|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
28.4.2009 10:25:05   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Punce navijam za+++!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje še ni...imam pa krče, k pridejo pa grejo....trebuh napihnjen....ne vem....bomo vidli...

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 826
28.4.2009 19:39:06   
majalina
mojca, jst ful navijam!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 827
28.4.2009 20:23:42   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

mojca, jst ful navijam!!!

hvalauser posted image user posted image ....

bomo vidli a ne....usuje se lahko še vedno....

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 828
28.4.2009 20:31:23   
Kliki
Navijam mojca da je ne bo.
user posted image               user posted image              user posted image  

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 829
28.4.2009 22:17:34   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Navijam mojca da je ne bo.
user posted image               user posted image              user posted image  

midva tudi....user posted image

danes mi je napihnjen trebuh malo uplahnil....tole čakanje prav ubija...naj pride ali pa ......

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 830
29.4.2009 11:50:55   
aqua77
mojca kolk zamude mamo že???

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 831
29.4.2009 12:02:38   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

mojca kolk zamude mamo že???

5 dan se šteje....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 832
29.4.2009 12:05:08   
Kliki
Kdaj delaš testek?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 833
29.4.2009 12:22:14   
mojca345

Kdaj delaš testek?

ne vem kdaj ga naj....danes je 38 dan cikla.... moji cikli v povprečju so nekje od 28 do 38 dni.... najdaljši so 43 dni. sam to je blo enkrat ali dvakrat v celem času zdaj.

zdej če bi bla kao nosečka bi bila v 5 tednu po koledarčku, v resnici 3 tedne nosečka od spočetja ( nekaj v tem smislu). 

koker sem brala po forumu je najboljše za nas ( z takimi cikli ), da počakamo najdaljši dan. pa potem delamo testek, če se prej ne usuje...

danes me je vrgel ven iz postelje okrog 5 zjutri, da nujno sem mogla lulat. mater, če tele znaki niso za user posted image  bom enga pol kr počla. user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 834
29.4.2009 12:28:23   
mojca345
dele sem šla računat....joj, k mi ne da miru tole....

10.4. je bila ovulacija, pol je bila ovulacijska krvavitev....
6-9 do oploditve  .....16 - 19.4.

od 10 do 13 dni nekje od oploditve....je danes 29.4.

sej ne vem če se prav izražam z tole oploditvijo...vgnezdenje sem pa kar pozabila...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 835
29.4.2009 12:28:34   
Kliki
Ja potem pa še malo počakaj.
Upam da ne pride. Stem lulanjem si mi pa sumliva.user posted image
Navijam še naprej.user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 836
29.4.2009 14:27:32   
polho3006
Mojca 345 upam da so tole znaki za user posted image . Jaz sem prejšnje mesece kar naprej spremljala znake, pa so me boleli joški, pa sem letala lulat, pa utrujena zaspana...v glavnem vse tisto kar na bi bilo. Sedaj pa...ko se je pokazal +, pa sploh nisem bila pozorna na znake, ker se mi je zdelo brezveze, sem si rekla ko bo pa bo. Mogoče sem manj pozornosti polagala tudi zato, ker so me joški začeli boleti šele tri dni pred pričakovano user posted image . Pa zeblo me je kot psa, sklepi so me boleli...v glavnem kot da bom zbolela. Takšnih znakov pa ne navajojo nikjer. Ko bi ili to zna
ko b morala priti user posted image  me je špikalo v jajčnikih in potem....je testek pokazal da so to znaki za prihajajočega user posted image . Saj še sedaj nemorem verjeti da sem srečka user posted image .

