Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Naty* No moja tečka je zaspala , zdej grem pa mal pospravit pol pa kmetijo gledat... IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva. Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše. Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven , jaz pa tudi , malo še jo koordinacija zafrkava . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao. Moja zna pa pa, pa bravo - ploskat, mama reče pa baba, drugega pa še ne zna. Še ima preveč čassa za učenje. ko to berem, si mislim, da je Varja zaostala Hvala enako naša tudi ni izjema, še nič od nje Punce sej to ni nič čudnega, če vsi ne obvladajo vsega. Js grem vsak mesec brat v knjigo, kaj naj bi Žan že obvladal ta mesec in vedno ugotovim, da prehiteva za kaka dva meseca. Pri nas mamo tud bravo-bravo, ata, baba, mam (brez a ), en kup besed, ki jih ne znam ponovit , pa to kobacanje pa to, da se iz sedečega položaja da na trebuh in odplazi naprej. Pa zdej se neki trudi, da bi iz trebuščka šel v sedeč položaj, pa mu še ne rata čist. Ampak to vse morjo otroci obvladat kasneje, tko da ni nič narobe s tistimi, ki tega še ne počnejo! Eni pač prehitevajo zdej, pol se jim bo pa ustavilo, nas bote pa drugi prehitevali . Estrella črnolaska ....rock oooon !!! sesil hvala za pikepoke, res upam, da bojo čez noč začele delovati pa bo zjutri spet nasmejan . Midva pa pošiljava pikapoke Aneji, da jo neha bolet od pikice !! Hvala tud ostalim za odgovore !!!! Lepo spite!!!! Naj ti namignem, da eni otroci ki prehitevajo ne zaostajajo. Moj pri 3 še vedno prehiteva za kako leto dve. Če ga primerjam z dvema 5 letnima punčkama je on celo malo bolj spredaj. Aja celo ... ma sej men je všeč, da Žan ful dobro napreduje, po drugi strani se mi pa zdi, da bo kr prehitro zrasel . Estrella za Aljo, da ti je dala en dan odmora pri hranjenju! Še dobr, da nam kdo iz Godoviča pove, da mamo jutri smučarski sejem v Logatcu . Pa js res čist nič ne vem!!! tally mogoče je pa tak dan... sm govorila danes z ene tremi mamicami, ki so se vse pritoževale, da tečkajo otroci ... špelin@ a ti si bla tud multicolor???? Tud js, vse dolžine in vse barve . tilči tvoja dva škrata sta si pa ful podobna ane? A vidm, da je že Estrella copy/paste ugotovila ! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj trenutno igra na klaviature Last christmas, ki je pesem, ki je ne prebavljam o enega leta, ko so preterali z njo. Sej vsako leto pretiravajo z njo . Ampak men je tolk všeč, da je itak nikol nimam dost ... o nina rjavolaska ... sam po moje ti blond bolj paše ... Bom še js dala eno staro gor, ampak se bl slabo vid, ker nimam skenerja , je samo slikana...