Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:22:31
|
|
|
|
Estrella*
|
A je kakšen dober film na sporedu, da ni nobene???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:22:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally; oprema pride ohoho denarja. Lahko kupiš nekaj zelo poceni,pa mora potem človek čez 3 leta vse novo kupit. Mislim, da se ne splača. Ja če boš povabila, se itak narišem v izvidnico Ah poceni glih ne bomo ker je res tako da je potem treba hitro zamenjat, ful drage stvari pa si tut ne moreva privoščit. Nama se v bistvu niti ne mudi toliko s selitvijo razen prostorske stiske , najemnine nimava tako da lahko mirno počasi opremimo in se preselimo. Pa kavica bo itak padla .
< Sporočilo je popravil tally -- 5.12.2008 20:23:00 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:24:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je kakšen dober film na sporedu, da ni nobene??? housea ni tako da ne vem kaj bi bilo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:25:48
|
|
|
|
tilči
|
kmetijo gledajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:26:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči včerajšnja peka piškotov.Nejc vneto valja Tilen si je pa sposodil Nejčev bager Priden Nejc, tilen pa koristi to k ni bratca pa si bager sposodi Vidim, da se tojmu možičku tud ni dalo kaj experimentirat in je uporabil copy/paste varianto Sem hotela jaz isto napisat. A tvoj Estrella ni ubral te variante. Sta si tud kar podobna, sploh ko se smejita. Je ubral delni copy/paste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:26:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally; oprema pride ohoho denarja. Lahko kupiš nekaj zelo poceni,pa mora potem človek čez 3 leta vse novo kupit. Mislim, da se ne splača. Ja če boš povabila, se itak narišem v izvidnico Ah poceni glih ne bomo ker je res tako da je potem treba hitro zamenjat, ful drage stvari pa si tut ne moreva privoščit. Nama se v bistvu niti ne mudi toliko s selitvijo razen prostorske stiske , najemnine nimava tako da lahko mirno počasi opremimo in se preselimo. Pa kavica bo itak padla . Kje pa sta, da nimata najemnine?Lastniško stanovanje??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:27:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči kmetijo gledajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:27:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči kmetijo gledajo a možno. Jaz jo ne gledam v bistvu tv ful malo gledam. Čez dan ni časa zvečer pa sem tuki gor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:28:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je kakšen dober film na sporedu, da ni nobene??? Pri nas sta še oba otroka pokonci. Maja se nekaj brani spanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:28:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči kmetijo gledajo a možno. Jaz jo ne gledam v bistvu tv ful malo gledam. Čez dan ni časa zvečer pa sem tuki gor Kje ja pa dragi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:28:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally; oprema pride ohoho denarja. Lahko kupiš nekaj zelo poceni,pa mora potem človek čez 3 leta vse novo kupit. Mislim, da se ne splača. Ja če boš povabila, se itak narišem v izvidnico Ah poceni glih ne bomo ker je res tako da je potem treba hitro zamenjat, ful drage stvari pa si tut ne moreva privoščit. Nama se v bistvu niti ne mudi toliko s selitvijo razen prostorske stiske , najemnine nimava tako da lahko mirno počasi opremimo in se preselimo. Pa kavica bo itak padla . Kje pa sta, da nimata najemnine?Lastniško stanovanje?? Stanovanje je od njegovih staršev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:29:07
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:29:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči kmetijo gledajo Jaz je ne gledam, ker ni večje bedarije. Da ne omenjam kaj vse sem slišala o obnašanju ipd.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:29:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je kakšen dober film na sporedu, da ni nobene??? Pri nas sta še oba otroka pokonci. Maja se nekaj brani spanja. Ja se boji, da ne bi kaj zamudila Naša2 sta tud še pokonci in težita Mateju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:29:56
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči kmetijo gledajo a možno. Jaz jo ne gledam v bistvu tv ful malo gledam. Čez dan ni časa zvečer pa sem tuki gor sta pa tudi Kevin Costner in Vin Dizel na sporedu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:30:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. Greš spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:30:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči kmetijo gledajo a možno. Jaz jo ne gledam v bistvu tv ful malo gledam. Čez dan ni časa zvečer pa sem tuki gor Kje ja pa dragi? On pa gleda ke rne more do compa pridet . Pol gre pa v nočno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:30:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je kakšen dober film na sporedu, da ni nobene??? Pri nas sta še oba otroka pokonci. Maja se nekaj brani spanja. Ja se boji, da ne bi kaj zamudila Naša2 sta tud še pokonci in težita Mateju Moja dva tudi zdaj mojemu. Jutri ga ne bo cel dan in sem ga zdaj zaposlila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:31:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči kmetijo gledajo a možno. Jaz jo ne gledam v bistvu tv ful malo gledam. Čez dan ni časa zvečer pa sem tuki gor sta pa tudi Kevin Costner in Vin Dizel na sporedu Vin Dizla bi pa še gledala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:31:27
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. Greš spat. ma zaenkrat ne, moram pa sedaj še nos spucat. pridem čez 10 min nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:31:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:31:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. Greš spat. ma zaenkrat ne, moram pa sedaj še nos spucat. pridem čez 10 min nazaj fajn pucaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:33:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je kakšen dober film na sporedu, da ni nobene??? Pri nas sta še oba otroka pokonci. Maja se nekaj brani spanja. Ja se boji, da ne bi kaj zamudila Naša2 sta tud še pokonci in težita Mateju Moja dva tudi zdaj mojemu. Jutri ga ne bo cel dan in sem ga zdaj zaposlila. Naša tečka je pa ob 19 zaspala, je imela prav rdeče učke kok je bila zaspana zaspat pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:33:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je kakšen dober film na sporedu, da ni nobene??? Pri nas sta še oba otroka pokonci. Maja se nekaj brani spanja. Ja se boji, da ne bi kaj zamudila Naša2 sta tud še pokonci in težita Mateju Moja dva tudi zdaj mojemu. Jutri ga ne bo cel dan in sem ga zdaj zaposlila. Jaz sem imela danes Aljo do 19, on pa naprej. Ju3 gresta z Andražom na smučarski sejm v Logatcu in bom spet sama z Aljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 20:33:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v ilegali a veste da če bi včeraj visela na rr dokler se aneja ne zbudi za dojit, bi blo to do 2h. ma sem bla prav happy. zdej študiram kaj naj danes, al grem ob 10h spat, al čakam 11h. o to je pa dilema Aneja te pa mal Kolikokrat na teden imaš pilates? Kolk pa košta ta špas?? Kdaj pa ti začneš z aerobiko?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?darja72sploh ne (
41%)
občasno (1xtedensko) (
24%)
vsak dan do 1 ure (
10%)
dnevno več kot 1 uro (
5%)
nikoli še niso poskusili (
19%)
Število vseh glasov: 377Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!