mojca345
|
Zdravo punce, Pri meni so spet tisti dnevi, ki sem jim izogibam toliko časa, potem pa se na koncu postavim pred dejstvo. Prvo skušam ne mislit, se okupirat z 100 stvarmi. Pol sem utrujena, grem spat, spet ne razmišljam " o tem", pol imam momente obupa ( filmi, mamice z dojenčki..itd ), normalno, da , mi moj stoji ob strani in pol spet malo mine..pol pa pridejo dnevi kot so tile, ko ne morem spat, igram igrico simpse koliko lahko, da pozabim, ampak prej ali slej neham igrat, in se začne agonija...pa kdaj bom jaz ? pa kaj je z mano narobe ? a je kej z njemu narobe ? pa kolegica je dele rodila fantka, je 3 tedne star, pa druga je noseča, novembra rodi, pa se ji buši že fajn pozna. prejšnji teden sem videla sošolko z velikim bušijem, pa sem bila v šoku.... z eno prijateljico sva na liniji..ko se onedva tudi že nekaj časa trudita, pa jima ne rata. je tko obupana, da je začela gledat za posvojitve... samo rabiš kar precej denarja za to. pa še čaka se ko nor. tut tule pisanje ( jamranje ) mi nič ne pomaga, brez tega bi bilo pa še hujše.. je bila pa tale prijateljica pri uni G, k se vse plača, v Domžalah..joj, se ne morem dele spomnit in je bila ful zadovoljna, da njena ji pa nič ne pove, ko kaj vpraša ( kak je to meni znano ). Pogrešam naš čvek, včasih je to edino kar te gor drži. Vsega se pač ne moreš menit z tipom, pa če je še tok fejst, pač rabiš žensko družbo, kjer so v pogovoru ene stvari lažje in razumljivejše ( hitreje ). Včeraj 31. -ega sva imela pol leta poroke, pa sva jo preždela...me je povabil na plavanje, jaz pa mona, zahinavla...on pa tut ni bil tečn, da greva, pol pa nikamor nisva šla... danes pa mora spet delat v stanovanju, pomagat in tko, ne greva nikamor... edino zvečer sva povabljena kao na nek žur, ma bomo vidli kak bo to sploh zgledal.. kak ste kaj ve ? kaj delate ? Boste šle kaj na morje ? Ta plusek se zdi tako nemogoče daleč, da bolj ne bi mogel bit. Vse kar si želim zdaj je imeti družino, vse ostalo lahko še počaka. Imam pa taščo, ki kar naprej nabija, da morava imeti denarja in denarja, pol pa lahko otrok. samo vedno pozabi, da njen prvi sin ima kar dobro plačo, pa nima ne otroka, ni ne poročen, ker mu do tega sploh ni, njegovi punci pa še manj...toliko o tem.. ne vem zakaj so ljudje za družine, vedno slabše pr dnarju....