|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
1.12.2008 9:13:40   
špelin@
tilči, ful sta luštna oba fantolina user posted image  Naš princ iz žemlje naredi eno čudno pocasto zmes, ker jo čist prežveči in zaslini user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
1.12.2008 9:14:08   
Anonimen
Kolk fajn občutek, Anja je spila 180ml hippa zdaj pa pančkauser posted image upam, da vsaj za eno urco, potem greve pa ne dežeka.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
1.12.2008 9:14:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Jeeeeeeeeeeee, pri nas je pa sonceeeeeeee

Zapakiraj in pošlji user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
1.12.2008 9:14:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Kolk fajn občutek, Anja je spila 180ml hippa zdaj pa pančkauser posted image upam, da vsaj za eno urco, potem greve pa ne dežeka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
1.12.2008 9:14:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jeeeeeeeeeeee, pri nas je pa sonceeeeeeee

Zapakiraj in pošlji user posted image

Že pakiramuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
1.12.2008 9:14:58   
špelin@

Pridna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
1.12.2008 9:15:08   
kasso
tilči, a se mu žemlja nič ne zaleti?
Varja pa je včeraj zmazala maslen piškot...je pogruntala, da je dobro user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
1.12.2008 9:15:43   
Anitka
Zdaj pa slišim neke zvoke iz spalnice in vas do nadaljnega zapuščamuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
1.12.2008 9:15:47   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: natasa34
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Eva je pravi cuker in bratec tudi user posted image user posted image user posted image
Nataša a imate vi dve nemški dogi?

Smo jih imeli ja. Potem pa smo spomladi zaradi spleta okoliščin (selitev ....) sprejeli težko odločitev in ju dali naprej v dobre roke, kjer uživata. Mi je pa še sedaj zelo hudo zaradi tega

Verjamem, da ti je težko user posted image
Ej, a si videla, kako se je stemnilo?? user posted image  Ko sem šla v vrtec, je bilo fajn svetlo, dzaj pa kot zvečer...

Grozno je to vreme, ful je temno, sem morala luči prižgatuser posted image . Pa še ven ne moreva, joj, bo danes dolg dan

Zdaj je pa še grmet začelo... user posted image

Pri nas tudiuser posted image
Ko smo šli v vrtec, sem dala kar od Nejca pelerino čez lupinco, Nejca pa v pajaca, da nista bila mokra

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
1.12.2008 9:16:49   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Kak fajnuser posted image user posted image . Koliko zobkov pa vi že imate?

tri

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
1.12.2008 9:18:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

A za ponoči daš flašo v termusko?

vodo sem prekuhala in dali v termo. Očitno je Anja slutila, kaj sledi če bi se še zbujalauser posted image user posted image , pa se je odločila da bo raje spala naprejuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
1.12.2008 9:19:05   
tilči

Varja pa je včeraj zmazala maslen piškot...je pogruntala, da je dobro user posted image

user posted image  za Varjo.

Saj pri nas tudi bolj oslini in paca, čeprav je pa tudi že odgriznil majhen košček in pojedel

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
1.12.2008 9:21:39   
Anonimen

jaz sem včeraj Anji dala pikot ta plasmos in ga je tako previdno žvečla, da res ni bilo šans da bi se ji zaletelo. Kruh se ji pa bojim dati v roke, da sama je, ji kar jaz v ista položim košček in ona ta micani košček žveči tudi po 5-10 minuser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
1.12.2008 9:24:07   
Anonimen
Estrella a si nazaj zakinkalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1614
1.12.2008 9:27:08   
Anonimen

user posted image Tilen se baše z žemljouser posted image

user posted image Nejc odmetava sneguser posted image

Opala, kakšna korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image . A je žemlja fina?user posted image user posted image

Prima! Se kar rukat začne, ko jo zagledauser posted image

Kak fajnuser posted image user posted image . Koliko zobkov pa vi že imate?

user posted image user posted image user posted image mali kruhojedecuser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1615
1.12.2008 9:28:21   
suzy85
Dobro jutro še z moje strani!
Se oglašam po dolgem času. Sj sem pričakovala, da boste na 6. delu user posted image , sam to da ste skor že na polovici, pa res nisem pričakovala. user posted image

Sem se poskušala javit, pa ni šlo. V službi je gužva, doma smo se pa zadnjih 14 dni na zlato poroko pripravljali, ki smo jo imeli v soboto. Sta dedi in oma praznovala, pa je bilo treba kup stvari organizirat. Najbolj žalostno je bilo, ko smo v sredo mislili, da bo vse odpadlo, ker je omi brat umrl. user posted image  Pa smo vseeno izpeljali, bolj tiho, blo pa je le. So prišli tudi omini in dedijevi bratje in sestre, pa je blo prav fino, ko so se po dolgem času spet srečali.user posted image user posted image user posted image

Eva je tudi bla ful pridna, ni nič sitnarla. Je pa noč bla mal bolj pestra, ker se je čez dan preveč dogajalo. user posted image  Moram se pohvalit, da mamo že 2. zobka. user posted image  Tudi GH že pridno jemo. Pa tudi dojima se ne več. user posted image  Se je količina mleka že ful zmanjšala, pol sm pa nehala črpat, ker sem mela pumpice že poln kufer! Zdej pa Eva pridno pije Hippovo mleko in je GH.

