Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:40:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vidim, da me čaka težka pot Anitka, nikar ne bodi črnogleda. Mogoče se bo mali k sebi spravil in ne bo delal kakih posebnih težav.Znajo včasih tudi pozitvno presenetiti Morda me pa res naš sonček preseneti . Če že noče spati daljših rund čez dan in noč, bo pa morda kje drugje presenetil anitka, počasi bomo tudi midve spale ponoči, nič bat. vse ob svojem času... si že pomislila da nimaš normalnega spanca že 6 mesevev. minilo je pa kot 1 teden. upam, da kmalu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:40:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nič, moram dol, ima neke opravke na računalniku... Mirno nočko vam/nam želim Hvala enako. Nočko!!! NOČKO VSEM ODHAJAJOČIM!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:41:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Nisem nič brala za nazaj, bom najprej malo pojamrala. Gregec je danes nemogoč A veste, ko sem pisala, da lepo zaspi na igralni podlogi ali v ležalniku? No, od včeraj nič več Prej sem mu samo dajala za pit in popravljala dudko in je sčasoma pridkano mrknil, danes se je pa drl kot zver. Utihnil je vsakič, ko sem ga vzela k sebi in ga stisnila. Ko sem ga položila nazaj, se mu je spet strgalo... Pa ne morem ga cel dan imeti na rokah!!! Če mi samo katera napiše, da tako majhen otrok še ne izsiljuje, jo prav prijazno vabim, da mi ga pride pazit!!! Ker meni se že rahlo meša... No, popoldne sem ga enostavno pustila, da se je drl, sem ga pač božala, mu šepetala, mu ponujala dudko in sok, ampak itak ni nič zaleglo... Drl se je cca. 15 minut, nato je utihnil in zaspal. Potem sem se šla krepko zjokat v wc... Saj vendar nisem iz kamna pa tudi moji živci niso na elastiko... Grem zdaj malo brat... oh prekleto dobro te razumem, ker je naš isti vsak dan od 5.meseca dalje... danes je grozno, pa očitno še zobki zraven, zbuja se na 10 minut, trenutno ga ima moja mami, ker ne morem več, mojga sem pa poslala v lekarno po calpol in daleron.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 4.12.2008 22:42:19 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:41:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem še vedno v ilegali, ma trenutno brskam o inhalacijah . razmišljam kaj bi prišlo zame v poštev. mi daste tle kako idejo? nimam pojma, ker nisem imela tovrstnih težav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:42:17
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, a zato te je zanimalo za direktorske plače v malih podjetjih. Ti lisica mala Zdaj jo pa imamo. Če rabite kader imaš tu kolikor hočeš delavk. Ja, a veš da se res išče kader, in sicer tajnica oz. pomočnica direktorja... če je kera interesentka. Kakšno izobrazbo pa more met,pa kaj znat....a so kakšni posebni pogoji Znat mora delat....to je moj skoraj edini pogoj... Izobrazba mi niti ni tolk važna, sam da ima naslednja znanja in lastnosti: - obvlada računalnik - zelo pomembno word in excel, ostalo se itak hitro priuči - angleščina ali nemščina (lahko tudi italjanščina ali več jezikov ) - tipkanje - dobro znanje slovenskega jezika (knjižnega mislim) - prilagodljivost - iznajdljivost - volja do učenja - pa še kaj bi se našlo.... Mislim da je med majčicami kar nekaj takih, ki bi spadale v ta okvir. Sem že mela namen nekajkrat napisat, ej ti, tebe bi pa kr zaposlila. Dela pa se v Lj. center. Za podrobnejše informacije pa po želji pišem na ZS. Tko da res, če je kakšna interesentka, mate že veze.