|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
23.4.2009 11:01:58   
baby1978
Hello dečve..

Da se še jaz potačkam, v bistvu vas lepo pridno spemljam pa nikoli nič ne napišem.
Mojca345- iskreno sožaljeuser posted image

Vsem pa ki čakate tako kot jaz na user posted image , pa veliko pozitivne energije.
kiki- če ti zamuja , naredi test, ti po že pokazalo in tako boš vedela na čem si.

Jaz še 5 dni in tudi pri nas bo kaj več jasno.Zaenkrat imam samo špikanje v levem jajčniku, kot pri ovulacij.kaj več pa - sem pa 1 krog na klomifenu, tako, da ......
Hja kdor čaka dočaka

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 801
23.4.2009 11:11:42   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

18.4 bi jo maorala dobiti tako da vse skupaj 5dni. Mislim da ta mesec pa ne bi smela biti psiha ker sem bila 100% da pride user posted image .
Ja testek bi lahko že delala samo se bojim da bo negativen rezultat in si ga ne upam bom kar počakala do petka.

Drugač imam pa tudi ful velike prsi pa vsake toliko me malo srbijo.

Še malo pa bomo vidli kaj je.

Ja dones se je pojavila sicer čisto mala kaplica jrvi ampak upanje še je pred službo skocim v DM po test in ga naredim zvečer CB pa v soboto zjutrej če je seveda ne bo. Vam poročam.

ja tole maš pa zdej situacijo že za navijat k tok dni zamuja.....user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 802
23.4.2009 11:28:56   
polho3006
Punce,  vprašanje za vas....
Malo sem brskala po netu in našla podatek da je eden od možnih znakov tudi povišana telesna temperatura, pa sem začela razmišljati da... že dva tri dni se počutim tako...zebe me v roke, v noge, v faco me kuha...kot da bom zbolela. Temperature si nisem nič merila, ker...dokler mi res ne zakuha je termometer v omari.
Sedaj pa razmišljam da...user posted image  1 dan zamuja (čeprav je običajno točna kot ura), špika me po jajčnikih, občutek kot da imam rahlo povišano temperaturo...oz. kot da bom vsak čas zbolela.
Tiste ki je bila povišana tem. tudi znak za user posted image , kako ste se počutile? Ste si temperaturo merile ali vam je telo samo javilo da je temp. nad 37°C?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 803
23.4.2009 12:25:15   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Malo sem brskala po netu in našla podatek da je eden od možnih znakov tudi povišana telesna temperatura, pa sem začela razmišljati da... že dva tri dni se počutim tako...zebe me v roke, v noge, v faco me kuha...kot da bom zbolela. Temperature si nisem nič merila, ker...dokler mi res ne zakuha je termometer v omari.
Sedaj pa razmišljam da...user posted image  1 dan zamuja (čeprav je običajno točna kot ura), špika me po jajčnikih, občutek kot da imam rahlo povišano temperaturo...oz. kot da bom vsak čas zbolela.
Tiste ki je bila povišana tem. tudi znak za user posted image , kako ste se počutile? Ste si temperaturo merile ali vam je telo samo javilo da je temp. nad 37°C?

kar sem brala je blo, da so si punce merile temperaturo ( spodaj ) ne pod pazduho, vsak dan zjutraj ob isti uri....tole, da se počutiš bolj mrzlo v roke in tako, ne vem če bi lahko bil kaki znak....ampak sej veš vse je možno....še dva do 3 dni počakaj, pa boš videla...

mene tudi zebe, ker je hladno....ponoči mi je bilo pa vroče od stresa . . . .

držim pestke

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 804
23.4.2009 12:28:00   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: baby1978

Hello dečve..

Da se še jaz potačkam, v bistvu vas lepo pridno spemljam pa nikoli nič ne napišem.
Mojca345- iskreno sožaljeuser posted image

Vsem pa ki čakate tako kot jaz na user posted image , pa veliko pozitivne energije.
kiki- če ti zamuja , naredi test, ti po že pokazalo in tako boš vedela na čem si.

