|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
1.12.2008 21:58:09   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarja, garačica moja, kakšna omaka je padla zraven?user posted image  Ju3 navijam za UZ!user posted image

tunauser posted image ..............ni blo za kaj več cajta......opažam, da sem zadnje cajte sam na testeninah.

Srčica, čuvaj se! To ni dobro, da nimaš časa jest..-boli te za vse, vzemi si čas za hrano, prosim. Nihče ti ne bo hvaležen tako, kot bi si zaslužila, verjemi! Objemček in lubčka za lahko noč in lepe sanje!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 351
1.12.2008 21:58:40   
sapi
Lulam ok, žlička kot bi na trenutke hotela biti pekoča, diham mogoče malo čudno, lahko tudi zaradi bolečine ... ko sedim čutim trebuh, ko mi pritiska torej je malo povečan ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 352
1.12.2008 22:00:38   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Punce mene pa danes tako boli, sedaj pa ne vem več ali so to predmenstrualne bolečine ali kaj dreugega, sem že čisto zmešana od teh znakov ... pa me zanima kakšna je bolečina ob hiperci, če se jo da opisati seveda ... koliko časa ste čakale preden ste se šle pokazat .... močna sicer nisem, vendar se mi trebuh takoj napihne čim kaj pojem tako, da ne morem vedeti ali je napihnjen kaj več kot običajno ..

Ko bi ti vedla kako pomagat, pa nimam kaj pametnega za svetovat. Za vsak slučaj veliko pij, pa še vedno pazi na hitre gibe in ne dviguj težkih stvari.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 353
1.12.2008 22:04:43   
lara light
Sapi, al je HS al ni, prvo : PIJ VELIKO VODE!
pomagaj si s tem linkom: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

Če ju3 ne bo bolje oz bolečine še hujše, pojdi na GK vprašat.
In kot pravi Lučka, počivat!user posted image user posted image user posted image
Nič paničarit, nič iskat prave znake, ker jih ni. Drži se! Vse bo ok!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 354
1.12.2008 22:08:02   
sapi
Pijem veliko tako, da tu ne bo panike ... vendar me res hudo boli, ko sem se peljala z avtom sem čutila vsako izboklino ... Zarja, Lučka, Lara hvala vam za vse nasvete upam, da bo jutri že brez bolečin ..

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 355
1.12.2008 22:09:19   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torek, 02.12.
Zarja1 - UZ
Obayifo - UZ
user posted image user posted image user posted image

Torek, 02.12.
kicsi - NS
anci banci - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za jutri!!!

user posted image user posted image user posted image  Navijam tudi jaz. user posted image user posted image user posted image

Punce, dobro opravite.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 356
1.12.2008 22:13:12   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Torek, 02.12.
Zarja1 - UZ
Obayifo - UZ

Torek, 02.12.
kicsi - NS
anci banci - UZ

Držim pesti za jutri!!!

user posted image user posted image user posted image  Navijam tudi jaz. user posted image user posted image user posted image

Punce, dobro opravite.

Tudi jaz močno navijam, uspešno jutri

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 357
1.12.2008 22:23:07   
pikovit
Sapi ti se kar pojdi pokazat.Ziher je ziher.
Mismis velja.Samo 19 jaz ne morem,20 pa lahko ;)
Kajsi ko boš ravno pri Mismis,se pa še pri meni oglasiuser posted image Da probamo še pri nas.
Larči sem mu zagrozila z 3 možmi,mogoče bo to kaj pomagalouser posted image
Lučkica sem ful vesela zateuser posted image .Si že videla slike iz Zanzibarja?Bi te prosila za njen mail,ker sem ga izgubila.Pa nič ji ne povedat,da sem ga izgubilauser posted image Kaj pa veselo novico si že povedala?

Babnice lahko noč vam želim

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 358
1.12.2008 22:44:51   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Lučkica sem ful vesela zateuser posted image .Si že videla slike iz Zanzibarja?Bi te prosila za njen mail,ker sem ga izgubila.Pa nič ji ne povedat,da sem ga izgubilauser posted image Kaj pa veselo novico si že povedala?

A veš, da še nisem? Brat jih je že, do mene pa še niso prišle.user posted image  Za novico pa še nisem povedala, tudi niso vedeli za postopek. Bova januaja povedala. Za mail bom pa morala mal pobrskat, ker ne vem če ga nisem jaz tudi zgubila. Bom probala zrihtat.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 359
1.12.2008 22:45:12   
bambi75

Torek, 02.12.
Zarja1 - UZ
Obayifo - UZ

Torek, 02.12.
kicsi - NS
anci banci - UZ

Držim pesti za jutri!!!

Punce, dobro opravite.

