Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:34:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. Greš spat. ma zaenkrat ne, moram pa sedaj še nos spucat. pridem čez 10 min nazaj ojej...jaz sem ji ga ko je vstala in se je drla za popi...dit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:34:52
|
|
|
|
barbaw
|
Je bila potrebna mamina intervenca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:35:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:36:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Je bila potrebna mamina intervenca. Kaj pa je bilo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:37:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je kakšen dober film na sporedu, da ni nobene??? Pri nas sta še oba otroka pokonci. Maja se nekaj brani spanja. Ja se boji, da ne bi kaj zamudila Naša2 sta tud še pokonci in težita Mateju Moja dva tudi zdaj mojemu. Jutri ga ne bo cel dan in sem ga zdaj zaposlila. Naša tečka je pa ob 19 zaspala, je imela prav rdeče učke kok je bila zaspana zaspat pa ne. Ja mora od včeraj notri prinset
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:37:37
|
|
|
|
Estrella*
|
tally, a sta vidva poročena??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:38:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je kakšen dober film na sporedu, da ni nobene??? Pri nas sta še oba otroka pokonci. Maja se nekaj brani spanja. Ja se boji, da ne bi kaj zamudila Naša2 sta tud še pokonci in težita Mateju Moja dva tudi zdaj mojemu. Jutri ga ne bo cel dan in sem ga zdaj zaposlila. Naša tečka je pa ob 19 zaspala, je imela prav rdeče učke kok je bila zaspana zaspat pa ne. To je pa najhujše, ko je otrok preutrujen, da bi zaspal. Enkrat sem bila tako jezna na taščo, ker je peljala jako na sprehod češ, da ga bo uspavala, bil je pa star cca 3-4m. In ji ni ratalo in se je drl kot žival. Sem ga peljala z avtom, da bi ga umirila pa ga nisem mogla in sem se pripeljala do doma in stopila oblečena z njim pod tuš, da je utihnil. Sem ga obrisala, preoblekla in dala spat brez problema. HB tega nikoli nisem več doživela. Sploh ga nisem mogla umirit in voda je bila zadnje upanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:38:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Je bila potrebna mamina intervenca. Maja se je drla v posteljici. Malo sem jogi stresla (nežno) je utihnila in zdaj spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:39:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri sam meni ne znese ker moj dela izmensko tle v Mengšu pa je aerobika ob ponedeljkih zvečer. Emilijo pa nimam komu pustit, bom mogla kr leg magic zalaufat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:39:23
|
|
|
|
barbaw
|
A smo same tri?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:40:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally, a sta vidva poročena?? Ja imava že dve leti delovne dobe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:40:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A smo same tri? Jaz malo Dizla špegam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:40:36
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella razmišljam, da bi grešila in nekaj jedla. Samo še nisem prišla do dejanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:41:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A smo same tri? Jaz malo Dizla špegam Jaz ga pa ne morem. Kateri film pa je?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:41:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally, a sta vidva poročena?? Ja imava že dve leti delovne dobe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:41:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella razmišljam, da bi grešila in nekaj jedla. Samo še nisem prišla do dejanja. Jaz sem grešila ( beri jedla bobi palčke)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:42:12
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A smo same tri? Jaz malo Dizla špegam Jaz ga pa ne morem. Kateri film pa je? xxx-trojni x
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:42:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A smo same tri? Ja standard zasedba Pomoje si mislijo, le kako se jim da
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:43:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally, a sta vidva poročena?? Ja imava že dve leti delovne dobe. OOOO nisem vedela A za Emilijo sta se načrtno odločila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:43:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A smo same tri? Ja standard zasedba Pomoje si mislijo, le kako se jim da Čakamo še Anitko, ona je bolj pozna ptička .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:44:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella razmišljam, da bi grešila in nekaj jedla. Samo še nisem prišla do dejanja. Do not even think about it!!!!!! Valjarrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:44:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally, a sta vidva poročena?? Ja imava že dve leti delovne dobe. OOOO nisem vedela A za Emilijo sta se načrtno odločila? Ja, je ratala takoj po ss.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:45:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella razmišljam, da bi grešila in nekaj jedla. Samo še nisem prišla do dejanja. Jaz sem grešila ( beri jedla bobi palčke) bobi palčke so pofl, to ni velik prekršek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:46:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella razmišljam, da bi grešila in nekaj jedla. Samo še nisem prišla do dejanja. Jaz sem grešila ( beri jedla bobi palčke) bobi palčke so pofl, to ni velik prekršek O hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:46:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko? Ne vem, edino vprašaj , ona je šefica za aerobiko. Čim prej bo treba, da mi ne bo začelo vse viset. Moram se malo učvrstit Jaz sem tudi razmišljala v tej smeri sam meni ne znese ker moj dela izmensko tle v Mengšu pa je aerobika ob ponedeljkih zvečer. Emilijo pa nimam komu pustit, bom mogla kr leg magic zalaufat Vsak izgovor je dober, če tudi ga maček na repu prinese Pa plačuj posamezni obisk in hodi takrat ko lahko.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Taborjenjemaca83 RRRadi taborite z otroci?ne maram taborjenja (
32%)
bi, pa ne morem (
4%)
radi taborimo (
23%)
jaz bi, otroci pa ne (
2%)
apartmaji so zakon (
38%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!