nagajiva
|
Ojla Sonček in seveda doooollllggggg sprehod . Smo meli pa uz kolkov in mamo (še vedno) 1A, tako da smo brez širokih plenic . Sem prav vesela, ker mu nobene hlače več nisem gor spravla zaradi široke rite . IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* gal je bil rojen z cr in ni zadihal. zdi se mi, da se razvija normalno, spet pa nisem ziher ker je prvi otrok..... a mogoče katera ve, če bi bilo fajn malce zatežit za razvojno? sem na rr prebrala, da če ne zadiha da je fajn, če se ga pelje pokazat, ker do nevem katerga leta ali meseca se da še full stvari popraviti.... Jaz sem mela cr, pa mi je P sama od sebe dala napotnico za RA in sem bla ful vesela. Mi je rekla, da se pri težkih porodih (CR....) naj bi ta napotnica dala avtomatsko. Tako da kar malo zagnjavi P.....škodit res ne more . dons pop me dragi pošilja na valentinovo masažo, jaz ga bom pa potem peljala na večero. kaj boste pa ve podarile? Že na začetku sva se oba strinjala, da tega praznika ne marava preveč-se mava rada celo leto . No, in tako si nič ne kupujema. Sma se pa enkrat zmenla, da se boma takrat za spremembo kregala , pa nama ni najbolj ratalo . Polynesia- za Patricka in verjamem, da bo vse OK. Smo te pa kar malo pogrešale, vendar je seveda čisto razumljivo, da ti je bila RR zadnja stvar. je vedno prvi in niti predstavljat si ne morem, kako ti je......Smo pa seveda s tabo in držimo pesti za ponedeljek. Klavdiy4- za roj. dan. Upam, da si prijetno praznovala. Pa malo zamujamo ..... Zaletavanje-se mu včasih, ampak takrat ko je res lačen in hlastajoče je.....Šema-jaz ga tud takrat malo potrepljam po hrbtu. Sem celo v eni knjigi (menda Velika knjiga o dojenčku-nisem glih ziher) prebrala, da tako celo lažje podre kupčka ipd. Pri nas pomaga. Je pa res, da gre za rahlo trepljanje (2-3x). Pa še ?-še vedno veliko poliva? Mi še namreč nismo iz tega. Malo se je zmanjšalo, ampak ni bistvene razlike.... Vozičkanje-malo po mestu itd. Sem pa tud kar sama, tako da je včasih prav dolg cajt ... Gosta hrana-misli, da je za to še čas. Sicer pa mu zaenkrat tako odgovarja samo mamina mlekarna ... Ni, sem se kar razpisala. Morem pa počasi spat, ker se jutri odpravljamo na malo daljšo pot (Šmartno pri Litiji). Sem več kot pol Lovrotove garderobe spakirala . Ma nikoli ne veš, kaj bomo rabli. Sploh pri njem, ki veliko poliva. Če mu pa tako ne uspe umazat, pa se pokaka do pol hrbta .... Pa lahko noč....................