Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 21:56:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš rogovilež je spal natanko 30 minut, nakar je bil kot sovica in sva ga prinesla kar dol v dnevno. Po 20-ih minutah je pa že tečko postal Moja je pa danes bila pohvalno pridna. Je prvo rundo spala 1 uro in 3/4, drugo rundo pa 3/4 ure in je to rekord. Zvečer pa je malo pre 20 šla v posteljico in skoraj v trenutku zaspala. Danes je niti čez dan nisem več rabila uspavat. Uf, kako je to vse lažje kot je bilo pri prvem . Sem ti skoraj malo favš Prej mi pa nisi bila, ko mi je spala 3x dnevno po 20min.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 21:56:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš rogovilež je spal natanko 30 minut, nakar je bil kot sovica in sva ga prinesla kar dol v dnevno. Po 20-ih minutah je pa že tečko postal Naša je pa danes dopoldan spala slabo uro popoldan pa je spala 2,5 ure , pa še bi sam sem jo zbudila ker se nam potem sistem podre. Zdej pa že spi Blagor tebi. K bi Videk tko dolgo spal, pa še pol zvečer. Uf, bi blo to fajn. Vid spi dlje največ 30 min, če je sreča 1h, nč več nč manj. Zvečer pa problemi za spat pol končno zaspi pa se čez pol ure al pa eno uro že zbudi oz. začne jokat. To so bolj svetle izjeme. Ponavadi spi 3-4x na dan po max30-45 min. Danes pa jo je kr odneslo od pol treh do pol šestih. Srčekgirl; kaj porečeš na našo, ki spi 2x dnevno po 2-3h , pa še ponoči 11ur v kosu Ti si Aljo na lotu zadela Ja sem, samo žal samo pri spanju. Pri hranjenju pa smo ravno na nasprotnem polu Pa veš, da se meni zdi, da se ti malo preveč sekiraš zaradi tega. Koliko bi pa pojedla, če je ne bi "silila"? A si probala kak dan? Danes je bil prvi dan , ko je pojedla brez sile in odpirala usta na stežaj Pojedla je cca 700g/ml GH + 1x dojenje Estrella, veš pravijo, da otroci rasejo med spanjem....ker če to drži, se ti res nimaš kaj sekirat za Aljin napredek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 21:57:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ste videle, da je naša pita zdaj "kokosova palmica"? A dej nehi no Pa sej je ne moreš zgrešit no. Vedno pride glih do 20-30 objav. Pa stil pisanja...DDDD
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 21:57:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš rogovilež je spal natanko 30 minut, nakar je bil kot sovica in sva ga prinesla kar dol v dnevno. Po 20-ih minutah je pa že tečko postal Naša je pa danes dopoldan spala slabo uro popoldan pa je spala 2,5 ure , pa še bi sam sem jo zbudila ker se nam potem sistem podre. Zdej pa že spi Blagor tebi. K bi Videk tko dolgo spal, pa še pol zvečer. Uf, bi blo to fajn. Vid spi dlje največ 30 min, če je sreča 1h, nč več nč manj. Zvečer pa problemi za spat pol končno zaspi pa se čez pol ure al pa eno uro že zbudi oz. začne jokat. Ok, čez dan bi še nekako šlo, zarad mene je lahko cel dan po konc, ma k bi vsaj ponoč spal, brez zbujanja. Mislm, da pred včerajšnjim, al kdaj že, k je spal sam 1x na dan, pa zvečer je blo enako, jok, stok,...vsake tolko. To so bolj svetle izjeme. Ponavadi spi 3-4x na dan po max30-45 min. Danes pa jo je kr odneslo od pol treh do pol šestih. Srčekgirll jaz bi tudi bila zelo zadovoljna, če bi imel dolgo rundo spanja ponoči, ne pa zbujanje na dve uri. Sem že čisto hin.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 21:58:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no naš ati se matra Nejca uspavat...ob 21h mu je celo uspelo pojest malo polente z banano. estrella dej ti posodim Nejca za par dni, da se naleze vsaj pol tolk spanja od Alje, Alja pa od njega ljubezni do GH **** kake lušte mi delaš... Omar je pravi zapeljivec. Pa držim velike pestke za tebe pri hujšanju, da te ne bo preveč matralo in bo šlo zlahka dol. kako pa ga tvoj uspava? [/quote s čajem, če tak ne gre, ga da v postlo pa pusti da se dere, na konc pa vedn pristane rokah in tak zaspi, ker ne jst ne moj ne mora poslušat dretja in trmarjenja v nedogled. Vaju je že Nejc pogruntal. Ne bi ga smela ven jemat. A imaš kakšno varianto, da bi nekdo drug spravljal spat, da ne bi vidva podlegla vsak večer? Enkrat bosta rekla, danes pa je dovolj, deri se kolikor hočeš. Samo ne ga navadit, da bi zaspal z vama v vajini postelji. Potem bosta najeb....