Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:41:28
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! nina pridna si bla, mi smo pa za razliko od vas prekrivali julija v največji vročini . A na tistih slikah od lindy si ti??? te ne bi prepoznala . Glede moje barve so pa mnenja precej deljena, eni pravjo, da sm bla bolš črna. Men je blond bl všeč no . Estrella sam zanimivo, da smo zdej ko naš EMŠO že več šteje vse blond . Baje te svetla barva pomladi ! Grem po 15 kuj k frizerju ma tudi jaz bi mogla iti...men gre čas tako hitro, da potem kmalu ratam taka, kot bi živela v gozdu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:41:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty ja dej še ti kakšno, da te vidmo. A Žan pa že vse to obvlada? ,naša se zdej dva dni neki trud povedat,sam ji ne rata preveč . Aja jest sm mela pa že pomoje skor vse barve las Ja Žan je pa ful čveka, najhujš je zjutri pa zvečer. Najmanj pa pove, ko je kdo zraven pa bi se js rada pohvalila . Včasih ful kej zakompliciranga ven vrže, pa mi jure zmer reče... kaj je reku?? Ma kaj pa js vem, sej še ponovit ne bi znala ! No sicer ma pa Gaja še kar neki časa, ker je pa le mal mlajša . Glavn da se trudi ! Emilija je danes začela neki govort atatatata in valda je mojemu takoj krona zrasla. Drgač pa skos govori dedede pa še neki kar ne morem definirat deci. Dededed pomeni daj mi...ja mama bo treba otroški šifrant uporabit , dobra fora. kaj pa na ta ta ta ... to pa pomeni mama ne teži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! nina pridna si bla, mi smo pa za razliko od vas prekrivali julija v največji vročini . A na tistih slikah od lindy si ti??? te ne bi prepoznala . Glede moje barve so pa mnenja precej deljena, eni pravjo, da sm bla bolš črna. Men je blond bl všeč no . Estrella sam zanimivo, da smo zdej ko naš EMŠO že več šteje vse blond . Baje te svetla barva pomladi ! Grem po 15 kuj k frizerju A barvat se? Mene kr Linda,je frizer predrag ,no sej barva bi bla tm lepša,sam se je tud to dobr za v naše rovte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:42:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja, ampak rr pa ne Bom bila hitra, kake pol urece 2x dnevno Prvo jo moraš kupit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:42:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella,Tally kako so vajne babe dons jedle? Naša brez borb do sedaj 720ml sedaj pa dobi še kak deci, tako, da bo dnevni iskupiček preko 800ml a še ne spi? Ne je ravno pojedla, sedaj pa gre spat. Danes je izjemoma pokonci, ker jo ata rihtan in gre vse bolj počas Samo da jo in da ne zmrda spanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:42:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* nina js sm pa mela VSE barve las , sam škoda k nimam vseh slikanih . Aja drgač sm pa js ta leva. Ne vem, če bi te prepoznala. si pa luštna s tako ali onako barvo. Je pa meni blond lepša.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:43:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty ja dej še ti kakšno, da te vidmo. A Žan pa že vse to obvlada? ,naša se zdej dva dni neki trud povedat,sam ji ne rata preveč . Aja jest sm mela pa že pomoje skor vse barve las Ja Žan je pa ful čveka, najhujš je zjutri pa zvečer. Najmanj pa pove, ko je kdo zraven pa bi se js rada pohvalila . Včasih ful kej zakompliciranga ven vrže, pa mi jure zmer reče... kaj je reku?? Ma kaj pa js vem, sej še ponovit ne bi znala ! No sicer ma pa Gaja še kar neki časa, ker je pa le mal mlajša . Glavn da se trudi ! Emilija je danes začela neki govort atatatata in valda je mojemu takoj krona zrasla. Drgač pa skos govori dedede pa še neki kar ne morem definirat deci. Dededed pomeni daj mi...ja mama bo treba otroški šifrant uporabit Pol bi ji skos mogla kej dajat . Pa ful je vesela ko se kao z njo kej pogovarjam kr začne vriskat. Jah jaz se bom mogla teh njihovih šifer šele naučit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:44:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! nina pridna si bla, mi smo pa za razliko od vas prekrivali julija v največji vročini . A na tistih slikah od lindy si ti??? te ne bi prepoznala . Glede moje barve so pa mnenja precej deljena, eni pravjo, da sm bla bolš črna. Men je blond bl všeč no . Estrella sam zanimivo, da smo zdej ko naš EMŠO že več šteje vse blond . Baje te svetla barva pomladi ! Grem po 15 kuj k frizerju ma tudi jaz bi mogla iti...men gre čas tako hitro, da potem kmalu ratam taka, kot bi živela v gozdu. Jaz sem bila nazadnej konec marca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:44:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! še dobr da smo ultra ćveke, da bi se po tem spoznale. Ja bla črna, piši-reci cca.2 uri. medtem pa kapo na glavo vija trgovina po novo barvi in PAJO PONOVI VAJO , tko da nimam nobene slike, HB