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:42:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer čveke čer, a še ne spiš*??? ma kaki, saj je šele pred kratkim zaspala naša mala trma...joj kaki boji. Gašper ni imel nikoli takih izpadov oz. je vedno kar hitro popustil. Tale pa....katastrofa...dobro, da jo je moj prijel v roke...a po eni uri joka za mizo je vseeno popustila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:43:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No a zdej boste pa vse rep med noge stisnile??? zakaj pa???' Ne vem, ti povej Vse se poslavljajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:43:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v drugem razredu dobila pismeni opomin. me je mati doma tako nazjala... Jaz pa sem dobila edini ukor v srednji šoli zato, ker je bil učitelj razjarjen pa nisem bila nič kriva. Ti a si sigurna, da nisi pita???? ne sem bananovec dobrodošla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:44:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Nisem nič brala za nazaj, bom najprej malo pojamrala. Gregec je danes nemogoč A veste, ko sem pisala, da lepo zaspi na igralni podlogi ali v ležalniku? No, od včeraj nič več Prej sem mu samo dajala za pit in popravljala dudko in je sčasoma pridkano mrknil, danes se je pa drl kot zver. Utihnil je vsakič, ko sem ga vzela k sebi in ga stisnila. Ko sem ga položila nazaj, se mu je spet strgalo... Pa ne morem ga cel dan imeti na rokah!!! Če mi samo katera napiše, da tako majhen otrok še ne izsiljuje, jo prav prijazno vabim, da mi ga pride pazit!!! Ker meni se že rahlo meša... No, popoldne sem ga enostavno pustila, da se je drl, sem ga pač božala, mu šepetala, mu ponujala dudko in sok, ampak itak ni nič zaleglo... Drl se je cca. 15 minut, nato je utihnil in zaspal. Potem sem se šla krepko zjokat v wc... Saj vendar nisem iz kamna pa tudi moji živci niso na elastiko... Grem zdaj malo brat... oh prekleto dobro te razumem, ker je naš isti vsak dan od 5.meseca dalje... danes je grozno, pa očitno še zobki zraven, zbuja se na 10 minut, trenutno ga ima moja mami, ker ne morem več, mojga sem pa poslala v lekarno po calpol in daleron. Jana in Špelin@
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:44:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer čveke čer, a še ne spiš*??? ma kaki, saj je šele pred kratkim zaspala naša mala trma...joj kaki boji. Gašper ni imel nikoli takih izpadov oz. je vedno kar hitro popustil. Tale pa....katastrofa...dobro, da jo je moj prijel v roke...a po eni uri joka za mizo je vseeno popustila. kasso tud zate .. no se mal boljš počutim ker vidim da ne serje samo naš. Spet joče, grem po njega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:44:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jana hvala za odgovor. In koliko je bila cena? 256€ s poštnino iz Nemčije, drugače je 232€
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:44:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: koliko se vi2 z Majo še dojita. Mi2 se samo še zjutraj, drugače noče več zagrabit samo še v temi (1x) drugače pa tudi moja noče zgrabit, kot da bi se ji zamerila to se je ona odločila v enem tednu. Kar prešaltale smo naenkrat, ker se ni hotela dojit. Hmmm spet podobnost in to v istem času.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:45:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem še vedno v ilegali, ma trenutno brskam o inhalacijah . razmišljam kaj bi prišlo zame v poštev. mi daste tle kako idejo? materina dušica recimo, kamilice so tudi ok A imaš kako kremo doma, ki vsebuje evkaliptus? Ala tista za po prsih namazat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:45:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vidim, da me čaka težka pot Anitka, nikar ne bodi črnogleda. Mogoče se bo mali k sebi spravil in ne bo delal kakih posebnih težav.Znajo včasih tudi pozitvno presenetiti Morda me pa res naš sonček preseneti . Če že noče spati daljših rund čez dan in noč, bo pa morda kje drugje presenetil Otroci nas znajo velikokrat poztivno presenetit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:46:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso mi imamo zadnje čase doma boje s Petjo, ker ima obdobje ekstra trme + še vse negativno kar vidi druge otroke v vrtcu prinese domov. Tam pa se dela ta najbolj pridno ...smrklja mala Kako mi je to znano. Jaz sem klicana v vrtec v ponedeljek na govorilno uro, pa me je kar strah. Bom težko počakala do takrat. Se bojim da