|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
2.12.2008 9:08:35   
Bumo
Mismis,Shadow, saj vem,da si eno brco  v rit zaslužim. Pa ponavadi sem ful dobrovoljček, že zato k z samimi dedci delam v službi in mi niti ne pustijo druge izbire, pač smo vse punce v postoških res z dušo in srcem in pol se sekiraš, pa misliš na vse bedarije,ker te je strah neuspeha..pa saj ena stran mi pravi ,da bo, sam po drugi pa nič preveč ne verjamem..ma saj bo..če ne sedajpa enkrat drugič....mamo polno nosečk na forumu, torej je mogoče. lupčka vsem

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 376
2.12.2008 9:10:07   
Bumo
reby, tudi tebi hvalauser posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 377
2.12.2008 9:14:56   
obayifo
jutro, vidim da od netke še nič....
zarji se tut še ni oglasila, upam, da bo bolš opravla na UZ kot jaz
ta mesec smo švohceni... endom.ful tanek, levo en folikel 11mm (prejšnji mesec smo mel tak čas enga 17 in enga 18), tako da IUI v petek odpade. pa tko se mi je fino zdelo, da bom lahko čez vikend počivala...
sem pa reša vprašala, kaj bomo naprej, k je to že 4.IUI, pa je reku, ja pol je pa konc! pol pa sam še praga...
tako da zdej še posebej močno upam, da bo kej zraslo na počas pa zihr, da bo notr kakšn dobr jajček in bo božiček prnesu user posted image , druzga itak ne bo nosu, ker bova bankrotirala

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 378
2.12.2008 9:15:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci

lep večer

no naj vam povem,da greeeeemooooooo po zamrzjenčkeuser posted image v petek,huurraa!!!

bravo srčica- Držim pesti, da se oba primeta!!!!!!! Super, sem vesela!!!!!user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 379
2.12.2008 9:20:20   
zarja1
Bumo, jaz te bom res po riti pa kr z kako debelo palco. Glej jaz sem bla ziher, da bom noseča. Ja me je blo strah, samo filing je bil pa full pozitiven. Le zakaj ne bi bila noseča? Če so bli tako lepo razviti zarodki...pol pa tako razočaranje...pa jok....pa neutolažljivost. Na filing ti kar lepo pozabi, prevečkrat si ga napačno razlagamo. Le pogumno lulaj, ko bo cajt. Me smo s tabo.

Netka jaz sem celo noč nate študirala...kje si zdaj z novičko??????????Halo!!!!!!

Ostalim srčicam pa en lubček.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 380
2.12.2008 9:58:55   
dajamaja
Drage babnice!

Toliko, da vas pozdravim, potem se pa spet vrnem v informacijsko osamo. Doma neta še vedno nimamo, v službi nam pa sledijo kje srfamo. Eno z drugim, ne morem vam sledit ker drvite po straneh ... Mislim na vas in za vse tudi navijam!!!!
Jaz sem iz ta hujšega (menda) ven in zbiram optimizem za februar (moja draga Gigi ga s šaflo meče name CMOK). Na naslednjem srečanju (če bo le datum ugoden) se vam pridružim, da zvem kako ste ve.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.12.2008 10:03:47   
lara light
O, Dajamaja, lepo te je brat in vedet, da si z eno nogo že v februarjuuser posted image ...z Gigiko blizu bo vse lažje! Bodi fajn in pridi še, ko utegneš!user posted image

Dobro jutro, dober dan! Evo mene iz brlogauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.12.2008 10:06:17   
Bumo
Zarjauser posted image , dobro zrihtaj danes.
Punce hvala za tolažbo, res ne vem,kaj mi je.
Dajamaja, lepo ,da si se nam oglasila.
Ve Lj se srečujete,lepo to. Ful rada pogledam one slike nazaj s pircki,
me kar zanese nazaj v studijska letauser posted image
A bi sem me Mb babe tud kdaj kaj srečale?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.12.2008 10:35:42   
netka34
jUTRO pupke moje drage!

Jutranjemu sprehodu z mrcinami je sledilo kofetkanje z veliko čveko, tko d evo mene...
Vidm d ste že večinoma pridne, druge ga pa na moj način sračkate!!(ane, Bumo??ti ti!!user posted image )

< Sporočilo je popravil netka34 -- 2.12.2008 10:36:33 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 384
2.12.2008 10:36:12   
Serendipity
Kopiram tele poste...

a)
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Bumo, dragica, lepo te prosim no, ne imej takih črnih misli!!! Mislim da je za to še veliko prezgodaj, saj si komaj šla po pikico! Jaz tudi nimam nobenega špikanja, nimam napetega trebuha in nič drugih posebnosti, pa še zdavnaj nisem obupala! Boš videla, te bodo punce tukaj danes zelo pošteno okregale in prav je tako! Če pa rabiš vsakdanjo dozo optimizma, pa jo boš tukaj zagotovo dobila! Tako da globoko vzdihni in gremo dalje!