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:45:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty ja dej še ti kakšno, da te vidmo. A Žan pa že vse to obvlada? ,naša se zdej dva dni neki trud povedat,sam ji ne rata preveč . Aja jest sm mela pa že pomoje skor vse barve las Ja Žan je pa ful čveka, najhujš je zjutri pa zvečer. Najmanj pa pove, ko je kdo zraven pa bi se js rada pohvalila . Včasih ful kej zakompliciranga ven vrže, pa mi jure zmer reče... kaj je reku?? Ma kaj pa js vem, sej še ponovit ne bi znala ! No sicer ma pa Gaja še kar neki časa, ker je pa le mal mlajša . Glavn da se trudi ! Emilija je danes začela neki govort atatatata in valda je mojemu takoj krona zrasla. Drgač pa skos govori dedede pa še neki kar ne morem definirat deci. Dededed pomeni daj mi...ja mama bo treba otroški šifrant uporabit Še dobro, da ga priložijo pri porodu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:45:11
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty ja dej še ti kakšno, da te vidmo. A Žan pa že vse to obvlada? ,naša se zdej dva dni neki trud povedat,sam ji ne rata preveč . Aja jest sm mela pa že pomoje skor vse barve las Ja Žan je pa ful čveka, najhujš je zjutri pa zvečer. Najmanj pa pove, ko je kdo zraven pa bi se js rada pohvalila . Včasih ful kej zakompliciranga ven vrže, pa mi jure zmer reče... kaj je reku?? Ma kaj pa js vem, sej še ponovit ne bi znala ! No sicer ma pa Gaja še kar neki časa, ker je pa le mal mlajša . Glavn da se trudi ! Emilija je danes začela neki govort atatatata in valda je mojemu takoj krona zrasla. Drgač pa skos govori dedede pa še neki kar ne morem definirat deci. Dededed pomeni daj mi...ja mama bo treba otroški šifrant uporabit Pol bi ji skos mogla kej dajat . Pa ful je vesela ko se kao z njo kej pogovarjam kr začne vriskat. Jah jaz se bom mogla teh njihovih šifer šele naučit. ti sam estrello vprašaj, ona vse prevede, ni važno al je špansko, nemško, angleško, otročje, babje...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:45:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! nina pridna si bla, mi smo pa za razliko od vas prekrivali julija v največji vročini . A na tistih slikah od lindy si ti??? te ne bi prepoznala . Glede moje barve so pa mnenja precej deljena, eni pravjo, da sm bla bolš črna. Men je blond bl všeč no . Estrella sam zanimivo, da smo zdej ko naš EMŠO že več šteje vse blond . Baje te svetla barva pomladi ! Grem po 15 kuj k frizerju ma tudi jaz bi mogla iti...men gre čas tako hitro, da potem kmalu ratam taka, kot bi živela v gozdu. Jaz sem bila nazadnej konec marca Jaz moram tut frizerja obiskat ke rimam že narastekkkkk.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:45:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja, ampak rr pa ne Bom bila hitra, kake pol urece 2x dnevno Prvo jo moraš kupit. Si jih ogledujem. Bom kar na 4 obroke vzela Sem rada zakreditirana do grla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:45:40
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz pa drugo kot rdeča in naravno nisem bila. Si sama sebe ne predstavljam blontno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:46:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! nina pridna si bla, mi smo pa za razliko od vas prekrivali julija v največji vročini . A na tistih slikah od lindy si ti??? te ne bi prepoznala . Glede moje barve so pa mnenja precej deljena, eni pravjo, da sm bla bolš črna. Men je blond bl všeč no . Estrella sam zanimivo, da smo zdej ko naš EMŠO že več šteje vse blond . Baje te svetla barva pomladi ! Grem po 15 kuj k frizerju ma tudi jaz bi mogla iti...men gre čas tako hitro, da potem kmalu ratam taka, kot bi živela v gozdu. Jaz sem bila nazadnej konec marca Jaz moram tut frizerja obiskat ke rimam že narastekkkkk. Pri men se že narastek ne vide več, ker sem že skoraj cela natur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:46:36
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! nina pridna si bla, mi smo pa za razliko od vas prekrivali julija v največji vročini . A na tistih slikah od lindy si ti??? te ne bi prepoznala . Glede moje barve so pa mnenja precej deljena, eni pravjo, da sm bla bolš črna. Men je blond bl všeč no . Estrella sam zanimivo, da smo zdej ko naš EMŠO že več šteje vse blond . Baje te svetla barva pomladi ! Grem po 15 kuj k frizerju Js morm it pa ta teden, ker grem v soboto na zaključek ....jeeeeee , komi čakam!!!! barbaw hvala , ma po moje bi me prepoznale, sam se res na sliki bl švoh vid. nina men maš pa ful lepo barvo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:46:46