bom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:46:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Vidim, da me čaka težka pot Anitka, nikar ne bodi črnogleda. Mogoče se bo mali k sebi spravil in ne bo delal kakih posebnih težav.Znajo včasih tudi pozitvno presenetiti Morda me pa res naš sonček preseneti . Če že noče spati daljših rund čez dan in noč, bo pa morda kje drugje presenetil anitka, počasi bomo tudi midve spale ponoči, nič bat. vse ob svojem času... si že pomislila da nimaš normalnega spanca že 6 mesevev. minilo je pa kot 1 teden. To je res. A vaju potolažim, da jaz še vedno poniči vstajam zaradi večjega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:46:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Nisem nič brala za nazaj, bom najprej malo pojamrala. Gregec je danes nemogoč A veste, ko sem pisala, da lepo zaspi na igralni podlogi ali v ležalniku? No, od včeraj nič več Prej sem mu samo dajala za pit in popravljala dudko in je sčasoma pridkano mrknil, danes se je pa drl kot zver. Utihnil je vsakič, ko sem ga vzela k sebi in ga stisnila. Ko sem ga položila nazaj, se mu je spet strgalo... Pa ne morem ga cel dan imeti na rokah!!! Če mi samo katera napiše, da tako majhen otrok še ne izsiljuje, jo prav prijazno vabim, da mi ga pride pazit!!! Ker meni se že rahlo meša... No, popoldne sem ga enostavno pustila, da se je drl, sem ga pač božala, mu šepetala, mu ponujala dudko in sok, ampak itak ni nič zaleglo... Drl se je cca. 15 minut, nato je utihnil in zaspal. Potem sem se šla krepko zjokat v wc... Saj vendar nisem iz kamna pa tudi moji živci niso na elastiko... Grem zdaj malo brat... oh prekleto dobro te razumem, ker je naš isti vsak dan od 5.meseca dalje... danes je grozno, pa očitno še zobki zraven, zbuja se na 10 minut, trenutno ga ima moja mami, ker ne morem več, mojga sem pa poslala v lekarno po calpol in daleron. o drage moje. Varja je točno 1x zaspala sama v gugalniku enkrat pri tašči. Drugače pa vedno na jošku ali pa da jo nosim gor in dol, v glavnem na rokah. Pa ceremonije, ko jo odlagam v posteljico... Če se pa spomnim moje trmice kako je zaspala kot dojenček in spala celo noč v svoji posteljici...pri Varji to ne pali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:46:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Nisem nič brala za nazaj, bom najprej malo pojamrala. Gregec je danes nemogoč A veste, ko sem pisala, da lepo zaspi na igralni podlogi ali v ležalniku? No, od včeraj nič več Prej sem mu samo dajala za pit in popravljala dudko in je sčasoma pridkano mrknil, danes se je pa drl kot zver. Utihnil je vsakič, ko sem ga vzela k sebi in ga stisnila. Ko sem ga položila nazaj, se mu je spet strgalo... Pa ne morem ga cel dan imeti na rokah!!! Če mi samo katera napiše, da tako majhen otrok še ne izsiljuje, jo prav prijazno vabim, da mi ga pride pazit!!! Ker meni se že rahlo meša... No, popoldne sem ga enostavno pustila, da se je drl, sem ga pač božala, mu šepetala, mu ponujala dudko in sok, ampak itak ni nič zaleglo... Drl se je cca. 15 minut, nato je utihnil in zaspal. Potem sem se šla krepko zjokat v wc... Saj vendar nisem iz kamna pa tudi moji živci niso na elastiko... Grem zdaj malo brat... oh prekleto dobro te razumem, ker je naš isti vsak dan od 5.meseca dalje... danes je grozno, pa očitno še zobki zraven, zbuja se na 10 minut, trenutno ga ima moja mami, ker ne morem več, mojga sem pa poslala v lekarno po calpol in daleron. zg. zobki so večji in posledično tudi bolj bolijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:46:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer čveke čer, a še ne spiš*??? ma kaki, saj je šele pred kratkim zaspala naša mala trma...joj kaki boji. Gašper ni imel nikoli takih izpadov oz. je vedno kar hitro popustil. Tale pa....katastrofa...dobro, da jo je moj prijel v roke...a po eni uri joka za mizo je vseeno popustila. Samo vztrajat je treba. Pa to ti že veš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:47:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jana