letalo -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (6.1.2009 16:06:23)
|
Tudi jaz lahko potrdim, da so poljske pamperske en šit - dolgo časa sem rabla da sem pogruntala, zakaj je mali vsakokrat komplet za preoblečt - mu je ob straneh ven udarilo. Mislila sem, da ga slabo povijam, da je prevelik za plenice 2, itd...ko pa sem mu dala Mullerjeve, pa je bilo OK. Vendar pa opažam, da ima po Mullerjevih zelo hitro rdečo rito, kar po pamperskah ni imel. No, pa vsaj moker ni, ker se lahko že tako prehitro prehladi. Imam pa kar veliko zalogo teh papmersk, zato sem sklenila, da bom od Racmana kupila prekrivne hlačke in jih na ta način porabila, nato pa dokupovala le tiste plenice, ki mu bodo ustrezale. Res ste srečnice nekatere, ki vam spijo ponoči vsaj po pet ur v kosu, jaz bi dala za to... me je ena spraševala v zvezi z knjigo Znanost o vzgoji: gre za uporabne študije o tem, kako otroka vzgajati, dajati spat, ga učiti to in ono,...bistvo je v tem, da moramo graditi na otrokovi čustveni intelegenci in jim dajati ljubezen, ljubezen in še enkrat ljubezen. Vse je znanstveno podkrepljeno, kažejo slikce o sprožanju teh in onih hormonih v različnih čustvenih stanjih, primerjalno z ostalimi sesalci,itd... zanimivo, nekoliko drugačno branje, meni je zelo všeč. Ali ima katera, ki je rodila s carskim rezom, občutek, da ne čuti dobro predela trebuha v okolici rane? Jaz imam na otip kot neko mrtvo tkivo, ne vem če je to normalno, imam pa jutri ginekologa in ga definitivno vprašam. lp
|
|
|
|