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! nina pridna si bla, mi smo pa za razliko od vas prekrivali julija v največji vročini . A na tistih slikah od lindy si ti??? te ne bi prepoznala . Glede moje barve so pa mnenja precej deljena, eni pravjo, da sm bla bolš črna. Men je blond bl všeč no . Estrella sam zanimivo, da smo zdej ko naš EMŠO že več šteje vse blond . Baje te svetla barva pomladi ! Grem po 15 kuj k frizerju ma tudi jaz bi mogla iti...men gre čas tako hitro, da potem kmalu ratam taka, kot bi živela v gozdu. Jaz sem bila nazadnej konec marca jaz sem bla na koncu avgusta še enkrat vmes. drugače pa še ko sem bla v katerem mesecu že?????aprila menda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:46:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja, ampak rr pa ne Bom bila hitra, kake pol urece 2x dnevno Prvo jo moraš kupit. Si jih ogledujem. Bom kar na 4 obroke vzela Sem rada zakreditirana do grla Da se ne bi račun in ti slučajno navadila brez kredita živet. Saj brez kreditov sploh ne gre, če nimaš direktorske plače.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:47:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa drugo kot rdeča in naravno nisem bila. Si sama sebe ne predstavljam blontno. Saj so še drugi odtenki , ki prav fajn pašejio na rjave lase.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:48:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! še dobr da smo ultra ćveke, da bi se po tem spoznale. Ja bla črna, piši-reci cca.2 uri. medtem pa kapo na glavo vija trgovina po novo barvi in PAJO PONOVI VAJO , tko da nimam nobene slike, HB Jaz sem se enkrat pobarvala v temno rjavo , sem jo tudi hitro zamenjala za bolj svetlo ker sem si delovala kot 10let starejša.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:48:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa drugo kot rdeča in naravno nisem bila. Si sama sebe ne predstavljam blontno. Saj so še drugi odtenki , ki prav fajn pašejio na rjave lase. Nisem nikoli eksperimentirala pa frizerju tudi ne ppustim. Zaenkrat ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:49:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! nina pridna si bla, mi smo pa za razliko od vas prekrivali julija v največji vročini . A na tistih slikah od lindy si ti??? te ne bi prepoznala . Glede moje barve so pa mnenja precej deljena, eni pravjo, da sm bla bolš črna. Men je blond bl všeč no . Estrella sam zanimivo, da smo zdej ko naš EMŠO že več šteje vse blond . Baje te svetla barva pomladi ! Grem po 15 kuj k frizerju ma tudi jaz bi mogla iti...men gre čas tako hitro, da potem kmalu ratam taka, kot bi živela v gozdu. Jaz sem bila nazadnej konec marca Jaz moram tut frizerja obiskat ke rimam že narastekkkkk. Pri men se že narastek ne vide več, ker sem že skoraj cela natur Kakšna pa si natur?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:49:28
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja, ampak rr pa ne Bom bila hitra, kake pol urece 2x dnevno Prvo jo moraš kupit. Si jih ogledujem. Bom kar na 4 obroke vzela Sem rada zakreditirana do grla Da se ne bi račun in ti slučajno navadila brez kredita živet. Saj brez kreditov sploh ne gre, če nimaš direktorske plače. po moje boš bolje prišla skozi, če boš šla z edino na aerobiko. boš vsaj delala, tako pa bo steza samevala, kredit za jokal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:49:33
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa drugo kot rdeča in naravno nisem bila. Si sama sebe ne predstavljam blontno. Saj so še drugi odtenki , ki prav fajn pašejio na rjave lase. Mogoče bi te pa celo presenetilo, da bi ti blond pasala. Js sm bla 7let črna, tko da si sploh nisem zamislila sebe blond!!! No, ampak je šlo skoz... ss ma škoda, da se nisi vsaj slikala prej nooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! nina pridna si bla, mi smo pa za razliko od vas prekrivali julija v največji vročini . A na tistih slikah od lindy si ti??? te ne bi prepoznala . Glede moje barve so pa mnenja precej deljena, eni pravjo, da sm bla bolš črna. Men je blond bl všeč no . Estrella sam zanimivo, da smo zdej ko naš EMŠO že več šteje vse blond . Baje te svetla barva pomladi ! Grem po 15 kuj k frizerju Js morm it pa ta teden, ker grem v soboto na zaključek ....jeeeeee , komi čakam!!!! barbaw hvala , ma po moje bi me prepoznale, sam se res na sliki bl švoh vid. nina men maš pa ful lepo barvo. Jest bi te pa takoj prepoznala Hvala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.