|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
2.12.2008 11:46:32   
mismis
Netka, super za datum in novo borbo.

Če meni ne uspe v januarju z zamrznjenčki, bova februarja skupaj trepetali. Jaz imam posvet pri dr. D-ju 10.02.2008 sicer popoldne, kar mi je čudno, ker nisem samoplačniško.

Mogoče me bo pa peljal potem še na kavo user posted image user posted image user posted image  

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 401
2.12.2008 11:47:39   
Bumo
user posted image user posted image user posted image zdaj pa se mi samo še user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 402
2.12.2008 11:47:52   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška bom probala neki zrihtat...Upam, da rata. Če bo Kajši Greto prpelala, naj še Dajči..jo bom obvestila.

super, samo še Kašji moram na forum dobiti, da izdava uradno povabilo.
Z Gretko sem se pa jaz kake pol ure nazaj o tem menila in se jim ravno takrat začne dopust, tako da je frej in bi lahko prišla s Kajši

in Žižek, probaj zrihtat, kakšno je to praznovanje r.d. brez tebe user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 2.12.2008 11:48:33 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 403
2.12.2008 11:54:24   
gigi1
Miška sam ti mi ne jokcat user posted image . Veš, da bom nardila vse, da pridem. Tvojega RD pa res ne mislim zamudit user posted image

Bumo sem vedla, da rabiš sam določeno dozo RRa. Smo k droga, user posted image  user posted image  user posted image  ni dobro, ko pade nivo v krvi user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 404
2.12.2008 11:56:39   
Bumo
ja..user posted image hvala vam punce, res ste zlate user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 405
2.12.2008 12:12:21   
zarja1
Evo mene nazaj......sluznica lepa, 10 mm.
ET imamo 11/12 in lulamo 24/12.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 406
2.12.2008 12:18:10   
gigi1
Zarja JUPIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo user posted image  user posted image  prinesel user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 407
2.12.2008 12:19:59   
mismis
Zarja, srce moje, full lepa novička. te bo veseli mož ho ho ho obiskal in prinesel PLUSEK user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 408
2.12.2008 12:24:03   
hedviga
Juheeej Mlinčki! Čestitke k dvema!user posted image user posted image user posted image
Sem kar malo podoživela svoj prvi UZ...in se mal pojokcala...user posted image  

Mi smo pa včeri začeli hodit v šolo, moj z mano, na ta dolg predavanje... Svašta!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 409
2.12.2008 12:34:05   
zarja1
Mismis in Gigika kolk vaju lubčkam!!!!!!!!

pa sve ostale zveste moje navijačke!!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 410
2.12.2008 12:36:13   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Evo mene nazaj......sluznica lepa, 10 mm.
ET imamo 11/12 in lulamo 24/12.user posted image user posted image user posted image

Uuuuuuuuuu, Zarja, jaz pa vem, kaj te bo pod smrekico čakalo!!! user posted image

Navijam, navijam!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 411
2.12.2008 12:37:06   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

user posted image user posted image user posted image zdaj pa se mi samo še user posted image user posted image user posted image .

No vidiš, Bumo, pa so te punce porihtale! user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 412
2.12.2008 12:38:52   
Shadow
Netka, fuldabest! user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 413
2.12.2008 12:43:12   
sonček33
Netka - super duper odločitev, super duper fajn, da je datum že tako hitro..in ja, seveda greš direkt spet na seznam.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 414
2.12.2008 12:43:56   
sonček33
Zarja ma super datum testka. Jupi!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 415
2.12.2008 13:44:15   
netka34
Brjavo Zarjaaaa!! user posted image He he, že vidm, kako mi bo cajt letel, ko bom navijala za vas in trepetala z vami...user posted image

user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 416
2.12.2008 13:45:27   
Sulfinija
Punce nujno kaj Leonišče 24.12 normalno dela?Ker si bom mogla dvigniti izvide tam?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 417
2.12.2008 13:46:00   
womanpolice
Živjo...

Najprej MISMIS... te morm popravit... je že kr TRETJI ICSI (pisala si drugi...)... user posted image

MLINČKOTA... res lepa zgodba... in čestitke za kar dve pikici...

ŽELVICA99... IN OSTALE... Hvala za želje glede službe...

TINA1user posted image

GIGI... stvar je precej bolj resna... lahko dobim tudi disciplinsko.... Tolk se trudim, da vse naredim temeljito, odgovorno, itd. potem pa tole... Upam, da se ne bo tkole končalo...

Tole policijsko delo je res stresno... Prvič odkar sem v policiji, sem dobesedno občutila posledice stresa.Od petka me že tko želodec boli...
Pa ne morm nič za to....

Kaj vam naj napišem? Nič se drugega ne dogaja... V soboto sem bila na rojstnem dnevu od nečaka (prvi rojstni dan).. spet polno otrok okrog mene... ja.........
V četrtek imam podelitev diplome, in ker je ob takšni uri (ob 13. uri ) skoraj nihče ne more priti na podelitev.. še moj si je komaj uredil, da bo tam... Mislim, kje te ure najdejo... pa ja vedo, da je folk v službi...
Oblekla bom pa kr tisti nov krilni kostim, katerega mi je tašča kupila, saj je res lep, eleganten.... frizuro in make-up bom pa kr sama ustvarila (v prostem času rada strižem, barvam, delam frizure, itd.  - samouk)... Drgač se pr nama nič novega ne dogaja. Čakamo na nov postopek, pridno jemo tablete, pijemo čajčke od Tete Pehte (malce manj pridno zaradi moje službe), ta teden pa še grem po čaj krvomočnice za mojo prekrvavitev (katero imam slabo). A katera ve, ali je še kaj drugega za boljšo prekrvavitev?
Zdajle dva dni sm kr nekaj lena... nič se mi ne da... generalno čiščenje hiše me še čaka.... Čakam, da bom dva dni skupaj prosta, saj teh 140 kvadratov kr vzame veliko časa. Moram še dokončati čestitke za Božič in Novo leto, katere izdelujem sama (se mi zdi bolj osebno, če vanje vložiš sebe, svoj trud)...
Drgač kaj drugega se ne dogaja... Služba in dom... to je moj vsakdanji urnik.