Jaz še 5 dni in tudi pri nas bo kaj več jasno.Zaenkrat imam samo špikanje v levem jajčniku, kot pri ovulacij.kaj več pa - sem pa 1 krog na klomifenu, tako, da ......
Hja kdor čaka dočaka

Hvala baby1978.....

držim pestke, da bo kej...

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 805
23.4.2009 12:32:40   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

http://www.fertilityfriend.com mal si poglej na tej strani in če ti ta mesec ni uspelo (močno upam, da ti je) si meri temperaturo vsak dan ob isti uri, zjutraj preden vstaneš, izriše se ti lep graf in pokaže kdaj naj bi imela ovulacijo...

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 806
23.4.2009 12:45:12   
ziva1
Meni se pa zdi, da je občutek v prsih drugačen, sej vam ne znam razložiti, tk kot da gorijo user posted image , ne vem no, je bilo že toliko znakov, da jim kar ne morem verjeti. Pa špika me ful v jajčnikih, enkrat levo, enkrat desno, malo na sredini. Vsak mesec je drugače. Bomo videli kaj bo iz tega. user posted image pa ne vem kdaj naj jo pričakujem ker imam vse zmešano in sicer od 22 dne dalje, pa tudi test ne vem kdaj naj delam, me že malo srbijo prsti ampak mislim, da je še prekmalu. 

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 807
23.4.2009 12:57:08   
ziva1
user posted image pozabila sem pa napisati, da je danes 23 dan od user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 808
23.4.2009 20:43:53   
Jada82
Najprej Mojca! Iskreno sožalje ob izgubi! Upam, da jutrišnji pogreb mine mirno in da boš vse lepo povedala! To, da se ti je babica oglasila, pa je hm.... res krasno! Verjamem, da si čutila njeno energijo! Očitno si ji tudi ti velikooo pomenila, da te je še zadnjič obiskala!!!!
Kdaj pa drugače ne pričakuješ user posted image ?

Kliki, kaj pa ti kaj? Že kaj novega, že delala test?

Jaz sem pa zdaj v fazi ovulacije ... ali pa je že mimo, ali pa šele pride???? skratka nimam pojma! user posted image Nekaj dni sedaj nismo user posted image , tako da je čist možno, da smo zamudili O user posted image Mogoče pa je še čas, kaj pa vem... bojim se, oz. kar mislim, da je tako, da ta mesec zopet ne bo nič.
Bo pa potem naslednji mesec, ko bom poskusila z ovulacijskimi testi! Verjamem, da je 7 moja srečna številka - to bo potem 7. krog user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 809
23.4.2009 22:30:58   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Najprej Mojca! Iskreno sožalje ob izgubi! Upam, da jutrišnji pogreb mine mirno in da boš vse lepo povedala! To, da se ti je babica oglasila, pa je hm.... res krasno! Verjamem, da si čutila njeno energijo! Očitno si ji tudi ti velikooo pomenila, da te je še zadnjič obiskala!!!!
Kdaj pa drugače ne pričakuješ user posted image ?

Jaz sem pa zdaj v fazi ovulacije ... ali pa je že mimo, ali pa šele pride???? skratka nimam pojma! user posted image Nekaj dni sedaj nismo user posted image , tako da je čist možno, da smo zamudili O user posted image Mogoče pa je še čas, kaj pa vem... bojim se, oz. kar mislim, da je tako, da ta mesec zopet ne bo nič.
Bo pa potem naslednji mesec, ko bom poskusila z ovulacijskimi testi! Verjamem, da je 7 moja srečna številka - to bo potem 7. krog user posted image user posted image user posted image

HVALA.

kdaj nepričakujem ? nimam pojma....danes je 32 dan....očitno bo ta mesec bolj pozna....drgač pa komaj čakam na novi mesec po M, da bom lahko začela delati ovulacijske testeuser posted image ...pa upam, da ne bom imela še enkrat ovulacijske krvavitve, ker potem spet ne bova nič moglauser posted image .

krvavela sem na 11,12.4. to je 20,21 dan ciklusa. tko, da je od "ovulacije 12 - 13 dni....

