natasa78 -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (8.1.2009 10:34:40)
|
No, punce po dooolgem času se javljam na hitro, ja res mi pupi vzameta kar veliko časa in tako ne morm veliko bit na netu..dva tedna nazaj smo bili na pediatrični, kjer so eni od punč merili CMRCF (?), na srečo j vse v redu. kakšen mesec sem imela prehlad, sedaj sem OK, nato pa sta se prehladile še tamalčke, ampak zaenkrat ni vročine, tako da upam, da bo vse v redu.evo, da se pohvalim, danes grem zvečer prvič na plavanje-novoletne obljube pa to. in sicer sem se odločila za šou šport, kjer je vodeno plavanje, sem hodila že lani ene dva meseca, pa že takrat komaj dohajala tempo..sedaj bom pa sploh čist "na izi", ampak glavno da športamo...no, mi je kar nerodno na bazen it, ker mam tak trebuh, ko da sem v 4 mesecu-ojej, zares...je pa res to najcenejša varianta pa fuuuul sprostitev. upam, da mi bo zneslo, ker ju še vedno obe polno dojim in računam na to, da bosta zvečer spali tisti dve urci, sicer je pa ena ful mahnjena na dudico,kar je v redu, če jo mora potolažit moj dragi, pa potem to tako zgleda, da ima eno v naročju, drugi daje pa dudiko:) tudi sicer uživam, ker je moja draga mami šla sedaj v panzijo in mi vsak dan skuha kosilo, tako, da imam jaz čas za ostalo, pa veliko obiskov imamo, ker mi je ful všeč, da me ne bi začela ubijat vsakodnevna rutina menjavanja plenic in zizanja:) ...sem že zdavnaj ugotovila, da moram najprej za sebe poskrbet da bom vesela in zadovoljna, pa bodo tud moji otroci bolj hepi. no, malo problemov imamo s ta velikim 5 letnikom, ki se počuti malo odrinjenega in zato na veliko nagaja, da dobi pozornost, tako da se moram res včasih posvetit posebej prav njemu-včeri je šel proti večeru z mano mal po mestu, pa na vročo čokolado in je bil čist hepi, da me ima za tisto urco in pol samo zase, sicer se bo pa moral počas sprijaznit, da ni edini otroček na svetu, ane? no, punce uživajte, vam in vašim otročkom in seveda njihovim atatom želim v tem letu zdravja, ostalo pa bo, ane? pozdravček, Nataša.
|
|
|
|