Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:47:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A smo same tri? Jaz malo Dizla špegam Jaz ga pa ne morem. Kateri film pa je? xxx-trojni x To sem pa že gledala x-krat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:47:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella razmišljam, da bi grešila in nekaj jedla. Samo še nisem prišla do dejanja. Do not even think about it!!!!!! Valjarrrrrrrrrrr
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:47:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally, a sta vidva poročena?? Ja imava že dve leti delovne dobe. OOOO nisem vedela A za Emilijo sta se načrtno odločila? Ja, je ratala takoj po ss. Lepo, sedaj si samo izberi mesec v katerem želiš rodit in bo ratalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:48:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella razmišljam, da bi grešila in nekaj jedla. Samo še nisem prišla do dejanja. Jaz sem grešila ( beri jedla bobi palčke) bobi palčke so pofl, to ni velik prekršek Jaz jih nimam, imam pa kokice za v mikrovele. Zdaj mi diši .... hm, saj niti ne vem kaj bi jedla. A grenivko lahko? Zbija holesterol in maščobe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:48:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri sam meni ne znese ker moj dela izmensko tle v Mengšu pa je aerobika ob ponedeljkih zvečer. Emilijo pa nimam komu pustit, bom mogla kr leg magic zalaufat Vsak izgovor je dober, če tudi ga maček na repu prinese Pa plačuj posamezni obisk in hodi takrat ko lahko. a misliš da se da tako?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:49:10
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz že kar nekaj časa nisem gledala TV ja, pa sem poprej kar dosti previsela za njim Se bom mogla mal poravit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:49:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally, a sta vidva poročena?? Ja imava že dve leti delovne dobe. OOOO nisem vedela A za Emilijo sta se načrtno odločila? Ja, je ratala takoj po ss. Lepo, sedaj si samo izberi mesec v katerem želiš rodit in bo ratalo Mene kar srce boli, ko vas je toliko ki ste imele ss.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:49:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri sam meni ne znese ker moj dela izmensko tle v Mengšu pa je aerobika ob ponedeljkih zvečer. Emilijo pa nimam komu pustit, bom mogla kr leg magic zalaufat Vsak izgovor je dober, če tudi ga maček na repu prinese Pa plačuj posamezni obisk in hodi takrat ko lahko. a misliš da se da tako? Če imaš voljo se da. Saj so se zmordernizirali in lahko vsak obisk posebaj plačaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:50:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri sam meni ne znese ker moj dela izmensko tle v Mengšu pa je aerobika ob ponedeljkih zvečer. Emilijo pa nimam komu pustit, bom mogla kr leg magic zalaufat Vsak izgovor je dober, če tudi ga maček na repu prinese Pa plačuj posamezni obisk in hodi takrat ko lahko. a misliš da se da tako? Ja seveda. Andraž in Alja sta bila planirana in obakrat zadetek v polno Saj ne morem verjet, da sem pri Andražu grunatala, da mora bit še 2002 letnik Bi me lahko zaj...ker sem imela 23.12 rok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:51:49
|
|
|
|
Estrella*
|
o šit...sem napačno odgovorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:52:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri sam meni ne znese ker moj dela izmensko tle v Mengšu pa je aerobika ob ponedeljkih zvečer. Emilijo pa nimam komu pustit, bom mogla kr leg magic zalaufat Vsak izgovor je dober, če tudi ga maček na repu prinese Pa plačuj posamezni obisk in hodi takrat ko lahko. a misliš da se da tako? Ja seveda. Andraž in Alja sta bila planirana in obakrat zadetek v polno Saj ne morem verjet, da sem pri Andražu grunatala, da mora bit še 2002 letnik Bi me lahko zaj...ker sem imela 23.12 rok jaz pa imam enega čez rok enega pa prej. Moja mami pa je imela z menoj na božič rok in ni ratalo. Je bila "jezna" ker je bil glih JLA.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:52:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz že kar nekaj časa nisem gledala TV ja, pa sem poprej kar dosti previsela za njim Se bom mogla mal poravit Potem pa adijo majčice, če greš pred tv. To lahko narediš ko pridemo do 8 dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:52:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri sam meni ne znese ker moj dela izmensko tle v Mengšu pa je aerobika ob ponedeljkih zvečer. Emilijo pa nimam komu pustit, bom mogla kr leg magic zalaufat Vsak izgovor je dober, če tudi ga maček na repu prinese Pa plačuj posamezni obisk in hodi takrat ko lahko. a misliš da se da tako? Ja seveda. Andraž in Alja sta bila planirana in obakrat zadetek v polno Saj ne morem verjet, da sem pri Andražu grunatala, da mora bit še 2002 letnik Bi me lahko zaj...ker sem imela 23.12 rok Jaz bi pa kmalu imela doma tri dvojčke. K sreči je Tilen malo prej pokukal na svet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:52:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* o šit...sem napačno odgovorila Saj vemo zakaj se gre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:53:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella razmišljam, da bi grešila in nekaj jedla. Samo še nisem prišla do dejanja. Jaz sem grešila ( beri jedla bobi palčke) bobi palčke so pofl, to ni velik prekršek Jaz jih nimam, imam pa kokice za v mikrovele. Zdaj mi diši .... hm, saj niti ne vem kaj bi jedla. A grenivko lahko? Zbija holesterol in maščobe. Ja grenivko lahko Samo meni je in grem rajši lačna spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:53:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri sam meni ne znese ker moj dela izmensko tle v Mengšu pa je aerobika ob ponedeljkih zvečer. Emilijo pa nimam komu pustit, bom mogla kr leg magic zalaufat Vsak izgovor je dober, če tudi ga maček na repu prinese Pa plačuj posamezni obisk in hodi takrat ko lahko. a misliš da se da tako? Ja seveda. Andraž in Alja sta bila planirana in obakrat zadetek v polno Saj ne morem verjet, da sem pri Andražu grunatala, da mora bit še 2002 letnik Bi me lahko zaj...ker sem imela 23.12 rok Jaz bi pa kmalu imela doma tri dvojčke. K sreči je Tilen malo prej pokukal na svet Mojemu se pa meša, ker ima trojne rogove.