|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
3.12.2008 20:00:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
barbaw, ti kar nino7 poberi, jaz imam alternativo (vlak), ona pa ne.

Ja vlaka pa res nimamuser posted image . Ma mi je mal glupo, da boš mogla na vlakuser posted image . Ma bomo probal se že neki zment.

Na vlak iti pa res ni glupo, pred leti sem s službene prednovoletne zabave ravno tako šla z vlakom. Meni je vlak čisto ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
3.12.2008 20:01:37   
Anonimen

A Nataša še ne ve če bo šla?

Ni še zihr, bi pa rada šla user posted image

Aha,no upam, da ji rata.

Grem Gajo dat spat,ne vem kaj ji je dons, od enih je spala vsega 20 min v avtuuser posted image  No sej ni panike,ker je bla skoz dobre volje.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2802
3.12.2008 20:02:32   
barbaw

Ja vlaka pa res nimamuser posted image . Ma mi je mal glupo, da boš mogla na vlakuser posted image . Ma bomo probal se že neki zment.

Jaz upam, da ne boš rabila it z vlakom.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
3.12.2008 20:04:04   
Anonimen

Na vlak iti pa res ni glupo, pred leti sem s službene prednovoletne zabave ravno tako šla z vlakom. Meni je vlak čisto ok.

Aja,m ne vem,jest se že tooooolk dolg časa že nism z vlakom vozila, da sploh več ne vem kako je touser posted image .
Ma ponoč men ni neki se sama vozit,sploh z vlakom,me je strah,sm ena boječkauser posted image . V avtu se ponoč al pa zvečer zmer zaklenem

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2804
3.12.2008 20:07:32   
aurora28
Tana7 user posted image user posted image user posted image za mere.

Zakaj pa dvigujete vzglavje jogiju???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
3.12.2008 20:08:07   
barbaw

Aja,m ne vem,jest se že tooooolk dolg časa že nism z vlakom vozila, da sploh več ne vem kako je touser posted image .
Ma ponoč men ni neki se sama vozit,sploh z vlakom,me je strah,sm ena boječkauser posted image . V avtu se ponoč al pa zvečer zmer zaklenem

Za v Lj ni take panike z vlakom, čeprav vseeno upam, da Špelin@ ne bi rabila it, za nazaj domov pa upam, da bo izkoristila Katinino gostoljubje in šla zjutraj na vlak. Ponoči je mene tudi strah, ker sem že marsikaj doživela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
3.12.2008 20:08:47   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Tana7 user posted image user posted image user posted image za mere.

Zakaj pa dvigujete vzglavje jogiju???

Vzglavje dvigujemo, če je otrok prehlajen in kašlja.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
3.12.2008 20:26:37   
tilči
user posted image user posted image
Nastop je mimo,Tilen je bil tako navdušen, da je zaspaluser posted image
So pa peli, plesali, dva sta na harmoniko igrali,vglavnem Nejc je užival.Bil je tako zmatran, da je komaj povečerjal in šel takoj spat.Domov smo prišli ob 19.Se je pa ves čas držal vzgojiteljice. danes se je pa prav videlo,da eno vzgojiteljico bolj obrajta kot drugo,ker se je skoz k njej stiskal.Pa tudi v vrtcu sem že porajtala.Ko ga ta pride iskat, gre z veseljem noter, ko ga pa druga, je pa tudi že zajokal

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
3.12.2008 20:28:19   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

tiste ki imate vzdignjeno vzglavje pri user posted image , kok nej to nardim, a sam pod glavo dam, al tud pod trup, sploh si ne predstavljam da bi tak lahko ležal...in še nekaj kako naj pol angel care naštimam ?? catja in katy82 vem da imata tud angel care- HELP

Mi imamo dvignjeno celo postlco - podlozene so noge, tako da je enakomerna klancina.

