|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
30.6.2009 22:01:54   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: lolita83

dober dan vse pikice!!! sem nova tukej zato vas lepo pozdravljam. a mi lahko katera pove če je imela kakšne znake še pred izostankom M? se mi zdi da ne bom upala čakat, da mi izostane... lepo prosm za odgovor!
uživejte pa veliko sreče!!!!

LEPO POZDRAVLJENA user posted image user posted image user posted image user posted image

ene pravijo, da imajo znakce....večinoma pa ponavadi ni nobenih znakov.... večinoma je tako, da če imaš znake, da bo skor sigurno M. je pa vsaka ženska biser za sebe. pišem kar imam izkušenj do sedaj iz branja deklet in deklet. spoznaj samo sebe, pa boš potem ziher vedla. jest vem, da ko mi je na en način slabo, da ne bo nič, da bo M.

počakat je pa boljše, kot pa da delaš teste prej, ker ni smisla. lahko se ti pojavi clo plus, pa bo kasneje minus, ker bo šlo za zgodnji splav. samo razočarana boš. to bi bi ti rada prikrajšala. ampak mislim, da boš ravno tko kot vse šla z glavo skozi zid in seveda naredila tist test, pa bo mim.

koliko časa se že trudita ?

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
1.7.2009 7:37:01   
lolita83
najlepša hvala za tak lep odgovor in podporo. ma trudiva.....moj je en tak smotko in ne ve kaj bi...sej ne da ne bi imel otročička vendar se boji vsega novega. ampak bi ga imel.
jst upam da bo uspelo. a pol je mogoče, da mi že test kaj pokaže? hvala še enkrat in brez zamere če mam čudna uprašanja!!!! uživejte punce!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
1.7.2009 7:45:43   
NATAŠA35
ah te znaki...mene so recimo prejšnji mesec prov bolele prsa in bila bolj polna, potem pa je sledilo razočaranje, ker je prišlauser posted image ...test ti lahko že pokažeuser posted image , lahko pa tudi ne....opazuj se, pa boš najbolje vedela...

sedaj se pa napeta prsa spet vračajo, samo da mi sedaj še noge zatekajo, pa ful zaspana sem....bom še malo počakala, pa test naredila, da bom ziher...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
1.7.2009 7:53:44   
Mbee
Jst sm bla tud v prvo tok zaspana d sm prvi mesec nosečnosti skor cel prespala:) tko da mogoče pa bo kej!! držim pesti NATAŠA35!!!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
1.7.2009 9:07:14   
NATAŠA35
Mbee hvala user posted image user posted image user posted image prve tri nosečnosti so šle brez zaspanosti in utrujenosti, sedaj pa imam velik napad obeh in vse me moti, nič mi ni prov...mogoče pa bom le dobila svojo pupo...

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
1.7.2009 9:34:28   
Mbee
A imaš že kakšnega "črvička" doma?user posted image  

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
1.7.2009 10:30:42   
biba77
Jaz tudi nic vec ne dam na znake.
Vsak mesec, ki je bil ali ni bil stimuliran, je bil drugacen in sploh ni bilo pravila. Tudi takrat, ko sem v prvo zanosila. Od takrat se spomnim samo krcev, ki sem jih imela na zacetku. Vem, da jih marsikatera opisuje kot menstrualne, ampak meni so bili cisto drugacni kot tisti. Zal mi je samo, da si takrat nisem nikjer zapisala, kdaj so se zaceli. Mislim, da je to se edini znak, ki bi ga takoj razpoznala.
Spomnim se tudi, da sem skoraj celo prvo polovico nsecnosti imela zelo necisto kozo, polno mozoljckov, ampak spet ne vem, kdaj so se zaceli.
V prvi nosecnosti me prsi sploh niso bolele, mi je pa ze skoraj od sredine nosecnosti po kapljicah teklo mlezivo ven.
Slabosti: sem imela do 4 dni pred porodom, ampak so se sele konec sestega tedna zacele.
Vrtoglavice nobene, obcasne glavobole, ampak ne od zacetka...
Tudi sluzi ni bilo kaj prida vec ali manj.
Spomnim se se, da sem na zacetku res ogormno spila, da sem se ze mucila z mislijo o sladkorni. Sem spila vsak dan med 3.5 in 4 litri vode.
Aja, se en znak, ki sem ga imela se preden sem imela poz. test: cel teden me je zeblo. In, ker drugace res nisem zmrzljiva, nama je to bilo s sodelavko zelo cudno. sva ze imeli teorijo prehlada na mizi, ko je potem bil poz. test.

