Ledenka - pregled

Neposredna povezava do sporočila: 491
3.12.2008 7:06:10   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

dobro jutro dekleta
da se vam javim... včeraj sem po UZ prišla domov nekaj pojedla in padla v posteljo
včeraj smo videli in slišali srčka kako močno bije in pikica je sedaj velika 1, 65 cm, reš je bil čist zadovoljen in je skoz ponavlju da sem pridna (moj dragi je bil pa čist raznežen ob pogledu na pikico)
danes imam pa "sestanek" z svojim ginekologom in mu bom sporočila veselo novico (še ne ve, ker sva se nazadnje videla maja) in  mu bom rekla da sem prišla po plavi "indeks"

navijam za danjašnje akterkeuser posted image user posted image user posted image  dobr opravte dekleta

Super, čestitke!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
3.12.2008 7:58:25   
lana08
Dobro jutro!
Zanima me če ima katera za prodati/odstopiti Dabroston tablete. Namreč v lekarnah po Sloveniji se tega ne da dobiti. Če ima kdo naj se mi prosim javi na ZS.
lep dan vsem

Kruce ti imaš pa vedno hujšo domišljijo z jutranjo kavico user posted image

Mlinčkota super za dva srčka, Mlinčka ali so tebi predpisali kaj drugega namesto Dabrostona.

Toliko se spomnim, bom vas še malo prebrala pa še kaj napišem. Vidim pa da ste oz boste kmalu eni kar aktivni z zamrznjenčki. držim pesti!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 493
3.12.2008 8:21:04   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

kaj bo danes kaj akcije tukaj gor user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 494
3.12.2008 8:32:00   
Serendipity
Jutrooo,

lana - nam so zaradi tega predpisali Utrogestan (ali nekak tak) 3x na dan po 2 tabletki.

mišmiš - pa jutrooo je šeeeee - ti bi pa že akcijo? Predlagam petelinji zajtrk... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 495
3.12.2008 8:33:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

mišmiš - pa jutrooo je šeeeee - ti bi pa že akcijo? Predlagam petelinji zajtrk... user posted image user posted image user posted image

ne bo šlo, mojega ni doma, pride danes zvečer. Da bi pa po kakšnih sodelavcih skakala, mi pa žal noben ne potegne user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 496
3.12.2008 8:37:33   
Serendipity

ne bo šlo, mojega ni doma, pride danes zvečer. Da bi pa po kakšnih sodelavcih skakala, mi pa žal noben ne potegne user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

Hm .. nezavidljiva situacija ... Potem kakšen zunanji sodelavec tudi ne pride v poštev?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 497
3.12.2008 8:38:44   
Goldy
Lana- poslala sem ti zs, drugače pa lahko jemlješ tudi Utrogestan, če ga še kaj imaš. Vprašaj sestre na GK.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 498
3.12.2008 8:45:46   
mismis

user posted image  user posted image  user posted image  

Hm .. nezavidljiva situacija ... Potem kakšen zunanji sodelavec tudi ne pride v poštev?

tisti, ki bi prišel, ja danes tudi izven Ljubljane, pride šele zvečer domovuser posted image
Bo pa zvečer bolj veselo, ko pride naš domov. Če res drži, da te tale maca naredi še bolj pohotnega, se mi moj že zdaj smili.

< Sporočilo je popravil mismis -- 3.12.2008 8:46:51 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 499
3.12.2008 8:46:52   
rdarci
Pozdravljene,

januarja naju čaka prvi postopek ICSI. Dr.Reš nama je predpisal bele recepte za Menogon, Suprefact spray in Prometrium. Te greva iskat na Fernetiče, vendar imam problem ker si nisem zapomnila količin, na receptih pa ne znam razbrati. Zapomnila sem si edino da bo skupna cena za zdravila znašala okrog 300EUR. Ali mi lahko katera pove kakšne količine ste si nabavile.

Lp

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?