b)
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Bumo, te bom kr po riti, kakšne maš. Jaz sem mela zadnjič prvi dan po punkciji par pikic, zdej pa tud nimam nič izcedka. Mene trebuh oz, jajčniki še bolijo, tu pa tam me pikne, drugače sem pa tud že dosti bolje. Ne imet črnih misli, ne smeš!

c)
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Bumo, jaz te bom res po riti pa kr z kako debelo palco. Glej jaz sem bla ziher, da bom noseča. Ja me je blo strah, samo filing je bil pa full pozitiven. Le zakaj ne bi bila noseča? Če so bli tako lepo razviti zarodki...pol pa tako razočaranje...pa jok....pa neutolažljivost. Na filing ti kar lepo pozabi, prevečkrat si ga napačno razlagamo. Le pogumno lulaj, ko bo cajt. Me smo s tabo.

.. za razlogom, da se podpišem! Bumo! /smijlikigrdogleda!!!!/ optimizem, pupi, ok? user posted image

Ja, me mariborske (slabo organizirane, asocialne, naj nadaljujem s šinfanjem??? user posted image ) pupe - bi se tuj lahko srečale kdaj. Ker ste take face, da bi bilo res fajn spoznati vas! user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
2.12.2008 10:42:29   
Shadow

A bi sem me Mb babe tud kdaj kaj srečale?

Ja, res bi se lahko. Saj nekatere se že (vsaj na videz) z UZ-jev poznamo, pa bi se lahko še dejansko spoznale. S predlogi na dan!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 386
2.12.2008 10:47:37   
netka34
No, preidimo k stvari, d jih ne bom še fasala!user posted image

Resnično vam povem, d si  nism mislna, d bom sploh prišla h sebi...
user posted image user posted image user posted image
Pa sem včeraj neki pisarla po mejlih, in sem poškilila, če mam js sploh še mail za se naročit za nov postopek....
Pa sm ugotovila, d ga mam, in to oba...(poglej poglej, kako prav je prišlo tudi za pomoč mismis!!user posted image )

Mah kruc, če sm že tle, pošlem prošnjo za naročilo za dr. D....
Sploh ne vem, kaj rečt, kaj si mislt, ma sm v roku 4ih minut dobila oba odgovora. Od s. Mire,  in z naročanja....

Mam že številko in datum!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

19.12.2008 zmenek z dr. D-jemuser posted image user posted image user posted image
(a to pomeni d se že dogaja, in me date že na aktivno za 4. ICSI-Lj, dr. D?????)user posted image

A je lepo presenečenje? Meni je kar srček poskoču!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep dan, poln presenečenj!!user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil netka34 -- 2.12.2008 10:50:18 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 387
2.12.2008 10:52:41   
pika.po
Ej Netkič naš, ti si res ena velka faca! user posted image

Boš vidla, tole bo pa zmagovalna spomladanska kombinacija!   user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pika.po -- 2.12.2008 10:53:47 >

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 388
2.12.2008 10:55:02   
Serendipity
Neeeetkaaaaaaaaaaa! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Super! Uh, kak bo to super hitro! Držim pestke! user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 389
2.12.2008 11:00:04   
miska73
Pupe moje, anja31 se je javila z novico

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3459699

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 390
2.12.2008 11:12:38   
gigi1
Daan

Da vas na hitro pozdravim...

Bumo ok.rcam. Kje je un smajlikidrugegaponagirititepe? Veliko nosečk je tle gor ja in vse bomo prej ali slej. Močno verjamem, da boš med tistimi prej. In POZABI NA ZNAKE!!!! Nič ne pomeni..ene jih imajo, druge nimajo, ene imajo HS, druge nimajo...pravila ni in je škoda tvojih živcev user posted image

Netkič user posted image  user posted image  user posted image  tko se dela.

Obi user posted image  . Sranje...Ni vsak ciklus dober. Upam, da bo naslednji taprav user posted image  user posted image  user posted image

Dajči lupčka nazaj. Upam, da se nam boš naslednjič lahko pridružila user posted image

Miška, Kajši, Pikovit...dejmo pol predloge za srečanje. Vidim, da vam 20i kar ustreza?? Kaj pa 12i? Jaz imam s sobotami kar probleme...

