|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
13.2.2009 15:00:00   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: šema

zaletavanje ob dojenju- našemu se je to začelo šele pred kratkim (ko je bil mlajši je ful polival, zdaj se mu zaletava vsak obrok, da ga po trikrat pristavljam nazaj)- Ali morda katera ve, če je res narobe, da ga ob zaletavanju z mlekom trepljam (narahlo potolčem) po hrbtu???????

V pediatrični so mi rekli, naj ga dam na bok in narahlo potolčem po hrbtu, tako da ni narobe.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
13.2.2009 15:27:07   
zara13
Helouuuu

sem jezna kot rissss user posted image user posted image napisala sem cel roman pa mi napiše We are sorry..error..ahhhhh...zdej bom mogla bit pa hitra, ker se Tian že prebuja...sporočam nove mere, 60 cm in 5070g, bili v sredo tudi cepljeni pa še zadnje cepivo proti rotavirusu smo dobili. Hvala bogu ni bilo posledic cepljenja in je blo vse ok.

Polynesia - fajn opravite v ponedeljek. Pa vzemi si kej za pokrit, tisti ležalni stoli so itak obupni, no ja sej kej preveč verjetno ne boš spala, naj pa te ne skrbi, vse bo dobro. Pa tud zdravniki so uredu, bodo Patricka temeljito pregledali.

Tudi nas čaka to snemanje in sicer v sredo, v petek pa še razvojna in še po blazino moram za telovadbo, smo dobili naročilnico.

rokice v ustih - pri nas so non stop v ustih in posledično zarad tega tudi več bruhanja, ker si tko globoko zarije rokco v usta, da mu gre na bruhanje in ponavadi mami pozabi slinček gor dat in je čist moker od mleka in, ko ga brišem, se on na veliko smeji...mali lump!

Klavdiy - malo z zamudo vse naj naj za rojstni dan!!

orka - Ema super napreduje, sem jo videla na FB z zdravnico, res je zrastla. To bo še velika punca.

Lidl body-ji - včeraj kupila in se mi zdijo kar kvalitetni, zapenjanje ob strani pa itak zakon!! Še malo reklame za Hofer - v akciji imajo elektronski termometer za 15€, pokaže temperaturo v 1 sekundi in je zelo praktičen, naš lump je že v porodnišnici protestiral, ko sem mu morala meriti z navadnim elektronskim pod pazduho tko, da sem kar tega ušesnega kupila. No ja upam, da ga bom čim manj rabila ;)

Že kaj razmišljate o letošnjem dopustu? Kam boste šle z družinicami??

Zdej pa že šibam, se je Tian zbudil. Pol ga bom pa nesla k tašči v varstvo, da bom ja lahko kaj pospravila. Mali je pogruntal, da se mu je fajn nosit in to bi on prakticiral 24 ur, če bi bilo možno.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
13.2.2009 15:27:36   
*jelka*
ali kaj dajete vašim čmrlekom za pit?jaz sem Jani kupila od nuka stekleničko z nastavkom pa malo cmoka in liže nastavek,

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
13.2.2009 16:18:52   
Andromeda
zara13 - user posted image za Tiana, super napreduje! Koliko pa stane cepivo za rotavirus' ker razmišljam, da bi še našega dali cepit, za vsak slučaj...

klavdyj4
- sem prej pozabila - vse najboljše! user posted image user posted image

jelka - jaz mu dajem za pit otroški čaj bebival, ga imajo v lekarni, pa za na hitro imam od hippa instant čajčke, trenutno imamo čaj za prebavo, od 2. meseca dalje in ga ima ful rad.

dopust
- po vsej verjetnosti gremo letos na Krk, ima teta tam apartma nov, s klimo, bi šli pa raje kam v Dalmacijo, amapk bomo počakali, da Dario še malo zraste.

seznam bom kasneje dopolnila, ker kosilo kuham...

(odgovor članu *jelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
13.2.2009 16:32:47   
zara13
Andromeda - proti rotavirusu mora biti 2x cepljen, torej 2x po 75€. Mora pa dobiti oba cepiva do 6 mes starosti. 

