|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
30.4.2009 16:55:28   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

ktir test si pa nardila mojca345?

prejšnji mesec sem kupila O teste iz zda...pa tam dobiš zraven 10 teh testov. naslednji teden, če se seveda situacija ne spremeni, bom pa šla kupit kar CLEAR blue....ziher je ziher aneda !

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 851
30.4.2009 17:13:17   
Kliki
Ja mojca ziher je ziher. Masl vitaminčkov pojej ali pa popi pa bo utrujenost tut mal pojenjala. Ja na RD  pa res ne smeš pokazati kako si utrujena.
Lepo se imej.

Jad sem prebrala in upam da ti je ta mesec ratalo.

Navijam za vse ki čakamo na user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 852
1.5.2009 19:08:28   
Jada82
Punce, dejte mi povedat, ali je katera imela zelo povečan beli tok ob pričakovani user posted image ,  pa se je potem izkazalo, da je noseča????
Pač, upat ni greh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 853
1.5.2009 19:27:51   
mojca345
Jada, mislim da je Kliki par listov nazaj o tem govorila, pa se ji je pol ulila... če te buba buši, ne vem če je kej upanja....če sem realna...   počakaj še malo....koliko dolg cikel imaš ti ? ta najdaljši...

jaz sem bližam svojemu najdaljšemu bližam, k bo v torek....če pa nal. teden ne bo pluska, pol pa jaz tudi ne vem....

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 854
1.5.2009 19:46:26   
Bojana82
Jada, jaz sem imela zelo, zelo povečan beli tok ob času ko naj bi prišlauser posted image , pa sem bilauser posted image .......

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 855
1.5.2009 20:39:14   
Jada82
Hm, Bojana .... upam, da bo tudi pri meni tako ... kakorkoli že, bom še nekaj časa počakal, potem pa ponovno test ... mah, čim manj se moram obremenjevat .... anyway, grem zdaj malo ven .. saj je petek, ane? user posted image user posted image user posted image
Če mi ta mesec ne rata, sem se odločila, da se bom malo odklopila od forumov ... se mi zdi, da sem postala resno odvisna ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 856
2.5.2009 19:58:00   
Kliki
Navijam za vse ki čakate +.
user posted image                  user posted image                      user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 857
2.5.2009 20:31:35   
Nončika
jaz tudi, posebej še zate Kliki.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 858
2.5.2009 20:43:59   
Kliki
Hvala bi biv že čas da tudi jast zagledam +.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 859
3.5.2009 0:42:11   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Nončika, kako se pa ti kej počutiš ? kok tednov si že zdej nosečka ?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 860
3.5.2009 1:24:25   
mojca345
midva sva še kr pokonc....

končal se je 40 dan cikla.... zamuja mi 8 dni...

user posted image  nej že pride, da bova lahko pridna.....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 861
3.5.2009 16:22:41   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Hvala bi biv že čas da tudi jast zagledam +.

bo prišel čas ko boš zagledala željeni +. jaz ti pa želim, da ga čim prej.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 862
3.5.2009 16:25:44   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

mojca, zamuja ti 8dni, kaj pa testek si že delala?
jaz sem noseča 14t in 2dni ali pa po UZ 15t in 1dan. točnega roka mi še ni določal, ker nazadnje na pregledu še nisem mela rezultatov z NS. počutim se pa kar ok, razen, da me zna vse boleti in to ravno vendo med delovnim časom. eh, saj bo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 863
3.5.2009 22:36:48   
Kliki

mojca, zamuja ti 8dni, kaj pa testek si že delala?
jaz sem noseča 14t in 2dni ali pa po UZ 15t in 1dan. točnega roka mi še ni določal, ker nazadnje na pregledu še nisem mela rezultatov z NS. počutim se pa kar ok, razen, da me zna vse boleti in to ravno vendo med delovnim časom. eh, saj bo.user posted image user posted image user posted image

Ja tudi moj čas bo prišel.

