tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro vsem! Najprej se pohvalim in vas potolažim, čeprav vem, da to še nič ne pomeni... No, moja Taja ga je nehala biksat ponoči, se več ne prebuja na vsake nekaj minut- pa ni lačna bla(ker že dolgo ne jeva več ponoči ), zdaj se malo predrami , pobrunda pa spi dalje, včasih jo malo premaknim ji položaj zamenjam pa je...Tako da, punce vse mine...Upam, da bo šo še samo na bolje, ker meni je blo ful težko, ker sva od 1 mesca nonostop in lepo in mirno psali ponoči, pol pa ta skoraj mesec in pol nekih motenj... Pridna Taja Je pa res da po moje flaška nardi svoje, je le drugače ko se doji... Tilči- in ostale, ki že dajete kruheca, pa piškote, mene je fulllll strah ji to sami v roke dat, pa tud če sem zraven , no sej poskušam...pa mi je nekak hudo težko Hijenca- fajn nakup avteka želim, pol pa prideš na kaki čvek spet, ne? Pa kavico? Drugače pa je Taja že skoraj zdrava v kompletu, tu in tam na vsake tri ure skašlja ven...mene pa še kr nos daje...pa saj bo...enkrat , sma pa še atija pa mojo mamo okužle, tak da se spretno bacilom izogiba zaenkrat še samo moj ati. upam da se čimprej pozdravite Zdaj pa grem slikico poiskat, ko sem zadnjič rekla, da vam pokažem, zakaj sem se morala spravit v soboto pucat.... mi jeslabo vest nabilo, ko sem posnetke vidla...