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
13.2.2009 17:25:57   
Polynesia
rotavirus - mi pa smo imeli za rotavirus 3x po 55€ (2x še moramo imeti) in moram biti prav tako cepljen do 6.meseca. Je pa to kar smo imeli mi novejše cepivo.

dopust - mi gremo nekam v Dalmacijo...Ugljen, Pašman, Dugi otok...kjer bomo kaj pametnega našli, bi radi imeli apartma s klimo, pa da ima teraso zaradi malčka...šli pa bomo po vsej verjetnosti enkrat junija.

Mož je prišel iz službe in malo kinka, mali tudi malo še spančka, jaz pa kuham kosilo...grem hitro dokončat, pojest, potem pa podojit.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 13.2.2009 17:28:27 >

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
13.2.2009 17:35:35   
orka
helow
bejbe,kam hodite z user posted image  na sprehode???
spet smo imeli leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep dan in upam, da se jih bo sedaj čimveč ponovilo.Ko bi le še jaz lahko kam skočila,mogoče v kako trg. pa ravno ko so kake akcije moj dragi delauser posted image user posted image , tko da sem primorana kupovati v redni prodaji...hb da imamo kik,ker sedaj ko se malo hitreje raste se ne splača kupovati ta dražjih stvari.
Zara-mi še ne gledamo nič za dopust, sem pa včeri lubiju omenila, pa je reku "A ni recesije?"user posted image user posted image  ,zdej pa ne vem kaj naj pričakujem, ja al ne.....pa itak da ja....sem si pa danes in včeri na sončku lepo baterije napolnila

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
13.2.2009 18:45:44   
caligula
Lidl bodiji!!!!!!!!!!!!!!!

oprala na 40° pa so se kr precej skrčiliuser posted image tko da, če nosi 68ko kupte 74/80, jaz sem vzela 74/80 pa mu bo najbrž premajhen ali pa za enkrat bo, bom malo nategnila, ker nosi 68-74.
v bistvu je tko: baja,sparky,lidl, lumpi,c&a 80
h&m, clar 68
74 pa ima neke BIBA??? pa ene par brez naziva :D

Moj JAŠA je sonček, moj JAŠA je zlat, sladak kot bonbonček, ga vsak ima rad!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
13.2.2009 18:46:27   
caligula
aya, Eno bodije ma 74 cifro pa moram fuuul nategnit da lahko zaprem

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
13.2.2009 18:54:59   
Polynesia
caligula a tkole je z bodiji al kako?!?! user posted image user posted image user posted image Jaz sem mislila jutri kupiti tam 6-9 mesecev...kakšne imajo pa številke?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
13.2.2009 19:03:12   
caligula
zaletavanje ob dojenju- moj se zaletava na desni strani, obvezno vsakičuser posted image pa do sedaj še nisem neke panike delala, pač ga dvignem da se skašlja in nadaljujeva.
dopust- Najbrž Krk in PAG
hofer termometer- baje en k...user posted image , tko so rekle tiste, ki so ga kupile v prejšnjih akcijah, lahko pa da ni ista kvaliteta. Jaz imam od Brauna (pa made in Germany ne pa china, taivan, bangladesh,itd)
rojstni dan- 12.05.
čajčki- uporabljamo hippove instant, zaenkrat na flaško aventovo. Imam pa komarčka za zvečer za pomiritev ene 20ml pred spanjem, ter za prebavo čez dan ene 70ml spije čez cel dan. Sem mu pa večkrat ko je bil tečen, dala po žlički da se je utrudil in prav lepo prime žličko in pobere čisto vse iz nje. user posted image Kapljice D3 mu itak že odkar jih ima dajem po žlički.
temence- jih nismo zasledili toliko, a bi bili potrebni kakšni posebni ukrepi, pri vsakem kopanju po kopanju mu zbrišem glavo s pleničko nato z brisačko,ga počešem narahlo in namažem z johnsonovim oljem od kamilice. in nima temenc. samo en dan jih je ime kakšen mesec nazaj pa sem ga dodobra sčesala in od takrat je mir.
TT flaška- danes kupila nove cuclje, št 3, za 6m+ ker rabim večji pretok. Luknjica pa mora biti zgoraj kar je logično, če je spodaj, ne more zrak prehajat.
plenice sevila iz lidla za 1€-zanič! takoj prva premočila tolikooo kot da se je plaz vsul!
gosta hrana- a jim že kaj ponudite? moja mami mu kr pogosto ponudi za "polizat" košček črnega kruha. pa mu ga položi v usta, počaka kakšne pol min in mu vzame vnuser posted image , pa danes je polizal keks.user posted image kompot in juhca sta mu že standard, in nima nobenih problemov po zaužitju. res pa , da mu damo samo za poskusit ne za obrok.
vetrovne kapljice koroških lekarn SO ZAKON, hvala vebo!