Mojca zdaj bi se pa že lahko na testku pojavil en velik+ al pa naj se ti že vlije da greš lahko naprej. NAVIJAM ZA TVIJ +.

Lepo Nončika da se počutiš dobro. Ja na delovnem mestu pa tudi mene vse boli pa nisem še srečka user posted image . Pa sej bo vse OK in boš kmalu uživala s Svojo pikico. A spol že veš?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 864
4.5.2009 13:45:34   
mojca345
AHOJ punčke.....

jah, moje M še ni.. znaki so še vedno.včeri sva jih naštela ene 5 ali 6 po unem koledarčku. ampak bomo vidli. me pa ob živce spravlja, da ne vem pr čem sem. user posted image

bo že, ko bo...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 865
4.5.2009 22:27:44   
Kliki
Ja ti vrjamem kako ti je k ne veš pri čem si. Kaj pa če bi še en testek naredila?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 866
4.5.2009 22:50:48   
mojca345

Ja ti vrjamem kako ti je k ne veš pri čem si. Kaj pa če bi še en testek naredila?

bom še počakala.... nočem bit razočarana...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 867
4.5.2009 23:00:35   
Kliki
Ja sej vem kako ti je še vedno ful navijam za tvoj +.
user posted image                           user posted image                     user posted image                     user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 868
4.5.2009 23:27:06   
mojca345

Ja sej vem kako ti je še vedno ful navijam za tvoj +.
user posted image                           user posted image                     user posted image                     user posted image

hvala Kliki. zlata si.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 869
5.5.2009 8:40:06   
majalina
mojca, a še vedno nič novega? to pa zdej že nekaj časa traja ;-)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 870
5.5.2009 11:49:52   
ziva1
mojca dobra si, da takole zdržiš. Sama imam 1,5 staž, pa sem še vedno taka trapa da me testi premamijo, potem pa razočaranje. Držim pesti zate. 

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 871
5.5.2009 12:05:45   
baby1978
mojca tudi jaz navijam........ajmo ajmo ajmo ajmouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 872
5.5.2009 13:15:43   
Jada82
Mojca, jaz sem na istem kot ti .. samo, da pri meni ni nobenih znakov za nosečnost več. Morda zato, ker sem se prepričala, da sigurno nisem noseča .... 2 testa negativna, BT je padla .... M pa še kar ni user posted image Danes je 35. dan .... zamuja ne vem če mi, ker sem imela najdaljši cikel 39. dni ..... nov test bom naredila nekje konec tedna, če je še ne bo. Pa vseeno upam, da pride, ker sem prepričana, da bo prišla ... naj bo to čim prej, da gremo lahko v novi krog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 873
5.5.2009 13:28:31   
aqua77

AHOJ punčke.....

jah, moje M še ni.. znaki so še vedno.včeri sva jih naštela ene 5 ali 6 po unem koledarčku. ampak bomo vidli. me pa ob živce spravlja, da ne vem pr čem sem. user posted image

bo že, ko bo...

Go mojca go!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bo belo vse do konca!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 874
5.5.2009 13:51:48   
mojca345
babe ve ste čist "zmešane"user posted image user posted image ...hvala, hvala...za VZPODBUDO !

od včeri se mi mal normalizirajo znakci, no kar se tiče utrujenosti....  na wc hodim večkrat ( to tak vedno )....
včeri ponoč me je tok špikal v trebuhu, v jajčnikih, da sem mislila, da bo prišla.... pa preden sem šla spat sem kalkulirala na koledarček kir dan je. in sem se mal uštela...včeri je bil najdaljši ciklus ( 43 dan ). tko, da ne vem, sem rekla, da bom še počakala... zakaj ? k še vedno mislim, da ni ratal, pa da mi M samo nagaja, ker moja M se mi zdi, zna bit prav hinavska. čeprav bi najraje letela na krvnega ali k ginekologinji ali najmanj po test CB v lekarno... se mi kar meša.

ampak se držim....pa mojmu pomoje "najedam"...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?