< Sporočilo je popravil mojca345 -- 23.4.2009 22:42:06 >

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 810
23.4.2009 22:59:43   
Kliki

Testek nisem delala,ker se mi je danes pojavila rahla krvavitev. Po mojem se je po vseh teh dneh napovedala tečka user posted image . Malo sem sicer user posted image  ker sem zdaj ko mi je tolk zamujala vse eno upala na user posted image .
Grem naprej in upam da se ne bo vlila do konca za enkrat je samo malo rdečega izcedka.
GREM V NOV KROG.

< Sporočilo je popravil Kliki -- 23.4.2009 23:01:00 >

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 811
24.4.2009 9:15:03   
baby1978
KIiki- jaz sem bila že skoraj 100% v tvoje user posted image . Hja žal kaj čemo, bo že.
Držim pesti.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 812
24.4.2009 11:41:32   
mojca345

Testek nisem delala,ker se mi je danes pojavila rahla krvavitev. Po mojem se je po vseh teh dneh napovedala tečka user posted image . Malo sem sicer user posted image  ker sem zdaj ko mi je tolk zamujala vse eno upala na user posted image .
Grem naprej in upam da se ne bo vlila do konca za enkrat je samo malo rdečega izcedka.
GREM V NOV KROG.

jaz tudi.....

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 813
24.4.2009 12:42:35   
Rakica_80
Mojca345user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moje sožalje!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 814
24.4.2009 22:31:25   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: baby1978

KIiki- jaz sem bila že skoraj 100% v tvoje user posted image . Hja žal kaj čemo, bo že.
Držim pesti.

Hvala ker ste upale z mano. Ni panike komaj čakam da se poslovi da lahko začneva s user posted image .
Mogoče pa maja rata.

Navijam tudi za vse ki čakate na user posted image .

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 815
24.4.2009 23:41:22   
mojca345
jest sem preživela pogreb...sicer mi je bilo zelo zelo hudo....user posted image ...dragi me je držal skoz za roko in mi stal ob strani. ena gospa je brala zgodovino, pa je tko zdrdrala, da ni blo res....jest sem potem brala svoj napisan del in sem začela vmes jokat....pol sem se zbrala in prebrala do konca...so mi prišli kasneje ljudje dat roko pa pohvalit, da sem dobr napisala in povedala...

pol smo šli na kosilo..nisem mogla nič v sebe dat....ljudje pa govorijo pa se smejijo...mi je šlo kr na bruhanje...

sama sva šla potem še enkrat na njen grob in sem prižgala svečko. spregovorila par besed z njo, zjokala ....pol mi je pa kr malce odleglo.moram rečt...

me pa mišica na desni nogi tok boli, da šepam...pa sploh ne vem zakaj user posted image ....

prke večeru me je parkrat v desnem jajčniku špikal...rok je čez dva dni...

a ni 14 dan po ovulaciji prvi dan M?

pol bi mogla danes dobit oz. jutri...

mal se igram z tem kalkuliranjem...drgač pa komaj čakam, da pride in da mine, da začnem z temi testerji....user posted image user posted image user posted image  "se bova mal testirala"...mogoče pa kej rata...user posted image user posted image ...ne bi imela čist NIČ proti

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 816
25.4.2009 18:13:00   
Kliki
O lepo da si se zjokala in si zdaj malo boljše. S časoma pa bo vedno boljše. Jast se še danes vsake toliko zjokam, ker mi je tako hudo za starim atom, pa je od tega že sedem let. Ga neizmerno pogrešam.

HM kar se pa M tiče pa jast tudi upam da bo k tebi prišla čim prej in boš lahko začela user posted image  potem pa rezultat tudi pride zatebe in za mene.

