|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znaki
19.4.2009 10:35:19   
Kliki
Testek delam konec naslednjega tedna, nočem bit spet razočarana.

Upam da nam bo ratalo zagledat user posted image  obema.

Tudi midva ta mesec nisva bila nič pridna pri user posted image  tako da spoloh nisem upala na nič. Zdaj me pa  takole zafrkava pa sem pomislila tudi na to da bi lahko kaj ratalo.user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 776
20.4.2009 19:19:31   
Kliki
Punce imam eno vprašanje.
Moje M še ni. Se mi je pa danes spet povečal bel tok, a je to normalno in lahko še upam da bo testek pokazal user posted image ?

Hvala za odgovore že v naprej.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 777
20.4.2009 20:54:11   
Jada82
Hm, lahko je še upanje .... lahko pa to napoveduje prihod user posted image .... jaz resnično držim pesti, da ni to zadnje!!!!
Ti kar pozitivno misli, pa konec tedna naredi test, če te ne bo prehitela ....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Navijamo in mislimo nate!

Čao!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 778
20.4.2009 21:29:09   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Punce imam eno vprašanje.
Moje M še ni. Se mi je pa danes spet povečal bel tok, a je to normalno in lahko še upam da bo testek pokazal user posted image ?

Hvala za odgovore že v naprej.

nimam pojma...jest bi tko rekla, če imaš ful redne, je nekaj upanja....boš vidla

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 779
20.4.2009 21:43:11   
mojca345
Čau punce,

Za mano je ZELO ŽALOSTEN DAN. Danes mi je umrla moja zlata babica. Stara je bila 94 let. A kljub starosti in temu, da smo pričakovali, ko se res zgodi, je človeku še vedno tako tako zelo težko. Bila mi je ko mama, ki je nikoli nisem imela...Čeprav imam svojo mamo, pa z njo nisem nikoli imela tako pristnega odnosa, kot z babico, ker me je babica resnično imela rada in me je vzgajala od malega, skupaj z deditom.

1 mesec po mojem rojstnem dnevu je umrlauser posted image user posted image user posted image .....

Jutri je nov dan....v petek bo pogreb....reci in piši konec tedna pa bi naj tudi moja user posted image  prišla....še to...bom vidla kako bom vse to preživela...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 780
20.4.2009 22:32:58   
LUNA83
user posted image  ojoj iskreno sožalje!! 
Si predstavljam kako ti je ker sem tudi jaz živela z babico in si lahko ob tvoji zgodbi v živo predstavljam kako bo, ko bo (ne daj bog še 100let) moja babica umrla,...

sožalje,..pa drži se! Sedaj te bo na nebu čuvala ena velika zvezdica!

Čakamo +

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 781
20.4.2009 22:38:32   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

Čau punce,

Za mano je ZELO ŽALOSTEN DAN. Danes mi je umrla moja zlata babica. Stara je bila 94 let. A kljub starosti in temu, da smo pričakovali, ko se res zgodi, je človeku še vedno tako tako zelo težko. Bila mi je ko mama, ki je nikoli nisem imela...Čeprav imam svojo mamo, pa z njo nisem nikoli imela tako pristnega odnosa, kot z babico, ker me je babica resnično imela rada in me je vzgajala od malega, skupaj z deditom.

1 mesec po mojem rojstnem dnevu je umrlauser posted image user posted image user posted image .....

MOJE SOŽALJEuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 782
21.4.2009 4:38:50   
CJ
....MOJCA345...MOJE ISKRENO SOŽALJE....user posted image ....LP CJ

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 783
21.4.2009 10:43:14   
Izabela_
Mojca, iskreno sožalje. user posted image

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 784
21.4.2009 10:45:51   
ziva1
Iskreno sožalje

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 785
21.4.2009 11:00:39   
majalina
iskreno sožalje, mojca!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 786
21.4.2009 13:28:55   
mojca345
 HVALA VSEM za IZREČENO SOŽALJE !

V petek imamo pogreb ob 15 uri in bom kot najmlaša vnukinaj spregovorila tudi par besed. Upam, da jim bom uspela razločno povedat, da ne bom jokala. Moj možek gre tudi zraven ( logično ), in ga bodo prvič spoznali na pogrebu ( celotna družina - vsi daljni in bližnji sorodniki ). Nimam niti nč za oblečt črnega. Upam, da bo mrzlo in da bom samo črn plašč dala čez.

Včeraj zvečer so se nama dogajale zanimive stvari. Gledala sva film in kar naenkrat je začelo smrdeti po cigaretah. Okna so bila zaprta. Smrdelo je prav na določeni točki. Desno od mene malo višje. Ne nižje, ne višje, ne levo ne desno. Samo na eni točki je smrdelo.

Babica, ko je bila vesela in srečna in zadovoljna, je rada prižgala kako cigaretko. In ja oglasila se mi je. Prišla me je pogledat. Roko sem dala na posteljo z dlanjo odprto proti nebu in postala je kar naenkrat zelo vroča, od njene energije. Potem ssem prijela za roko še mojega dragega, da je energija tekla skozi naju.

Noro !

Sem vesela, da se mi je oglasila.