odpadanje las...mojmu odzadaj ker non stop vrši ko je v ležalniku na hrbtu, ampak mu že rastejo nazaj
duda... jaz jo imam že privezano ker drugače bi preveč počeppov na dan naredila.
ležalnik...obvezno zvezan notr, ker rabi točno 15sec da mi pade vn, levo desno obrat pa je že rit na mizi.user posted image
ropotulje...drži že z obema rokama, kupila sem mu grizalo ker mislim, a bodo kmalu zobki zunaj, spredaj je že čutiti male zatrdline.user posted image

kašice ali doma narejena hrana? jaz sem za domačeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
13.2.2009 19:08:52   
caligula
številke v Lidlu: 74/80,62/68,50/56
večjih ni bilo, mislim da neuser posted image ker sem hotla še ene za kasneje kao za čez poletje vzet pa ni bilo. v btcju je bilo že včeraj čist izropano tko da poskusi na rudniku. ali kje drugje-
BC je pa tud en podn zadnje čase, vsaj tle pr nam...dobiš letak da je akcija prideš v trgovino pa nimajo nič, niti ene stvari iz akcije, da morajo kao naročit!!!!!!!!!!! ej, groza. in če se mi mudi da lahko clar kupim( ki je pa itak 4x dražji)
al za teh 2-3 tedne kar bo 2x oblekel žabice, ne mislim dat 10eur za en kom žabic!
grozni so
pa čist sem razočarana, ker za moje dete ni več plišastih pajacovuser posted image , vse številke so samo do max 68 pa še te majo tko kratke noge pa stopala da mu se do kolen ne pridejo! groza in zdaj bo revež moral trde kavbojke gulituser posted image bo treba kaj mehkega najt kje.
glede bodijev sem jaz najbolj zadovoljna s Hoferjevimi, mi je sestra prinesla v kpl 2 z dolgimi rokavi, enkrat nov, pa sem jih zdaj oprala pa mu je 68 prevelikauser posted image user posted image user posted image to je kvaliteta! ko ostane blago isto veliko tudi po kuhanju!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
13.2.2009 19:10:21   
caligula
aya! v takotu na rudniku imajo totalno praznenje trgovine, sem včeraj izropala pol trgovine, otroške hlačke po 0,50€! vzela sem ene 10kom :D pa niso takšne zanič ampak žametke, kavbojke, ... modne stvarce

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
13.2.2009 19:13:21   
caligula
v c&a pa imajo lepe puloverčke in majčke z dolgimi rokavi za 3,50€
v kiku otroške dekice za 3,19€
kaj drugega prav posebnega pa nisem zasledila
edino še moram pohvalit milerjeve robčke za rito! niso premastni, ne hladijo preveč, ne "dišijo" na tavžnt metrov da ne veš če je mulćek kaj naredil ali ni, ker ti tiste aloe in podobne substance kvarijo pridih kakcauser posted image pa še tko lepo se jih da vleč vn iz vrečke! celo en po en kapljejo vnuser posted image user posted image user posted image
sparky, baby love: po 5 naenkrat jih dobiš vn

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
13.2.2009 19:17:08   
caligula
Polinesia... a sparkijeve si probala? meni so fajni ker so ful mehki sam je pa res da se skrčijo. mi imamo 74/80 če je dvojna cifra sparky in 80 če je enojna, pa so mu tko, da bo mogoče še za kakšna dva tedna placa :D

pa iz kika bodiji na preklop! moj nosi 68 komot pa jih perem na 60°

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
13.2.2009 19:33:55   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Valentinovo - prav preskociva ga ne, ampak na veliko ga pa tudi ne praznujeva. Po moje bo jutri z mozeka najlepse "darilo", ce bo kaj user posted image .