CatJa, ti imaš pa že čisto prazničen avatar user posted image   

Ja, je treba it mal v korak s casom user posted image   Kicasto, a ne user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
3.12.2008 20:29:29   
Anonimen
Estrella thanksuser posted image

kako boš pa pripravila to kašico iz 7 žituser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2810
3.12.2008 20:31:21   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

So pa peli, plesali, dva sta na harmoniko igrali,vglavnem Nejc je užival.Bil je tako zmatran, da je komaj povečerjal in šel takoj spat.Domov smo prišli ob 19.Se je pa ves čas držal vzgojiteljice. danes se je pa prav videlo,da eno vzgojiteljico bolj obrajta kot drugo,ker se je skoz k njej stiskal.Pa tudi v vrtcu sem že porajtala.Ko ga ta pride iskat, gre z veseljem noter, ko ga pa druga, je pa tudi že zajokal

user posted image   Men je to tako lepo, ko se otroci nekaj naucijo in nastopajo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
3.12.2008 20:32:29   
Anonimen
Gaja in Mark vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2812
3.12.2008 20:34:06   
natasa34

A Nataša še ne ve če bo šla?

Ni še zihr, bi pa rada šla user posted image

Nataša bi ful rada šla, sam še nisem čisto 100%. Zaradi spanja naše Eve. Ravno včeraj zvečer se je po dolgem času odločila, da oči ni dober. Zverinsko se je drla dokler ni mami prišla z joško user posted image user posted image user posted image
Me prav zanima kaj bo danes, zaenkrat jima dobro kaže

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
3.12.2008 20:34:40   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

user posted image   Men je to tako lepo, ko se otroci nekaj naucijo in nastopajo.

Meni tudi. Je moj danes nastopal pred dedki in babicami in mi je kar hudo, da nisem mogla tega videt. user posted image  Je babica rekla, da je ful lepo nastopal in pel pesmice in .... Pa ni tega nihče posnel ali pa slikal. user posted image  Jaz bi tudi. user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
3.12.2008 20:34:51   
jana81
catja če boš ti tud šla na večerjo (če ti bo zneslo) pol jst peljem, in poberem še nino in špelin, ker tako se mi ni treba sami vozit nazaj,in ni panike da zaspim, drugače pa ostanem pri barbaw, ki me tako lepo sprejela zraven.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
3.12.2008 20:35:08   
tally

Dan!

Evo mene,sm dons k nova,sam še mal smrkam,ostalo pa je minilo. Sva uspešno prestale cepjenje,mejčken je zajokala,zdej je pa čist naspidirana,pa že cel dan pljuva,ne vem kaj so ji to dal zaeno cepivouser posted image user posted image user posted image . No sej že pri P je bla čist naspidirana tako, da ji je komi lahko srčka poslušal k sekundo ni bla pri miruuser posted image .
Glede GH mi je reku, da z meskom naj kr začnemo, z glutenom naj pa še počakamo 1-2 meseca.
Aha pa še nove mere: 67,7cm, 7150kg,OG 42.  Mi ni čist jasno kako,da ma tako mejhno kilažo glede na to, da kr velik pojeuser posted image  No ja,zgleda, da gre vse vn z drekcom,ker kakca pa tud kr ene 3-4x na danuser posted image .
Naslednji pregled mava 3.3.2009

Gaja se pa vsem zahvaljuje za čestitke in vsem pošilja poljubčkeuser posted image .

Čestitava pa tud Marku za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

barbaw hvala ti za info...ti si res vsestranska kot špelina@...

aja še to...a pol lahko grem jst s tabo v LJ ? Će slučajno ne gre še tretja MB-čanka s tabo.

Ti si tudi planirana. V bistvu imam še za eno plac, če se boste tri stisnile zadaj. Špelin@ ali joj ne vem katera se je še javila, da bi jo pobrala. Bom verjetno karavana vzela, da bo več prostora zadaj.