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:54:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri sam meni ne znese ker moj dela izmensko tle v Mengšu pa je aerobika ob ponedeljkih zvečer. Emilijo pa nimam komu pustit, bom mogla kr leg magic zalaufat Vsak izgovor je dober, če tudi ga maček na repu prinese Pa plačuj posamezni obisk in hodi takrat ko lahko. a misliš da se da tako? Ja seveda. Andraž in Alja sta bila planirana in obakrat zadetek v polno Saj ne morem verjet, da sem pri Andražu grunatala, da mora bit še 2002 letnik Bi me lahko zaj...ker sem imela 23.12 rok Jaz bi pa kmalu imela doma tri dvojčke. K sreči je Tilen malo prej pokukal na svet Kdaj si pa mela PDP???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:54:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella razmišljam, da bi grešila in nekaj jedla. Samo še nisem prišla do dejanja. Jaz sem grešila ( beri jedla bobi palčke) bobi palčke so pofl, to ni velik prekršek Jaz jih nimam, imam pa kokice za v mikrovele. Zdaj mi diši .... hm, saj niti ne vem kaj bi jedla. A grenivko lahko? Zbija holesterol in maščobe. Ja grenivko lahko Samo meni je in grem rajši lačna spat Jaz sem imela eno leto, ko sem prvič ful shujšala, obdobje ko sem jih na dan pojedla več kot kilo. Meni so pa dobre. Sploh niso tako grenke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:54:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* o šit...sem napačno odgovorila Nič hudega sem dojela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:54:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri sam meni ne znese ker moj dela izmensko tle v Mengšu pa je aerobika ob ponedeljkih zvečer. Emilijo pa nimam komu pustit, bom mogla kr leg magic zalaufat Vsak izgovor je dober, če tudi ga maček na repu prinese Pa plačuj posamezni obisk in hodi takrat ko lahko. a misliš da se da tako? Ja seveda. Andraž in Alja sta bila planirana in obakrat zadetek v polno Saj ne morem verjet, da sem pri Andražu grunatala, da mora bit še 2002 letnik Bi me lahko zaj...ker sem imela 23.12 rok Jaz bi pa kmalu imela doma tri dvojčke. K sreči je Tilen malo prej pokukal na svet Kdaj si pa mela PDP??? 23.5.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:54:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri sam meni ne znese ker moj dela izmensko tle v Mengšu pa je aerobika ob ponedeljkih zvečer. Emilijo pa nimam komu pustit, bom mogla kr leg magic zalaufat Vsak izgovor je dober, če tudi ga maček na repu prinese Pa plačuj posamezni obisk in hodi takrat ko lahko. a misliš da se da tako? Ja seveda. Andraž in Alja sta bila planirana in obakrat zadetek v polno Saj ne morem verjet, da sem pri Andražu grunatala, da mora bit še 2002 letnik Bi me lahko zaj...ker sem imela 23.12 rok Jaz bi pa kmalu imela doma tri dvojčke. K sreči je Tilen malo prej pokukal na svet Mojemu se pa meša, ker ima trojne rogove. Komu se pa ne bi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:55:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri sam meni ne znese ker moj dela izmensko tle v Mengšu pa je aerobika ob ponedeljkih zvečer. Emilijo pa nimam komu pustit, bom mogla kr leg magic zalaufat Vsak izgovor je dober, če tudi ga maček na repu prinese Pa plačuj posamezni obisk in hodi takrat ko lahko. a misliš da se da tako? Ja seveda. Andraž in Alja sta bila planirana in obakrat zadetek v polno Saj ne morem verjet, da sem pri Andražu grunatala, da mora bit še 2002 letnik Bi me lahko zaj...ker sem imela 23.12 rok Jaz bi pa kmalu imela doma tri dvojčke. K sreči je Tilen malo prej pokukal na svet Kdaj si pa mela PDP??? 23.5. Saj se mi je zdelo. A si imela zadnjo M 16.8.07???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:56:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri sam meni ne znese ker moj dela izmensko tle v Mengšu pa je aerobika ob ponedeljkih zvečer. Emilijo pa nimam komu pustit, bom mogla kr leg magic zalaufat Vsak izgovor je dober, če tudi ga maček na repu prinese Pa plačuj posamezni obisk in hodi takrat ko lahko. a misliš da se da tako? Ja seveda. Andraž in Alja sta bila planirana in obakrat zadetek v polno Saj ne morem verjet, da sem pri Andražu grunatala, da mora bit še 2002 letnik Bi me lahko zaj...ker sem imela 23.12 rok Jaz bi pa kmalu imela doma tri dvojčke. K sreči je Tilen malo prej pokukal na svet Kdaj si pa mela PDP??? 23.5. Saj se mi je zdelo. A si imela zadnjo M 16.8.07??? točno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:57:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz že kar nekaj časa nisem gledala TV ja, pa sem poprej kar dosti previsela za njim Se bom mogla mal poravit Potem pa adijo majčice, če greš pred tv. To lahko narediš ko pridemo do 8 dela ja vrajt...rekord avgustovk je 11 delov, do takrat "nema izlaza"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:57:38
|
|
|
|
tally
|
Jaz prej nisem mogla ne vem kok načrtovat ker sem imela ful neredne M. Zdej jo imam zaenkrat na 25 dni.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
15%)
lana (
31%)
neža (
44%)
vanesa (
11%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!