Pri nama je prav tako user posted image

Klavdy- vse vse najboljše!! Veliko lepih trenutkov z novo družinico

Dopust- mi 3 pojdemo kar na poročno potovanje v čateške toplice za 3 dni user posted image . Itak nama ni do nekih potovanj, pa še tanja bo uživala v bazenu!
Gosta hrana- jaz ji tudi dam včasih kakšno stvar za polizat na dudico... pa z veseljem cmoka in se oblizuje user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
13.2.2009 19:36:47   
cursa
rojstni dan: 29.6.
čajčki: pri nas uporabljamo Hippove instant čajčke le, če smo na terenu, drugače ji ga pa kuham iz kumine, lovorja in janeža
dopust: jaz sem za rab, kaj pa bo možek povedal bomo pa še videli.
temence: nikoli se nismo kaj posebnega ukvarjali, ker jih skoraj ni bilo. teta mi je rekla, da naj po vsakem kopanju fino podrgnem s pleničko in jih ne bo. ker pa sem se na začetku bala podrgniti po glavici, so se malenkostno res pojavile. zdaj jih ni več, ker se vsakič po kopanju fino podrgnemo.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
13.2.2009 19:46:04   
zara13
caligula - ja men tale termometer super dela, čeprav piše da je narejen na Kitajskem user posted image ni pa nujno, da mi bo slabo delal, je pa res da zihr ni tok kvaliteten kokr Braun oz. ostale priznane znamke, za silo bo dober pa itak upam, da ga bom čim manj rabila, glavno da ga imam ;) pa 3 leta ima garancijo, če slučajn crkne user posted image

duda - tudi naš jo ima privezano user posted image pa da ne govorim koliko jih imamo neuporabnih..hehe ga moram pofotkat, tako mali pa že zbiralec oz. bolje da rečem izbirčnež

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
13.2.2009 20:59:47   
_katja_
U kok ste se razpisale user posted image

Danes sem bila ze zjutraj malo sitna, potem se mi je še Nace ful jokal zadnjih 15 minut doma + oblačenje, ampak je sledil super sprehod, čvek + kavica z jado, tko da me je sitnoba minila user posted image

body: jaz imam nekaj H&Movih, in se mi zdijo kar veliki. Nekaj je clarkovih (tko pise na etiketi, pojma nimam kje se jih kupi, ker sem jih dobila), pa so tud ql. Pa vmes se najde še kak Sparkyjev. Je pa tako da sem na začetku vse prala na 95, pa ni sel noben skupaj. Zdaj pa večina belo perem na 60, včasih pa tudi na 40.

čaj: Mi imamo instant hippovega. Pa Avent flaško. Pije ga kakšen dan, če skoz hoče jest (cca 2 uri), pa da ni skoz prkloplen, pa včasih mal čajcka vmes. Ali pa če gre na počitnice k babi, pa da ga ima za prvo silo, če bi bla ful lakota. Mu je pa zadnjič moja mami, ko ni vedla nardila bolj sladko mešanico in je toolk kakal cel popoldne. hehe, res sladko deluje.

vozičkanje: jaz vozičkam tukaj okoli, imamo pa kar dober teren (vsaj meni se zdi). Sem pa tudi ful vesela, ker sta Pomar*anča* in jada blizu, da gremo skupaj. Ker sama mi je dolgčas.

Valentinovo: midva si nič ne kupujeva, razen moj mi kaksno rožico prinese. Greva pa ponavadi kam ven jest. Letos gremo jutri itaq na morje na izlet in si bova prvošla v eni dobri morski restavraciji kosilo.

gosta hrana: zaenkrat še nič ne dajem in mislim, da bom še malo počakala. Tudi ne kaže potrebe po drugem kot po mleku. Mi je babca rekla naj pri 5 m pokličem.

duda: itaq da je na strikcu, drugač lahko skoz pobiraš. 

muller robcki: meni so super. Ker pampersovi tko cudno 'dišijo'. Muller so pa ravno pravšnjega vonja, mehki,...pa še cena je ql.

zaletavanje ob dojenju: našemu se je nekaj časa zaletavalo, tko enkrat na obrok, ker je preveč goltal in poazbil dihati. Ampak sem ga itaq takoj odstavla in ga dvignla pokonc. Zdej se pa že nekej časa ni, tko da je ql.

dopust: nekaj alpskega: malo Bohinja-apartma, pa Weissensee s sotorom, morje pa Istra v prikolici.

