|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
26.6.2009 11:05:00   
polho3006
Mojca držim pesti da je zamujanje znak za user posted image !!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
26.6.2009 11:15:06   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

oj punce a je imela katera tole :

dva krat k sva seksala ta mesec sem imela potem po seksu, izliv krvi ampak prav iz nožnice.   zdej je pa še ni. sam neki rjav izcedek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa danes spet....

Predivdevam, da je bilo to tako kot pri meni ko sem bila mlajša, pri seksu je nastala ena majhna ranica v nožnici iz katere sem krvavela in to vedno takoj po spolnem odnosu, potem sva cca 14 dni počakala in je vse minilo. Mislim, da ta zadeva nimam nič z zamujenjem tvoje M, razlog mora biti v nečem drugem ali hormonske spremembe ali pa res morebitna nosečnost, ki pa ne more biti povezana z zgoraj omenjenimi krvavitvami.

danes je prišla M. me je že začel zvijat. user posted image user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
26.6.2009 20:11:00   
Anonimen
Imam vprašanje za tiste, ki pišete,da ste pred ugotovitvijo nosečnosti imele iste znake kot pred M, in za tiste, ki dobite pred M napad mozoljčkov - ste ga imele tudi preden ste ugotovile, da steuser posted image ?

(odgovor članu mojca345)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
26.6.2009 20:45:50   
Kliki
mojca345 žal mi je da ti tudi tokrat ni uspelo. Gremo skupaj v nov boj in upamo na najboljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
26.6.2009 21:26:28   
Lily86
Tejčit - ja, test sem naredila preden sem šla do G. Drugi dan ko ni bilo M od nikoder (krči in bolečina pa še vedno prisotni) se je pokazal močan, jasen + na CB.

Držim pesti, da vam čimprej uspe! Moj dragi takrat ko ni uspelo rekel: " Še že ni pravi čas! Ko bo, naju bo user posted image  že prišel obiskat!"

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
26.6.2009 22:14:48   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

mojca345 žal mi je da ti tudi tokrat ni uspelo. Gremo skupaj v nov boj in upamo na najboljše.

ITAK Kliki user posted image  sem že pojedla 3 tablete, k me je tok zvijal.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
27.6.2009 20:03:29   
Kliki
Joj to pa ni nič fajen če te zvija.

Meni je pa to že čisto na psiho odarilo da bi me slučajno zvijalo in me je v četrtek tako bolel želodec da sem mislila da bom umrla.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
28.6.2009 11:20:04   
Jada82
Anonimna, ja, jaz sem imela tudi mozolje, ko sem zanosila. V glavnem, čisto čisto enake znake, kot pred M, nič ni bilo drugače, tako da sem že vložke s sabo nosila, za slučaj, če bi se vlila. Namreč za ta mesec sem bila na koncu že prepričana, da spet ne bo nič, ravno zaradi vseh enakih znakov kot vedno ..... eh, čudna so pota narave!  user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
28.6.2009 11:26:20   
Kliki
Jada82 je zdaj stabo vse tko kot mora biti?
Si že imela prvi pregled?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
29.6.2009 1:56:17   
mojca345

hehehehhehehheheh....... midva preseljena. grema spat. pol pa čez 2 meseca zopet selitev. komaj čakam, da bo konec vsega. z našim pamžem so skoz problemčki in vselja. sem vesela, da je konec tega dneva, da se bom jutri lahko malo več posvetila ji. danes smo morali vsi stisniti. midva tak najbolj. prava sužnja sva že. ampak kaj češ, tak je. je pa bedno vreme, ampak komaj čakam, da se uležem in zaspim.

Kliki, sej bova medve tudi enkrat user posted image , no vsaj jaz včasih še upam, pa ko tebe vidim, da upaš, pol tut jest spet malo. vmes pa jokam ali pa sem jezna pa pošljem vse v en k*****. danes je bil en lušten film na rtv1 k sem ga že gledala in sem spet začela jokat.

enkrat bo baje boljše in bo posijalo sonce, do takrat pa držim pesti, dokler solzice ni.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
29.6.2009 9:19:14   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Imam vprašanje za tiste, ki pišete,da ste pred ugotovitvijo nosečnosti imele iste znake kot pred M, in za tiste, ki dobite pred M napad mozoljčkov - ste ga imele tudi preden ste ugotovile, da steuser posted image ?