No, tako, tukaj je zdaj kar nekaj znakov, ampak vam kar iskreno povem, da prav nic ne koristijo. Se meni ne, ko sem sama na "cakanju", kaj sele drugim, ko bi vsaka sebe naj najbolje poznala in ce vemo, da so nosecnosti in nosecnice med seboj razlicne...

Ampak, vseeno ni za obupat, ne?

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
1.7.2009 11:04:16   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: Mbee

A imaš že kakšnega "črvička" doma?user posted image  

ja tri, in vse sinčke: david 12, luka 9 in jakob 5, zdaj pa navijamo še za enegauser posted image punčko seveda...pa ti...

jaz sem pri prvi bruhala skoraj do konca, vmes še hujšala od vsega bruhanja, pri drugi sem krvavela, tako da nisem nič smela, pri tretji pa nisem imela nič razen mazoljčke, mastne lase, kako pri drugih dveh. zredila se tudi nisem, zredila sem se ko so otroci začel z kašicami...user posted image user posted image ker je mama vse pojedla za otrociuser posted image user posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
1.7.2009 11:14:53   
Mbee
Heheh...ja jst mam pa eno bejbiko staro 17 mescev....nosečnost brez problemov, sam trebuh sem mela pa še to ne velikegauser posted image  upam še na eno tako fajno nosečnost:)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
1.7.2009 11:18:07   
NATAŠA35
uuu lih taprav je stara....joj kaj bi jaz mela tako pupo...

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
1.7.2009 14:22:37   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: lolita83

najlepša hvala za tak lep odgovor in podporo. ma trudiva.....moj je en tak smotko in ne ve kaj bi...sej ne da ne bi imel otročička vendar se boji vsega novega. ampak bi ga imel.
jst upam da bo uspelo. a pol je mogoče, da mi že test kaj pokaže? hvala še enkrat in brez zamere če mam čudna uprašanja!!!! uživejte punce!

važn, da bi ga imel. vse ostalo bo prišlo. seveda pa ga je strah, ker pol tok k ti zdej že veš, on še ne ve. ko bo praksa tam mu bo najbolj šlo. počasi ga "uvajaj" v vozičke in sedeže in oblekce.

z mojim sva šla večkrat že v baby center in se je on čist raznežu. sam nikol ne bi šel, ker bi si mislu " dec v taki trgovini sam, no go". k sva šla pa skupej, je pa dobil veselje. v bistvu je čist pokazal svojo nežno plat, k je drugje ne more. sploh pa ne pred deci.

če pa noče it, ko ga vprašaš. pol pa siljenje ne bo obrodilo sadov.

če lahk delaš test ne vem. povej koliko ti zamuja oz. kdaj pričakuješ M.

zakaj bi imela pa čudna vprašanja ???  to ni tema " pričakujemo novega člana" ali pa kira druga, k so babe tko uničevalno tam nastrojene. če hočeš kaki bolj konkreten odgovor, moraš pa več stvari napisat. sam to.

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
1.7.2009 19:46:00   
lolita83
pričakujem jo okrog 13....mogoče kakšen dan prej. 'telovadila' pa sva k je blo,recimo temu,optimalno.
user posted image
sej je razumljivo, da moram na test počakat še ampak ne vem kako bo....se bom fajn načakala...user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
1.7.2009 20:28:17   
Jada82
Samo toliko, da vam na kratko javim - danes sem bila na pregledu. Zaenkrat je vse ok, srček je bil, user posted image pa je velik 9 mm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upamo tudi za naprej na najboljše!