Lepo preživite valentinovo!!!
K

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
13.2.2009 21:03:12   
taly82

ROJSTNI DNEVI MAMIC MALIH KRIČAČEV

user posted image

22.12. - 20.03.

25.12.  jada
27.12.  mojsonček
5.1.      Onur
12.1.    bobika1
25.1.    Zara13
28.1.    Nagajiva  
1.2.      Orka
11.2.    klavdiy4
19.2.    TINKA05
8.3.      luna8

user posted image

21.03. - 20.06.

30.3.  Polynesia
5.4.    Pomar*ANČA*
24.4.  _katja_
12.5.  caligula
18.5.  vebo

user posted image

21.06. - 22.09.

29.6.  cursa

user posted image

23.09. - 21.12.

26.9.    Andromeda
28.9.    jelka123
2.11.    taly82
10.12.  šema
19.12   poli*

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
13.2.2009 21:46:46   
mojsoncek
Cer! Se na kratko pred spanjem...

Popoldan sva z Nejcem vozickala 2 uri, potem sva sla pa domov papcat. No, pa je prisel se tavelik domov in sva sla v knjiznico. Ful rad hodi tja in vedno pregleda skoraj vse knjigice in si potem izbere 2 za domov. Pa se v lekarni sva se ustavila in je cisto zasarmiral mlado damo za lekarniskim pultom :-) Skratka sva spet uzivala eno urico sama. Jutri pa grem z obema na sprehod, ce bo soncek seveda. Ce ne pa malo z enim in malo z drugim ;-)

Vozickanje - jaz nabiram kilometre po nasem kraju. Je prav fajn teren okrog in okrog, pa tudi po ulicah ni panike, ker ni ravno ne vem koliko prometa. Sem pa kar malo fous tistim, ki lahko skupaj vozickate, ker jaz nimam tukaj nobene druzbe user posted image .
caligula, ti imas pa na isti dan rojstni dan, kot nas tavelik fantic user posted image

dopust - poletni dopust bo v dveh delih... 1x najverjetneje Grcija, drugic pa ali se enkrat nekam na morje ali pa v kaksne terme. Bomo se videli...

gosta hrana - se ne nameravam... bomo videli kaj bo rekla P tam po cetrtem mesecu. Sem pa definitivno za domace kasice, sploh sadne. A ja, danes zjutraj sem jedla banano in je Nejc ful cmokal zraven, ko me je gledal. Pa sem mu banano prislonila na ustnice. Najprej me je tako cukasto gledal izpod cela, potem pa jo je zacel lizat. Z velikim nasmeskom in glasnim vriskom je dobro pokazal, da mu je vsec user posted image . Ce bi mu pustila, bi jo verjetno kar pojedel oz. pocuzal ali kakorkoli ze... je bil kar malo hud, ko sem mu jo vzela user posted image

Dosti za danes... grem pocasi vodoravno... itak se bo se ena ura obrnila preden se bom ulegla... mirno nocko

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
13.2.2009 22:36:15   
nagajiva
Ojla

Sonček in seveda doooollllggggg sprehod user posted image . Smo meli pa uz kolkov in mamo (še vedno) 1A, tako da smo brez širokih plenic user posted image . Sem prav vesela, ker mu nobene hlače več nisem gor spravla zaradi široke rite user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

gal je bil rojen z cr in ni zadihal. zdi se mi, da se razvija normalno, spet pa nisem ziher ker je prvi otrok..... a mogoče katera ve, če bi bilo fajn malce zatežit za razvojno?
sem na rr prebrala, da če ne zadiha da je fajn, če se ga pelje pokazat, ker do nevem katerga leta ali meseca se da še full stvari popraviti....
Jaz sem mela cr, pa mi je P sama od sebe dala napotnico za RA in sem bla ful vesela. Mi je rekla, da se pri težkih porodih (CR....) naj bi ta napotnica dala avtomatsko. Tako da kar malo zagnjavi P.....škodit res ne more user posted image .

dons pop me dragi pošilja na valentinovo masažo, jaz ga bom pa potem peljala na večero. kaj boste pa ve podarile?
Že na začetku sva se oba strinjala, da tega praznika ne marava preveč-se mava rada celo leto user posted image . No, in tako si nič ne kupujema. Sma se pa enkrat zmenla, da se boma takrat za spremembo kregala user posted image user posted image user posted image user posted image , pa nama ni najbolj ratalo user posted image .

