lučka 25
|
Dober dan. baci, bravo az zamrznjenčke. Potem naj bo pa petek en lep dan, ko boš dobila otroke v trajno oskrbo. Najprej v bušija, nato pa v naročje. Kruce, hvala za kavo in ni za kaj (za info ). Zvezdica, dober zajtrk si pripravila. Ampak sem bila jaz vesela tudi tistega, ki mi ga je dragi pripravil. Bumo, pusti znake, ker ima vsaka drugačne. Mene ni nič špikalo, pa bolelo,k pa tudi trebuh je kar usahnil, dokler niso prišli prvi izcedki, ko sem zraven dobila še take krče kot pri . Ti samo razmišljaj, da so tvoji znaki pravi za . mismis, namen imam počakat do januarja, samo ne vem pa še če bom zdržala. Mal mam v mislih, da bova poslala voščilnie in se oba podpisala in zraven napisala še "najin dojenček, ki še raste v trebuhu" obi, potem pa bomo še toliko bolj stiskale pesti, da bo uspelo in se tako izogneta Pragi. dajamaja, lepo da si se oglasila. Upam, da boš doma kmlau prišla nazaj do neta. optimizem pa kar na veliko zbiraj k sebi, da ga bo za februarja več kot dovolj. netka, to pa je res vesela novica. se pravi, da greš že decembra na prvi zmenek. Anja, čestitam tudi tu. Vidiš, pa si se izognila postopku in kar naravno zadela strečko. bbpikica, vama bo uspelo že v postopku in ne bo potrebnih nobenih eksperimentiranj. zarja pa to je super. Boš imela test na predbožični dan, bo Božiček pustil dav lepa darilca. WP, jaz bi pa rada, da ti zamudi in to ne samo za par dni ampa kar za par mescov. lara, ti kar šibaj in lep dan tudi tebi. Vse ostale, tudi vam en lep, prečudovit dan. Naj bo še veliko lepih novic.
|