Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:01:45
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Jaz sem si pa danes nardila že drugo kavico, ker Videk se je zbudil ob 7 uri in jaz tega nisem vajena. Je pa včeaj spal od 20 ure do danes 7. Ob 22 sma vzela antibiotik, pa me sploh ni pogledal, on je kar lepo popapcal sirup in pančal dalje. Imam občutek, da danes Vidku malo manj hrope v pljučkih, pa tudi ne kašlja tako močno, kot je npr. še včeraj. Bog daj, da bo že enkrat vredu. Ob 13 imama inhalacijo pri P, do takrat pa boma zabušavala. Potem pa bom Vidka dala v varstvo k babici in bom šla malo v mesto, ker drugače se mi bo dekl dvignil, ker že zelo dolgo nisem nikjer bila. Pa za miklavža bo potrebno nekaj nabavit. GAJI ZA 6 IN MARKU ZA 7 MESECEV.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:02:19
|
|
|
|
Anery
|
Punce poglejte tole: Klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:06:04
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo, tko Vid pije jogurt iz šalčke(se mu je slučajno posrečilo): in tko je zaspal na gugalniku oz. še zdaj spi:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:08:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anery Punce poglejte tole: Klik Pa saj ni normalen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:09:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kje bi lahko preko spleta kupila Ikejine izdelke, pa po možnosti, da je angleška stran, ker nemško ne zastopim preveč Imaš avstrijsko najbližje. Tako da ne vem, če ti bo angleška kaj pomagala zaradi poštnine. Verjento je kaj vezano na filiale. Bom pogledala ko dam malo spat. Vezano je na jezik. Če hočeš robo iz Graza moraš naročat na avstrijski strani. Če kaj ne razumeš nas vprašaj. Bomo malo smetile a ti pomagale. Če ne imaš pa ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:09:03
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ niso vsi P tako radodarni z recepti. Jaz Hb nisem rabila kupovat tega aerochamber. Mi ga je tašča dala. Sem mogla v lončku na dnu izrezat luknjo, rob pa sem oblekla v vatico, da ni zdravilo uhajala na vseh straneh ven. Znajt se je treba. Mi je bilo takrat za ta aerochamber 6000 too much. Pa še na zalogi ga ni bilo, so imela samo takega za 9000. Povrhu vsega pa nisem vedela koliko časa ga bomo rabili in se mi je zdelo za 1x brezveze kupovat. Zdaj ga pa itak imam in upam, da ga ne bom rabila več. Moja je očitno mrknila, ker je vse tiho.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:09:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem si pa danes nardila že drugo kavico, ker Videk se je zbudil ob 7 uri in jaz tega nisem vajena. Je pa včeaj spal od 20 ure do danes 7. Ob 22 sma vzela antibiotik, pa me sploh ni pogledal, on je kar lepo popapcal sirup in pančal dalje. Imam občutek, da danes Vidku malo manj hrope v pljučkih, pa tudi ne kašlja tako močno, kot je npr. še včeraj. Bog daj, da bo že enkrat vredu. Ob 13 imama inhalacijo pri P, do takrat pa boma zabušavala. Potem pa bom Vidka dala v varstvo k babici in bom šla malo v mesto, ker drugače se mi bo dekl dvignil, ker že zelo dolgo nisem nikjer bila. Pa za miklavža bo potrebno nekaj nabavit. GAJI ZA 6 IN MARKU ZA 7 MESECEV. ti si kar malo oddahni. Babica tudi mora prit na svoj račun.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:09:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anery Punce poglejte tole: Klik Sej to sm že jst enkret gor prpopala, nekaj strani nazaj. Ampak jst bi mojga sesula, da bi tako delal s tmalim.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 3.12.2008 9:10:26 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:10:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, tko Vid pije jogurt iz šalčke(se mu je slučajno posrečilo): in tko je zaspal na gugalniku oz. še zdaj spi: Jaz sem pa hotela napisat, če ze obvlada skodelico? Moja še na večji cucelj ne zna pit, ker se ji kar zaleti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:10:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anery Punce poglejte tole: Klik Sej to sm že jst enkret gor prpopala, nekaj strani nazaj. Ampak jst bi mojga sesula, da bi tako delal s tmalim. Enako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:11:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, tko Vid pije jogurt iz šalčke(se mu je slučajno posrečilo): in tko je zaspal na gugalniku oz. še zdaj spi: Jaz sem pa hotela napisat, če ze obvlada skodelico? Moja še na večji cucelj ne zna pit, ker se ji kar zaleti. Sej Vid drgač zna pit s kozarca zelo lepo, sam mu jst držim, flaše ne porajta kej preveč, več popije s kozarca k sz flaše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:16:15