Polynesia-user posted image user posted image user posted image  za Patricka in verjamem, da bo vse OK. Smo te pa kar malo pogrešale, vendar je seveda čisto razumljivo, da ti je bila RR zadnja stvar. user posted image  je vedno prvi in niti predstavljat si ne morem, kako ti je......Smo pa seveda s tabo in držimo pesti za ponedeljek.
Klavdiy4-user posted image  user posted image user posted image za roj. dan. Upam, da si prijetno praznovala. Pa malo zamujamo user posted image .....
Zaletavanje-se mu včasih, ampak takrat ko je res lačen in hlastajoče je.....Šema-jaz ga tud takrat malo potrepljam po hrbtu. Sem celo v eni knjigi (menda Velika knjiga o dojenčku-nisem glih ziher) prebrala, da tako celo lažje podre kupčka ipd. Pri nas pomaga. Je pa res, da gre za rahlo trepljanje (2-3x). Pa še ?-še vedno veliko poliva? Mi še namreč nismo iz tega. Malo se je zmanjšalo, ampak ni bistvene razlike....user posted image
Vozičkanje-malo po mestu itd. Sem pa tud kar sama, tako da je včasih prav dolg cajt user posted image ...
Gosta hrana-misli, da je za to še čas. Sicer pa mu zaenkrat tako odgovarja samo mamina mlekarna user posted image ...

Ni, sem se kar razpisala. Morem pa počasi spat, ker se jutri odpravljamo na malo daljšo pot (Šmartno pri Litiji). Sem več kot pol Lovrotove garderobe spakirala user posted image user posted image user posted image . Ma nikoli ne veš, kaj bomo rabli. Sploh pri njem, ki veliko poliva. Če mu pa tako ne uspe umazat, pa se pokaka do pol hrbta user posted image user posted image user posted image ....

Pa lahko noč....................

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
14.2.2009 7:23:05   
_katja_
ena user posted image za vse!

Slikce sem dodala za tiste, ki niste na FBuku.

Lp
K

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
14.2.2009 9:20:25   
mojsoncek
jutro/dan user posted image ... se en prelep dan se obeta user posted image

katja, hvala za kafe!

Eko, mozek in tavelik sta sla v trgovino, midva z Nejcem sva pa doma. Jaz pijem cajcka, Nejcu pa ni nic drugega pasalo, kot zibanje v lupinci in sedaj je zadremal. Sicer pricakujem, da bo samo za 15 minut, pa vseeno naj malo podrema. Se je od petih zjutraj naprezal, da se mu je ratalo ob sedmih pokakat. Tako da lahko zase recem, da sem ze od petih budna user posted image . Pa sem vseeno kar solidno naspana.

nagajiva, jaz tudi vedno napakiram pol garderobe, ker nikoli ne ves kaj bo user posted image .

No, ena zehta je ze oprana in je v susilcu, sedaj grem pa se drugo zehto nastimat...

lep lep dan vam zelim

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
14.2.2009 10:53:30   
TINKA05
oJ.

A ste že vse na sončku??? Pri nas je še -1, pa še mali spi, tako, da moram malo počakat.

Vidm da imate govora o bodijih. Sem dobila včeraj katalog od BC, da imajo akcijo bodijev, majčk in hlačk po 1,99 EUR. Pridem v BC in do imeli eno samo majčko, roza barve, številka 80. MIslim ej. Kaj delajo reklamo, če nimajo robe!!user posted image

Caligula: Naj Jaša kar fajn raste... Žanu tako pašejo njegovi bodiji in hlačke - sta glih prov razlike. Ti moram kakšno slikco poslat, da boš vidla kakšen cukr je v Jaševih hlačah.

Mi smo tudi dobili v četrtek dozo proti rotavirusu. Ampak je nismo plačali 75 EUR, pač pa 69 EUR.

Kako zanimivo, ko gre mami pred računalnik se mali zbudi.

Uživajte v sončku!!!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.