Moram neki stvari še nujno uredit, pa se še kasnej kej javim!

Aja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolne user posted image  in za mamice, ki se ponoči ne morejo naspati! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
1.12.2008 9:34:06   
špelin@
suzy85, lepo, da si se javila. Iskrene čestitke slavljencema ob zlati poroki user posted image  Sožalje omi ob bratovi smrti user posted image
Eva je pa res ena pridna punca user posted image  Glede dojenja si pa ogromno naredila, zato se nimaš kaj sekirat user posted image

Eno vprašanje za vse: a še kateri od vaših user posted image  ne sedi samostojno? Naš namreč obvlada vse ostalo: obrača se na trebuh in nazaj na hrbet, poskuša se že plazit (no, bolj se z rokicami vleče naprej in rit v zrak tišči user posted image ), z rokami se povleče v sedeči položaj (zagrabi karkoli lahko), potem malo obsedi in ko zagleda kakšno igračo, ki jo hoče, se premakne in ga vrže na kljun ali vstran...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
1.12.2008 9:36:50   
Soncnica Sandra ***
Ma ženske ve ste čisto noreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Pa kolk ste ve napisale od petka zvečer, to človek ne more verjeti. Sem se zdele spomnila na uno izjavo: Joj ste v celem tednu napisale 25 strani, ne vem, če bom uspele vse prebrati user posted image

No uglavnem pri nas je bil pester viken. In tole je kratek povzetek vsega.
V petek sva se z mojim dragim spravila spat malo pred polnočjo. Ravno na pol zaspim, najprej slišim vibro njegovega gsm-a, nato še mojega. Bi najrajši oba skozi okno vrgla, ampak ko sem prebrala, sem se kar topiti začela. Sestrična od mojega dragega je rodila prvorojenca Gala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No in seveda potem nisem mogla zaspati, ker sem razmišljala kako sta kaj, .... In končno zaspim malo čez 1 uro zjutraj pa Manca v jok. Jo dvignem in mi takoj zaspi v naročju, jo položim v posteljico spet isto, ..... no in sva to ponavljali ene 3/4 ure paninič pomagalo. Če sem jo imela v naročju je spala, kolikor sem jo dala dol iz rok jok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NO potem sem jo dala v posteljico in ji luna navila (poje pač neko uspavanjo) in potem po kakih 10ih minutah je le zaspala. No in tako sem še jaz zaspala okrog pol 3h.
Seveda pa je bila ura 5.20, ko je bila naša Manca auf, jaz pa user posted image . Jo je ati vzel in sta se šla v dnevno igrat, jaz pa sem še eno urco mal podremala.
Potem smo vsi skupaj pozajtrkovali,Manca je ob pol 8ih zaspala nazaj, midva pa ven sneg kidat user posted image . POtem pa sva Manco pustila v varstvu pri naših dve (no samo baby fon sva nesla dol) in sva šibala v KR po torto za mojega dedija, ki je popoldan praznoval 80let. POpldan smo imeli žurko. Včeraj smopa na hitro naredili kosilo in se šli malo porepat. Smo šli na smučarski sejem v Loko pa s kolegi na kavico, potem pa smo ostali pri babici.
Aja, pa še to: Zvečer smo šli še malega Gala "zaliti"  da bo poba zdrav user posted image

No in tako mami ni imela časa za RR in je sedaj odkar je Manca zaspala (beri (8.55) na hitro preletela cel roman postov (HB da so kvadratki, da je manj dela) user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 1.12.2008 9:39:37 >

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
1.12.2008 9:38:14   
Anonimen

suzy85, lepo, da si se javila. Iskrene čestitke slavljencema ob zlati poroki user posted image  Sožalje omi ob bratovi smrti user posted image
Eva je pa res ena pridna punca user posted image  Glede dojenja si pa ogromno naredila, zato se nimaš kaj sekirat user posted image

Eno vprašanje za vse: a še kateri od vaših user posted image  ne sedi samostojno? Naš namreč obvlada vse ostalo: obrača se na trebuh in nazaj na hrbet, poskuša se že plazit (no, bolj se z rokicami vleče naprej in rit v zrak tišči user posted image ), z rokami se povleče v sedeči položaj (zagrabi karkoli lahko), potem malo obsedi in ko zagleda kakšno igračo, ki jo hoče, se premakne in ga vrže na kljun ali vstran...

špelin@ moja samo sedi samostojno, ostalo pa ničuser posted image no v hoduljici se je že začela počasi premikatuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
1.12.2008 9:38:31   
Čmrlika
Dobro jutro vsem!

Najprej se pohvalim in vas potolažim, čeprav vem, da to še nič ne pomeni...user posted image
No, moja Taja ga je nehala biksat ponoči, se več ne prebuja na vsake nekaj minut- pa ni lačna bla(ker že dolgo ne jeva več ponoči user posted image  user posted image user posted image ), zdaj se malo predrami , pobrunda pa spi dalje, včasih jo malo premaknim ji položaj zamenjam pa je...Tako da, punce vse mine...Upam, da bo šo še samo na bolje, ker meni je blo ful težko, ker sva od 1 mesca nonostop in lepo in mirno psali ponoči, pol pa ta skoraj mesec in pol nekih motenj...user posted image

Je pa res da po moje flaška nardi svoje, je le drugače ko se user posted image  doji...