Me je pa kar strah pogreba, ne zarad nje, zarad drugih ljudi, ki vsi jokajo in pol jokaš še zarad njih. Moj dragi mi stoji ob strani tako zelo, da se mi je še potrdilo, da sem resnično izbrala ta pravega za mene. Vedla sem, da bo tako-da bo umrla, ko bom jaz najdla pravega. Čakam pa še na drugo stvar, če se bo mogoče ta tudi realizirala.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 787
21.4.2009 17:40:42   
smuki
Mojca, iskrene sožalje.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 788
21.4.2009 21:48:43   
Kliki

Čau punce,

Jutri je nov dan....v petek bo pogreb....reci in piši konec tedna pa bi naj tudi moja user posted image  prišla....še to...bom vidla kako bom vse to preživela...
MOJE ISKRENE SOŽALJE OB IZGUBI BABICE.

Naj na hitro še poročam da belega toka skoraj ni več, me malo ščipa ne pa veliko M pa tudi še ni kar naj bo tako.
V petek pa user posted image  pa bo hiša polna veselja.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 789
22.4.2009 0:07:32   
mojca345

Čau punce,

MOJE ISKRENE SOŽALJE OB IZGUBI BABICE.

Naj na hitro še poročam da belega toka skoraj ni več, me malo ščipa ne pa veliko M pa tudi še ni kar naj bo tako.
V petek pa user posted image  pa bo hiša polna veselja.

držim pestkeuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 790
22.4.2009 9:36:56   
Kliki
Hvala me sicer malo špika samo sem pozitivno nastrojena in upam na user posted image .

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 791
22.4.2009 10:16:45   
mojca345

Hvala me sicer malo špika samo sem pozitivno nastrojena in upam na user posted image .

jaz sem danes sanjala, da sem delala test in je takoj pokazal user posted image mama je bila zraven pa ni bila preveč "vesela".user posted image čisto njej podobno. prejle sem dragemu pisala to preko smsa in je rekel : hmm, a bi danes test nardila ?user posted image user posted image

pišem govor za babičin pogreb. pa je težko zbrati tiste prave misli skupaj.

koliko časa ti zdaj že zamuja Kliki ? a ni ene 3 dni ali nekaj takega.  sej zdej če bi delala test, bi pa mogel že pokazat kej. kaj misliš ?

upam, da ti psiha ne prestavlja dnevov...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 792
22.4.2009 10:56:13   
Kliki
18.4 bi jo maorala dobiti tako da vse skupaj 5dni. Mislim da ta mesec pa ne bi smela biti psiha ker sem bila 100% da pride user posted image .
Ja testek bi lahko že delala samo se bojim da bo negativen rezultat in si ga ne upam bom kar počakala do petka.

Drugač imam pa tudi ful velike prsi pa vsake toliko me malo srbijo.

Še malo pa bomo vidli kaj je.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 793
22.4.2009 11:52:15   
pikica36
kliki če ti 5 dni zamuja  kar hitro po testuser posted image user posted image user posted image user posted image ,

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 794
22.4.2009 12:01:17   
Kliki
Ja donse ga bom kupila potem pa ga bom delala al jutri ali pa v petek.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 795
22.4.2009 12:45:34   
pikica36
če ga boš danes kupila nevem če boš zdržala še kak danuser posted image user posted image
pomojem ga boš že danes "skurla" no... vsaj  jaz ga biuser posted image user posted image user posted image user posted image
kljub vsemu danes , jutri ali pojutrišnjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 796
22.4.2009 15:30:16   
majalina
jst pa vceraj prebrala tako fajn knjigo, da vam moram res povedat!!!

ne vem, ce poznate: bo fantek, bo puncka... bo....

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 797
22.4.2009 23:42:34   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

jst pa vceraj prebrala tako fajn knjigo, da vam moram res povedat!!!

ne vem, ce poznate: bo fantek, bo puncka... bo....

ne ne poznam...povej kaj več....me res zanima k si dala !!!  ( klicaje )...te je že kaj posebnega...kdo jo je napisal...kaka knjiga je?

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 798
22.4.2009 23:46:19   
mojca345

18.4 bi jo maorala dobiti tako da vse skupaj 5dni. Mislim da ta mesec pa ne bi smela biti psiha ker sem bila 100% da pride user posted image .
Ja testek bi lahko že delala samo se bojim da bo negativen rezultat in si ga ne upam bom kar počakala do petka.

Drugač imam pa tudi ful velike prsi pa vsake toliko me malo srbijo.

Še malo pa bomo vidli kaj je.

ja tole maš pa zdej situacijo že za navijat k tok dni zamuja.....user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 799
23.4.2009 10:17:22   
majalina
Jutro Mojca!!!

Naslov: Bo fantek, bo punčka...bo
Avtorica: Isla Mcguckin

Nekaj besed o knjigi:

Opis vsebine:Avtorica je pisateljica in svetovalka za strateško načrtovanje. Po izkušnji z nepojasnjeno neplodnostjo je želela svojo zgodbo deliti z drugimi:
Nisem zdravnica.
Nisem zdraviteljica.
Nisem strokovnjak za neplodnost.
Pravzaprav nisem nikakršna strokovnjakinja.
Vendar vem, kako je, če si želiš otroke, pa jih ne moreš imeti.
In vem, kako se počutiš, ko ti prijateljica za prijateljico sporoči »dobre novice«.In vem, kako je, kadar si tako močno želiš otroka, da boli.In vem, kako je, kadar se ti zdi, da nimaš nobene izbire ne upanja za srečen konec.A brez skrbi. Moja zgodba ni dolgočasna in temačna. Ima celo srečen konec. Samo ne takega, kot sem ga pričakovala.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?