Ko še nisem vedela da sem user posted image  sem nekaj dni pred predvideno menstruacijo imela takoooo mrzle noge da mi jih je moj user posted image  po 2 ure ogreval, pa zelo sem bila utrujena. Zvečer ko sem šla spat me je zelo mrazilo zjutraj pa mi je bilo vročeee za znoret. Odpirala sem okna na strežaj,  mojga user posted image   je pa zeblo.  Vprašal me je, če sem prepričana da je z mano vse ok, pa sem rekla da ja in da kaj naj bi bilo sploh narobe. No na dan, ko bi morala dobiti menstruacijo sem iz radovednosti naredila test in ne da bi ga pogledala pospravila v predal in si mislila eh brezveze itak ne bo nič. Pridem čez kako uro nazaj in pogledam ta test, ki je pokazal user posted image user posted image , mene je skoraj kap in tako sem naredila še enega in tudi ta mi je pokazal user posted image user posted image . Pol sem se začela pa trest poiskala sem mojga in mu povedala, ni mogel verjeti zato sva naredila še en test skupaj (tisti dan sva jih porabila 3 dobr da so bili uni za 3 eur cel paket user posted image  ). Naslednji dan sem naredila še CB in je pokazal velik debel + .

Tisti mesec sploh nisva imela veliko časa za user posted image , saj sva imaela zelo natrpan urnik skozi cel mesec. Tudi plodnih dni nisem računala saj sem mislila da nima smisla ker nisva imela veliko časa za  user posted image .  Zdaj sem v 13t in 2 dni user posted image .

Jaz vam svetujem, da se čim manj obremenjujete (jaz sem se ful pa ravno takrat nama ni uspelo) in mislite na kaj drugega, čeprav vem da je tažko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
29.6.2009 9:22:02   
majalina
jutro, dekleta! jst sm nazaj iz dopusta in polna energije.

hvala vsem za objemcke.

en prekrasen dan zelim vsem skupaj!!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
29.6.2009 9:28:12   
NATAŠA35
Vsem, ki vam ni ratalo ali ste imele ssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem, da je težko, samo glavo gor punce, in v nove boje....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
29.6.2009 10:33:42   
Kliki

Kliki, sej bova medve tudi enkrat user posted image , no vsaj jaz včasih še upam, pa ko tebe vidim, da upaš, pol tut jest spet malo. vmes pa jokam ali pa sem jezna pa pošljem vse v en k*****. danes je bil en lušten film na rtv1 k sem ga že gledala in sem spet začela jokat.

enkrat bo baje boljše in bo posijalo sonce, do takrat pa držim pesti, dokler solzice ni.

Mojca veš da bova tudi medve enkrat srečke user posted image  samo obremnjevati se ne smeva preveč s tem kdaj in kako bova user posted image  je treba bol iz užitka začet.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
29.6.2009 12:10:01   
mojca345

Mojca veš da bova tudi medve enkrat srečke user posted image  samo obremnjevati se ne smeva preveč s tem kdaj in kako bova user posted image  je treba bol iz užitka začet.

jaz sploh cajta nimam, da bi štela, da bi se obremenjevala. še do G nimam časa it, pa najdt drugo, pa zamenjat. nič ! toliko dela, pa še pesek mali...ah, ja....sej bo boljš...

enkrat naslednje leto, bi blo pa že fajn da rata, ali pa mogoče čez leto in pol....user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
29.6.2009 16:29:29   
Jada82

Kliki, hvala za vprašanje! Ja, prvi pregled sem že imela, ampak ta je bil bolj tak izsiljen, ker se mi je mudilo zaradi izcedka. Vendar se takrat še ni nič videlo - to je bilo prejšnji ponedeljek. Je rekla G, da ne more še nič reči, lahko da sem pozno zanosila in je zato še prezgodaj, ali pa je prišlo do SS. Imam pa pravi prvi pregled 1.7., torej v sredo in bomo videli. Upam seveda na najboljše. Me pa malo stiska in duši, ko se spomnim. No ja, kot mi je ginekologinja rekla, narava že poskrbi za to, da je tako, kot mora biti. Če z zarodkom kaj ni bilo v redu, potem je pač bolje, da se po naravni poti izloči in bomo še probavali.
Javim potem v sredo, ok? lp

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
30.6.2009 6:54:34   
Pupa83
Jada82 držim pesti, da bo jutri vse OK!!! user posted image  misli le pozitivno! user posted image  pa seveda javi po pregledu....