Tilči- in ostale, ki že dajete kruheca, pa piškote, mene je fulllll strah ji to sami v roke dat, pa tud če sem zraven user posted image , no sej poskušam...pa mi je nekak hudo težko user posted image

Hijenca- fajn nakup avteka želim, pol pa prideš na kaki čvek spet, ne? Pa kavico? user posted image

Drugače pa je Taja že skoraj zdrava v kompletu, tu in tam na vsake tri ure skašlja ven...mene pa še kr nos daje...pa saj bo...enkrat user posted image , sma pa še atija pa mojo mamo okužle, tak da se spretno bacilom izogiba zaenkrat še samo moj ati.user posted image

Zdaj pa grem slikico poiskat, ko sem zadnjič rekla, da vam pokažem, zakaj sem se morala spravit v soboto pucat.... mi jeslabo vest nabilo, ko sem posnetke vidla...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
1.12.2008 9:40:03   
Čmrlika
Manca vse najboljše za 7 mesecev...Taja in Čmrlika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
1.12.2008 9:42:37   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

O hrani je še bla debata.....Moja Taja že je jogurt, skuto ji pa noter sama kako sadje zmešam....fruchtzwerge pa te lj mlekarne skutke še nisem dala pa nirt ne mislim...me je P opozorila da so polne sladil umetnih barvil  pa ...tak...pa itAK MI INTEŽKO ...PRAV Z VESELJEM JI POCKAM...user posted image

oprosti,ampak a res misliš, da v jogurtih in ostalih kupljenih stvareh ni sladil user posted image in barvil. Verjemi mi, da so, tudi če piše da jih ni.
Pa ne misli, da mislim kaj zlonamerno,ampak verjemi, da so v vseh kupljenih stvareh konzervanski in podobne stvari, ne glede na to kaj P rečejo

Sem pa kupla od hipp-a ..te naravne sadne jogurnte...moram ji dat za probat...pa jaz bom itak eno žlico mogla sebi v usta spakirat...user posted image
Ja seveda mora tudi mami obvezno probat, tudi mnaša je taka user posted image

no s špinačo se še vedno nisem opogumila user posted image ........ PA rumenjaka še nisem dala, čeprav mi je P pri 6 mesecih rekla da že lahko user posted image
no se spomnite, mi je tud kravje mleko dovolila user posted image
ti  delaj po svoji presoji in se bosta ti in Taja tako najbolje počutili

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
1.12.2008 9:44:12   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dobro jutro vsem!

Najprej se pohvalim in vas potolažim, čeprav vem, da to še nič ne pomeni...user posted image
No, moja Taja ga je nehala biksat ponoči, se več ne prebuja na vsake nekaj minut- pa ni lačna bla(ker že dolgo ne jeva več ponoči user posted image  user posted image user posted image ), zdaj se malo predrami , pobrunda pa spi dalje, včasih jo malo premaknim ji položaj zamenjam pa je...Tako da, punce vse mine...Upam, da bo šo še samo na bolje, ker meni je blo ful težko, ker sva od 1 mesca nonostop in lepo in mirno psali ponoči, pol pa ta skoraj mesec in pol nekih motenj...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tajo!!!!!

Drugače pa je Taja že skoraj zdrava v kompletu, tu in tam na vsake tri ure skašlja ven...mene pa še kr nos daje..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pridna Taja, pa da se še mamica čim prej pozdravi

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
1.12.2008 9:47:57   
Soncnica Sandra ***

Še eno vprašanje, ker nimam pojma koliko naj bi moj otrok pojedel (pri dojenju nismo imeli teh vprašanj), danes smo pojedli:

- 8:30h 150 ml ad. mleka
-11:30h 120 ml sadja+2 piškota

S tem, da smo se zbudili ob 7h, koliko kej vaši hroščki pojejo do npr. 12h?

Naša običajno 1 uro potem ko se zbudi (nekje med 6.20-7.20) poje gres ali pa mlečno sadno kašico ali mlečno kašo s piškotom in običajno zmaše med 120-150g, potem pa še čez kako uro do uro in pol kasneje spije 150-180 ml AM. In nato sledi dopoldansko spanje. Zadnje dni to traja cca.2,5uri user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
1.12.2008 9:49:08   
Soncnica Sandra ***

PA TO NE MOREŠ VERJET!!!!! Ja, zdaj pa vpijem!

Zdaj se je novemberkam priklopila una motena "oseba" od včeraj... Tokrat je pita54545... user posted image KLIK
Riba5 alias bibica1 alias mucica12 alias NOSEČNICA8 alias pita54545... Pa kva še bo???! A jih bi ena opozorila, meni se ne da več...

Kaj naj rečem?
Pa kaj je ona res malo motena ali nima nič drugega za početi???

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?