Nisem spregledala, le odgovorila še nisem. user posted image

Jest sm Jano vprašala če me bo pobrala spotoma pa vidim, da gre s tabo. A maš plac še zameuser posted image

user posted image user posted image user posted image za mere in uspešno prestano pikico.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
3.12.2008 20:37:26   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

mi smo nazaj od P. Aneja je dobila pikico, nič jokala, pa tudi P jo je danes zelo lepo obrajtal (se vidi da je prišel frišen z dopusta). zajokala je ko so ji vzeli kri, drugače je bila prava šarmerka.
začeli bomo s skutkami, jogurtom in potem še z mesom.
sedi že lepo, tako da lahko gremo v nahrbtnik po hribihuser posted image , sam še mama mora ozdravet.
mere: 6670g, velika 65cm, glava pa ne vem (bom sama zmerla).
dobile smo ad3 (5 na dan) in  tabletke za zobe fluonatril.

jaz sem še vedno kaput. boleča glava,zamašen  nos, z oči ni teče. zrlo me boli...joj, kdaj bo tega konec. kupila sem limone, zdej se že filam.
grem brat za nazaj...
aja, drugače imam danes pilates, ma ne grem.

Vam tudi user posted image user posted image user posted image za uspešno prestano pikico in mere. Tebi pa user posted image user posted image user posted image .
Pri nas tudi nič ne dajo za zobe, še porajtu ni da jih ima user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
3.12.2008 20:37:42   
barbaw
CatJa kaj boš rekla? Greš na večerjo ali ne? Da vidimo kaj boš rekla.user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
3.12.2008 20:38:54   
barbaw
Pri nas pa čakamo naslednji zobek (4). Se že belo vidi na dlesni. Tako da bo pokukal. Pa zdaj jo že toliko poznam in vem, da ko ona zvečer ne more dobro spat in se prebuja, so zobki.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
3.12.2008 20:39:11   
jana81
no tako, jst sem grem zdej stiskat, ker je naš mali končno zaspal danes veliko prej (ob 20.20), se vidi da je čez dan spal eno rundo 3 ure in nič več.
Pridem še potem zaželet lahko noč.
Papa

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
3.12.2008 20:39:16   
tally

Tilen si pa privošči user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image za Nejca in uspešen nastop.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
3.12.2008 20:40:35   
tally

Pri nas pa čakamo naslednji zobek (4). Se že belo vidi na dlesni. Tako da bo pokukal. Pa zdaj jo že toliko poznam in vem, da ko ona zvečer ne more dobro spat in se prebuja, so zobki.

Pri nas se že en mesec vidi belo zgoraj zobka pa niuser posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
3.12.2008 20:41:00   
barbaw

no tako, jst sem grem zdej stiskat, ker je naš mali končno zaspal danes veliko prej (ob 20.20), se vidi da je čez dan spal eno rundo 3 ure in nič več.
Papa

Koliko je spal? 3 ure user posted image  To moja dva nista nikoli od novorojenčka dalje. user posted image   Moja to v celem dnevu ne spravi skupaj, pa je bila prava zaspanka med majčki.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 3.12.2008 20:42:52 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
3.12.2008 20:42:09   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Pri nas se že en mesec vidi belo zgoraj zobka pa niuser posted image .

Pri nas se pa prav zobek že vidi. Samo user posted image  babji ne pusti, da bi ji malo usta razprla. Koliko jih sama jih, drugače pa jo moram hecat, da se malo smeji, da ji lahko pokukam v usta. user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
3.12.2008 20:43:29   
jana81

Papa

Koliko je spal? 3 ure user posted image  To moja dva nista nikoli od novorojenčka dalje. user posted image  

ja zdej mi je že ene 4x spal po 3 ure,( pol ure gor ali dol), razen včeraj je bil čist zmeden je spal 2x15 minut, no danes pa od 13h-16h.zjutraj sva vstala ob 10h, no jst ob 9h.Je sicer že ob pol 7h rogovilil, pa sem ga k sebi stisnala in je nazaj zaspal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?