|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
1.12.2008 11:23:01   
jana81
anitka ne se sekirat, Nejc prej sploh ni hotu jabolka jest, pol sem pa počakala 20 minut in mu prvo žlico dobesedno stišala v usta, pol je pa vse pojedu.
Sam vztrajat je treba, pa počaki malo, mogoče še ni lačen, al pa da ga trma mine.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
1.12.2008 11:23:12   
mya26
Naš Maj sedi ob opori, sam uspe sedet ene 20sekund, pol se pa zvrne. Začel pa se je postavljat na vse 4, zgleda kot bi se plazil, ampak se premika bolj nazaj ali pa se kr vrže naprej na nosuser posted image . Obrača se že s hrbta na trebuh, obratno pa mu tud kdaj že uspe od prejšnega tedna. Včasih ko ga hočem dat sedet k seb v naročje pa ima čist stegnjene noge in se sploh noče vsest, on bi kr stal user posted image .

Mi smo se pa odločli da bomo šli od 21.12 do 26.12 na Bled v Hotel Savica, kjer imajo igralnico, pa bazen je v sosednjem hotelu, če pa bo sneg pa gremo lahko na koblo se sankat. Sem prav vesela, pa tud Lana se že ful veseli.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
1.12.2008 11:24:21   
tana7
anitka, ti si tudi ful dolgo dojila... kako hitri je začel Gal papat GH?
ker Brina po enem tednu še vedno vse ven z jezikom rine
sploh noče nič pogoltnit
joče se ne, ampak samo pogoltnit noče - pa včasih se malo kremži
poskusili smo pa s korenčkom, kolerabico, jabolkom - ničesar ni želela papati user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
1.12.2008 11:25:08   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

anitka ne se sekirat, Nejc prej sploh ni hotu jabolka jest, pol sem pa počakala 20 minut in mu prvo žlico dobesedno stišala v usta, pol je pa vse pojedu.
Sam vztrajat je treba, pa počaki malo, mogoče še ni lačen, al pa da ga trma mine.

Sem bila jezna pa sem kaki, banano in piškotek sama pojedlauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
1.12.2008 11:26:13   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image Tilen se baše z žemljouser posted image

user posted image Nejc odmetava sneguser posted image

Lepe fotke 

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
1.12.2008 11:26:24   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Pozdravljene

Brina ima pa spet vročinouser posted image

zadnjič je bila 6. bolezen
kaj je pa sedaj, pa nimam pojma - saj ni vsioka, malo povišana je. Koliko natančno, pa ne vem, ker temu ušesnemu termometru  nič ne zaupam - se mi zdi, da lahko premaknem za pol milimetra, pa bo čisto drug rezultatuser posted image ali sem pa čisto nesposobna za touser posted image
malo bolj cmerava je, sicer se pa ne pozna kaj veliko ta vročina
drugih znakov pa ni
ponoči sem jo zatipala, ko sem jo vzela iz posteljice za papanje
torej je pravilo, da se z vročino ne gre ven na sprehoduser posted image
pa skrbi me, ker imamo v četrtek P in naj bi bila 3. cepljena - naj bi bila že 13.11., pa so nam premaknili, ker je imela 6. bolezen
a zdaj bodo spet premakniliuser posted image a se sme toliko odlašati s 3. dozouser posted image user posted image user posted image user posted image
2. dozo je dobila 25. septembra!!! (1. pa 26. avgusta)

Kakšni so pa znaki 6. bolezni??

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
1.12.2008 11:27:10   
Anitka

sploh noče nič pogoltnit
poskusili smo pa s korenčkom, kolerabico, jabolkom - ničesar ni želela papati user posted image

Naš je začel GH spet zavračati po vročini, ki jo je imel prejšnji teden. Naš pa na splošno zelenjave sploh ni maral- kakšen korenček - bljek za njegauser posted image user posted image user posted image . Banane je imel zeloooo rad, zdaj pa kot pravim z vsem štrajka. Skup tišči usta pa amen in se spakuje zraven.Tako da smo skoraj popolnoma spet na dojenju.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
1.12.2008 11:27:22   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Kolk fajn občutek, Anja je spila 180ml hippa zdaj pa pančkauser posted image upam, da vsaj za eno urco, potem greve pa ne dežeka.

Pridna Anja user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
1.12.2008 11:28:32   
Anitka
Jeeeej pri nas je pa spet sončekuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
1.12.2008 11:28:57   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

sploh noče nič pogoltnit

Naš je začel GH spet zavračati po vročini, ki jo je imel prejšnji teden. Naš pa na splošno zelenjave sploh ni maral- kakšen korenček - bljek za njegauser posted image user posted image user posted image . Banane je imel zeloooo rad, zdaj pa kot pravim z vsem štrajka. Skup tišči usta pa amen in se spakuje zraven.Tako da smo skoraj popolnoma spet na dojenju.

ojoj user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
1.12.2008 11:29:30   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

suzy85, lepo, da si se javila. Iskrene čestitke slavljencema ob zlati poroki user posted image  Sožalje omi ob bratovi smrti user posted image
Eva je pa res ena pridna punca user posted image  Glede dojenja si pa ogromno naredila, zato se nimaš kaj sekirat user posted image

Eno vprašanje za vse: a še kateri od vaših user posted image  ne sedi samostojno? Naš namreč obvlada vse ostalo: obrača se na trebuh in nazaj na hrbet, poskuša se že plazit (no, bolj se z rokicami vleče naprej in rit v zrak tišči user posted image ), z rokami se povleče v sedeči položaj (zagrabi karkoli lahko), potem malo obsedi in ko zagleda kakšno igračo, ki jo hoče, se premakne in ga vrže na kljun ali vstran...

