|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
2.12.2008 18:56:48   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lučka, ojla, kaj počneš ti?user posted image

Nič, malo bluzim sem in tja. Grem malo ven, pa spet malo po stanovanju pospravljam,... Danes me še nekaj zob daje, me tako skeli, da je joj. Upam, da bo jutri bolje in ne slabše. Mam pa zato bolj zaprta usta in posledično manj govorim, kar pa mojemu tudi občasno zapaše. user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.12.2008 19:06:15   
zarja1
ooooooooooooooj Lučka........helov.....

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.12.2008 19:14:50   
Pija76
Vas ni za sledit!
Upam, da so novice lepe!

Pikovit he he he, ti bom razložila kar pač vem, tega je pa malo, imam inštruktorco user posted image . Zdaj mi ni jasn zakaj je malo daril user posted image .

Mismis nisem nič slamnata, je doma k rit user posted image . Sej se bom še navadl. Kako si ti? Kmal bo štart a ne?

Gigi uffff, težka zame, sam sej vem da mi rajš to napišeš, kokr da nadure delam user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.12.2008 19:37:01   
Pija76
Mater me internet heca user posted image .

Zarja vidim, da je že vse spalnirano, BRAVO! Navijam že zdaj!!! Ti, kako pa že veš kdaj imaš ET? Jaz nisem vedla dokler mi ni jajc poču, pol pa +5 dni.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 454
2.12.2008 20:15:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarja vidim, da je že vse spalnirano, BRAVO! Navijam že zdaj!!! Ti, kako pa že veš kdaj imaš ET? Jaz nisem vedla dokler mi ni jajc poču, pol pa +5 dni.

sem na estrofemu in baje sluznica lepo napreduje in je to edin UZ, ki ga oni kot info rabijo za pingvinčke. Isto je blo pri prvem poskusu...dobiš celo terminski plan isto kot pri celem postopku ivf7icsi, tak da točno veš kako in kaj te čaka. Edino to bo spet, da zjutraj 11/12 morava do ambulante papirje vse podpisat, pol pa verjetno spet čakat do popolneva na odmrznitev in transfer.
Ti kr navijaj, te7vas vse full nucam!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.12.2008 20:26:29   
mismis
Zarja, kako sploh lahko podvomiš, da me ne bi navijale zate. ITAK navijamo za vse nas, ki smo tukaj gor, ki bomo tukaj gor, pa tudi za tiste, ki imajo to srečo, da jim ni potrebno biti tukaj gor.

Ajde Zarjica, pa sej veš, da bo december tvoj mesec...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.12.2008 20:30:42   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image user posted image user posted image

Pija, oj, pozdravček!user posted image

Lučka, upam,da mineuser posted image ...uf je to zoprnouser posted image ...enga metuljčka za lažje uriceuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.12.2008 20:31:33   
Sulfinija
Kaj mi nobena ne ve odgovoriti kaj Leonišče dela 24.12.Če se mi jutri vlije bom 24.12 mogla iti k sestri Blanki po zdravila pa mam v Leonišču izvide od spolno prenosljivih bolezni?Če 24.12 ne delajo bom pa mogla iti dan prej po izvide iz MS kriza?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.12.2008 20:34:13   
mismis
Ko smo že pri navijanju, pa dajmo navijati...

Sreda, 03.12.
kajatina - UZ

Kajatina, želim ti, da ti jutrišnji UZ pokaže lepo rast foliklov in endometrija, da bo kmali sledila stopka

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

Ajsi, tebi pa želim najlepši pogled na pikico in seveda, da bo vse v redu s tabo in pikico

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.12.2008 20:36:55   
Serendipity

Sreda, 03.12.
kajatina - UZ

Kajatina, želim ti, da ti jutrišnji UZ pokaže lepo rast foliklov in endometrija, da bo kmali sledila stopka

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled
jazzi - pregled

Ajsi, tebi pa želim najlepši pogled na pikico in seveda, da bo vse v redu s tabo in pikico

user posted image  Spet ''ukradla'' čudovito navijanje! Dajmo pupe!
jazzi - se mi zdi, da ti maš tudi pregled, mar ne? user posted image  Če ne pa pač navijamo, da bo bebika čim lepše rasla & se razvijala!  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.12.2008 20:37:32   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Kaj mi nobena ne ve odgovoriti kaj Leonišče dela 24.12.Če se mi jutri vlije bom 24.12 mogla iti k sestri Blanki po zdravila pa mam v Leonišču izvide od spolno prenosljivih bolezni?Če 24.12 ne delajo bom pa mogla iti dan prej po izvide iz MS kriza?

