Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:29:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* nina js sm pa mela VSE barve las , sam škoda k nimam vseh slikanih . Aja drgač sm pa js ta leva. ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:29:17
|
|
|
|
lindy
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:30:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? sem že nazaj... pilates 2x na teden, košta hhhmmmm, ne vem , okoli 30E ali malo manj. jaz ki imam veze in poznanstva imam pa gratis 30e na teden??????????? sorry, mesec No to je pa že bolje Za 30e na teden me ne vidijo, sem rajši debela pol pa pejdi teči v naravo - to je gratis Ne, si bom nabavila stezo. To sem vedno najrajši delala na fitnesu Zunaj se mi ne da kako smo si različni. jaz grem raje ven, kot da bi steno gledala 1 uro. Jaz sem tudi imela obdobje ko sem zunaj tekla, ampak tega je že 7 let. Sem vedno tekla do gramozne jame, en večer pa sem se odločila, da ne grem in ravno tisti večer so enega tam ustrelili. Tam okoli gramozne je bilo pa vedno "skeri"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:30:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo ns k streho prekrivamo in to decembra Se mi dons full da slikce gor dajat pa nimam nč pametnga Pol pa kr neki dajem ,sej ne bom več Tilči tvojadva sta si pa tud čist podobna,pridn Nejc,luštkana sta madonca ste zadekani, kot bi bilo decembra
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* nina js sm pa mela VSE barve las , sam škoda k nimam vseh slikanih . Aja drgač sm pa js ta leva. pol smo ble pa kr vse enake glede barvanja. Ja itak da sm takoj vidla da si ta leva . Se pa res bl slabo vid,tko da ne vem katera barva ti bl paše,verjetn kr blond
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella,Tally kako so vajne babe dons jedle? Naša brez borb do sedaj 720ml sedaj pa dobi še kak deci, tako, da bo dnevni iskupiček preko 800ml a še ne spi? Ne je ravno pojedla, sedaj pa gre spat. Danes je izjemoma pokonci, ker jo ata rihtan in gre vse bolj počas Aha zanimivo,dobr da zdrži ,ker naša ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:31:17
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty ja dej še ti kakšno, da te vidmo. A Žan pa že vse to obvlada? ,naša se zdej dva dni neki trud povedat,sam ji ne rata preveč . Aja jest sm mela pa že pomoje skor vse barve las Ja Žan je pa ful čveka, najhujš je zjutri pa zvečer. Najmanj pa pove, ko je kdo zraven pa bi se js rada pohvalila . Včasih ful kej zakompliciranga ven vrže, pa mi jure zmer reče... kaj je reku?? Ma kaj pa js vem, sej še ponovit ne bi znala ! No sicer ma pa Gaja še kar neki časa, ker je pa le mal mlajša . Glavn da se trudi !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:32:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo ns k streho prekrivamo in to decembra Se mi dons full da slikce gor dajat pa nimam nč pametnga Pol pa kr neki dajem ,sej ne bom več Tilči tvojadva sta si pa tud čist podobna,pridn Nejc,luštkana sta Nina a tuki si bila noseča????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy OMG,kje si pa to najdla Katastrofa , dost je Linda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:32:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* nina js sm pa mela VSE barve las , sam škoda k nimam vseh slikanih . Aja drgač sm pa js ta leva. Ooo črnolaska
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:33:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* nina js sm pa mela VSE barve las , sam škoda k nimam vseh slikanih . Aja drgač sm pa js ta leva. ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske A tud ti si bila?? Pol nas je pa tuki kar nekaj multikolork
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:33:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy Ta ta druga je pa šolska. Koliko si bila stara???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:34:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy O nina tut kratkolasa si bila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:35:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: lindy OMG,kje si pa to najdla Katastrofa , dost je Linda Prav fejst si Si pa tud na tistih rojtnodnevnih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo ns k streho prekrivamo in to decembra Se mi dons full da slikce gor dajat pa nimam nč pametnga Pol pa kr neki dajem ,sej ne bom več Tilči tvojadva sta si pa tud čist podobna,pridn Nejc,luštkana sta Nina a tuki si bila noseča???? Neeeeeeeeee,to je bil december 2006
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:35:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* nina js sm pa mela VSE barve las , sam škoda k nimam vseh slikanih . Aja drgač sm pa js ta leva. ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske A tud ti si bila?? Pol nas je pa tuki kar nekaj multikolork jz tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:36:26
|
|
|
|
sesil
|
jaz ne spadam med multicolorke. sem bla zmeraj bolj svetla. kak bakren , rdeči prameni, ostala barvna lestvica...nisem imela jajc.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:36:34