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
30.6.2009 8:03:56   
NATAŠA35
jada tudi jaz ti držim pesti, ampak vem, da bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Pupa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
30.6.2009 10:41:31   
Kliki
Jade82 upam da bo vse tako kot mora biti.
Javi nam.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
30.6.2009 11:50:45   
Chi_Pita
Oi, jaz vam pa samo sporočam, da znakci, ki so se pojavljali pri meni niso nič kaj obetavni ... danes me je namreč obiskala user posted image ... prav ste imele user posted image ... grrrr jezna sem user posted image ... pa ne na vas, da ne bo pomote user posted image
navijam, da bo vam uspelo user posted image user posted image user posted image  

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
30.6.2009 12:28:15   
Kliki
Se nama boš pa z Mojco na žalost pridružila v novem boju ki bo samo naš.

Veliko user posted image user posted image user posted image  samo zate.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
30.6.2009 14:27:14   
mojca345

Se nama boš pa z Mojco na žalost pridružila v novem boju ki bo samo naš.

Veliko user posted image user posted image user posted image  samo zate.

se že veselimuser posted image

Chi pita, bolje je manj pričakovat kot več.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
30.6.2009 14:46:56   
Chi_Pita
ah punce ... zlate ste user posted image
vem, da mogoče včasih preveč pričakujem ... kaj čem, takšna sem user posted image .... ufa ... sam moramo bit pozitivni in ko bo čas bo uspelo user posted image

Drugače sem jaz flegmatik ... glede takih stvari pa ne morem bit ... začela sem že razmišljati, da je verjetno kaj narobe z mano ... da ne rata in ne rata ... hm

Te ki se že dolgo trudite ... a ste vse začele s klomifenom ali čajčki ( jaz imam kontrolo pri G avgusta pa da bom malo pripravljena) ... al takoj na preiskave in operacije ... res ne vem kako to poteka ... bi mi katera malo razložila prosim user posted image

Drugače pa ne vem kako odklopit ... a ima katera kak recept user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
30.6.2009 15:32:40   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

ah punce ... zlate ste user posted image
vem, da mogoče včasih preveč pričakujem ... kaj čem, takšna sem user posted image .... ufa ... sam moramo bit pozitivni in ko bo čas bo uspelo user posted image

Drugače sem jaz flegmatik ... glede takih stvari pa ne morem bit ... začela sem že razmišljati, da je verjetno kaj narobe z mano ... da ne rata in ne rata ... hm

Te ki se že dolgo trudite ... a ste vse začele s klomifenom ali čajčki ( jaz imam kontrolo pri G avgusta pa da bom malo pripravljena) ... al takoj na preiskave in operacije ... res ne vem kako to poteka ... bi mi katera malo razložila prosim user posted image

Drugače pa ne vem kako odklopit ... a ima katera kak recept user posted image

jest ti priporočam, da greš raje na sprehod ali fitness ali kaj samo da odklopiš. ko boš tam, boš zvedla vse in bo itak še več stresa kot je zdaj.

ampak ti itak do tja ne boš prišla, ker boš prej zagledala user posted image user posted image .

pr nama je konec M, pa gremo zdej spet v akcijo. user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
30.6.2009 15:43:47   
lolita83
dober dan vse pikice!!! sem nova tukej zato vas lepo pozdravljam. a mi lahko katera pove če je imela kakšne znake še pred izostankom M? se mi zdi da ne bom upala čakat, da mi izostane... lepo prosm za odgovor!
uživejte pa veliko sreče!!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?