|
|
|
|
špelin@
|
Lasje oprani, posušeni še ne, Gregi je pa tudi že zbujen IZVIRNO SPOROČILO: Anery Punce poglejte tole: Klik Ob temle se pa meni kar stemni... Srčekgirll, luštne fotke barbaw, itak, da se je treba pač znajti, se mi zdi pa res žalostno, da P ne predpiše maske za hijenca, malo odklopi, Vidka bo pa že babi pocrkljala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:22:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Lasje oprani, posušeni še ne, Gregi je pa tudi že zbujen IZVIRNO SPOROČILO: Anery Punce poglejte tole: Klik Ob temle se pa meni kar stemni... Srčekgirll, luštne fotke barbaw, itak, da se je treba pač znajti, se mi zdi pa res žalostno, da P ne predpiše maske za hijenca, malo odklopi, Vidka bo pa že babi pocrkljala Je žalostno ja. Mi smo bili tam vsake 3 tedne, pa bi lahko dala recpet. Zdaj pa Hb nismo rabili inhalacij od mislim, da septembra, ko je bil nazadnje v stiku s psom. Smo na sami ugotovili, da začne ful kašljat, ko je v stiku s psom. Verjetno alergija? Me je zadnjič tako žalostno vprašal, če on ne sme imeti kužka, ker je potem bolan? Dokler ne mine, če sploh bo kdaj sigurno ne bomo imeli psa. Moj je alergičen na perje, njegov brat na mačjo dlako, Jaka pa na pasjo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:22:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sej Vid drgač zna pit s kozarca zelo lepo, sam mu jst držim, flaše ne porajta kej preveč, več popije s kozarca k sz flaše. Priden. Meni se moja zadavi. Sicer pa ima še čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:28:22
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sej Vid drgač zna pit s kozarca zelo lepo, sam mu jst držim, flaše ne porajta kej preveč, več popije s kozarca k sz flaše. Priden. Meni se moja zadavi. Sicer pa ima še čas. Midva z Vidkom pa še nisma probala pit iz lončka. Sem mu pa kupila flaško z malo tršim nastavkom, pa sam jo lahko drži, ampak malo preveč ven teče in se kar davi poleg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:30:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Me je zadnjič tako žalostno vprašal, če on ne sme imeti kužka, ker je potem bolan? Dokler ne mine, če sploh bo kdaj sigurno ne bomo imeli psa. Moj je alergičen na perje, njegov brat na mačjo dlako, Jaka pa na pasjo. Bogi revček Meni je res hudo, če je otrok zaradi alergije in/ali bolezni prikrajšan za družbo štirinožca, ki bi ga družina drugače lahko imela Drugo je, če ni prosotra oz. časa za psa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:33:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sej Vid drgač zna pit s kozarca zelo lepo, sam mu jst držim, flaše ne porajta kej preveč, več popije s kozarca k sz flaše. Priden. Meni se moja zadavi. Sicer pa ima še čas. Midva z Vidkom pa še nisma probala pit iz lončka. Sem mu pa kupila flaško z malo tršim nastavkom, pa sam jo lahko drži, ampak malo preveč ven teče in se kar davi poleg. On že od začetka ni maral kaj preveč flaše, sej popije, če je nuja pa če je oreng žejen (napr. ko jeva al pa ponoč), drgač pa k je prvič probal pit s kozarca, mislm da pr 3 mescih, se je kr tresu zanj in že takrat ful lepo pil. Men se je tko hecn zdelo k sm ga vidla pit s kozarca. Ma hvala bogu, ne bom rabla odvajanja od flaše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:35:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Me je zadnjič tako žalostno vprašal, če on ne sme imeti kužka, ker je potem bolan? Dokler ne mine, če sploh bo kdaj sigurno ne bomo imeli psa. Moj je alergičen na perje, njegov brat na mačjo dlako, Jaka pa na pasjo. Bogi revček Meni je res hudo, če je otrok zaradi alergije in/ali bolezni prikrajšan za družbo štirinožca, ki bi ga družina drugače lahko imela Drugo je, če ni prosotra oz. časa za psa. Bogi, bogi,...tko se ti taki mali smiljo , k jih vidš kakšno željo imajo, pa jim včasih ne morš izpolnit iz določenih razlogov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:39:04