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 21:59:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, mi je Imigran krasno zagrabil, samo ne vem, koliko časa bo še držal Ravnokar je mož šel po veliko piko na avtobusno, zato ne vem, koliko časa bom sploh lahko gor. Gremo hitro brat Jezna sem na Gregorja, ker že 3 dni noče večerje, samo rjove Danes je pojedel: zjutraj dobrih 100 g keksolina, potem 180 g sadne kaše, za kosilo 150 ml AM + par žličk zelenjave, popoldne 100 g skute, zvečer pa sta med rjovenjem mogoče ostali v njemu 2 žlički keksolina. To bi bilo za ta večer od mene vse Mirno nočko, drage moje , za vse bolančke in neubogljivčke pa Tvoj Grega je pa danes kar nekaj pojedel proti našemu Sicer pa , da bo bolj priden jedec in pa da te glava ne bo več bolela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 21:59:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ste videle, da je naša pita zdaj "kokosova palmica"? Kje pa raste ta palmica???? Na forumu novorojenček-bruhanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:00:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes je bil prvi dan , ko je pojedla brez sile in odpirala usta na stežaj Pojedla je cca 700g/ml GH + 1x dojenje Estrella, veš pravijo, da otroci rasejo med spanjem....ker če to drži, se ti res nimaš kaj sekirat za Aljin napredek A zato je Andraž tolk majhen. Kako je bilo na testiranju???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:03:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober vecer punce, Jaz na zalost ali nimam casa ali pa ne pridem do racunalnika in tako izgleda da vas bom brala v 7 delu pa se 5 nisem do konca prebrala. Moj predragi moz je namrec prevzel posel za katerega on pravi da je vecji od njega, kar pomeni da dela od jutra do pozno v noc. Takrat ko imam jaz cas je doma na racunalniku in dela, kasneje se mene zaposluje in tako sem se komaj pribila sedaj do racunalnika. Poleg tega sem se spravila se na dieto. Ja prav ste prebrale Jaz hujsam. Komentar moza po prvem dvevu moje diete pa je bil, da ce mislim bit tok zoprna in slabe volje ga bo zadela srcna kap in potem on ne bo imel nic od tega ce se bom jaz vsa lepa in postavna porocila z drugim. Ni kej smisel za humor pa ima Danes smo bili na sprehodu naredila sem kar nekaj fotk ampak ne vem kdaj mi jih bo vse ratal naloziti : Evo takole pa pri nas zgleda 1 december ( bunde , kape in rokavice smo slucajno pustili doma ) Lej jo lisičko kako nam lepo prikazuje december pri njej doma Ti, ti, a veš, da nam lušte delaš po toplih krajih Pa za hujšanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:03:17
|
|
|
|
jana81
|
barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:03:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ej, kaj pa je z našo pito, se je že spremenila v burek???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:06:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ste videle, da je naša pita zdaj "kokosova palmica"? A ni burek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:07:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Saj jaz sem Jako tudi nosila po eno uro, uro in pol ampak ko je moj križ rekel dovolj, sem ga dala dol in se je drl. Samo jaz sem potem tako kot sem ti napisala namesto, da bi zaspal na rokah, sem ga dala dol preden je zaspal in se je zbudil in jovo na novo ampak mi je postopoma ratalo, da sem ga dala dol brez dretja. Ma ful dolgo rabiš takole, če hočeš na lepo. Z dretjem pa gre malo hitreje. Par dni, max en teden pa je ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:07:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Ojoj ti Nejc, zakaj nagajaš Sicer pa ima take finte včasih tudi naš Gal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:08:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ste videle, da je naša pita zdaj "kokosova palmica"? A ni burek Mogoče bo čez neki cajta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:09:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Saj jaz sem Jako tudi nosila po eno uro, uro in pol ampak ko je moj križ rekel dovolj, sem ga dala dol in se je drl. Samo jaz sem potem tako kot sem ti napisala namesto, da bi zaspal na rokah, sem ga dala dol preden je zaspal in se je zbudil in jovo na novo ampak mi je postopoma ratalo, da sem ga dala dol brez dretja. Ma ful dolgo rabiš takole, če hočeš na lepo. Z dretjem pa gre malo hitreje. Par dni, max en teden pa je ok. ja jst bi na lepo, sam pr Nejcu ne pali, bi se pomoje prej zadavu kot nehu trmarit in jokat, ma ima to po fotru, to trmo in vztrajnost.