Naša še ne sedi samostojno. Včasih je rata kakšno minuto drugače pa jo meče levo-desno-nazaj. Obrača se s trebuha na hrbet, kaj drugega pa jo ne zanima zaenkrat

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
1.12.2008 11:30:37   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Pozdravljene

kaj je pa sedaj, pa nimam pojma - saj ni vsioka, malo povišana je. Koliko natančno, pa ne vem, ker temu ušesnemu termometru  nič ne zaupam - se mi zdi, da lahko premaknem za pol milimetra, pa bo čisto drug rezultatuser posted image ali sem pa čisto nesposobna za touser posted image
drugih znakov pa ni
pa skrbi me, ker imamo v četrtek P in naj bi bila 3. cepljena - naj bi bila že 13.11., pa so nam premaknili, ker je imela 6. bolezen
a zdaj bodo spet premakniliuser posted image a se sme toliko odlašati s 3. dozouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšni so pa znaki 6. bolezni??

cca. 3 dni povišana temperatura (Brina je imela mogoče 1 ali 2 dni), potem pa temperatura pade in dobi otrok rdeče pikice, flekce - kar traja potem še par dni in je konec
mi nismo niti šli k P - je rekla, da se itak ne daje zdravil za to - samo preboli in to je to

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
1.12.2008 11:32:28   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ma ženske ve ste čisto noreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Pa kolk ste ve napisale od petka zvečer, to človek ne more verjeti. Sem se zdele spomnila na uno izjavo: Joj ste v celem tednu napisale 25 strani, ne vem, če bom uspele vse prebrati user posted image

No uglavnem pri nas je bil pester viken. In tole je kratek povzetek vsega.
V petek sva se z mojim dragim spravila spat malo pred polnočjo. Ravno na pol zaspim, najprej slišim vibro njegovega gsm-a, nato še mojega. Bi najrajši oba skozi okno vrgla, ampak ko sem prebrala, sem se kar topiti začela. Sestrična od mojega dragega je rodila prvorojenca Gala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke za galauser posted image
No in seveda potem nisem mogla zaspati, ker sem razmišljala kako sta kaj, .... In končno zaspim malo čez 1 uro zjutraj pa Manca v jok. Jo dvignem in mi takoj zaspi v naročju, jo položim v posteljico spet isto, ..... no in sva to ponavljali ene 3/4 ure paninič pomagalo. Če sem jo imela v naročju je spala, kolikor sem jo dala dol iz rok jok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NO potem sem jo dala v posteljico in ji luna navila (poje pač neko uspavanjo) in potem po kakih 10ih minutah je le zaspala. No in tako sem še jaz zaspala okrog pol 3h.

user posted image user posted image user posted image
Seveda pa je bila ura 5.20, ko je bila naša Manca auf, jaz pa user posted image . Jo je ati vzel in sta se šla v dnevno igrat, jaz pa sem še eno urco mal podremala.
Potem smo vsi skupaj pozajtrkovali,Manca je ob pol 8ih zaspala nazaj, midva pa ven sneg kidat user posted image . POtem pa sva Manco pustila v varstvu pri naših dve (no samo baby fon sva nesla dol) in sva šibala v KR po torto za mojega dedija, ki je popoldan praznoval 80let. POpldan smo imeli žurko. Včeraj smopa na hitro naredili kosilo in se šli malo porepat. Smo šli na smučarski sejem v Loko pa s kolegi na kavico, potem pa smo ostali pri babici.
Aja, pa še to: Zvečer smo šli še malega Gala "zaliti"  da bo poba zdrav user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

No in tako mami ni imela časa za RR in je sedaj odkar je Manca zaspala (beri (8.55) na hitro preletela cel roman postov (HB da so kvadratki, da je manj dela) user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
1.12.2008 11:32:56   
Anitka
Ufff sem našla podatke koliko stane Hipp-ovo mleko pri nas v BC - 12,49 - pa to so oderuhi. V Bipi stane sicer 9,99, zdaj ko je pa akcija pa 7,99. Razlika očitna!!!

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
1.12.2008 11:35:11   
Anitka
Tako gremo zdaj pančat - če nam uspe, mami ima pa dve gori likanja

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
1.12.2008 11:35:13   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dobro jutro vsem!