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 837
29.4.2009 17:36:24   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Mojca 345 upam da so tole znaki za user posted image . Jaz sem prejšnje mesece kar naprej spremljala znake, pa so me boleli joški, pa sem letala lulat, pa utrujena zaspana...v glavnem vse tisto kar na bi bilo. Sedaj pa...ko se je pokazal +, pa sploh nisem bila pozorna na znake, ker se mi je zdelo brezveze, sem si rekla ko bo pa bo. Mogoče sem manj pozornosti polagala tudi zato, ker so me joški začeli boleti šele tri dni pred pričakovano user posted image . Pa zeblo me je kot psa, sklepi so me boleli...v glavnem kot da bom zbolela. Takšnih znakov pa ne navajojo nikjer. Ko bi ili to zna
ko b morala priti user posted image  me je špikalo v jajčnikih in potem....je testek pokazal da so to znaki za prihajajočega user posted image . Saj še sedaj nemorem verjeti da sem srečka user posted image .

mene tudi zebe skoz....mene je danes samo zjutraj špikalo. zdaj mi je pa bolj slabo. dragega sem vprašala kako me on vidi, k gleda iz vzunaj, v primerjavi z prešjnjimi meseci, kako se obnšama...pa je reku : da se mi razpoloženje ful menja...en čas sem utrujena na smrt, potem pa se smejim, pa kaj naredim..

sama se pa počutim utrujeno ves čas.potem vmes dobim kaki ventil ali motivacijo, da kaj naredim, potem sem pa spet koma....

M pa od nikoder. mam pa tak feeling, da je rekla mi, da je ne bo več...

jest ne bi imela nič proti..user posted image user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 838
29.4.2009 18:00:11   
pikica36
user posted image user posted image  zakaj pa ne narediš testa???

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 839
29.4.2009 19:22:42   
mojca345
ojla punce, nisem si mogla pomagat sem šla delat test prejle, pa je bil negativenuser posted image . mogoče je še prezgodaj...

mislim tko se mi je zdel, da bi blo mogoče kaka črtica k je tko zgledal mal...sam mislim, s prostim očesom se mora vidt ali pa ni nič, ane.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 840
29.4.2009 19:58:16   
mojca345
zdej sva že z dragim skupaj kalkulirala in je on reku, da bi mi mogu test sigurn dons pokazat plusek. pol pa nisem a ne....

najraje bi nekaj vrgla dele v zid...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 841
29.4.2009 21:43:43   
Kliki
Počakaj še malo če je ne bo ponovi test.
Ne skos razmišljat o znakih pa računat, ti bo lažje.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 842
29.4.2009 23:07:05   
mojca345

Počakaj še malo če je ne bo ponovi test.
Ne skos razmišljat o znakih pa računat, ti bo lažje.

hvala kliki

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 843
30.4.2009 15:21:53   
Kliki
Mojca kaj novega?user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 844
30.4.2009 15:33:41   
mojca345

Mojca kaj novega?user posted image

novo je samo to, da sem utrujena na smrt. zjutraj sem se zbudila ob 8, me je lulat tišal, potem pa sva šla po opravkih ob 11 mi je počasi ratvalo slabo. dragi je vozu domov. sem šla takoj spat, sem kr zacumala, pol je kosilo kuhal ( kok je bil pridenuser posted image user posted image  in se jezil, ampak sej je dobr skuhu na konc ), jest sem samo pojedla in pol koma nazaj spat. in sem sapal do pred prejle.... zbudila sem se ko dojenček, k popoldne spi....user posted image user posted image

čudni znaki...res....

s testom se pa nisem dans obremenjevala, ker imam še druge stvari, k jih ne dohajam....zarad utrujenosti. 

< Sporočilo je popravil mojca345 -- 30.4.2009 15:36:31 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 845
30.4.2009 15:43:49   
Kliki
Ti si pa res sumljiva ta mesec. Držim pesti in ti iz srca privoščim en veeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkk +.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 846
30.4.2009 16:23:13   
isabeaux
ktir test si pa nardila mojca345?