Pa še jaz.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 360
1.12.2008 22:51:23   
gigi1
Oj pupe in fantje

Čist ste me zmedli s tolkimi posti user posted image

Mlinčkota sem kar malo pojokcala ko sem vaju brala user posted image

Tinči jetrca verjetno res ne pomenijo nič dobrega user posted image  Močna pupa si. Gremo naprej, vojna bo naša prej ali slejuser posted image

Se*, Bumo, Shadow... glede utropizderaja...Na GK ga jemljemo prve 2 (ali 3 user posted image ) dni oralno, da se telo navadi na progesteron, potem pa podvozno (Shadow, a si ti to provalila? Dobra user posted image ). Na dan ET ga zjutraj ne vzamemo. Stvar je v tem, da ga želodčna kislina veliko uniči (torej na poln želodec ga je še slabše vzet) in se ga veliko manj absorbira kot vaginalno. Pa še stranski učinki ob oralnem uživanju so bogati user posted image . Toplo priporočam vtikanje v podvozje.

Dejzika srce moje. Končno mi je ratalo tud un post prebrat in.... sem ti kar na ZS napisala

Miška moj je doma in je že zaspal, ker je utrujen za pop...

Sapi men tole bolj diši po začetnih nosečniških težavah, kot po hiperci. Lahk se motim, ker je nisem imela...sem bila pa noseča in so bili pribl. isti znakci user posted image

Podganca moja a si kej vriskala dans user posted image . te kar vidim, ko si prebrala novičke.

Blanči a si ponovila lulanje in spet user posted image ? Ma jaz ti kar čestitam user posted image  user posted image  user posted image

Pija kar poglobi se. Boš mogoče farbenblint glede barve las user posted image

Zarjica še jaz te lubčkam.

Želvi user posted image  user posted image  user posted image  pripravi se, da te ne bo kap tko k Mlinčkote dans user posted image . Tale BHCG pa že res kaže na user posted image  user posted image
Za utro... če ga pozabiš vzeti. Vzemi čimprej in ne podavjat doze. Malo bolj na kratko daj..na 5-6 ur, pa se ti bo izšlo.

Abra kje si??????

Nokica ti si naš sonček user posted image

Šuki a si še kar v mama hotelu? A boš kar do frizerja ostala?

Shadow fidiprotekt kapsule koštajo cca 6 EUR. Dobiš jih v lekarni. Vsebujejo pa vse, kar rabijo plavalčki in je dobro, da jih lubi jemlje 3 mesece pred punkcijo. Pa vi2 tega itak ne bosta rabla.user posted image

Ne bit hude tiste, ki vas nisem omenila, sam časa mi zmanjkuje in grem se mal k mojemu stiskat user posted image ...mislim pa na vse in vas lupčkam za lahko noč

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 1.12.2008 22:55:34 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 361
1.12.2008 22:52:12   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Torek, 02.12.
Zarja1 - UZ
Obayifo - UZ

Torek, 02.12.
kicsi - NS
anci banci - UZ

Držim pesti za jutri!!!

Punce, dobro opravite.

Pa še jaz.

In jaz user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 362
2.12.2008 0:19:56   
baci
lep večer

no naj vam povem,da greeeeemooooooo po zamrzjenčkeuser posted image v petek,huurraa!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 363
2.12.2008 0:21:04   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

A napišeš prosim še meni, kaj si počela? Pliiiiiis??

Želvi dej prišepni še meni plisssssss. Da pade takoj akcija, pa da se nalezemo user posted image in user posted image user posted image od tebe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 364
2.12.2008 0:24:10   
bbpikica
Tina žal mi je da ni uspelouser posted image  ampak tako se govoriuser posted image ti si prava RR-jevka,en velik objemček pa koš lepih misli ti pošiljam.

DaisyE lepo da si se oglasila. Men je blo kr mal žalostno tle na RR ko te ni blo. Bojne plane boš pa delala ko boš pripravljena za to. Zdaj pa sam s polnimi pljuči uživaj v veselem decembru.

Mismis ti vse tko lepo preštudiraš in splaniraš. Mogoče pa res preveč spedenana hodš k dr.D pa zato mal zavlačujeuser posted image user posted image

Se* čestitke za dve pikice

Mlinčkova družina vajine poste je bilo pa danes tako lepo brati. Kar solzice prišle na okice, ja saj jaz bi tud vprašala če je ziher že za enga. Kolk sm pa vesela za vaju in kolk vama in vsem ostalim ki jim je uspelo privoščim srečo.