Šopka na novembru sem prebrala, da je dvojna punkcija za tabo. Čestitke za 17 celic user posted image . Upam, da so bolečine minile. Veliko pij in počivaj, če se ti pa pojavijo znaki HS pa hitro na urgenco. Upam, da ne bo treba user posted image user posted image user posted image

Zarja dobro opravi

Kje sta Abra in Šuki user posted image

Anja čestitam user posted image  user posted image  user posted image  To pa je zmaga user posted image  user posted image  user posted image . Po naravni poti tik pred postopkom user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 391
2.12.2008 11:18:32   
Bumo
Ok, ok, saj sem že boljše, mogoče pa so res hormoni. Eh...j...ga,itak je moj cajt, če ne za drugo pa za PMS vzdušjeuser posted image user posted image . Sploh pa zdaj, ko sem prebrala tole novico od anje!! Tole je pa res čudež.
Netka, user posted image user posted image .
Mb babe, ja...dajmo se dobit. Bomo pa brezalkoholno pivo pa brekofeinsko kavo cepaleuser posted image user posted image .
A se dobimo v MB al smo pa tako razdeljene po Sloveniji ,da kje drugje?
Jaz sem na oni strani Mureuser posted image ,sam ni blema, mamo avto pa vozniškouser posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 392
2.12.2008 11:18:42   
bbpikica
Dan vsem. Sam toliko da vas pozdravim.
Dajamaja lepo da si nas obiskala in da je s tabo bolje.
Netka super za datum in nov začetetek

Jaz sem bla tud danes pri moji G na posvetu in sva se dogovorile, da ko končam s postopki (mam še dva) bova začele eksperimentirat za naravno zanositev najprej slikanje pol bova pa vidle kaj naprej. Je rekla da je zdaj prevelika( sem ga nazadnje tud)  nevarnost da bi po slikanju vnetje fasala pol bi bla pa zabava in bi se vse zavlekl, tko da boljš da zdej nč ne delamo. Sem zadovoljna, mogoče pa sploh ne bo treba nč delat in bo zdaj januarja ratal.

No tolk za zdaj. Vsem še en lep pozdravček in čimveč lepih novič čez dan, jaz pa pridem spet nazaj enkrat sredi noči, ko pridem iz službe.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 393
2.12.2008 11:30:43   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Bumo ok.rcam. Kje je un smajlikidrugegaponagirititepe? Veliko nosečk je tle gor ja in vse bomo prej ali slej. Močno verjamem, da boš med tistimi prej. In POZABI NA ZNAKE!!!! Nič ne pomeni..ene jih imajo, druge nimajo, ene imajo HS, druge nimajo...pravila ni in je škoda tvojih živcev user posted image

user posted image
evo gigi, na ga..pa obljubim, ne bom ga več svirala...promisonmajhartuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 394
2.12.2008 11:38:01   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Ok, ok, saj sem že boljše, mogoče pa so res hormoni. Eh...j...ga,itak je moj cajt, če ne za drugo pa za PMS vzdušjeuser posted image user posted image . Sploh pa zdaj, ko sem prebrala tole novico od anje!! Tole je pa res čudež.
Netka, user posted image user posted image .
Mb babe, ja...dajmo se dobit. Bomo pa brezalkoholno pivo pa brekofeinsko kavo cepaleuser posted image user posted image .
A se dobimo v MB al smo pa tako razdeljene po Sloveniji ,da kje drugje?
Jaz sem na oni strani Mureuser posted image ,sam ni blema, mamo avto pa vozniškouser posted image user posted image

Keroj strani? Našoj? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 395
2.12.2008 11:38:48   
gigi1

user posted image
evo gigi, na ga..pa obljubim, ne bom ga več svirala...promisonmajhartuser posted image

Neeeee

Tega sem mislila user posted image

Un tvoj je prehud user posted image . Pa ne morem nosečke kar z violino po glavi user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 396
2.12.2008 11:39:27   
mismis

Miška, Kajši, Pikovit...dejmo pol predloge za srečanje. Vidim, da vam 20i kar ustreza?? Kaj pa 12i? Jaz imam s sobotami kar probleme...

Žiži, datum  20.12. je ravno nekje vmes med Kašjisinim in mojim r.d., zato smo tudi rekli, da bi se dobile pri nas, da ga skupaj proslavimo in zapijemo. Namreč imamo še Pikovitine šampanjce za spiti, ki jih je prinesla za svojo poroko.
Pa še 20.12. je napa Gretka frej, tako da bi lahko tudi ona prišla skupaj s Kajši.
Sem se pa šele ob tem tvojem postu spomnila, da imaš ti v sobotah obiske user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 397
2.12.2008 11:42:04   
Bumo
Se...user posted image user posted image user posted image ja...sa našoj straaaniuser posted image user posted image .Ti tuj?
GiGi--tale tvoj bo tud okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 398
2.12.2008 11:44:22   
Serendipity

Se...user posted image user posted image user posted image ja...sa našoj straaaniuser posted image user posted image .Ti tuj?
GiGi--tale tvoj bo tud okuser posted image user posted image user posted image

Aaaaaa! Kak fajn! Jap, na pravoj strani si/sve! user posted image  user posted image  user posted image  

Sve pa nucale skoro mejsec ka sve se ''najšle'' user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 399
2.12.2008 11:44:41   
gigi1
Miška bom probala neki zrihtat...Upam, da rata. Če bo Kajši Greto prpelala, naj še Dajči..jo bom obvestila.

Bumo, Se* dajta no malo zagučat user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?