Bozza, dans zvečer ti pošljem ZS.

To naj bo zaenkrat vse..

Prav vse lepo pozdravljam... ne bom naštevala, ker bom zihr katero/ega pozabila, in potem je nepotrebna "zamera". Rada vas imam!

lp

SONČEK33 dolg se že nisva "slišali"... lp

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 418
2.12.2008 13:47:50   
obayifo
netka user posted image user posted image to! brzinsko!

zarja user posted image user posted image lepe številke!

upam, da se bo moj folikel kej zmigal (pa še kakšnga zraven dobil), da gremo 8.12. po plavalčke in pol bova na isti dan lulale user posted image

božiček bo pa letos pluske nosu!!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 419
2.12.2008 13:54:24   
womanpolice
Pozabila sem na Zarjo1-- DRŽIM PESTI!!!

Netka.. mi se pa "vidimo" v naslednjem boju v februarju, katerega že nestrpno pričakujem...

PUNCE... Dans se mi je sanjalo, da sem delala test in je bil..... negativen.... Pa vam povem, da v tem času sploh ne razmišljam o tem... Mogoče je bilo krivo to, da sem zaradi besed "teta Pehte" včeraj hotela kupiti test, pa sm si rekla "Ne, ne boš ga kupila! Zamuja šele dva dni in tebi itak zamuja po par dni... ne boš ga kupila ampak boš lepo počakala na user posted image "

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 420
2.12.2008 13:59:10   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarja JUPIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo user posted image  user posted image  prinesel user posted image user posted image user posted image

Zarja, super!!!user posted image user posted image user posted image  Krasno!!!! Že sedaj skačem in navijam!

Netkič, ma kako lepo, sem res vesela, da si tko hitro dobila...vidiš lepotička, še so angelčkiuser posted image user posted image user posted image
Šibam, srčice moje, lep dan še naprejuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 421
2.12.2008 14:08:17   
lučka 25
Dober dan.

baci, bravo az zamrznjenčke. Potem naj bo pa petek en lep dan, ko boš dobila otroke v trajno oskrbo. Najprej v bušija, nato pa v naročje. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kruce, hvala za kavo in ni za kaj (za info user posted image ).

Zvezdica, dober zajtrk si pripravila. Ampak sem bila jaz vesela tudi tistega, ki mi ga je dragi pripravil.user posted image

Bumo, pusti znake, ker ima vsaka drugačne. Mene ni nič špikalo, pa bolelo,k pa tudi trebuh je kar usahnil, dokler niso prišli prvi izcedki, ko sem zraven dobila še take krče kot pri user posted image . Ti samo razmišljaj, da so tvoji znaki pravi za user posted image . user posted image

mismis, namen imam počakat do januarja, samo ne vem pa še če bom zdržala.user posted image  Mal mam v mislih, da bova poslala voščilnie in se oba podpisala in zraven napisala še "najin dojenček, ki še raste v trebuhu"

obi, potem pa bomo še toliko bolj stiskale pesti, da bo uspelo in se tako izogneta Pragi.

dajamaja, lepo da si se oglasila. Upam, da boš doma kmlau prišla nazaj do neta. optimizem pa kar na veliko zbiraj k sebi, da ga bo za februarja več kot dovolj.

netka, to pa je res vesela novica. se pravi, da greš že decembra na prvi zmenek. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Anja, čestitam tudi tu. Vidiš, pa si se izognila postopku in kar naravno zadela strečko. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

bbpikica, vama bo uspelo že v postopku in ne bo potrebnih nobenih eksperimentiranj.user posted image

zarja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa to je super. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Boš imela test na predbožični dan, bo Božiček pustil dav lepa darilca.user posted image

WP, jaz bi pa rada, da ti  zamudi in to ne samo za par dni ampa kar za par mescov.

lara, ti kar šibaj in lep dan tudi tebi.user posted image

Vse ostale, tudi vam en lep, prečudovit dan. Naj bo še veliko lepih novic.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 422
2.12.2008 14:09:51   
womanpolice
Lučka25 iz tvojih ust... saj veš kam... ampak pr mojemu je možnost nekaj takšnega 1:1 000 000user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 423
2.12.2008 14:10:28   
womanpolice
Nč, čaka me gora posode... potem pa še kosilo kuhat... dve vrsti... ker sm jst na ločevalni... user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 424
2.12.2008 14:10:45   
cati
Zarja čestitam za lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Dilema - ime
Janjikaaaa

Kdo bo dojenčku izbral ime?

Oba s fantom (86%)

Vztrajala bom pri svoji izbiri, ker je najboljša (3%)

Fant/mož vztraja pri svoji izbiri in ne popusti (3%)

Vseeno mi je, odločitev prepustim fantu/možu (6%)

Fantu/možu je vseeno, tako da se še odločam (2%)

Mama/prijateljica/sestra/.... (1%)

Število vseh glasov: 187

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!