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! nina pridna si bla, mi smo pa za razliko od vas prekrivali julija v največji vročini . A na tistih slikah od lindy si ti??? te ne bi prepoznala . Glede moje barve so pa mnenja precej deljena, eni pravjo, da sm bla bolš črna. Men je blond bl všeč no . Estrella sam zanimivo, da smo zdej ko naš EMŠO že več šteje vse blond . Baje te svetla barva pomladi !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:36:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty ja dej še ti kakšno, da te vidmo. A Žan pa že vse to obvlada? ,naša se zdej dva dni neki trud povedat,sam ji ne rata preveč . Aja jest sm mela pa že pomoje skor vse barve las Ja Žan je pa ful čveka, najhujš je zjutri pa zvečer. Najmanj pa pove, ko je kdo zraven pa bi se js rada pohvalila . Včasih ful kej zakompliciranga ven vrže, pa mi jure zmer reče... kaj je reku?? Ma kaj pa js vem, sej še ponovit ne bi znala ! No sicer ma pa Gaja še kar neki časa, ker je pa le mal mlajša . Glavn da se trudi ! Emilija je danes začela neki govort atatatata in valda je mojemu takoj krona zrasla. Drgač pa skos govori dedede pa še neki kar ne morem definirat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:36:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: lindy Ta ta druga je pa šolska. Koliko si bila stara??? Mislim da 16,prvič sploh vidm to fotko. Kera otroška faca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:37:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella,Tally kako so vajne babe dons jedle? Naša brez borb do sedaj 720ml sedaj pa dobi še kak deci, tako, da bo dnevni iskupiček preko 800ml a še ne spi? Ne je ravno pojedla, sedaj pa gre spat. Danes je izjemoma pokonci, ker jo ata rihtan in gre vse bolj počas Aha zanimivo,dobr da zdrži ,ker naša ne Danes je bilo vse zmžlano, ker sva se potepale in je drugo rundo spanja spala od 17 do 18.45h, ko sem jo zbudila, da je jedla Drugače ne bi zdržala, bi bila tako sitna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:38:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty ja dej še ti kakšno, da te vidmo. A Žan pa že vse to obvlada? ,naša se zdej dva dni neki trud povedat,sam ji ne rata preveč . Aja jest sm mela pa že pomoje skor vse barve las Ja Žan je pa ful čveka, najhujš je zjutri pa zvečer. Najmanj pa pove, ko je kdo zraven pa bi se js rada pohvalila . Včasih ful kej zakompliciranga ven vrže, pa mi jure zmer reče... kaj je reku?? Ma kaj pa js vem, sej še ponovit ne bi znala ! No sicer ma pa Gaja še kar neki časa, ker je pa le mal mlajša . Glavn da se trudi ! Emilija je danes začela neki govort atatatata in valda je mojemu takoj krona zrasla. Drgač pa skos govori dedede pa še neki kar ne morem definirat deci. Dededed pomeni daj mi...ja mama bo treba otroški šifrant uporabit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:40:13
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty ja dej še ti kakšno, da te vidmo. A Žan pa že vse to obvlada? ,naša se zdej dva dni neki trud povedat,sam ji ne rata preveč . Aja jest sm mela pa že pomoje skor vse barve las Ja Žan je pa ful čveka, najhujš je zjutri pa zvečer. Najmanj pa pove, ko je kdo zraven pa bi se js rada pohvalila . Včasih ful kej zakompliciranga ven vrže, pa mi jure zmer reče... kaj je reku?? Ma kaj pa js vem, sej še ponovit ne bi znala ! No sicer ma pa Gaja še kar neki časa, ker je pa le mal mlajša . Glavn da se trudi ! Emilija je danes začela neki govort atatatata in valda je mojemu takoj krona zrasla. Drgač pa skos govori dedede pa še neki kar ne morem definirat deci. Dededed pomeni daj mi...ja mama bo treba otroški šifrant uporabit , dobra fora. kaj pa na ta ta ta ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:40:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ma tebe tudi ne bi prepoznala kot črnolaske bi, bi, če ne prej, ko bi usta odprla . Na moje čvekanje pa ne vpliva barva . A ti si bla tud črna??? Dej, prlimaj!!!! nina pridna si bla, mi smo pa za razliko od vas prekrivali julija v največji vročini . A na tistih slikah od lindy si ti??? te ne bi prepoznala . Glede moje barve so pa mnenja precej deljena, eni pravjo, da sm bla bolš črna. Men je blond bl všeč no . Estrella sam zanimivo, da smo zdej ko naš EMŠO že več šteje vse blond . Baje te svetla barva pomladi ! Grem po 15 kuj k frizerju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 21:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella,Tally kako so vajne babe dons jedle? Naša brez borb do sedaj 720ml sedaj pa dobi še kak deci, tako, da bo dnevni iskupiček preko 800ml a še ne spi? Ne je ravno pojedla, sedaj pa gre spat. Danes je izjemoma pokonci, ker jo ata rihtan in gre vse bolj počas Aha zanimivo,dobr da zdrži ,ker naša ne Danes je bilo vse zmžlano, ker sva se potepale in je drugo rundo spanja spala od 17 do 18.45h, ko sem jo zbudila, da je jedla Drugače ne bi zdržala, bi bila tako sitna Pr ns je vsak dan vse zmešano k sva skoz na terenu . Tally ja to je isto Gaja neki zdej začela
|
|
|
nosečnostLelly28 RRkomu ste prvo povedali, da ste noseče?partnerju / očetu otroka (
89%)
svoji mami, očetu (
2%)
najboljši prijateljici (
2%)
sestri, bratu (
2%)
zdravnici, ginekologinji (
4%)
objavila sem na družabnem omrežju (
0%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!