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
1.7.2009 22:23:13   
LUNA83
jOOJJJ jada82 kako sem vesela zate!!!!! Juhuhuhuhuhuuu!!!! Lepo se imej naprej in čuvaj tvojega bušija in pikico ki raste v njem!!!

Čakamo +

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
2.7.2009 7:24:07   
lolita83
lepo lepo, ful lepo....srečno še naprej!! uživaj!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
2.7.2009 10:27:12   
NATAŠA35
jada82user posted image user posted image user posted image ....samo čuvaj svojo pikico lepo naprej...

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
2.7.2009 11:28:24   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Samo toliko, da vam na kratko javim - danes sem bila na pregledu. Zaenkrat je vse ok, srček je bil, user posted image pa je velik 9 mm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O kolk sem vesela da je vse Ok. Zdaj pa uživaj v user posted image  in misli pozitivno.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
2.7.2009 11:34:29   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

O kolk sem vesela da je vse Ok. Zdaj pa uživaj v user posted image  in misli pozitivno.

podpis ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
2.7.2009 19:33:06   
niwci
Vas zdej berem, pa je kar zanimivo tu gor... Jst sm že potrdila test, na pregled pa še čakam in upam da bo končno vse vredu, ker sem imela že 1 ss.

Lolita83, kolko razumem tvojo neučakanost. Samo glede na to da bi mogla na M počakati še do 13. ti tudi test še ne bo pokazal ali si user posted image ali ne. Boš morala kar malo še počakat. Če so bili dnevi user posted image tapravi, pa si je verjetnost zelo velika. user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
2.7.2009 21:51:48   
lolita83
niwci hvala za odgovor! ker sem pa zelo firbčna deklcauser posted image me pa zanima kolk prej naj naredim test da bo kolikor toliko ok. najbrž velja to vprašanje za vse firbčne kokice....
aja... je možno, da me mal zbada v jajčnikih pa da se ne počutim tako kot vedno? je možno, da je to že kakšen pokazatelj al prehitevam?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
2.7.2009 21:57:34   
lolita83
niwci.......čestitam in držim pesti..user posted image tuki je ena kokica tud napisala da jo je cel teden zeblo.... meni tud ni vroče..user posted image

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
3.7.2009 9:02:03   
niwci
Lolita ne vem če so testi pred zaostankom menstruacije natančni. Mislim da so zdej eni novi, ki ti povejo user posted image na dan izostanka menstruacije, najbolj sigurni pa so, če počakaš še kakšen dan več. Jst sem pri sebi tudi vedela in upala da sem noseča, pa sem vendar počakala cel teden preden sem naredila test. Sej če ni menstruacije in če si imela vedno redno, je to že dovolj trden dokaz. Še malo potrpi, pa za sigurno še malo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Držimo pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.7.2009 11:20:51   
Anonimen
Punce, a je imela katera kdaj full toplo/vročo vagino? Včeraj naju je s partnerjem res presenetilo, ko sva se začela crkljat, kako toplo je bilo v luknji user posted image  kaj to pomeni, nimam pojma, morda pa kakšen nov znak user posted image

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
14.7.2009 1:26:12   
mojca345
ja, kaj smo že čist obupale nad vsem in še nad to temo in forumom ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
14.7.2009 7:11:16   
kmtg
anonimen, vroča vagina je lahko znak nosečnosti. To gre za bazalno temparaturo. Če se že bližajo dnevi, ko naj bi dobilauser posted image  potem čist lahko, da bosta kmalu zibala. Jaz sem v 13. tednu nosečnosti in  se spomnim, da je bila moja tudi zelo vroča in ko sem si zmerila T je bila skoz nad 37. Drugače pa nisem imela slabosti, da bi bruhala, le kakšen teden na začetku nisem vedela kaj naj jem, da bi izginil čuden okus v ustih. No pa je potem tudi to izginilo. To je bilo vse  v prvih tednih nosečnosti. Če bi bilo tako do konca, bi bila res lepa nosečnost.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?