Ker se mi zdi, da ene punce tule ful poročajo, da jim eni niso pokazali, pa so bile vseen srečkeuser posted image

hmmm...čudno tole, kolk nam jo telo zna zagost, a neuser posted image

držim pesti....zate...

jaz pa čakam da pride 3. 5. user posted image , da gremo v novi krog....user posted image  morda pa nam maja uspe....user posted image

zate pa upam da ti je že zdaj....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 847
30.4.2009 16:34:22   
Jada82
Punce, jaz svoje tečke še kar nimam ... čeprav bi jo že res rada dobila!
Sicer dvomim, da sem user posted image , pa že 100 × sem rekla, da se ne bom zanašala na nobene znake ... ampak saj veste, kako je .... malo pa človek le upa user posted image
Skoz me boli spodaj ... na sredi, malo bolj pa še levo ... kot bi bil levi jajčnik ... kar tak pekoč občutek je. Ful hodim lulat ... no ja, sicer tud ful pijem user posted image  hm. Vedno imam občutek, kot da mi že teče user posted image , ko grem na wc, pa ni nič, le beli tok ... ja ja vem, da je to samo še vprašanje časa, kdaj se vlije ... user posted image  Sem pa tudi utrujena .... vendar za to krivim vreme, ker je že toliko časa slabo ...
Prsi so navadne, nič boleče .... edino hrana mi nič kaj preveč ne tekne ... nič mi ni več dobro ... zdaj ene 3 dni. No ja, mogoče pa sem ravno naletela na tako hrano, kaj vem .... je pa res, dokler se dejansko ne vlije, je upanje. Danes je 30. dan. Prejšnji mesec sem jo dobila 34. dan, še prejšnji 39. dan. Včasih tudi 28. dan ???? user posted image  Danes delala test, negativno. user posted image
Mogoče je za + še prezgodaj ... ja, mogoče je pa za user posted image  še prezgodaj hehehe
Kakorkoli, paše, da komu napišem in se izpovem user posted image  Hvala ker me poslušate user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 848
30.4.2009 16:41:04   
zebra
Ojla sem tudi jaz taka...čist isto, sam da mene bolijo prsi  - malo, že od ovulacije. Pa kljub temu da nimam nobenega belega toka, vse suho ta mesec, občasno pa tako čist mal vlečljive sluziuser posted image
In sem tud skor ziher da ni ratalo...ampak kot si napisala jada, vseeno dokler se ne ulije je mal upanja....In seveda sem včeri nardila test first sign....kar enkrat med dnevom...tko iz upanja....user posted image

In sem ga dobila še več...ker ko je postajal moker, se je mal že opazilo testno črtico, se je malo obarvala...potem ko je lezlo proti kkontrolni pa je kontrolna bila še bolj močna....pa sem si mislila ker je bil včeraj 10 dan od o....jaaa...pa bouser posted image ,

pol pa danes nardim bc mini...pa je čisti minus...nikjer sledi o testni črticiuser posted image user posted image

Pa si mislim, ok, saj je še hitro....

sam kaj za vraga je bilo pol to včeri????user posted image

Groza...pa tako sem upala.....

joj smo hecne ko smo tolk neučakane....a ne....user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 849
30.4.2009 16:52:45   
mojca345

Ti si pa res sumljiva ta mesec. Držim pesti in ti iz srca privoščim en veeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkk +.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva tudiuser posted image

jest se tko počutim, k da bi mi tm pr kanalu za energijo skoz ven tekel in sem skoz utrujena...mišice k da so otopele....ampak okej si rečeš en dan tak npr zarad vremena, ne more bit pa skoz tko....bomo videli kaj bo naslednje dni, če se bo tale utrujenost še bolj stopnjevala....zebe me pa ko prašička na antartiki.oblečena v trenerko sem šla spat, pa še me je mal zebl. pol je pa lastnica prišla noter ( jest spala ), je pa rekla, da je tko toplo. dele imam dva puloverja gor. moj pa nag okoli skače...

začela sem že klobasat,aneda? sorčike....

glavo imam prazno,medtem ko sem navajena, da SKOZ o nečem razmišljam in se mi skoz nekam mudi....dej mi pa ratuje prav ravno že vse skupi...

mislim, da bom naslednji teden test delala...jutri grem na grob svečko prižgat za babico. vsak dan še malo pojokam za njo. zdele greva pa na RD od njegovega očeta... baš mi se da.... pomoje bom kr zaspala tam..sam ne smem bit preveč "očitna", da se kej dogaja...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?