Najprej se pohvalim in vas potolažim, čeprav vem, da to še nič ne pomeni...user posted image
No, moja Taja ga je nehala biksat ponoči, se več ne prebuja na vsake nekaj minut- pa ni lačna bla(ker že dolgo ne jeva več ponoči user posted image  user posted image user posted image ), zdaj se malo predrami , pobrunda pa spi dalje, včasih jo malo premaknim ji položaj zamenjam pa je...Tako da, punce vse mine...Upam, da bo šo še samo na bolje, ker meni je blo ful težko, ker sva od 1 mesca nonostop in lepo in mirno psali ponoči, pol pa ta skoraj mesec in pol nekih motenj...user posted image

Pridna Taja user posted image

Je pa res da po moje flaška nardi svoje, je le drugače ko se user posted image  doji...

Tilči- in ostale, ki že dajete kruheca, pa piškote, mene je fulllll strah ji to sami v roke dat, pa tud če sem zraven user posted image , no sej poskušam...pa mi je nekak hudo težko user posted image

Hijenca- fajn nakup avteka želim, pol pa prideš na kaki čvek spet, ne? Pa kavico? user posted image

Drugače pa je Taja že skoraj zdrava v kompletu, tu in tam na vsake tri ure skašlja ven...mene pa še kr nos daje...pa saj bo...enkrat user posted image , sma pa še atija pa mojo mamo okužle, tak da se spretno bacilom izogiba zaenkrat še samo moj ati.user posted image

upam da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image

Zdaj pa grem slikico poiskat, ko sem zadnjič rekla, da vam pokažem, zakaj sem se morala spravit v soboto pucat.... mi jeslabo vest nabilo, ko sem posnetke vidla...user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
1.12.2008 11:35:44   
hijenca

Ufff sem našla podatke koliko stane Hipp-ovo mleko pri nas v BC - 12,49 - pa to so oderuhi. V Bipi stane sicer 9,99, zdaj ko je pa akcija pa 7,99. Razlika očitna!!!

Nekaj čez 8 € pa stane Hippovo mleko v Muellerju. Ampak pri nas v Sloveniji, v Avstriji je Hippovo mleko malo dražje. pa npr. isto v Muellerju, pa je malo pod 10 €.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
1.12.2008 11:36:11   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image Ena fotka naše psice Oke

user posted image user posted image Pozerka

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
1.12.2008 11:40:38   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tally, kako tvoj čupko kaj danes funkcionira? Naša po starem in še sitna je. Upam, da odspi svoje 3h, da bo vsaj za kako uro mir ko vstaneuser posted image

Zdej dva dni je bila super, danes je tečka na kvadrat. Komi sem jo spravila spat. Še dobr da grem danes malo od doma pa bo jo ati crkljal. Pri hrani pa standard bi rekla 100ml je meja če gre pa 20ml če smo ultra zadovoljniuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
1.12.2008 11:41:27   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Midva z Gregijem se počasi pripravljava na odhod k P. Imava kontrolo... Grem še perilo do konca obesit.

Pri nas pa zdaj sonček sije user posted image   Anitka ga je res poslala user posted image

Dobro opravita pri P

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
1.12.2008 11:44:20   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Sem bila jezna pa sem kaki, banano in piškotek sama pojedlauser posted image user posted image

Sam da ni šlo stran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
1.12.2008 11:46:35   
tally

Pozdravljene

drugih znakov pa ni

Tana mi smo zadnjič prestavili cepljenje in nam je P reku da se lahko počaka 3 mesece.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
1.12.2008 11:48:15   
tana7
no, pa je začelo deževati
danes, ko ima vročino, ziher ne grem z njo ven v dež s tistim pokrivalom
če pa neha deževat, pa spet ne vem, kaj naj naredimuser posted image user posted image
izkušene mamice... verjetno odsvetujete sprehod z vročinouser posted image

ko ste štartale z GH, ste verjetno zvečer ponudile kakšno riževo kašico?
jaz bi najraje to (ker je brez glutena), pa da je z mlekom in brez saharoze in po možnosti brez sadnih okusov - pa ne najdem nobene take
sem včeraj pol ure zijala v Mullerju v tiste škatle, pa nobena ni bila v taki kombinaciji - ali pa sem spregledala?user posted image
sploh pa so vse, na katerih piše "OD 6. MESECA" z glutenom - 7žitne, pšenični zdrob in podobno
nam je patronažna rekla, da do 7. meseca nič glutena
a je to pretiravanje? ali na teh škatlah prehitevajo?

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
1.12.2008 11:48:40   
tally

to se ti pa splača skočit do A. Pa kupiš malo več . Pri nas so itak vse cene v višavahuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
1.12.2008 11:50:42   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Pozdravljene

drugih znakov pa ni

Tana mi smo zadnjič prestavili cepljenje in nam je P reku da se lahko počaka 3 mesece.

med 2. in 3. cepljenjem? to je pa kar veliko
no, potem pa upam, da ni panike
sicer pa upam tudi, da bo do četrtka že fit!!!user posted image   ali bodo vseeno prestavili, ker je kak par dni prej imela vročinouser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?