hvala za odgovor. In koliko je bila cena? 256€ s poštnino iz Nemčije, drugače je 232€ Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:48:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Nisem nič brala za nazaj, bom najprej malo pojamrala. Gregec je danes nemogoč A veste, ko sem pisala, da lepo zaspi na igralni podlogi ali v ležalniku? No, od včeraj nič več Prej sem mu samo dajala za pit in popravljala dudko in je sčasoma pridkano mrknil, danes se je pa drl kot zver. Utihnil je vsakič, ko sem ga vzela k sebi in ga stisnila. Ko sem ga položila nazaj, se mu je spet strgalo... Pa ne morem ga cel dan imeti na rokah!!! Če mi samo katera napiše, da tako majhen otrok še ne izsiljuje, jo prav prijazno vabim, da mi ga pride pazit!!! Ker meni se že rahlo meša... No, popoldne sem ga enostavno pustila, da se je drl, sem ga pač božala, mu šepetala, mu ponujala dudko in sok, ampak itak ni nič zaleglo... Drl se je cca. 15 minut, nato je utihnil in zaspal. Potem sem se šla krepko zjokat v wc... Saj vendar nisem iz kamna pa tudi moji živci niso na elastiko... Grem zdaj malo brat... oh prekleto dobro te razumem, ker je naš isti vsak dan od 5.meseca dalje... danes je grozno, pa očitno še zobki zraven, zbuja se na 10 minut, trenutno ga ima moja mami, ker ne morem več, mojga sem pa poslala v lekarno po calpol in daleron. o drage moje. Varja je točno 1x zaspala sama v gugalniku enkrat pri tašči. Drugače pa vedno na jošku ali pa da jo nosim gor in dol, v glavnem na rokah. Pa ceremonije, ko jo odlagam v posteljico... Če se pa spomnim moje trmice kako je zaspala kot dojenček in spala celo noč v svoji posteljici...pri Varji to ne pali Tudi tebe še čaka boljše obdobje. Upam samo, da te ne bo MS preveč mučila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:48:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer čveke čer, a še ne spiš*??? ma kaki, saj je šele pred kratkim zaspala naša mala trma...joj kaki boji. Gašper ni imel nikoli takih izpadov oz. je vedno kar hitro popustil. Tale pa....katastrofa...dobro, da jo je moj prijel v roke...a po eni uri joka za mizo je vseeno popustila. A taki babji izpadi mene čakajo Sicer je pa zadnje čase Andraž ratal jezikav, pri Mateju sploh, ker pri meni se ne upa. Mislim, da so spet obdobja, ko se nam bo odcufalo. Joj, kdaj se bodo poročili in odšli, da bomo malo zadihali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:48:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večer čveke čer, a še ne spiš*??? ma kaki, saj je šele pred kratkim zaspala naša mala trma...joj kaki boji. Gašper ni imel nikoli takih izpadov oz. je vedno kar hitro popustil. Tale pa....katastrofa...dobro, da jo je moj prijel v roke...a po eni uri joka za mizo je vseeno popustila. kasso tud zate .. no se mal boljš počutim ker vidim da ne serje samo naš. Spet joče, grem po njega. Kar pusti, da ti drugi pomagajo, drugače lahko pregoriš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:48:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: koliko se vi2 z Majo še dojita. Mi2 se samo še zjutraj, drugače noče več zagrabit samo še v temi (1x) drugače pa tudi moja noče zgrabit, kot da bi se ji zamerila to se je ona odločila v enem tednu. Kar prešaltale smo naenkrat, ker se ni hotela dojit. Hmmm spet podobnost in to v istem času. A sva midve kakšni sorodni duši???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:49:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja je točno 1x zaspala sama v gugalniku enkrat pri tašči. Drugače pa vedno na jošku ali pa da jo nosim gor in dol, v glavnem na rokah. Pa ceremonije, ko jo odlagam v posteljico... Če se pa spomnim moje trmice kako je zaspala kot dojenček in spala celo noč v svoji posteljici...pri Varji to ne pali Kasso tudi za vas
|
Tiste, ki ste prvič rodile po rokuTiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?Tudi po roku. (
32%)
Pred rokom. (
17%)
Na rok. (
13%)
Prvič nisem rodila po roku. (
38%)
Število vseh glasov: 153Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!