Želvica tale tvoj bhcg men zlo na dva dišiuser posted image  bomo 15.12. ponovitev Mlinčkine zgodbice braluser posted image  A bi še men poslala ZS o taktiki ki si jo v tem postoku mela prosimuser posted image

Goldy kdo bi verjel da ti bo tolk bejb kdaj fouš bruhanjauser posted image user posted image , ja vidiš kako se to vse smešno obrne. Želim da te slabosti čim prej zapustijo in boš lahko nemoteno uživala v svoji sreči

Sulfinija naj se ti čim prej vlijeuser posted image  potem pa veselo v nov boj

Blanč dokler se user posted image zares ne vlije velja da si nosečka sploh če test kažeuser posted image , tko da nč slabih misli sam dobre

Pa da slučajno ne pozabim navijat za jutri si bom kar tole sposodila

Torek, 02.12.
Zarja1 - UZ
Obayifo - UZ

Torek, 02.12.
kicsi - NS
anci banci - UZ

Baci hura za petek in zamrznjenče

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 365
2.12.2008 0:25:11   
baci
mismis-tako da me lahko daš na seznamček,da boste z mano navijale,prosim!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 366
2.12.2008 5:14:49   
Kruce Fiks
Dobro jutro!
Naj se dobra volja nadaljuje!
user posted image
Lučka hvala za info...

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 367
2.12.2008 6:23:11   
Zvezdica
Morgen

Jast pa vas nahranim in grem otroka budit (danes izredne razmere) moramo vstat pred osmo in jeuser posted image

http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 368
2.12.2008 7:15:51   
Serendipity
Navijam za današnje akterke!

& I just came to say:

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
2.12.2008 7:28:30   
Reby
user posted image
Torek, 02.12.
Zarja1 - UZ
Obayifo - UZ
Torek, 02.12.
kicsi - NS
anci banci - UZ
user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.12.2008 8:13:25   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

user posted image
Torek, 02.12.
Zarja1 - UZ
Obayifo - UZ
Torek, 02.12.
kicsi - NS
anci banci - UZ
user posted image

Jutro,
to si pa zako lešo nardila,da se moram obvezno še jaz spodi podpisat.
Kako ste danes punce?
Jaz mam ful bad feeling. Včeraj ste vse ful pisale o izcedkih, jaz nič nimam,
trebušček ni več tak, kot je bil po punkciji, vsak dan se ful boljše počutim,
nobene napetosti več ne čutim, pika me več nič, tudi pod rebri ne....se mi zdi, da bom kamlu spet na čakalni dobiuser posted image  .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.12.2008 8:51:34   
mismis
dobro jutro džezeri...

Sapi, upam da tvoje težave pomenijo nosečnsoti in ne kaj drugega

Baci, super da grep v petek po otroce, seveda bomo navijale zate. Na seznam te dodam pa takoj, ko ga bom ažurirala

Pikovit, seveda da 20.12., petek tudi meni ne ustreza, ker imam v soboto zjutraj izpit z user posted image

Žiži, lepo da je tvoj prišel domov, lepo ga cartaj, preden ti spet kam uide

bbpikica, sem tudi jaz že razmišljala o tem, naslednjič pridem na obisk k dr. D v trenerki in supergah, pa da ga pol vidimo user posted image user posted image

Lučka, podobno zgodbo s kužijem imam, ko mu je spodrsnilo na ledu. Revežu čisto nič ni bilo jasno. A ti misliš pa do januarja počakati preden poveš veselo novičko

Netka, hit povej, mene bo razganalo od radovednosti

Kruce, hvala za coffee, je bila prav tako okusna, kot zgleda

Bumo, ne panike delati, saj veš, da je pri vsaki drugače. Sprosti se, pa bo

< Sporočilo je popravil mismis -- 2.12.2008 8:52:06 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 372
2.12.2008 8:55:38   
Shadow
Jutro, lubike!

Danes pa sem potegnila to spanje v nekulturne ure, glede na to, da ponavadi vstajam ob 5.30. No, vsaj ko hodim v službo.

Bumo, dragica, lepo te prosim no, ne imej takih črnih misli!!! Mislim da je za to še veliko prezgodaj, saj si komaj šla po pikico! Jaz tudi nimam nobenega špikanja, nimam napetega trebuha in nič drugih posebnosti, pa še zdavnaj nisem obupala! Boš videla, te bodo punce tukaj danes zelo pošteno okregale in prav je tako! Če pa rabiš vsakdanjo dozo optimizma, pa jo boš tukaj zagotovo dobila! Tako da globoko vzdihni in gremo dalje!

Netka34, kje je presenetljiva novička???

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.12.2008 9:05:52   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Jutro,
to si pa zako lešo nardila,da se moram obvezno še jaz spodi podpisat.
Kako ste danes punce?
Jaz mam ful bad feeling. Včeraj ste vse ful pisale o izcedkih, jaz nič nimam,
trebušček ni več tak, kot je bil po punkciji, vsak dan se ful boljše počutim,
nobene napetosti več ne čutim, pika me več nič, tudi pod rebri ne....se mi zdi, da bom kamlu spet na čakalni dobiuser posted image  .

Bumo, te bom kr po riti, kakšne maš. Jaz sem mela zadnjič prvi dan po punkciji par pikic, zdej pa tud nimam nič izcedka. Mene trebuh oz, jajčniki še bolijo, tu pa tam me pikne, drugače sem pa tud že dosti bolje. Ne imet črnih misli, ne smeš!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 374
2.12.2008 9:07:45   
sonček33
Netka  - z novico na dan!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?