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:10:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Ojoj ti Nejc, zakaj nagajaš Sicer pa ima take finte včasih tudi naš Gal. Na žalost smo same krive v takih primerih, ker se nam otroci smilijo. Jana pri drugem ne boš naredila te napake. Se ti bo manj smilil in ga boš pustila malo jokat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:12:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Ojoj ti Nejc, zakaj nagajaš Sicer pa ima take finte včasih tudi naš Gal. Na žalost smo same krive v takih primerih, ker se nam otroci smilijo. Jana pri drugem ne boš naredila te napake. Se ti bo manj smilil in ga boš pustila malo jokat. Ja upam, da bo pri drugem res lažje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:12:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Ojoj ti Nejc, zakaj nagajaš Sicer pa ima take finte včasih tudi naš Gal. Na žalost smo same krive v takih primerih, ker se nam otroci smilijo. Jana pri drugem ne boš naredila te napake. Se ti bo manj smilil in ga boš pustila malo jokat. ja verjamem, sem bla tolk happy ko je do 5.meseca brez problema zaspal kr sam, zdej pa ne vem kak naj se lotim tega projekta, da bo spet sam zaspal, me je strah da me bo zasovražil če ga pustim jokat v nedogled dokler ne zaspiIn da bi imel kake travne zarad tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:13:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Ojoj ti Nejc, zakaj nagajaš Sicer pa ima take finte včasih tudi naš Gal. Na žalost smo same krive v takih primerih, ker se nam otroci smilijo. Jana pri drugem ne boš naredila te napake. Se ti bo manj smilil in ga boš pustila malo jokat. ja verjamem, sem bla tolk happy ko je do 5.meseca brez problema zaspal kr sam, zdej pa ne vem kak naj se lotim tega projekta, da bo spet sam zaspal, me je strah da me bo zasovražil če ga pustim jokat v nedogled dokler ne zaspiIn da bi imel kake travne zarad tega. Tega je tudi mene strah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:13:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Saj jaz sem Jako tudi nosila po eno uro, uro in pol ampak ko je moj križ rekel dovolj, sem ga dala dol in se je drl. Samo jaz sem potem tako kot sem ti napisala namesto, da bi zaspal na rokah, sem ga dala dol preden je zaspal in se je zbudil in jovo na novo ampak mi je postopoma ratalo, da sem ga dala dol brez dretja. Ma ful dolgo rabiš takole, če hočeš na lepo. Z dretjem pa gre malo hitreje. Par dni, max en teden pa je ok. ja jst bi na lepo, sam pr Nejcu ne pali, bi se pomoje prej zadavu kot nehu trmarit in jokat, ma ima to po fotru, to trmo in vztrajnost. Moja tašča je malega brata od mojega pustila se dret cele 3 ure. Je pa bil večji od naših otročkov. Trma je lahko velika, ampak boš videla, da boš mogla biti ti bolj trmasta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:13:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Ojoj ti Nejc, zakaj nagajaš Sicer pa ima take finte včasih tudi naš Gal. Na žalost smo same krive v takih primerih, ker se nam otroci smilijo. Jana pri drugem ne boš naredila te napake. Se ti bo manj smilil in ga boš pustila malo jokat. Ja upam, da bo pri drugem res lažje. Evo, bo sigurno spal-a
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:14:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Ojoj ti Nejc, zakaj nagajaš Sicer pa ima take finte včasih tudi naš Gal. Na žalost smo same krive v takih primerih, ker se nam otroci smilijo. Jana pri drugem ne boš naredila te napake. Se ti bo manj smilil in ga boš pustila malo jokat. Ja upam, da bo pri drugem res lažje. Evo, bo sigurno spal-a Estrella iz tvojih ust v božja ušesa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 22:16:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw sej sploh noče zasat z nama, edino parkrat je zaspal z nama na kavču, pa sva ga nesla v postlco...ja vem da naju izkorišča, ker ko ga pustiva da leži v postlci se dere, ko ga vzameva ven je ok, pol pa spet dretje ko ga dava nazaj, samo enostavno nimava srca da ga poslušava, čeprav naju oba že pošteno matra križ, mene še tolk bolj, ker ga nosim še čez dan, razen če zaspi v vozičku na sprehodu. Ja če ga dam mami za 3 dni, ona ga bo pustila jokat, ker pravi da se bo tak navadu. no v tem trenutku ga Miha nosi že od 21.10 pa je komaj zadremal. Ojoj ti Nejc, zakaj nagajaš Sicer pa ima take finte včasih tudi naš Gal. Na žalost smo same krive v takih primerih, ker se nam otroci smilijo. Jana pri drugem ne boš naredila te napake. Se ti bo manj smilil in ga boš pustila malo jokat. Ja upam, da bo pri drugem res lažje. Evo, bo sigurno spal-a Estrella iz tvojih ust v božja ušesa Pol jaz pri drugem lahko pričakujem nespanje
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?