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kje bi lahko preko spleta kupila Ikejine izdelke, pa po možnosti, da je angleška stran, ker nemško ne zastopim preveč Imaš avstrijsko najbližje. Tako da ne vem, če ti bo angleška kaj pomagala zaradi poštnine. Verjento je kaj vezano na filiale. Bom pogledala ko dam malo spat. Vezano je na jezik. Če hočeš robo iz Graza moraš naročat na avstrijski strani. Če kaj ne razumeš nas vprašaj. Bomo malo smetile a ti pomagale. Če ne imaš pa ZS. stvari si lahko pogledaš tukaj - imaš angleške opise http://www.ikea.com/gb/en/catalog/allproducts naročit boš pa potem res morala iz Avstrije ampak tukaj ti bo lažje pregledat zadeve če potrebuješ pa pri naročilu pomoč, pa smo tukaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:39:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sej Vid drgač zna pit s kozarca zelo lepo, sam mu jst držim, flaše ne porajta kej preveč, več popije s kozarca k sz flaše. Priden. Meni se moja zadavi. Sicer pa ima še čas. Midva z Vidkom pa še nisma probala pit iz lončka. Sem mu pa kupila flaško z malo tršim nastavkom, pa sam jo lahko drži, ampak malo preveč ven teče in se kar davi poleg. On že od začetka ni maral kaj preveč flaše, sej popije, če je nuja pa če je oreng žejen (napr. ko jeva al pa ponoč), drgač pa k je prvič probal pit s kozarca, mislm da pr 3 mescih, se je kr tresu zanj in že takrat ful lepo pil. Men se je tko hecn zdelo k sm ga vidla pit s kozarca. Ma hvala bogu, ne bom rabla odvajanja od flaše. Mi sicer od flaše nismo imeli odvajanja, od magičnega lončka pa . Pa je šlo tudi to hitro skozi. Ni bilo večjih težav. Me pa čudi, ko v vrtcu gledam več kto 2 leti stare otroke z navadno flašo in dudo. Meni se zdijo že preveliki, vem pa da imajo nekateri dudo za spanje do osnocne šole. poznam dve punci, ki sta jo imeli. Ena jo še ima (še ni v OŠ).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:41:18
|
|
|
|
barbaw
|
Maja se je ful hitro zbudila. Zadnje nekaj dni mi je namenila zjutraj 1,5 uro spanja, danes pa 40 min. Upam, da bo zaspala nazaj. Če ne pa bo se treba it igrat z njo Bom videla kako se bo madam odločila. Zaenkrat je tiho.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:41:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Me je zadnjič tako žalostno vprašal, če on ne sme imeti kužka, ker je potem bolan? Dokler ne mine, če sploh bo kdaj sigurno ne bomo imeli psa. Moj je alergičen na perje, njegov brat na mačjo dlako, Jaka pa na pasjo. Bogi revček Meni je res hudo, če je otrok zaradi alergije in/ali bolezni prikrajšan za družbo štirinožca, ki bi ga družina drugače lahko imela Drugo je, če ni prosotra oz. časa za psa. Lahko bi ga imeli, prostor je, čas si je treba vzet, samo ga ne smemo imeti zaenkrat. Bomo videli kako se bo ta alergija razvijala z leti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:45:15
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se je ful hitro zbudila. Zadnje nekaj dni mi je namenila zjutraj 1,5 uro spanja, danes pa 40 min. Upam, da bo zaspala nazaj. Če ne pa bo se treba it igrat z njo Bom videla kako se bo madam odločila. Zaenkrat je tiho. Moj je pa sedaj uspel zaspat. Jaz pa sem si privoščla zajtrk, ker mi je že zelo krulilo v želodcu. Kaj boste kuhale za čmrleke danes?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:47:53
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ niso vsi P tako radodarni z recepti. Jaz Hb nisem rabila kupovat tega aerochamber. Mi ga je tašča dala. Sem mogla v lončku na dnu izrezat luknjo, rob pa sem oblekla v vatico, da ni zdravilo uhajala na vseh straneh ven. Znajt se je treba. Mi je bilo takrat za ta aerochamber 6000 too much. Pa še na zalogi ga ni bilo, so imela samo takega za 9000. Povrhu vsega pa nisem vedela koliko časa ga bomo rabili in se mi je zdelo za 1x brezveze kupovat. Zdaj ga pa itak imam in upam, da ga ne bom rabila več. Moja je očitno mrknila, ker je vse tiho. Moja P je glede receptov prav skopuška. Še hrane mi ni hotela dat na recept, tako da tega nastavka za inhalacijo sigurno ne bom dobila. Upam, da je ne bom potrebovala, pa da bo ta jogurtov lonček samo sedaj v uporabi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:49:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se je ful hitro zbudila. Zadnje nekaj dni mi je namenila zjutraj 1,5 uro spanja, danes pa 40 min. Upam, da bo zaspala nazaj. Če ne pa bo se treba it igrat z njo Bom videla kako se bo madam odločila. Zaenkrat je tiho. Moj je pa sedaj uspel zaspat. Jaz pa sem si privoščla zajtrk, ker mi je že zelo krulilo v želodcu. Kaj boste kuhale za čmrleke danes? Jaz pa nisem nič lačna. Nisem nič pošteneg ajedla od včerajšnjega kosil (14). Kuhala pa bom zelenjavno juhico, če bom prišla do trgovine. Imam samo korenje in krompir, pa rabila še kaj za zraven. Zdaj pa dežuje ko ....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?