Sulfinija, žal ti ne znam povedati, ampak glede na to, da je 24.12. še kao normalni delovni dan znajo delati. Zakaj se pa ne zmeniš, da bi šla prej po zdravila, tudi če jo jutri dobiš. Saj postopek špikanja zdaj že poznaš. Saj jaz mislim, da bo tako, namreč če jo boš jutri dobila (kar seveda upamo, da je ne boš), boš itak poklicala sestro Miro in ona ti bo povedala, kdaj prideš prevzeti zdravila

Lahko pa pokličeš na oddelek SIII in vprašaš prijazne sestre za nasvet: 01 23 23 048

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.12.2008 20:45:19   
Sulfinija
Mismis,hvala za tvoj odgovor.Bom se kar z Miro zmenila ko se oreng vlije če se.Postopek špikanja le poznam kratkega sem lani mela le z gonalom.Letos mi je Zorn nekaj omenil dolgi postopek,upam da gre enako le da se bom večkrat piknila.Bom kar jutri mail v Leonišči pisala če delajo 24.12 po mojem morejo.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.12.2008 20:49:48   
Shadow

Sreda, 03.12.
kajatina - UZ

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

Ukradem še jaz to mega super navijanje! Držita se, punci!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.12.2008 20:51:50   
zarja1

Zarja, kako sploh lahko podvomiš, da me ne bi navijale zate. ITAK navijamo za vse nas, ki smo tukaj gor, ki bomo tukaj gor, pa tudi za tiste, ki imajo to srečo, da jim ni potrebno biti tukaj gor.

Mismis v navijačke svoje sploh ne dvomim.....lepo pa je, da vas pohvalim, ne?user posted image user posted image user posted image  Meni to full pomeni.....
Če pa rata Mismis ti pa obljubim zdaj da pridem v LJ na srečanje......

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.12.2008 20:53:58   
zarja1
Sulfinija pa kak čokoladek zravn nesi...saj veš praznično vzdušje je 24-ega povsod....user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 2.12.2008 20:55:10 >

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 465
2.12.2008 20:54:53   
zarja1

Sreda, 03.12.
kajatina - UZ

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

to popolnost pa si moram sposodit!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 466
2.12.2008 21:01:02   
sapi

Sreda, 03.12.
kajatina - UZ

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

Si bom tudi jaz sposodila tale navijaški ples .. uspešno jutri

Zarja torej si že blizu ... juuupppiii user posted image  ... boš imela božičkove otročke ...
Blanchi upam, da je vse ok s tabo ... mislim nate in moooččnnoo držim pesti ..

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 467
2.12.2008 21:02:55   
mismis
ojla Sapi

kako si mi ti? So se bolečine umirile?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.12.2008 21:05:54   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Sulfinija pa kak čokoladek zravn nesi...saj veš praznično vzdušje je 24-ega povsod....user posted image

Ha,ha komu je tole rekla.Saj veš da bom pa ne čokolado temveč kavico in domače pecivo mjami.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.12.2008 21:12:36   
sapi
mismis ni sreče, noč sem nekako preživela, danes me že cel dan boli, bolečina ni več ista kot včeraj in je podobna zvijanju kot pred M, sem že prav utrujeno od vsega , ker je res hudo ...

Neposredna povezava do sporočila: 470
2.12.2008 21:16:27   
mismis
Mogoče je pa prejšnja bolečina pomenila, da se je pikica vgnezdila. Sedaj imaš pa krče kot menstruacijo, za katere itak skoraj vse nosečke pravijo, da jih imajo.

Jaz še kar držim pestke zate user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.12.2008 21:21:25   
sapi
mismis hvala za pikapoke, bomo videli kaj bo na koncu vseh teh bolečin ... midva pikici vzpodbujava, da ostanejo pri nama, v petek ju še na njun prvi izlet za tri dni peljeva, ampak saj veš otroci so polni svojih muh user posted image  ...

Pa ti kako si, se že pripravljaš na pingite ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.12.2008 21:25:32   
ledenka
hvala za navijanje, punce user posted image user posted image user posted image  RVI!

kajatina, želim ti lep pogled na folikle user posted image user posted image user posted image

danes je House dan, zdaj ga mam na RTL, pol pa še na POP user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.12.2008 21:25:43   
mismis
Sapi, v bistvu se še nič kaj konkretno ne pripravljam, razen tega da oba pijeva čaje tete pehte, jaz jemljem še matični mleček, jutri bova pa oba še začela z  maco tabletami, ki mi jih je danes Gretka prinesla. To je to, nobenih posebnih priprav.

kam že greste na izlet, s spomnim, da greste z avtobusom, pozabila sem pa kam?

< Sporočilo je popravil mismis -- 2.12.2008 21:26:06 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.12.2008 21:29:29   
lučka 25
zarja, me že zdaj navijamo. Te pa držim za besedo, da ko vama (itak da zdaj) uspe, da prideš v LJ na srečanje.user posted image

Lara, nič bat, bo vse minilo. Jaz itak n obupam. Še mojega počakam, da pride domov s treninga, da da na bušija svoje čarobne roke in se po moško zmeni z otročkom, pa bo vse tipi top.user posted image

Sulflinija, upam da boš vse uredila kot je treba. Ker 24.12. je res normalen dan in upam, da se bo dalo vse urediti.user posted image

sapi, naj bodo te menstrualni krči znak user posted image , tko kot so bili tudi pri meni. Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo bolj držalo.user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?