Kako ste pa vstale vse štima?user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 817
26.4.2009 0:31:08   
mojca345
jest sem šla dele računat....ovulacijsko krvavitev imaš po ovulaciji..baje takoj po ovulaciji...men se je ovulacijska krvavitev začela zvečer 10.4. tko, da sem imela ovulacijo pol 10 ali 9.4.

glede na kalkukator k ga uporabljam...je bil moj cikel ta mesec dolg pol 32 dni. in se je moj cikel končal 24.4. na dan pogreba...tko, da lahko rečem, da mi uradno zamuja...user posted image ...wow, kaki dober feeling....

1 dan mi zamuja....

če je bla pa ovulacija mogoče 9.4. ( dan preje ) pa potem dva dni...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 818
26.4.2009 11:36:47   
Jada82
Mojca, kdaj pa boš test delala? Pomoje še malo počakaj ... lahko da ti zamuja tudi zaradi vsega stresa itd. ... Seveda pa držim pesti! user posted image
Hm, jaz pa imam sedaj neke znake, čeprav ... ne zaupam čisto nič. Torej, če bi imela M na 28 dni (kar imam tudi včasih), bi jo mogla dobit v torek ... to je kmalu. Včeraj me je špikalo v trebuhu (jajčniki), bolelo ... kot bi dobila M ... tudi občutek je bil tak, kot da mi že teče, pa potem ni bilo nič. Več imam tudi belega toka ... no, vse to je seveda lahko tudi znak za prihajajočo menstruacijo, kajne?
Včeraj pa mi je bilo še zelo slabo in sem mislila, da bom kar bruhala ene parkrat. Bila bi to po svoje razveseljiva novica ... vendar pa mislim, da to nikakor ni povezano z user posted image , temveč sta dve možnosti: 1. ali imam kakšen virus (namreč dostikrat hodim tudi na wc - velika potreba) ali pa 2. je bil maček (prejšnji dan sem spila dva pira ... sicer res ni veliko in včasih sem mogla za mačka spiti veliko veliko več ... ampak who knows?).
Je pa tako, da upanje ostaja, čeprav ta mesec nisva kaj preveč delala na user posted image . Sva se odločila, da je bolje, če rata drug mesec, pa tudi časa ni bilo kaj veliko ... na veliko prenavljava stanovanje, namreč ... ampak sedaj, ko se bliža dan D, pa kar upam ... eh, smo smešne user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 819
26.4.2009 14:22:31   
aqua77
Punce navijam za+++!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 820
26.4.2009 15:30:10   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Punce navijam za+++!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

jada, bom še malo počakala z testom....neke manjše krče imam na momente...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 821
26.4.2009 21:44:17   
Kliki
Navijam za vajine +.
Moja M je bila pa včeraj zvečer tako močna in kar koščki krvi so iz mene padali, ni pa nič bolela.

Se to dogaja še kateri?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 822
26.4.2009 22:45:21   
mojca345

Navijam za vajine +.
Moja M je bila pa včeraj zvečer tako močna in kar koščki krvi so iz mene padali, ni pa nič bolela.

Se to dogaja še kateri?

poznam to....sem že doživela...samo v kombinaciji z ful bolečinami....ni nič hudega za skrbet...normalno...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 823
27.4.2009 9:47:59   
Bojana82
Mojca345, najprej moje iskreno sožaljeuser posted image ......

Ko je meni umrl moj predragi dedek, sem na testku zagledala plusek in sem prepričana, da mi je dedi " poslal " mojega fantkauser posted image ....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 824
27.4.2009 12:52:15   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Mojca345, najprej moje iskreno sožaljeuser posted image ......

Ko je meni umrl moj predragi dedek, sem na testku zagledala plusek in sem prepričana, da mi je dedi " poslal " mojega fantkauser posted image ....

ful lepo Bojana82....   

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?